Skye
|
Na hitro vas pozdravljam ker me moje pike že kličejo IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Jutro mačkice za nami katastrofalen dan in še hujša noč,mali je zgleda udarlo na ušeska ker skoz glavico nagiba in zajoka če jo primem pod ušesi.Tko da zdle letimo nazaj k zdravniku sam ne vem kaj nam bo dala k itak imamo že hiconcil in fenistil. ...vredu uredi pri zdravniku...pa da bo Lari čim prej boljše IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pri nas se je začel gladovni štrajk. Popoila le 110AM in ko sem začela kašljat je spustila flašo in no way, da jo prepričam, da bi pila naprej. Sem bila tako jezna sama nase, ker se mi to tako pogosto dogaja in rezultat je vedno isti naši dve nikoli ne popijeta več na obrok...ponavadi tam okoli 100 ml...moram pa tudi paziti, da ju kaj ne zmoti, saj potem tud ponavadi več ne jesta dalje. Pa se ne sekiram več, saj pravijo če so lačni bodo jedli IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Dajte mi povedat tiste , ki uporabljate baby vac, kdaj ga uporabljate? Men se zdi, da je dobro le za kakae par minut, potem pa kihne in gre spet ful sluzi ven A ji ne znam spucat??? jaz ga uporabim večkrat na dan in vedno kaj ven potegnem...pa se mi tud še vedno zdi, da kaj notri ostane IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Jutro! Evo midva se javljava na raport iz zasavja ! Babi je na šihtu, teta je šla na prakso v vrtec, dedi še spi, mami ga pa čaka da bota kavo spila. Noč je bla spet bl tko, nč kej ekstra za hvalit. Včeri sm napisala post, pa sm namesto ctrl+c (ne prvič) pritisnila ctrl+v pa je šlo vse v maloro . Vožnja do zagorja je bla obup, mali je jokal celo pot od ljubljane (celo iz bežigrada, ko smo se vozili po fuuul gužvi, tko da je bla res dolga). Na koncu je bil že čist brez glasu . Sm ustavila, ga podojila je blo vredu, kokr je šel nazaj v sedež, spet histeričen jok. Ga je moja sestra vzela ven, ko smo bli v zastoju na trojanah in se sploh ni pomiril. Čist nič ni pomagalo . U glavnem prava nočna mora. Kej tazga pa res še ne... Jest tud ni včeri nič hotel, spet vsega skupi okrog 350g GH. Po moje je res kombinacija viroze in zobkov . in za čimprejšno izboljšanje CatJa samo zate