Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Naty uživaj v Zagorju a sta šla sama?Kje imaš pa Jureta? Hvala, se bom pustila razvajat ! Jure ma pa dons popoldne šolo, zvečer pa pride, da pazu na Žana, ko grem js na zaključek . Ampak me mal skrbi, ga mamo glih med Laškim in Celjem, tam kjer je vedno poplavljeno, če so poplave. In pri moji sreči... Glede pikic ti pa žal ne znam svetovat, upam, sam da bosta uredile ... boga pikica . Estrella če je ful prehlad, baby vac tud ne odstran vsega, je pa bolš. Js slišim, kdaj neha vlečt ven, ker je čist drgačen zvok, ko spuca vse, kar se da. Prej je tko, kot da bi čez neki vlekel, kjer ne gre, pol ko gre pa ful tega ven, pa nekak v prazno vleče...ne znam prav opisat . Ja glede GH maš prav, dokler se doji me nič ne skrbi, sam mal sem jezna, da ma spet rajš zizo kokr žlico . Verjetn, ker ga matra ane? edina ja verjetno mu ni res nič falilo, ampak on bi bil rajš v muvanju, kokr sedu privezan v stolu ane . Ti si se pa hitro mleka znebila, js ga mam pa še fuuul . ss evo pa si tud ti dočakala dolgo jutranje spanje ! IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Uf, komaj čakam na deseto uro, da gremo kofetkat Samo zdaj bo sitni Gregi odpadel kot knof od gat, ker se bo za edino punco tam (Evo) zagrebel Žan od Naty* Zna bit da bo u filingu, ker se bo zdele prav dobro naspal . Ampak po moje si je Gregi že zaznamoval teritorij. Sem vse prebrala, ampak ne morm komentirat, ker šibam mal z atijem klepetat . Aja še tole... vmes sem dobila klic od jureta, je ful zbolel in ne more pridet dons sem, ker ma vročino . Upam, da bojo dons lahko naši malega uspaval, ko bom js šla. Kakorkol že, me bo cel večer skrbelo, če slučajno ne tuli doma . Šibam...