Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:42:09
|
|
|
|
Bajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mesečnica, sam ti si res iber pridna Ti, a meso si že kaj kuhala oz jedla Ej - ti rajši ne bi povedala glede mesa. Imam prepoved uživanja vse perutnine in govedine zaradi navzkrižnih alergenov . tako, da bo meso lepo počakalo na boljše čase. sam pazi, ker se mi zdi da je rok do začetka januarja Sem dala v skrinjo . Ej kapo dol! Res pohvalno, ker za to rabiš ogromno volje in motivacije. Ok sej štekam, da ti je motivacija Luna, sam, res dobra si!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:42:34
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica SN - se mogoče spomniš kako se reče zdravilni? Elocom, Advantan? Pa kako so ti rekli, da moraš mazat? Ni nobena od teh, tudi zdravilno so mi v lekarni skupaj namešali. Mažem pa 2x na dan, čez en teden pa se slišimo z dermatologom.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:42:40
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Aja Mesečnica, kako pa je sicer stanje z zdravjem pri vas No kot sem ti že napisala - en kup novih prepovedi: paradižnik, paprika, krompir, jajčevči, perutnina (piščanec in puran), govedina,... Uhhh...bi prej napisala kaj lahko sploh še jem . Drugače pa smo zaenkrat OK. HB. pa to je za pop*********** sej dojita se še, a ne in kaj dr pravijo Ja - se še dojiva. Saj ravno sedaj poskušava preiti na AM. Saj te prepovedi mi dajajo naši vrli doktorji. Sedaj je potrebno čim več potencialnih alergenov izločit, potem bomo pa videli. SN - hvala.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:42:47
|
|
|
|
Bajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Majčice so 6 strani za nami , vodimo ampak danes popoldan so bile 30 strani zadaj Jap čist so divje!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:43:28
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Majčice so 6 strani za nami , vodimo ampak danes popoldan so bile 30 strani zadaj , te so pa res še bolj trčene kot me
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:44:01
|
|
|
|
dolenjka
|
in AM ji s svojim bljak okusom verjetno ne gre najbolje po grlu Ti moraš paziti na svoje zdravje zdaj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:44:43
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Majčice so 6 strani za nami , vodimo ampak danes popoldan so bile 30 strani zadaj , te so pa res še bolj trčene kot me ziher
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:44:51
|
|
|
|
mesecnica
|
Bajsa - upam, da vam ne bo čist zmanjkalo vode, ker to je pa res . Ja - pa glede hrane - za Luno vse .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:46:05
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka in AM ji s svojim bljak okusom verjetno ne gre najbolje po grlu Ti moraš paziti na svoje zdravje zdaj Ja točno tako. Ga ravno ne obožuje. Ampak ga je pa vsaj sprejela. Saj to je drugače edini razlog, da sem sedaj začela z AM - moje zdravje. Ker kile pa kar letijo dol .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:46:57
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Majčice so 6 strani za nami , vodimo ampak danes popoldan so bile 30 strani zadaj , te so pa res še bolj trčene kot me ziher a je tam njihova šefla še bolj gajstna? Ker pol si pojdi tja malo po kakšen navdih.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:47:07
|
|
|
|
mesecnica
|
Dolenjka - a boš dala slikco od Tare gor??? Iz revije???
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:47:39
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka in AM ji s svojim bljak okusom verjetno ne gre najbolje po grlu Ti moraš paziti na svoje zdravje zdaj Ja točno tako. Ga ravno ne obožuje. Ampak ga je pa vsaj sprejela. Saj to je drugače edini razlog, da sem sedaj začela z AM - moje zdravje. Ker kile pa kar letijo dol . verjamem jaz sem najbolj shujšala med dieto za KM, pa ko sem začela še ponoči 1x dojiti, ti si bila pa že pred časom okostnjak,......
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:47:45
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Majčice so 6 strani za nami , vodimo ampak danes popoldan so bile 30 strani zadaj , te so pa res še bolj trčene kot me ziher a je tam njihova šefla še bolj gajstna? Ker pol si pojdi tja malo po kakšen navdih. Dobra!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:48:17
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka in AM ji s svojim bljak okusom verjetno ne gre najbolje po grlu Ti moraš paziti na svoje zdravje zdaj Ja točno tako. Ga ravno ne obožuje. Ampak ga je pa vsaj sprejela. Saj to je drugače edini razlog, da sem sedaj začela z AM - moje zdravje. Ker kile pa kar letijo dol . Res je treba še nase gledat, sicer pa sta se pridno dolgo dojile. Upam, pa da Luna hitro sprejme AM.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:48:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Majčice so 6 strani za nami , vodimo ampak danes popoldan so bile 30 strani zadaj , te so pa res še bolj trčene kot me trčene tudi, predvsem pa čvekasto razpoložene februarčice pazite se, dihamo vam za vrat LP od konkurence (majčice)
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:48:33
|
|
|
|
Bajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Majčice so 6 strani za nami , vodimo ampak danes popoldan so bile 30 strani zadaj , te so pa res še bolj trčene kot me ziher a je tam njihova šefla še bolj gajstna? Ker pol si pojdi tja malo po kakšen navdih. Dobra!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:48:38
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Dolenjka - a boš dala slikco od Tare gor??? Iz revije??? imam v službi skenirano pa bom jutri probala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:49:21
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Majčice so 6 strani za nami , vodimo ampak danes popoldan so bile 30 strani zadaj , te so pa res še bolj trčene kot me trčene tudi, predvsem pa čvekasto razpoložene februarčice pazite se, dihamo vam za vrat LP od konkurence (majčice) šc nazaj majski
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:49:25
|
|
|
|
Bajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Majčice so 6 strani za nami , vodimo ampak danes popoldan so bile 30 strani zadaj , te so pa res še bolj trčene kot me trčene tudi, predvsem pa čvekasto razpoložene februarčice pazite se, dihamo vam za vrat LP od konkurence (majčice) Ma nehejte dihat, me že zebe Drgač pa svaka čast!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:49:36
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Dolenjka - a boš dala slikco od Tare gor??? Iz revije??? imam v službi skenirano pa bom jutri probala Super, da bom še jaz videla carico.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:49:57
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka in AM ji s svojim bljak okusom verjetno ne gre najbolje po grlu Ti moraš paziti na svoje zdravje zdaj Ja točno tako. Ga ravno ne obožuje. Ampak ga je pa vsaj sprejela. Saj to je drugače edini razlog, da sem sedaj začela z AM - moje zdravje. Ker kile pa kar letijo dol . verjamem jaz sem najbolj shujšala med dieto za KM, pa ko sem začela še ponoči 1x dojiti, ti si bila pa že pred časom okostnjak,...... To je tudi mene je zanimalo, a si bila vedno takšen drobižek, ali je to posledica Lunine alergije?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:50:18
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Majčice so 6 strani za nami , vodimo ampak danes popoldan so bile 30 strani zadaj , te so pa res še bolj trčene kot me ziher a je tam njihova šefla še bolj gajstna? Ker pol si pojdi tja malo po kakšen navdih. Dobra! no no, ne se smejat, tut ve greste lahko na inštrukcije kako se čveka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:50:52
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Majčice so 6 strani za nami , vodimo ampak danes popoldan so bile 30 strani zadaj , te so pa res še bolj trčene kot me trčene tudi, predvsem pa čvekasto razpoložene februarčice pazite se, dihamo vam za vrat LP od konkurence (majčice) šc nazaj majski šššššccccccccccccc
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:50:52
|
|
|
|
Bajsa
|
Mogoče bi tud jaz rabla kšno dieto udart, da bi šle kile mal dol. Sam kaj ko mam tko rada mlečne zadeve, sej sploh ne vem kaj bi jedla, če nebi smela mleka in kruha No ne želim si diete iz kakaršnih koli zdravstvenih razlogov, da se razumemo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:51:37
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka in AM ji s svojim bljak okusom verjetno ne gre najbolje po grlu Ti moraš paziti na svoje zdravje zdaj Ja točno tako. Ga ravno ne obožuje. Ampak ga je pa vsaj sprejela. Saj to je drugače edini razlog, da sem sedaj začela z AM - moje zdravje. Ker kile pa kar letijo dol . verjamem jaz sem najbolj shujšala med dieto za KM, pa ko sem začela še ponoči 1x dojiti, ti si bila pa že pred časom okostnjak,...... To je tudi mene je zanimalo, a si bila vedno takšen drobižek, ali je to posledica Lunine alergije? SN - pred zanositvijo sem imela 62 kg na 180 cm višine. Tako, da sem bila že takrat kar suha. Sedaj imam 52 kg . Nobene hlače mi niso več prav. Pa tudi kupit jih ne morem takih, ker nobene niso dosti dolge. Tako, da povečini nosim trenirko, ki se zaveže.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?