Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:31:11
|
|
|
|
srečka nosečka
|
mesečnica - sem te danes pogrešala že prej, da bi samo tvoj povzetek prebrala in bila tako na tekoče. Iber pridna si s komentiranjm. Lana pa je dobila neke kreme, ki so jih namešali. Pa srbi jo ja. Glede tega nakupovanja pa sva na istem. Jaz še nimam nič za nikogar.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:31:16
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey grem jaz počasi...morem še pod tuš pol pa hutro pod odejico.... stiskajte pestke jutri SN jutri sta fraj dopoldan? žal ne Ob 11,30 že šibam v LJ in pol na službeno fešto. Mater bomo pili. aja točno ja....uživaj..škoda da ne greš kako uro kasneje, bi šla s tabo sem mogla se mesecnico prebrat, mater zdaj pa res grem
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:31:40
|
|
|
|
Bajsa
|
Da nebi slučajno zdej vse ušle! Če je šefla v inozemstvu, to še ne pomen, da nima zlobne namestnice v slo!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:32:18
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka mesečnica - sem te danes pogrešala že prej, da bi samo tvoj povzetek prebrala in bila tako na tekoče. Iber pridna si s komentiranjm. Lana pa je dobila neke kreme, ki so jih namešali. Pa srbi jo ja. Glede tega nakupovanja pa sva na istem. Jaz še nimam nič za nikogar. jaz tut ne...v ponedeljek grem zapravljat zdaj pa res lahko noč
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:32:50
|
|
|
|
blaža
|
ej putina ne sekiraj se za ta rdečo, jaz sem začela na novo z Kt, pa jo imam že 12 dni
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:33:38
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Da nebi slučajno zdej vse ušle! Če je šefla v inozemstvu, to še ne pomen, da nima zlobne namestnice v slo!!! sicer pa šefla čekira s severa in zapomnite si, da sem še bližje božičku, tako da bodite pridnev
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:34:08
|
|
|
|
mesecnica
|
Blaža in Bajsa - hvala . SN - naša ima atopijski dermatitis in je čisti . Srbi za znoret. A so ti kortikosteroidno kremo dali razredčeno ali samo negovalno mazilo?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:35:03
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Da nebi slučajno zdej vse ušle! Če je šefla v inozemstvu, to še ne pomen, da nima zlobne namestnice v slo!!! meni prsti danes laufajo in spanca še ni Čeprav mi ne bi škodil.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:35:23
|
|
|
|
dolenjka
|
Mesečnica, sam ti si res iber pridna Ti, a meso si že kaj kuhala oz jedla
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:35:42
|
|
|
|
blaža
|
No zdej pa res moram it, če me čaka taka noč kot ponavadi, bo pestro.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:36:02
|
|
|
|
dolenjka
|
Aja Mesečnica, kako pa je sicer stanje z zdravjem pri vas
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:36:55
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mesečnica, sam ti si res iber pridna Ti, a meso si že kaj kuhala oz jedla Ej - ti rajši ne bi povedala glede mesa. Imam prepoved uživanja vse perutnine in govedine zaradi navzkrižnih alergenov . tako, da bo meso lepo počakalo na boljše čase.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:36:56
|
|
|
|
Bajsa
|
Kok so koledarji pri pošti?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:37:25
|
|
|
|
srečka nosečka
|
mesečnica - dobili smo eno zdravilno in eno negovalno mazilo. Upam, da bo kmalu OK. Verjamem, pa da je Luni to srbenje . Bošček mali. Zanjo in zate.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:38:23
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mesečnica, sam ti si res iber pridna Ti, a meso si že kaj kuhala oz jedla Ej - ti rajši ne bi povedala glede mesa. Imam prepoved uživanja vse perutnine in govedine zaradi navzkrižnih alergenov . tako, da bo meso lepo počakalo na boljše čase. sam pazi, ker se mi zdi da je rok do začetka januarja
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:38:36
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Aja Mesečnica, kako pa je sicer stanje z zdravjem pri vas No kot sem ti že napisala - en kup novih prepovedi: paradižnik, paprika, krompir, jajčevči, perutnina (piščanec in puran), govedina,... Uhhh...bi prej napisala kaj lahko sploh še jem . Drugače pa smo zaenkrat OK. HB.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:38:40
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Mala pikica - Kje se skrivaš tukaj te pogrešamo? To sem morala povprašat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:39:27
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mesečnica, sam ti si res iber pridna Ti, a meso si že kaj kuhala oz jedla Ej - ti rajši ne bi povedala glede mesa. Imam prepoved uživanja vse perutnine in govedine zaradi navzkrižnih alergenov . tako, da bo meso lepo počakalo na boljše čase. sam pazi, ker se mi zdi da je rok do začetka januarja Sem dala v skrinjo .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:39:49
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Aja Mesečnica, kako pa je sicer stanje z zdravjem pri vas No kot sem ti že napisala - en kup novih prepovedi: paradižnik, paprika, krompir, jajčevči, perutnina (piščanec in puran), govedina,... Uhhh...bi prej napisala kaj lahko sploh še jem . Drugače pa smo zaenkrat OK. HB. Vsaka ti čast, to si niti ne znam predstavlja Bravo mami, ati in Luna.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:40:15
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Aja Mesečnica, kako pa je sicer stanje z zdravjem pri vas No kot sem ti že napisala - en kup novih prepovedi: paradižnik, paprika, krompir, jajčevči, perutnina (piščanec in puran), govedina,... Uhhh...bi prej napisala kaj lahko sploh še jem . Drugače pa smo zaenkrat OK. HB. pa to je za pop*********** sej dojita se še, a ne in kaj dr pravijo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:40:38
|
|
|
|
Bajsa
|
Ma kok ste ene boge, pa bogi mali šratki. Res mamo srečo, da je naša bla do zdej sam mal smrkava. Se ji je pa na ritki naredila ena pi . Ma ful rdeč in pol kr take pikice, k so ble najprej bele, zdej so pa že rdeče. jo kr z uno sudocrem mažem, al kaj je že. Pa še vode nam je zmanjkal, so majstri na cest neki prebil dons in je lepo počas zmankval cel popoldan, je bil prtisk bolj za en k..., zdej je pa sploh ni več. Kmetje in kako bojo šli ljudje zjutri na šiht?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:40:40
|
|
|
|
mesecnica
|
SN - se mogoče spomniš kako se reče zdravilni? Elocom, Advantan? Pa kako so ti rekli, da moraš mazat?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:40:50
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Aja Mesečnica, kako pa je sicer stanje z zdravjem pri vas No kot sem ti že napisala - en kup novih prepovedi: paradižnik, paprika, krompir, jajčevči, perutnina (piščanec in puran), govedina,... Uhhh...bi prej napisala kaj lahko sploh še jem . Drugače pa smo zaenkrat OK. HB. Vsaka ti čast, to si niti ne znam predstavlja Bravo mami, ati in Luna. se podpišem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:41:06
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Majčice so 6 strani za nami , vodimo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 22:42:03
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Majčice so 6 strani za nami , vodimo ampak danes popoldan so bile 30 strani zadaj
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?