|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
11.12.2008 22:22:50   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: putina

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: putina

jaz  se tud javljam za srečanje .. 22.12 ob 10ih .. sam da bodo otročki zdravi ..zdej smo končno zrihtal tisto luknjo v spalnici .. hvala bogu sem bla že čist na konc .. zdej sem pa skor samohranilka postala .. je moj non stop v službi .. se je pritoževal da mu je dolgčas .. pa so ga takoj dodatno angažiral .. mah .. sej mogoče se bom pa navadla .. če ne ste pa vi tukaj user posted image .. problem je samo, ker imam računalnik zgoraj v spalnici, kjer Tamara spi .. notebooka ma pa moj .. ker je služben .. in če mojga ni, pol tud računalnika ni zvečer .. razen občasno, če gre na lauf al pa zdej pred novim leton ko je polno fešt..

ti se pa vedno oglasiš, ko se začnemo za srečanje menit, pol te pa ni user posted image  user posted image

če bi manj čvekale user posted image bi se že dopoldne oglasila .. tko sm bla pa zaradi mojstrov in direndaja in letanja sem in tja (sem imela Tamaro pri mami, pa sem jo šla vmes še podojit)v krepkem zaostanku z branjem .. ko sem bla že čisto na koncu z branjem se je pa tamara zbudila in sva leteli po julijo .. popoldne ko sem pa sama z obema je pa uspeh že če mi na wc uspe kidnt ne da bi kera za mano prletela ..

hehe jaz se z enim ne morem, da nebi za mano prilezel...user posted image user posted image user posted image user posted image dans se me je držal ko ceka

(odgovor članu putina)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
11.12.2008 22:23:31   
srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Mi se bomo tudi okoli božiča malo po LJ potikali, šli lučke gledat. user posted image  
Morda se kaj v SN oglasimo in še vas srečamo. user posted image  Težko bo zgrešit, da koga ne srečamo. user posted image

no no no, dejmo se mal zorganizirat, a vi pridete s službenim avtom user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image , služben avto dobimo 1.2.2009 user posted image
tokrat pa privat

ok, tut prav, sem sam mislila da bi vas mal ponucala če bibla gužva, da bi z lučkami hitrej iz kolone prišli user posted image

user posted image  babji user posted image

vedno pozabim - luštna je carica v Super mami user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

srečka a greva spet v SN?user posted image user posted image

jap, zdaj jo sprva najdeva user posted image  user posted image  user posted image

ne rabima gps, ki naju zmedeuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  - pa ne okoli govorit user posted image  user posted image  user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
11.12.2008 22:23:37   
bamby
Jaz grem ...se poslavljam... je naš ati božička prinesel user posted image user posted image user posted image

ja, dolenjka saj vem, sem izdajalka 2 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
11.12.2008 22:23:42   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

ne ne grem. zdej pa res!user posted image

prav, kar tu bodi, so majčice nas že ujele user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
11.12.2008 22:24:47   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Jaz grem ...se poslavljam... je naš ati božička prinesel user posted image user posted image user posted image

ja, dolenjka saj vem, sem izdajalka 2 user posted image user posted image user posted image

A ga nima vedno s sabo? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
11.12.2008 22:24:47   
dolenjka

Mi se bomo tudi okoli božiča malo po LJ potikali, šli lučke gledat. user posted image  
Morda se kaj v SN oglasimo in še vas srečamo. user posted image  Težko bo zgrešit, da koga ne srečamo. user posted image

no no no, dejmo se mal zorganizirat, a vi pridete s službenim avtom user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image , služben avto dobimo 1.2.2009 user posted image
tokrat pa privat

ok, tut prav, sem sam mislila da bi vas mal ponucala če bibla gužva, da bi z lučkami hitrej iz kolone prišli user posted image

jap, zdaj jo sprva najdeva user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image  - pa ne okoli govorit user posted image  user posted image  user posted image

o hvala SN, sej veš, lepa na tatu i pametna na mamu user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
11.12.2008 22:24:48   
blaža
Ma pol bomo pa še kej rekli, majčice nas pa ne bojo. samo kaj, ko mi ne dela uno za kopirat. nimam pojma zakaj ne dela od enkrat.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
11.12.2008 22:25:14   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

A ga nima vedno s sabo? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4458
11.12.2008 22:25:15   
putina
dolenjka ... sem hotla še napisat  pa me je ven vrglouser posted image ..da vas pa zelo pridno berem, preberem vse od a do ž .. me lohk kadarkol vprašaš .. sam čveka sem pa blj lena .. ampak ne v živo .. jezik laufa ko namazan ..user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
11.12.2008 22:25:30   
srečka nosečka

tokrat pa privat

user posted image  torej isto kot pri nas user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
11.12.2008 22:25:44   
Janey
grem jaz počasi...morem še pod tuš pol pa hutro pod odejico....

stiskajte pestke jutri

SN jutri sta fraj dopoldan?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
11.12.2008 22:25:55   
dolenjka

Ma pol bomo pa še kej rekli, majčice nas pa ne bojo. samo kaj, ko mi ne dela uno za kopirat. nimam pojma zakaj ne dela od enkrat.

mogoče ti je ella kej začarala user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
11.12.2008 22:26:02   
srečka nosečka

ne ne grem. zdej pa res!user posted image

prav, kar tu bodi, so majčice nas že ujele user posted image

benti, dajmo v tretjo prestavo, ker to pa ne gre tako user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
11.12.2008 22:26:40   
dolenjka

tokrat pa privat

ja seveda user posted image  user posted image  user posted image

Kje je pa dr. mala pikica user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4464
11.12.2008 22:26:52   
blaža
Kaj ella zna čarat?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4465
11.12.2008 22:27:18   
Janey

tokrat pa privat

pri nas je tut takouser posted image user posted image ( sej samo za majčice to delamuser posted image user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 4466
11.12.2008 22:27:22   
srečka nosečka

grem jaz počasi...morem še pod tuš pol pa hutro pod odejico....

stiskajte pestke jutri

SN jutri sta fraj dopoldan?

žal ne user posted image
Ob 11,30 že šibam v LJ in pol na službeno fešto. Mater bomo pili. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
11.12.2008 22:28:23   
mesecnica
Lillchy123 - user posted image  za slabo noč. Pa full lepega psa imate user posted image . Jaz si tudi tega želim. Pa držim pesti za petek, da bo tvoj škratek vse Ok prenesel. user posted image user posted image user posted image
Februarka08 - sožalje user posted image user posted image . Pa upam, da se Larisi ne bo vročina povišala user posted image . Pa user posted image  Larisa, da se je pričela cartat.
Misar - user posted image  za boljšo noč. Pa kar ne morem verjet, da so nate tako hudi vplivali KT. Saj vaša pa počasi osvaja tpole spanje, pa bo tudi daljše osvojila, potem boste pa zmagali.
Blacky* - user posted image  pridni, da ste vstali šele ob 8-ih. Pa user posted image  za starše, da vam bodo kupili novega sušilca. Pa tvoj otroček je res priden ponoči.
Blaža - jaz drugače nikoli nisem imela problema z KT. Pa lepo od tvojega, da se bo rajši on žrtvoval zate user posted image . Vidim, da si imela resne težave v nosečnosti. Drugače pa za še eno zvezdico rabiš 1000 postov. Aha - pa vidim, da ste imeli tudi slabo noč user posted image . Super, da ti vsaj tvoj dragi tako pomaga ponoči.user posted image  Pa super za ločevalno. Moj je imel tudi to dieto par mesecev nazaj in je šel full lepo dol. Pa user posted image  za štiri user posted image . Pa tako lepo si napisala Janey. Res. Svaka čast... Ej pa full dobre slikce si napopala. Imaš pa res full občutek za oblikovanje. user posted image
Janey - user posted image  za spanje. Jakcu se je očitno odprlo za spanje. Pa kar ne morem verjeti, da je kamen pomagal. Mislim, da bom jaz tudi probala. Uhhh...še dobro, da ni likalnik padel na Jakca. Aja - še glede hrane. Jaz že en čas našo hranim tako, da ji najprej dajem v stolčku in potem ko noče več odpirat ust, jo dam na tla in za njo letam in jo hranim user posted image . Pa user posted image  zaradi predragega servisa. Upam, da se vam vse lepo izteče. user posted image  Pa držim pesti za jutrišnji izpit.user posted image
Bajsa - tudi vam bravo za dolgo spanje in za 8 zob user posted image .
Vrtnica76 - kaj pa si ti po pokilcu oz. kje delaš, da imaš kooregrafijo za naštudirat? Sem firbec user posted image .
Elma - user posted image  za prespano noč.
Mlavla - user posted image  pa upam, da se mami čimprej pocajta. Pa user posted image  Neža za spanje.
Maj78 - user posted image  za vaše kroničnoo nespanje. Bogi...
Suzi* - user posted image  za vas, da se čimprej pozdravite. Si spraševala za hrano za user posted image . mi še vse ločeno kuhamo.  Pa user posted image  za slabo spanje.
Neni13 - user posted image  za hojo in za dober apetit.
Bamby - user posted image  za fotoknjige in za sneg. Pa user posted image  za Anajo.
Buči - zate pa user posted image .
Stipe air force - priden, da se lepo sprehajaš s Taro in super, da imate vsaj vreme OK.user posted image  Pa super pridna je Tara, da tako lepo spi podnevi.
Itata - user posted image  za slabo noč Pa user posted image  za uspešno izkoriščen dan, frizerja in masažo.
Nizy - user posted image  za Azro.
Jencili - upam, da se čimprej pozdravite user posted image . Pa user posted image  za dodatne evrčke. Pa še user posted image  zaradi slabega spanja.
Listek1 - uhhh...tvoja zgodba me je pa čist šokirala user posted image user posted image user posted image . je potrebno res pazit na vsakem koraku. jaz si sploh ne predstavljam, kako bi bilo...
Ella79 - user posted image  za super noč. Pa sploh nikoli nisem pomislila, da bi naši user posted image  že lahko šli po stopnicah. user posted image  Zoja.
SN - user posted image  za slabo noč. Pa lepo, da se vsaj s predstavami daš malo duška. user posted image  user posted image  za Lano. Upam, da se vam kožica čimprej pocajta. Katere kremice ste pa dobili? A jo kaj srbi?
DOlenjka - user posted image  za boljšo noč in za 7000 objav. Pa user posted image  za novo nagrado. No saj zdaj se ti je pa odprlo. Hiter še loto kupit user posted image . A maš slikco od Tare iz revije, da bi jo še ostale videle, ki nimamo revije?
MetiLu - user posted image  za slabše noči. Pa user posted image  za nov LCD. katerega ste pa kupili?
Pina-1 - upam, da vam zobki čimprej pridejo ven in da spet lepo začnete jesti GH.

Ej bejbe - pa ve ste neverjetne. Berme včeraj cel večer, berem danes cel večar in koooomaaaj pridem do konca.
Drugače pa je bila včeraj naša noč tudi čudna. Se je kar zbudila ob 23-ih in ji dam flašo - spije - potem pa ne zaspat user posted image . Eno urco smo se nategovali. Ona je kar nekaj jokcala, jaz sem se morala še vse zrihtat v kopalnici, tako, da je bil moj z njo. Šele ob polnoči je omagala. Potem je bila budnica ob 3.30 je dobila zizo in potem spala do 8.00. Mah saj ni drugega čudno, samo naša vedno zaspi nazaj po hranjenju zdaj pa kar neki user posted image .
Drugače smo bili danes v Ljubljani malo v šopingu. je mala dobila novo kapo, rokavice in rutko. Pa nogavičke in 3 pižamice. Pa sva bila v E.Leclercu, da bova nabavila kaj za božička. Mahhhh...pa saj to je za znoret. Če nimaš ideje res ne moreš nič kupit. Tako, da nisva kupila niti enega darila user posted image . Moram prvo naštudirat kaj naj sploh. Kakšna ideja?
Ej pa glede majčic - saj ni čudno, da nas bodo ujele, če pa sam neke slikce popajo, pa citirajo cele strani user posted image .
Pa jaz tudi Malo_pikico pogrešam.user posted image  Upam, da so OK.

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
11.12.2008 22:28:23   
srečka nosečka

tokrat pa privat

pri nas je tut takouser posted image user posted image ( sej samo za majčice to delamuser posted image user posted image )

user posted image  pripadnica februarčkov user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
11.12.2008 22:28:52   
Bajsa

tokrat pa privat

ja seveda user posted image  user posted image  user posted image

Kje je pa dr. mala pikica user posted image

Tudi naša user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
11.12.2008 22:29:01   
Janey
aja

ella malo si poglej na netu na spletni strani, pa če kaj hočeš ti prinesem ali pošljem odvisno kak se vidimo...majo veliko kolekcijo, tut kremico za ritko je fino probat....drugače pa vprašaj v lekarni, ne vem če ni ena zadjič rekla da se da nekje dobit.

zdaj pa grem, ker drugače moram spet sama spat.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
11.12.2008 22:29:03   
dolenjka

Kaj ella zna čarat?user posted image

ne vem, vem pa da je PC stručko user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
11.12.2008 22:30:07   
putina
lahko noč .. grem pod kovter .. mam ta rdečo in ne vem kaj bi sama s sabo .. je šele ta druga po nosečnosti, pa mi je ful zamujala ker sem zarad tega kaosa k smo ga mel shujšala 2kg .. že tko me ni nič skupi, pol me pa še taki stresi čist s tira vržejo .. sej dons je že boljš .. sem spekla eno pecivo, pa že pol protvana ni več user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4473
11.12.2008 22:30:22   
Bajsa
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Lillchy123 - user posted image  za slabo noč. Pa full lepega psa imate user posted image . Jaz si tudi tega želim. Pa držim pesti za petek, da bo tvoj škratek vse Ok prenesel. user posted image user posted image user posted image
Februarka08 - sožalje user posted image user posted image . Pa upam, da se Larisi ne bo vročina povišala user posted image . Pa user posted image  Larisa, da se je pričela cartat.
Misar - user posted image  za boljšo noč. Pa kar ne morem verjet, da so nate tako hudi vplivali KT. Saj vaša pa počasi osvaja tpole spanje, pa bo tudi daljše osvojila, potem boste pa zmagali.
Blacky* - user posted image  pridni, da ste vstali šele ob 8-ih. Pa user posted image  za starše, da vam bodo kupili novega sušilca. Pa tvoj otroček je res priden ponoči.
Blaža - jaz drugače nikoli nisem imela problema z KT. Pa lepo od tvojega, da se bo rajši on žrtvoval zate user posted image . Vidim, da si imela resne težave v nosečnosti. Drugače pa za še eno zvezdico rabiš 1000 postov. Aha - pa vidim, da ste imeli tudi slabo noč user posted image . Super, da ti vsaj tvoj dragi tako pomaga ponoči.user posted image  Pa super za ločevalno. Moj je imel tudi to dieto par mesecev nazaj in je šel full lepo dol. Pa user posted image  za štiri user posted image . Pa tako lepo si napisala Janey. Res. Svaka čast... Ej pa full dobre slikce si napopala. Imaš pa res full občutek za oblikovanje. user posted image
Janey - user posted image  za spanje. Jakcu se je očitno odprlo za spanje. Pa kar ne morem verjeti, da je kamen pomagal. Mislim, da bom jaz tudi probala. Uhhh...še dobro, da ni likalnik padel na Jakca. Aja - še glede hrane. Jaz že en čas našo hranim tako, da ji najprej dajem v stolčku in potem ko noče več odpirat ust, jo dam na tla in za njo letam in jo hranim user posted image . Pa user posted image  zaradi predragega servisa. Upam, da se vam vse lepo izteče. user posted image  Pa držim pesti za jutrišnji izpit.user posted image
Bajsa - tudi vam bravo za dolgo spanje in za 8 zob user posted image .
Vrtnica76 - kaj pa si ti po pokilcu oz. kje delaš, da imaš kooregrafijo za naštudirat? Sem firbec user posted image .
Elma - user posted image  za prespano noč.
Mlavla - user posted image  pa upam, da se mami čimprej pocajta. Pa user posted image  Neža za spanje.
Maj78 - user posted image  za vaše kroničnoo nespanje. Bogi...
Suzi* - user posted image  za vas, da se čimprej pozdravite. Si spraševala za hrano za user posted image . mi še vse ločeno kuhamo.  Pa user posted image  za slabo spanje.
Neni13 - user posted image  za hojo in za dober apetit.
Bamby - user posted image  za fotoknjige in za sneg. Pa user posted image  za Anajo.
Buči - zate pa user posted image .
Stipe air force - priden, da se lepo sprehajaš s Taro in super, da imate vsaj vreme OK.user posted image  Pa super pridna je Tara, da tako lepo spi podnevi.
Itata - user posted image  za slabo noč Pa user posted image  za uspešno izkoriščen dan, frizerja in masažo.
Nizy - user posted image  za Azro.
Jencili - upam, da se čimprej pozdravite user posted image . Pa user posted image  za dodatne evrčke. Pa še user posted image  zaradi slabega spanja.
Listek1 - uhhh...tvoja zgodba me je pa čist šokirala user posted image user posted image user posted image . je potrebno res pazit na vsakem koraku. jaz si sploh ne predstavljam, kako bi bilo...
Ella79 - user posted image  za super noč. Pa sploh nikoli nisem pomislila, da bi naši user posted image  že lahko šli po stopnicah. user posted image  Zoja.
SN - user posted image  za slabo noč. Pa lepo, da se vsaj s predstavami daš malo duška. user posted image  user posted image  za Lano. Upam, da se vam kožica čimprej pocajta. Katere kremice ste pa dobili? A jo kaj srbi?
DOlenjka - user posted image  za boljšo noč in za 7000 objav. Pa user posted image  za novo nagrado. No saj zdaj se ti je pa odprlo. Hiter še loto kupit user posted image . A maš slikco od Tare iz revije, da bi jo še ostale videle, ki nimamo revije?
MetiLu - user posted image  za slabše noči. Pa user posted image  za nov LCD. katerega ste pa kupili?
Pina-1 - upam, da vam zobki čimprej pridejo ven in da spet lepo začnete jesti GH.

Ej bejbe - pa ve ste neverjetne. Berme včeraj cel večer, berem danes cel večar in koooomaaaj pridem do konca.
Drugače pa je bila včeraj naša noč tudi čudna. Se je kar zbudila ob 23-ih in ji dam flašo - spije - potem pa ne zaspat user posted image . Eno urco smo se nategovali. Ona je kar nekaj jokcala, jaz sem se morala še vse zrihtat v kopalnici, tako, da je bil moj z njo. Šele ob polnoči je omagala. Potem je bila budnica ob 3.30 je dobila zizo in potem spala do 8.00. Mah saj ni drugega čudno, samo naša vedno zaspi nazaj po hranjenju zdaj pa kar neki user posted image .
Drugače smo bili danes v Ljubljani malo v šopingu. je mala dobila novo kapo, rokavice in rutko. Pa nogavičke in 3 pižamice. Pa sva bila v E.Leclercu, da bova nabavila kaj za božička. Mahhhh...pa saj to je za znoret. Če nimaš ideje res ne moreš nič kupit. Tako, da nisva kupila niti enega darila user posted image . Moram prvo naštudirat kaj naj sploh. Kakšna ideja?
Ej pa glede majčic - saj ni čudno, da nas bodo ujele, če pa sam neke slikce popajo, pa citirajo cele strani user posted image .
Pa jaz tudi Malo_pikico pogrešam.user posted image  Upam, da so OK.

Pridna mesečnica, ker tako izčrpno komentiraš!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
11.12.2008 22:31:02   
blaža
Joj mesecnica, ti si tako zlata in pozorna!user posted image  vse sitako lepo pokomentirala. še dobro, da nisem še šla spat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?