Bajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Lillchy123 - za slabo noč. Pa full lepega psa imate . Jaz si tudi tega želim. Pa držim pesti za petek, da bo tvoj škratek vse Ok prenesel. Februarka08 - sožalje . Pa upam, da se Larisi ne bo vročina povišala . Pa Larisa, da se je pričela cartat. Misar - za boljšo noč. Pa kar ne morem verjet, da so nate tako hudi vplivali KT. Saj vaša pa počasi osvaja tpole spanje, pa bo tudi daljše osvojila, potem boste pa zmagali. Blacky* - pridni, da ste vstali šele ob 8-ih. Pa za starše, da vam bodo kupili novega sušilca. Pa tvoj otroček je res priden ponoči. Blaža - jaz drugače nikoli nisem imela problema z KT. Pa lepo od tvojega, da se bo rajši on žrtvoval zate . Vidim, da si imela resne težave v nosečnosti. Drugače pa za še eno zvezdico rabiš 1000 postov. Aha - pa vidim, da ste imeli tudi slabo noč . Super, da ti vsaj tvoj dragi tako pomaga ponoči. Pa super za ločevalno. Moj je imel tudi to dieto par mesecev nazaj in je šel full lepo dol. Pa za štiri . Pa tako lepo si napisala Janey. Res. Svaka čast... Ej pa full dobre slikce si napopala. Imaš pa res full občutek za oblikovanje. Janey - za spanje. Jakcu se je očitno odprlo za spanje. Pa kar ne morem verjeti, da je kamen pomagal. Mislim, da bom jaz tudi probala. Uhhh...še dobro, da ni likalnik padel na Jakca. Aja - še glede hrane. Jaz že en čas našo hranim tako, da ji najprej dajem v stolčku in potem ko noče več odpirat ust, jo dam na tla in za njo letam in jo hranim . Pa zaradi predragega servisa. Upam, da se vam vse lepo izteče. Pa držim pesti za jutrišnji izpit. Bajsa - tudi vam bravo za dolgo spanje in za 8 zob . Vrtnica76 - kaj pa si ti po pokilcu oz. kje delaš, da imaš kooregrafijo za naštudirat? Sem firbec . Elma - za prespano noč. Mlavla - pa upam, da se mami čimprej pocajta. Pa Neža za spanje. Maj78 - za vaše kroničnoo nespanje. Bogi... Suzi* - za vas, da se čimprej pozdravite. Si spraševala za hrano za . mi še vse ločeno kuhamo. Pa za slabo spanje. Neni13 - za hojo in za dober apetit. Bamby - za fotoknjige in za sneg. Pa za Anajo. Buči - zate pa . Stipe air force - priden, da se lepo sprehajaš s Taro in super, da imate vsaj vreme OK. Pa super pridna je Tara, da tako lepo spi podnevi. Itata - za slabo noč Pa za uspešno izkoriščen dan, frizerja in masažo. Nizy - za Azro. Jencili - upam, da se čimprej pozdravite . Pa za dodatne evrčke. Pa še zaradi slabega spanja. Listek1 - uhhh...tvoja zgodba me je pa čist šokirala . je potrebno res pazit na vsakem koraku. jaz si sploh ne predstavljam, kako bi bilo... Ella79 - za super noč. Pa sploh nikoli nisem pomislila, da bi naši že lahko šli po stopnicah. Zoja. SN - za slabo noč. Pa lepo, da se vsaj s predstavami daš malo duška. za Lano. Upam, da se vam kožica čimprej pocajta. Katere kremice ste pa dobili? A jo kaj srbi? DOlenjka - za boljšo noč in za 7000 objav. Pa za novo nagrado. No saj zdaj se ti je pa odprlo. Hiter še loto kupit . A maš slikco od Tare iz revije, da bi jo še ostale videle, ki nimamo revije? MetiLu - za slabše noči. Pa za nov LCD. katerega ste pa kupili? Pina-1 - upam, da vam zobki čimprej pridejo ven in da spet lepo začnete jesti GH. Ej bejbe - pa ve ste neverjetne. Berme včeraj cel večer, berem danes cel večar in koooomaaaj pridem do konca. Drugače pa je bila včeraj naša noč tudi čudna. Se je kar zbudila ob 23-ih in ji dam flašo - spije - potem pa ne zaspat . Eno urco smo se nategovali. Ona je kar nekaj jokcala, jaz sem se morala še vse zrihtat v kopalnici, tako, da je bil moj z njo. Šele ob polnoči je omagala. Potem je bila budnica ob 3.30 je dobila zizo in potem spala do 8.00. Mah saj ni drugega čudno, samo naša vedno zaspi nazaj po hranjenju zdaj pa kar neki . Drugače smo bili danes v Ljubljani malo v šopingu. je mala dobila novo kapo, rokavice in rutko. Pa nogavičke in 3 pižamice. Pa sva bila v E.Leclercu, da bova nabavila kaj za božička. Mahhhh...pa saj to je za znoret. Če nimaš ideje res ne moreš nič kupit. Tako, da nisva kupila niti enega darila . Moram prvo naštudirat kaj naj sploh. Kakšna ideja? Ej pa glede majčic - saj ni čudno, da nas bodo ujele, če pa sam neke slikce popajo, pa citirajo cele strani . Pa jaz tudi Malo_pikico pogrešam. Upam, da so OK. Pridna mesečnica, ker tako izčrpno komentiraš!