Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 22:15:02
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea lej to no Kje se da to naročiti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 22:15:11
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella kuku. A siv moške padla al kaj? Verjetno jih nalaga na shrani.si A misliš, da se kaj slini zraven? Jaaaaaaaaaa, sam ne vem kako jih sem gor spravit. Edino s print scr, se da v drugo datoteko, ampak je neče direkt sem pripopat ma pust to zdaj, boš jutri
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 22:15:40
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Aurea lej to no Kje se da to naročiti Jaz sem tudi čisto navdušena nad tem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 22:16:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Aurea lej to no Kje se da to naročiti Jaz sem tudi čisto navdušena nad tem. Jaz tudi. Sem že nekaj po netu gledala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 22:16:51
|
|
|
|
Aurea
|
jaz pa raje kot na đamiji ostajam na temi o dedcih samo malo manj slečeni so moji od sesil-inih
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 22:17:13
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Aurea lej to no Kje se da to naročiti Jaz sem tudi čisto navdušena nad tem. Kolk pa stane ta špas?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 22:17:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Za nocoj se odpovedujem čveku, ste to much brzinske za mene, saj sem na fuul zmatrana na plavanju, pa še samo mi smo bili, pa še eni, s tem da je ta fantek večino časa jokal, (od 8 prijavljenih) tako, da si lahko mislite kako se nam je ''KLEMEN'' posvečal . Drage moje fajn čvekajte, vas jutri vse lepo po vrsti preberem in komentiram. Lahko noč Lahko noč edina, pa ti si čisto zarjavela bom jutri nadoknadila ti pa glej da bo danes 7-ka padla SS ti se pa pa ju3 pazi ej prez pomoči pa žal ne bo šlo bo bo navijam zate kako kaže z konkurenco a jih bomo pihnile ali kaj? Slabo kaže, držijo korak z nami +6 Nočejo dat krone Me rabmo eno orng invazijo, pa bi šlo to jih pa ja za šalo dol počmo, dejmo punce Sicer sem mojmu rekla, da sem vam šla samo lahko noč zaželet A boš pomagala? itakkkk punce kako je vaše mnenje o gradnji đamije v LJ? Nimam posebnega mnenja. Mislim, da delajo prevelik cirkus okoli tega. Če ne bi bila prav upadljiva in z normalim minaretom, bi bilo čist OK. Mogoče molitve bi bile malo hude
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 22:17:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea jaz pa raje kot na đamiji ostajam na temi o dedcih samo malo manj slečeni so moji od sesil-inih Kje je že ta igral?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 22:17:27
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Aurea lej to no Kje se da to naročiti Jaz sem tudi čisto navdušena nad tem. Jaz tudi. Sem že nekaj po netu gledala. Sem pogledala ta tvoj klik ( nosilke), samo malo mi je drago.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 22:17:50
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 no, upam, da je uspelo tole je naša Brina - danes Kakšna pupika in kakšne očke ima
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 22:18:26
|
|
|
|
tally
|
+7
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 22:18:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Za nocoj se odpovedujem čveku, ste to much brzinske za mene, saj sem na fuul zmatrana na plavanju, pa še samo mi smo bili, pa še eni, s tem da je ta fantek večino časa jokal, (od 8 prijavljenih) tako, da si lahko mislite kako se nam je ''KLEMEN'' posvečal . Drage moje fajn čvekajte, vas jutri vse lepo po vrsti preberem in komentiram. Lahko noč Lahko noč edina, pa ti si čisto zarjavela bom jutri nadoknadila ti pa glej da bo danes 7-ka padla SS ti se pa pa ju3 pazi ej prez pomoči pa žal ne bo šlo bo bo navijam zate kako kaže z konkurenco a jih bomo pihnile ali kaj? Slabo kaže, držijo korak z nami +6 Nočejo dat krone Me rabmo eno orng invazijo, pa bi šlo to jih pa ja za šalo dol počmo, dejmo punce Sicer sem mojmu rekla, da sem vam šla samo lahko noč zaželet A boš pomagala? itakkkk punce kako je vaše mnenje o gradnji đamije v LJ? Nimam posebnega mnenja. Mislim, da delajo prevelik cirkus okoli tega. Če ne bi bila prav upadljiva in z normalim minaretom, bi bilo čist OK. Mogoče molitve bi bile malo hude Veš kaj mene zanima, če bi 5x dnevno klicali k molitvi tako kot recimo v Tuniziji. Sem v živo slišala kako to zveni. Zanimivo, samo si tega sredi Lj ne predstavljam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 22:18:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Glede gradnje đamije nimam nekega posebnega mnenja itak ne bom hodila ker nisem neki pretirano verna, če je pa minaret tak problem bi ga pa lahko znižali. a sem jaz danes totalno blond?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 22:19:06
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Midve sve nazaj s sprehoda na dežu , kar naporen je tale šport, kingurujček, dežnik , drugače pa Estrella tista šprtna dvorana se odpre šele ob 14h, tak da nisem nič zvedla, bom ju3 poklicala Edina kakšnega kengurujčka imaš? Jaz imam enega doma pa Gala komaj stlačim noter BABYBYORN drag kot hudič (70 eur) pa tudi jaz malo z vso to zimsko opremo komaj notr stlačim , slaba naložba!! A je sploh kakšen v katerega lahko otroka napravljenega v zimsko opremo normalno daš noter? čao punce, vidim, da je debata o nosilkah - jaz si bom naročila MEI TAI, sem se ful navdušila, princip je star kitajski način nošenja otroka in je tudi za večje otroke, do 20 kg možna je nošnja spredaj, zadaj, na boku. Zavezovanje enostavno, brez nekih paščkov, ipd. Najbolj pa navdušuje pestra ponudba barvnih kombinacij, človek bi imel kar vsako po eno. In kje boš MEI TAI naročila? Anitka, verjetno na tej strani, poštnina je samo 9 eur, ampak še čakam na odgovor glede dobave, kolikšen je rok: KLIK Imam pa še nekaj drugih strani, tudi nemško (Tragemaus.de), kjer računajo 13 eur, samo so malo dražji slingi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 22:19:11
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tana7 no, upam, da je uspelo tole je naša Brina - danes Kakšna pupika in kakšne očke ima Kako sem pa lahko tole falila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 22:19:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Aurea lej to no Kje se da to naročiti Jaz sem tudi čisto navdušena nad tem. Jaz tudi. Sem že nekaj po netu gledala. Sem pogledala ta tvoj klik ( nosilke), samo malo mi je drago. Aurea ima cenejšo varianto. Jaz nisem vsega popala tukaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 22:19:31
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Za nocoj se odpovedujem čveku, ste to much brzinske za mene, saj sem na fuul zmatrana na plavanju, pa še samo mi smo bili, pa še eni, s tem da je ta fantek večino časa jokal, (od 8 prijavljenih) tako, da si lahko mislite kako se nam je ''KLEMEN'' posvečal . Drage moje fajn čvekajte, vas jutri vse lepo po vrsti preberem in komentiram. Lahko noč Lahko noč edina, pa ti si čisto zarjavela bom jutri nadoknadila ti pa glej da bo danes 7-ka padla SS ti se pa pa ju3 pazi ej prez pomoči pa žal ne bo šlo bo bo navijam zate kako kaže z konkurenco a jih bomo pihnile ali kaj? Slabo kaže, držijo korak z nami +6 Nočejo dat krone Me rabmo eno orng invazijo, pa bi šlo to jih pa ja za šalo dol počmo, dejmo punce Sicer sem mojmu rekla, da sem vam šla samo lahko noč zaželet A boš pomagala? itakkkk punce kako je vaše mnenje o gradnji đamije v LJ? Nimam posebnega mnenja. Mislim, da delajo prevelik cirkus okoli tega. Če ne bi bila prav upadljiva in z normalim minaretom, bi bilo čist OK. Mogoče molitve bi bile malo hude Mogoče ima v mislih, ko kličejo k molitvi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 22:20:09
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally Glede gradnje đamije nimam nekega posebnega mnenja itak ne bom hodila ker nisem neki pretirano verna, če je pa minaret tak problem bi ga pa lahko znižali. a sem jaz danes totalno blond? zakaj?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 22:20:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tana7 no, upam, da je uspelo tole je naša Brina - danes Kakšna pupika in kakšne očke ima Meni se zdi čisto mamina pupa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 22:20:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Aurea jaz pa raje kot na đamiji ostajam na temi o dedcih samo malo manj slečeni so moji od sesil-inih Kje je že ta igral? vprašanje je kje se da to nabavit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 22:21:47
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Aurea lej to no Kje se da to naročiti To so Babyhawk Mei tai-ji, eni od najbolj zaželenih. Na tisti strani, ki sem jo navedla, jih lahko naročiš, pa še prav fletne zimsko obrobljene (t.i. minkee) imajo!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 22:21:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Aurea jaz pa raje kot na đamiji ostajam na temi o dedcih samo malo manj slečeni so moji od sesil-inih Kje je že ta igral? vprašanje je kje se da to nabavit a bi imela enega?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 22:22:26
|
|
|
|
hijenca
|
A v kakšnih kitajskih trgovinah teh MEI TAI -ev ne bi imeli???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 22:22:50
|
|
|
|
Estrella*
|
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 22:23:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No kaj pravite
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?