|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
11.12.2008 22:14:56   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

A pol moram po supernovi hodit okoli s tablico na jošku Februarčki 2008?!user posted image

ne ne, me smo vse tolk počene, da nam že na čelu piše da smo z RR user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
11.12.2008 22:15:33   
Maj78

Jaaaaa! Dolenjka, vas povabim na božično pecivo, Priiidite, pa praline prinesi!user posted image

Jok seko, praline sem ti obljubila če ti prideš v LJ na srečanje! No, pa če prideš v Stično jih tudi dobiš user posted image

Podkupovalka  user posted image

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
11.12.2008 22:15:58   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

dolenjka...velikokrat se spomnim nate oz. se sprašujem in razmišljam..če že kaj delatena drugem otročku?

zadnji mesec smo bolj pasivni user posted image  pa še pogoji niso glih... bomo kmal spet v ekšn user posted image

bomo držali pestke, da vam čimprej rata..

hvala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
11.12.2008 22:16:34   
Janey
ja 20 mi ziher(no če bodo imeli čas oni zarad katerih pridemo) in lahko lahko še atiji pridejouser posted image user posted image sam pol SN nebo ok, premalo placauser posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
11.12.2008 22:16:39   
blaža
ej dolenka pa kavo moraš častit, za termofor pa za bušija tisto darilo, da zapijemo! pa ni čudno, da jaz nič ne zadenem, če vse ti pobereš?!user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
11.12.2008 22:16:55   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: putina

jaz  se tud javljam za srečanje .. 22.12 ob 10ih .. sam da bodo otročki zdravi ..zdej smo končno zrihtal tisto luknjo v spalnici .. hvala bogu sem bla že čist na konc .. zdej sem pa skor samohranilka postala .. je moj non stop v službi .. se je pritoževal da mu je dolgčas .. pa so ga takoj dodatno angažiral .. mah .. sej mogoče se bom pa navadla .. če ne ste pa vi tukaj user posted image .. problem je samo, ker imam računalnik zgoraj v spalnici, kjer Tamara spi .. notebooka ma pa moj .. ker je služben .. in če mojga ni, pol tud računalnika ni zvečer .. razen občasno, če gre na lauf al pa zdej pred novim leton ko je polno fešt..

ti se pa vedno oglasiš, ko se začnemo za srečanje menit, pol te pa ni user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu putina)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
11.12.2008 22:17:27   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

srečka a greva spet v SN?user posted image user posted image

jap, zdaj jo sprva najdeva user posted image  user posted image  user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
11.12.2008 22:17:52   
dolenjka

A pol moram po supernovi hodit okoli s tablico na jošku Februarčki 2008?!user posted image

ne ne, me smo vse tolk počene, da nam že na čelu piše da smo z RR user posted image

ne ne sam dolenjka se tolk dere da ne moreš zgrešituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
11.12.2008 22:18:09   
bamby

ja 20 mi ziher(no če bodo imeli čas oni zarad katerih pridemo) in lahko lahko še atiji pridejouser posted image user posted image sam pol SN nebo ok, premalo placauser posted image user posted image

Sem mislila, da boš rekla, da  pa SN atija nima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
11.12.2008 22:18:29   
srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Mi se bomo tudi okoli božiča malo po LJ potikali, šli lučke gledat. user posted image  
Morda se kaj v SN oglasimo in še vas srečamo. user posted image  Težko bo zgrešit, da koga ne srečamo. user posted image

no no no, dejmo se mal zorganizirat, a vi pridete s službenim avtom user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image , služben avto dobimo 1.2.2009 user posted image
tokrat pa privat

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
11.12.2008 22:18:30   
dolenjka

ej dolenka pa kavo moraš častit, za termofor pa za bušija tisto darilo, da zapijemo! pa ni čudno, da jaz nič ne zadenem, če vse ti pobereš?!user posted image

Če ti 22.12. prideš v SN te še s pico počastim user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
11.12.2008 22:18:31   
Janey

jap, zdaj jo sprva najdeva user posted image  user posted image  user posted image

jaz sem takoj zauser posted image user posted image sej veš kaka sem, samo da se nekaj dogajauser posted image user posted image
danes mi je blo prav dolgčas ko ni blo nobeneuser posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
11.12.2008 22:18:50   
blaža
ok zdej pa res grem. Lahko nočko.user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
11.12.2008 22:19:18   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Sem mislila, da boš rekla, da  pa SN atija nima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem pozabla v napisatuser posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
11.12.2008 22:19:31   
Janey
nočko blaža

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
11.12.2008 22:19:56   
dolenjka

Mi se bomo tudi okoli božiča malo po LJ potikali, šli lučke gledat. user posted image  
Morda se kaj v SN oglasimo in še vas srečamo. user posted image  Težko bo zgrešit, da koga ne srečamo. user posted image

no no no, dejmo se mal zorganizirat, a vi pridete s službenim avtom user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image , služben avto dobimo 1.2.2009 user posted image
tokrat pa privat

ok, tut prav, sem sam mislila da bi vas mal ponucala če bibla gužva, da bi z lučkami hitrej iz kolone prišli user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4441
11.12.2008 22:20:05   
Janey

ne rabima gps, ki naju zmedeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4442
11.12.2008 22:20:41   
dolenjka

izdajalka

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
11.12.2008 22:20:42   
putina

jaz  se tud javljam za srečanje .. 22.12 ob 10ih .. sam da bodo otročki zdravi ..zdej smo končno zrihtal tisto luknjo v spalnici .. hvala bogu sem bla že čist na konc .. zdej sem pa skor samohranilka postala .. je moj non stop v službi .. se je pritoževal da mu je dolgčas .. pa so ga takoj dodatno angažiral .. mah .. sej mogoče se bom pa navadla .. če ne ste pa vi tukaj user posted image .. problem je samo, ker imam računalnik zgoraj v spalnici, kjer Tamara spi .. notebooka ma pa moj .. ker je služben .. in če mojga ni, pol tud računalnika ni zvečer .. razen občasno, če gre na lauf al pa zdej pred novim leton ko je polno fešt..

ti se pa vedno oglasiš, ko se začnemo za srečanje menit, pol te pa ni user posted image  user posted image

če bi manj čvekale user posted image bi se že dopoldne oglasila .. tko sm bla pa zaradi mojstrov in direndaja in letanja sem in tja (sem imela Tamaro pri mami, pa sem jo šla vmes še podojit)v krepkem zaostanku z branjem .. ko sem bla že čisto na koncu z branjem se je pa tamara zbudila in sva leteli po julijo .. popoldne ko sem pa sama z obema je pa uspeh že če mi na wc uspe kidnt ne da bi kera za mano prletela ..

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
11.12.2008 22:20:44   
bamby

sem pozabla v napisatuser posted image user posted image

Ah ne ne, jaz do konca nisem prebrala kaj si napisala, pa sem kar po svoje sklepala user posted image . Kaj... sem pa že povedala user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
11.12.2008 22:21:10   
srečka nosečka

ma ga ma user posted image  

Morda pa bi mi iz totega konca kar en vagon pri SZ najeli. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
11.12.2008 22:21:36   
blaža

izdajalka

ne, ki nisem!user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
11.12.2008 22:21:39   
dolenjka

če bi manj čvekale user posted image bi se že dopoldne oglasila .. tko sm bla pa zaradi mojstrov in direndaja in letanja sem in tja (sem imela Tamaro pri mami, pa sem jo šla vmes še podojit)v krepkem zaostanku z branjem .. ko sem bla že čisto na koncu z branjem se je pa tamara zbudila in sva leteli po julijo .. popoldne ko sem pa sama z obema je pa uspeh že če mi na wc uspe kidnt ne da bi kera za mano prletela ..

uuuu kakšno poročilo user posted image  sprejeto user posted image  user posted image

(odgovor članu putina)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
11.12.2008 22:22:13   
dolenjka

izdajalka

ne, ki nisem!user posted image

kaj to pomeni, da ne greš spat user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
11.12.2008 22:22:44   
blaža
ne ne grem. zdej pa res!user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?