Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 19:02:07
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 o čebelca, kako tvoj pritisk? al že ješ tablete ko bonbončke ??? upam da ne, da si se umirila še posebi zdej ko ti bojo podaljšal bolniško, pa ko si se deca znebila da ti loh zdej me delamo družbo o pritisk je zdaj soliden - okrog 125/80. tabletke pa jem ja. joj, še dobro da si me spomnila - moram zdaj takoj vzet, preden pozabim.... ko mam spomin ko kaka cedilka za testenine dedca sem se pa tudi znebila ja... tak da me prosim animirajte, da mi ne bo dolgčas
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 19:09:54
|
|
|
|
tasa_m
|
jaz sem že tu...sva šle z mamo malo na sprehod..sem pridna ratala. terapijo sem očitno zamudila ampak nič zato, bom jutri nadoknadla.. ,..če ne ju3 pa med wikendom. Takrat bom mela pa samogovore.. MalaČebelica bla sem z Persido na kavidi pa še v Mb. sva z mamo šle malo zapravljat. Enkrat ne za ampak za naju..končno sem na vrsto tud jaz prišla.. Danes sem bolj leteča ja..malo tu,malo tam,.. Najaa upam, da se Tija čimprej pozdravi. Bom močno pesti držala, da bo čimprej spet zdrava. Te uhe so pravi ja,..lastne izkušnje.. mama_milchy jaz nisem pisala voščilnic in jih tud nimam namena. Bom poslala kar elektronske, so cenejše.. Bomo drugo leto ko bomo meli pupo že doma.. Kje pa je danes YASSY?? Se je oglasla kaj??
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 11.12.2008 19:11:36 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 19:10:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem nazaj od G. Dobila pikico v rito ob strani. Mejčkn boli, ni pa sile. Naslednji pregled sem prestavila iz 30.12. na nov datum 7.1., tako da lahko popravite. NoBady - Dobrodošla! Srečanje 12.12. - No, pol kolikor vidim zopet ne bo nič iz tega... sam tolk, da vem, da ne bom edina "sanjala" po Koloseju. Najaa - En koš zdravja Tiji. To je to, pa se slišimo v ndeljo, ponedeljek. Čez vikend mislim, da ne bo časa za računalnik.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 19:17:15
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaz sem že tu...sva šle z mamo malo na sprehod..sem pridna ratala. terapijo sem očitno zamudila ampak nič zato, bom jutri nadoknadla.. ,..če ne ju3 pa med wikendom. Takrat bom mela pa samogovore.. MalaČebelica bla sem z Persido na kavidi pa še v Mb. sva z mamo šle malo zapravljat. Enkrat ne za ampak za naju..končno sem na vrsto tud jaz prišla.. Danes sem bolj leteča ja..malo tu,malo tam,.. Najaa upam, da se Tija čimprej pozdravi. Bom močno pesti držala, da bo čimprej spet zdrava. Te uhe so pravi ja,..lastne izkušnje.. mama_milchy jaz nisem pisala voščilnic in jih tud nimam namena. Bom poslala kar elektronske, so cenejše.. Bomo drugo leto ko bomo meli pupo že doma.. Kje pa je danes YASSY?? Se je oglasla kaj?? kaj tasa ti bi zdej rada mela posebne privat terapije, ti skupinska ne zaleže al kako hahahah yassy je ok, je javla ... vse ostalo bo že sama povedala podrobnosti .. ma pa tko jutri pregled v bolnici, tko da jaz že zdaj držim pesti
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 19:17:35
|
|
|
|
MalaČebelica
|
čujte babe, jaz sem razmišljala.... jaz zadnje čase pojem ooogrooomno mandarin. sicer sem zagovornik načela - če ti paše, potem že to tvoje telo rabi. ampak me zanima, kaj mislite - ali preveč vitamina C lahko škodi???
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 19:19:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 kaj tasa ti bi zdej rada mela posebne privat terapije, ti skupinska ne zaleže al kako hahahah yassy je ok, je javla ... vse ostalo bo že sama povedala podrobnosti .. ma pa tko jutri pregled v bolnici, tko da jaz že zdaj držim pesti no, odvisno kdo je terapevt? Če kak tak kot je bil na slikah, pol bi mela ja .. privat terapijo No, tud jaz držim pesti za Yassy..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 19:20:08
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica čujte babe, jaz sem razmišljala.... jaz zadnje čase pojem ooogrooomno mandarin. sicer sem zagovornik načela - če ti paše, potem že to tvoje telo rabi. ampak me zanima, kaj mislite - ali preveč vitamina C lahko škodi??? brez skrbi, ne boš dobla vitaminoze.... ker tolko c vitamina spet ne zaužiješ samo z mandarinam... ki nimajo blazne vsebnosti tega vitamina... tak da kar mirno, jej če ti paše...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 19:20:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica čujte babe, jaz sem razmišljala.... jaz zadnje čase pojem ooogrooomno mandarin. sicer sem zagovornik načela - če ti paše, potem že to tvoje telo rabi. ampak me zanima, kaj mislite - ali preveč vitamina C lahko škodi??? nimam pojma ker sem se jaz iz mandarin spravla na pomaranče ti pa sprašuješ za mandarine hjoj, men že pa špila
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 19:21:05
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 kaj tasa ti bi zdej rada mela posebne privat terapije, ti skupinska ne zaleže al kako hahahah yassy je ok, je javla ... vse ostalo bo že sama povedala podrobnosti .. ma pa tko jutri pregled v bolnici, tko da jaz že zdaj držim pesti no, odvisno kdo je terapevt? Če kak tak kot je bil na slikah, pol bi mela ja .. privat terapijo No, tud jaz držim pesti za Yassy.. ti lisička ti hahahahah
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 19:25:38
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica čujte babe, jaz sem razmišljala.... jaz zadnje čase pojem ooogrooomno mandarin. sicer sem zagovornik načela - če ti paše, potem že to tvoje telo rabi. ampak me zanima, kaj mislite - ali preveč vitamina C lahko škodi??? jaz sem jih v 1. nosečnosti pojedla po 2 kg na dan, pa je bilo vse v redu, tako,da ti kar navali na mandarine, boljše kot pa na sladko (kot jaz tokrat ) spanje - naša je spala vedno v posteljici ali pa včasih v taveliki postelji, razen,ko sva se vrnili iz sprehoda sem jo pustila spati v vozičku,da je nisem budila vsem bubančkom ...nočko punce, grem naredit toast, pol pa na kavč, pa en film gor...držte pesti,da bo Taja zaspala, danes smo jo prestavili v večjo posteljo, upam,da ne bo imela pripomb
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 19:27:40
|
|
|
|
Pupa7
|
pocka lahko nočko pa lepe sanje !! pa še prej dober tek
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 19:28:20
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica čujte babe, jaz sem razmišljala.... jaz zadnje čase pojem ooogrooomno mandarin. sicer sem zagovornik načela - če ti paše, potem že to tvoje telo rabi. ampak me zanima, kaj mislite - ali preveč vitamina C lahko škodi??? nimam pojma ker sem se jaz iz mandarin spravla na pomaranče ti pa sprašuješ za mandarine hjoj, men že pa špila kdaj pa tebi ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 19:31:07
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Tejči H Ojla so ! Kako ste pridne, ste že na 3 delu. Jaz če bi imela na razpolago računalnik vsak dan bi tud jaz kj več napisala, sam ni moj računalnik pa se vsake toliko časa prišvercam gor. Včeraj sem opravila pregled. Sm spila tisto sladko vodo na eks, da je šlo vse na enkrat mim. Zdj imam pregled 7.1.09, od vsega začetka nosečnosti sem se zredila za 5 kg. Lepo se imejte pa se slišimo. Lp, Tejči ene se pa zagrebemo za comp,pa grizemo,če nas hoče kdo iz računalnika nagnat :) le večkrat si ga pribori ja pr naju dveh je ziher tako sicer izkoriščam tisti čas, ko j moj v službi sam mu težim tut ko je doma, da naj se dol z rač. spravi... pol pa me vedno vpraša, če se še nisem dost zmenla...ja saj to se pa ne moreš kar tako za vnaprej nekaj menit...je treba skoz sledit...pa še to me včasih za 10 postov prhitite...kako vam rata ne vem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 19:32:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica čujte babe, jaz sem razmišljala.... jaz zadnje čase pojem ooogrooomno mandarin. sicer sem zagovornik načela - če ti paše, potem že to tvoje telo rabi. ampak me zanima, kaj mislite - ali preveč vitamina C lahko škodi??? nimam pojma ker sem se jaz iz mandarin spravla na pomaranče ti pa sprašuješ za mandarine hjoj, men že pa špila kdaj pa tebi ne? GOSPODIČNA a vi to pravi osebi?? Meni nikdar ne špila, no, ne da bi vedela vsaj. Mogoče se kdo pod mojim nickom predstavlja..in pol kake čudne ven meče...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 19:32:18
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica čujte babe, jaz sem razmišljala.... jaz zadnje čase pojem ooogrooomno mandarin. sicer sem zagovornik načela - če ti paše, potem že to tvoje telo rabi. ampak me zanima, kaj mislite - ali preveč vitamina C lahko škodi??? nimam pojma ker sem se jaz iz mandarin spravla na pomaranče ti pa sprašuješ za mandarine hjoj, men že pa špila kdaj pa tebi ne? malo kruto ampak vseeno smešno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 19:33:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka ...nočko punce, grem naredit toast, pol pa na kavč, pa en film gor...držte pesti,da bo Taja zaspala, danes smo jo prestavili v večjo posteljo, upam,da ne bo imela pripomb NOČKA pocka, pa dober tek. Nena se preveč najej, ker drugač zaspat neboš morala (vidiš kak skrbim zate).. Upam, da vam zalaufa že v prvo, da Taja zaspi v večji postelji..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 19:35:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica čujte babe, jaz sem razmišljala.... jaz zadnje čase pojem ooogrooomno mandarin. sicer sem zagovornik načela - če ti paše, potem že to tvoje telo rabi. ampak me zanima, kaj mislite - ali preveč vitamina C lahko škodi??? nimam pojma ker sem se jaz iz mandarin spravla na pomaranče ti pa sprašuješ za mandarine hjoj, men že pa špila kdaj pa tebi ne? malo kruto ampak vseeno smešno hmmm... da pomislim, če je smešno MEni nee
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 19:40:01
|
|
|
|
trezika
|
tasa moraš priznat, da malo je smešno...čist maaaaaalooooooooooo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 19:42:02
|
|
|
|
trezika
|
pupa in pocka tiste pobarvanke so tk lubane, da jih bom še sama ponucala za okraske me je končno zajelo to praznično vzdušje pa še na ognjemet greva jutri...juuuuupi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 19:43:24
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika tasa moraš priznat, da malo je smešno...čist maaaaaalooooooooooo tasi ko ti bo nehal špilat me bo skrbelo zate
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 19:54:38
|
|
|
|
mama_milchy
|
pocka; upam, da uspe da Taja zanina v veliki postelji; mi smo približno teden dni potrebovali, da je pol celo noč v svoji veliki postelji Žiga prespal; lahko noč in lepe sanje; kdo komu zdaj špila, tasa_m, a? tukaj se mi zdi da vsake tolko vsem kaj zašpila zdaj imamo že skupinske terapije samo si moramo enga dobrega terapevta najt
< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 11.12.2008 20:01:49 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 20:05:35
|
|
|
|
mama_milchy
|
evo kandidate za terapevta, katerega zberemo: št.1 , št.2 , št.3 št.4 št.5 št.6
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 20:09:43
|
|
|
|
tasa_m
|
jaz bi imela št. 3 je tak lepo SIVI z TAK SEXY FRIZURCO.. kaj še le spodaj.. hjoooj kaj mi te zdaj dela. Sendvič je kriv pa toto pikanje za sladkor
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 20:10:58
|
|
|
|
felix7
|
glasujem za št. 4, edino ta izgleda, kot da bi nas lahko v red spravil
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 20:16:07
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrcaK No, da še sama javim podrobnosti s pregleda. Sladkorne nimam, kri in voda bp, imam pa malo večji trebušček, ker imam več plodovnice, ampak še vedno v meji normale. MV mi ni merila - a vam to vedno merijo in pregledajo? Petrca, meni MV še niso merili. No, edino takrat, ko sem zaradi ledvic sredi noči pristala v P, mi ga je pretipala in ugotovila, da je normalen. Moja G pa nikoli.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?