|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
11.12.2008 13:59:14   
she29

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Polly...bučke dam jaz tudi samo kuhat narezane ...skupaj s krompirjem (v sopari). Zabelim z malo mojega mleka in kapljico olivnega olja.

Tako bom tudi jaz delala, naslednji teden začneva s ta pravim kosilom. user posted image

midve tudiuser posted image .ta teden sva vse na vodi kuhale brez vsega pa je začuda kar odpirala usta in jedla, čeprav na koncu mi je začela pa kar roko cucat, je hotela zizouser posted image .

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
11.12.2008 14:00:01   
she29
oouuujeeeaaaa, al kako že pravte temuuser posted image

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
11.12.2008 14:02:43   
slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Polly...bučke dam jaz tudi samo kuhat narezane ...skupaj s krompirjem (v sopari). Zabelim z malo mojega mleka in kapljico olivnega olja.

Tako bom tudi jaz delala, naslednji teden začneva s ta pravim kosilom. user posted image

Ja, jaz tudi dam malo olivnega olja zraven - za absorbacijo.

Meni se tudi zdi, da bi počasi lahko bolj zares začeli s to GH. KEr zdaj je vse skup bolj za hec, poskušanje, pa če nimam časa kaj naredit, pač je banano ali pa kar flaško itd. Se bom počasi morala zresniti user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

Neposredna povezava do sporočila: 2528
11.12.2008 14:04:56   
she29
tina res grdo da te niso povabili iz službeuser posted image
slovenka pri mojemu user posted image v službi imajo tud tako božička s predstavouser posted image (zgleda imajo vsi faksi tako).sem tud jaz misla da bo samo druženje in user posted image pol bi šli tko pa ne gremo.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
11.12.2008 14:08:34   
she29

Meni se tudi zdi, da bi počasi lahko bolj zares začeli s to GH. KEr zdaj je vse skup bolj za hec, poskušanje, pa če nimam časa kaj naredit, pač je banano ali pa kar flaško itd. Se bom počasi morala zresniti user posted image

pa vidve imata še čas, kaj pa naj jaz rečemuser posted image user posted image .sva se hecali zdaj 1 teden, ampak drugi teden pa zaresuser posted image

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
11.12.2008 14:41:53   
RMRM
Dan!

Vem da je bilo že cel kup na to temo, pa vendar, mogoče pa kateri pride pravuser posted image http://med.over.net/klinicne_stroke/porodnistvo/knjiga_alergije/recepti.php

Tina28, res so packi packastiuser posted image . Pri nas je sindikat učinkovit samo za uniformirane, za vse nas ostale, pa....., no comment,  zato jaz nisem bila nikol v sindikatu.

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
11.12.2008 14:48:01   
Tina 28
Saj naš dedek mraz ( z delavnicami za otroke) ni pozabu na Anjo in Nejca...smo povabljeni...ampak na mamico so pa pozabli, ker je tak sisttem...glup sistemuser posted image  

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
11.12.2008 15:01:59   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

No, tole je naš magični lonček, ki je najboljši za v usta:
user posted image

tole pa naš razgrajač v svojem brlogu:
user posted image

user posted image

Me nekaj net zezauser posted image

A to je magicni loncekuser posted image .Sem veckrat prebrala,da ga imate,pa kako je super...sem ga sla kaouser posted image user posted image kupit,v eno trgovino z otr.igracami(no iskala sem ga v vecihuser posted image user posted image user posted image ).Vprasam prodajalko zanj,pa ni imela pojma kaj je to,gleda v racunalnik..ga nimajo.Sem rekla,ja loncek a ne,kot kozarec,za pituser posted image user posted image user posted image ...greva do lonckov,salckuser posted image user posted image user posted image ...pa ne vidim nic magicnegauser posted image ...sem bla kar jezna.Zdaj pa vidim....tooooleeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mene bo pobraluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ja, sorry, ne vem kako se drugač reče....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
11.12.2008 15:02:52   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

čer....saša bejba kje si dobila to obrobo za okoli in okoli postelje in koliko stane???nujno rabim...vidim da ste tolk spet nakloftale da vas resnično ne dohajam več...grem spat..se tipkmamo..papa in lahko nočko...

v ikei in je čist pocen...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
11.12.2008 15:04:32   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: polly80

kako se bučke naredijo za user posted image ? a samo ulupim,narežem in skuham?se mi zdi,da je touser posted image

BUČKE IN KORENČEK:
Olupim jih, narežem na tanke trakove ( z lupilcem krompirja ali kar na ribeženu), dodam na tanke trakove narezano korenje in to stresem v kozico na segreto olivno olje.
Malo prepražim, zalijem s kančkom vode, podušim (največ 5 min) in bogato posipam s peteršiljem.

To jemo tudi mi, samo nam potem še rahlo posolim, Lovru pa to zmešam s paličnim in dodam malo mojega mleka.

Seveda se to lahko naredi tudi brez korenčka.
Ravno danes je to jedel Lovro in celo pojedel nekaj žličk.

Grem brat naprej.

Pa čestitke za tini mini rojjstne dneve:
Žiga, Oskar, Zala:
user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
11.12.2008 15:06:54   
aleksandra silvija
Upsssssssssuser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
11.12.2008 15:24:32   
aleksandra silvija
AVOKADO recepti:

Vedno surov, super je, če je prej ohlajen- iz hladilnika.

Zmešam ga  v paličnem s:
- koščki banane,
- kapljico nerafiniranega  koruznega(tako dobiš okus po čokoladi)  ali olivnega olja ali sezamovega olja,
- z žličko vode,
- košček kakšnega sočnega sadja; npr. melona.

Za večje pa ga lahko v paličnem zmešamo z:
- banano, papriko, koruznim oljem,
- jogurtom, sadjem,
- jajčni rumenjak in banano,.....

Lahko pa seveda zmešate samo avokado. Ampak kreme pride zelo veliko!

user posted image user posted image user posted image
- banano, papriko in koruznim oljem,

Neposredna povezava do sporočila: 2537
11.12.2008 16:13:21   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Saša, res je lubani Luka. user posted image Pa poln kinderpet ga že je, vidim. Naša pa bi najraje še kar povprek v njem ležala user posted image user posted image user posted image

hvala, ja po celem ga je polno in se okrog zavrti tud, pa obrobo dol potegne, čeprav  je privezana, mu gre očitno na živce, ker ven ne vidi.user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
11.12.2008 16:14:19   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Dober večer.

Se bolj na hitro oglašam.
Imamo kar nekaj težav s cukri, ki so čisto ponoreli. Zato še bolj komaj čakam na ponedeljek, ko dobimo črpalkouser posted image
Pa še očeta vozim vsak dan na fizioterapijo. HB, se bo vozil naslednji teden sam.
Najprej čestitke Maksu in Lani za 6 mesecev.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Saša, sem celo po 100 letihuser posted image , kupila Jano.

Tudi članek je prav luštkan.user posted image   HVALA! user posted image  user posted image

Polly-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za izpit!

Neposredna povezava do sporočila: 2539
11.12.2008 16:17:40   
Anonimen
dan..evo me nazaj..vidim d imate različne debate pa samo na hitro pokomentiram..naši obroki so tkole:
5-210am
9-210am
12-kosilo:špinača in pire,polenta s cvetačo in kornjčkom,ralične soret zelenjave s pirejem,različne kašice riževe ali breskev..
15-jabolka,hruška ali breskev-kuhano,ker mi surovo ne je,pa kdaj kaka breskvina kašica
18:15-grez,rižolino,smo že jedli keksolino..

imamo že 3 obroke gh,spimo od 18:45-5 ali 6..včasih nam celo rata in nazaj zaspimo do 8..čez dan spimo tko 3x na dan po 45 min..imamo 4 zobeke,se veliko smejemo,igramo,pocartamo...se pa ne obračamo ne na trebuh,ne na hrbet kadar smo na tleh na puzlih,ker se nam ne da,če pa ga na kvču sama dam na trebuh se pa sam obrne na hrbet..
toliko nahitrco,da se vam malo javim ,k vidim da sem pogrešanauser posted image ..drugače je pa mož še vedno v bolniški,danes ima kontrolo,pa da vidimo ali bo končno lahko šel delat,po 1,5 mescu te mononukleoze...se tipkamo pa pozdravček vsem.pa punce hvala za odgovore,v ikeo sicer ne grem,če pa katera gre,pa naj javi,bi prosila če mi lahko katera prinese stol za hranjenje +te obrobe za posteljouser posted image ..papa

Neposredna povezava do sporočila: 2540
11.12.2008 16:29:24   
slovenka
Pri nas pa je zadnje dni ves čas ne trebuščku. Samo da jo dam na hrbet, se zasuče. Potem pa en čas gleda okrog, potem se pa začne dreti in jo obrnem nazaj, samo je še zmeraj huda in se takoj obrne nazaj na trebuščka. Tudi ko jo dam spat, se takoj obrne...

Zdi se mi, da jo jezi, ker se na trebuščku ne more premakniti naprej. Premika se le po hrbtu, še zmeraj ekspresno hitro ji gre, samo je več ta hrbet ne zanima, očitno. 

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
11.12.2008 16:55:53   
Anonimen
Mi smo nazaj. Smeha veliko, joka pa tud malo. Dobili 2 pikici, voda je šla mimo, tak da bom sama nastavla in odnesla.user posted image

Je pokazala, kako zna bit trmasta, ni šmirglala ne volne, niti tistih črnih rozin...ropotulja je bla zakon. Sliši super, odziva se še bolj, sedimo enkratno...skratka, razvoj je nadpovprečen, saj mu je pokazala Sara svoj besedni zaklad.user posted image Zredili smo se dovolj, zrasli tud...in imamo zeleno luč za kravje mleko.user posted image Sprva 14 dni redčenega 1/3 vode, potem pa polno, z malo sladkorja.  In jesti lahko začnemo kar vse po spisku, ni treba nič po shemi patronažne po mesecih. Sicer sprva počasi prehajat na polni obrok, vendar nič komplicirat. Edino špinače ne preveč, ker vsebuje preveč histaminov.

Tako, zdej grem pa dat Sari svečko, ker ima mal bolečin zaradi cepljenja.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2542
11.12.2008 16:58:37   
polly80

IZVIRNO SPOROČILO: polly80

slovenka-v mb.a ti pa v lj mogoče?

Ne, Polly, jaz delam na pravnem faksu v MB. Če si bila na izpitu pri MZP, me sigurno poznaš user posted image user posted image user posted image user posted image SAmo nisem na tem predmetu, ampak zelo blizu. Očitno si spregledala debato, ko sem se 'razkrinkala' tu gor na forumu - saj veš, katera je lani hodila s trebuhom predavat, a ne? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj,sem spregledala to debato o "razkrinkanju"user posted image ,pa saj veš zakaj-sem se učilauser posted image

pa da razložim,zakaj te ne poznamuser posted image (saj te mi ni treba zdaj vikat,ne?user posted image ).
namreč,sem par let nazaj diplomirala na VPVŠ v lj in ker s tistim faksom težko dobiš službouser posted image sem se vpisala v diferencialni letnik na PF v MB in potem ko sem naredila diferencialne,v 3.letnik.in na faks skoraj nič nisem hodilauser posted image ,sem bolj samouk,ker sem se potem zaposlila (sem varuhinja-varstvo in nega oseb s posebnimi potrebami-in upam da razumeš,da si želim čimprej naredit faks in delat nekaj v tem smislu.saj ni slaba služba,rada delam,a saj razumeš verjetno..) in ob službi je bilo res težko hodit še na predavanja,sem se vpisala potem izredno,ko sem se zaposlila.saj veš,sem rabla dinarčke,da sem lahko šla živet na svoje pa da mamo zdaj lahko bebekauser posted image

tako da se pa trudim in delam izpite.sem pa pogledala na  stran PF in ugotovila katera si,ful simpatičnauser posted image ,zdaj vem po kom sofija taka lepotičkauser posted image ,EU  sem naredila lani decembra,sem se zdaj spomnila,ravno danes je eno leto,vau kako to mineuser posted image
no in imam še status in rim do diplomeuser posted image ,če imaš kak predlog kaj in kako se učiti,bom ful vesela,ker se moram začet,pa še nimam literature.bi rada čimprej,potem ob službi in viti bo skoraj nemogoče.user posted image .

drugače se pa vita isto obrača na postelji,je niti za sek.več ne morem pustit samo.pa tudi jaz sem kak mesec samo probavala gh,zdaj ta teden sma začeli bolj zares,ker je že 6 mesecev,saj vidve še imata malo časauser posted image
in kolko kg ima zdaj sofija?vita še nima 6500guser posted image ampak saj je,to je glavno,pa da da je živahna..user posted image

cv3,sem te pogrešala,pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za službo...

bučke sma jedle,so ji kar teknile,tako da hvala vsem za nasveteuser posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
11.12.2008 16:59:35   
polly80
Tako, zdej grem pa dat Sari svečko, ker ima mal bolečin zaradi cepljenja.
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
11.12.2008 17:04:58   
babysolza

...sibam,mam se 2sobi za pomituser posted image user posted image

A maš še vedno tisti ferrari parkiran doma? Jaz mam tud ene par sob, če si ravno pri volji. user posted image user posted image

Ti samo povej...takoj priletimuser posted image user posted image
user posted image  

Sam ti pa si carica. Zadnjič si kazala en drug model. user posted image user posted image  

Čakaaaaaammmmmmmm user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
11.12.2008 17:06:50   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: cv3rklic4

Drugače je pa priden fant, včeraj smo ga na sistematskem namerili in ima že 68 cm in 7400 g. Zdravnica ga je pohvalila, pravi da je ok fant, malo ga je hecala s kockami, rozino in rdečim cofom. Seveda pa so fanta bolj zanimale punce - bili sta 2 zdravnici (očitno je bila ena na praksi ali kaj), tako da smo ga le stežka odvrnili od osvajanja, hehe.

user posted image user posted image  Ti boš pa zgodi mela snahe na vratih. user posted image user posted image

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
11.12.2008 17:07:40   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: cv3rklic4

Še malo moram pojamrat tudi jaz - prejšnji teden sem šla malo na obisk v službo, pa so mi namignili, da bi bilo bolje, če začnem kar novo iskat, ker bo šla baje firma po gobe ... user posted image user posted image user posted image No, vsaj občutno se bo zmanjšal obseg dela, tako da bi mogoče z mano sodelovali bolj po projektih. user posted image

Vse se zgodi z namenom. Boš vidla, da boš še boljšo našla. user posted image

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
11.12.2008 17:11:13   
babysolza

Ne, Polly, jaz delam na pravnem faksu v MB. Če si bila na izpitu pri MZP, me sigurno poznaš user posted image user posted image user posted image user posted image SAmo nisem na tem predmetu, ampak zelo blizu. Očitno si spregledala debato, ko sem se 'razkrinkala' tu gor na forumu - saj veš, katera je lani hodila s trebuhom predavat, a ne? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  Polly, tršico pa menda ja poznaš. user posted image user posted image

Ah, Tina, kak grdi. Jaz sem pa ravno dobila pošto iz službe, da nas vabijo na božička, da bo predstava za otroke in darila in pa darilne bone sem dobila, tako da me niso pozabili. Samo ne vem, če bo ravno to primerno, da hodimo z našo pikico na predstavo... user posted image Sem mislila, da bo samo direndaj in darila, tako pa...

Sabina je dobila podobno (predstava + bon) pri obeh v službi, pa ne bomo šli. Se mi zdi mal premajhna, predstave so pozno popoldan, pa še tak čas virusov in podobnega, da mi še ne zboli. Bi pa blo ful zanimivo, če bi imela vsaj ena 2 meseca več pa če bi blo bolj zgodaj popoldne, bi najbrž šli. Se pa že igramo z darili od maminega Dedka Mraza, atijevega gremo pa ta vikend zapravit.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
11.12.2008 17:11:49   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: she29

oouuujeeeaaaa, al kako že pravte temuuser posted image

user posted image user posted image  Te je kr noter potegnilo a ne?

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
11.12.2008 17:12:40   
polly80

Polly, tršico pa menda ja poznaš.

ne spravljaj me v zadregouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
Smešne pustne dudice
Pred vrati je pust, tudi vaši najmlajši, ki ga bodo najverjetneje prespali v vozičku, imajo lahko izvirno malo masko. Na...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?