polly80
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: polly80 slovenka-v mb.a ti pa v lj mogoče? Ne, Polly, jaz delam na pravnem faksu v MB. Če si bila na izpitu pri MZP, me sigurno poznaš SAmo nisem na tem predmetu, ampak zelo blizu. Očitno si spregledala debato, ko sem se 'razkrinkala' tu gor na forumu - saj veš, katera je lani hodila s trebuhom predavat, a ne? joj,sem spregledala to debato o "razkrinkanju" ,pa saj veš zakaj-sem se učila pa da razložim,zakaj te ne poznam (saj te mi ni treba zdaj vikat,ne? ). namreč,sem par let nazaj diplomirala na VPVŠ v lj in ker s tistim faksom težko dobiš službo sem se vpisala v diferencialni letnik na PF v MB in potem ko sem naredila diferencialne,v 3.letnik.in na faks skoraj nič nisem hodila ,sem bolj samouk,ker sem se potem zaposlila (sem varuhinja-varstvo in nega oseb s posebnimi potrebami-in upam da razumeš,da si želim čimprej naredit faks in delat nekaj v tem smislu.saj ni slaba služba,rada delam,a saj razumeš verjetno..) in ob službi je bilo res težko hodit še na predavanja,sem se vpisala potem izredno,ko sem se zaposlila.saj veš,sem rabla dinarčke,da sem lahko šla živet na svoje pa da mamo zdaj lahko bebeka tako da se pa trudim in delam izpite.sem pa pogledala na stran PF in ugotovila katera si,ful simpatična ,zdaj vem po kom sofija taka lepotička ,EU sem naredila lani decembra,sem se zdaj spomnila,ravno danes je eno leto,vau kako to mine no in imam še status in rim do diplome ,če imaš kak predlog kaj in kako se učiti,bom ful vesela,ker se moram začet,pa še nimam literature.bi rada čimprej,potem ob službi in viti bo skoraj nemogoče. . drugače se pa vita isto obrača na postelji,je niti za sek.več ne morem pustit samo.pa tudi jaz sem kak mesec samo probavala gh,zdaj ta teden sma začeli bolj zares,ker je že 6 mesecev,saj vidve še imata malo časa in kolko kg ima zdaj sofija?vita še nima 6500g ampak saj je,to je glavno,pa da da je živahna.. cv3,sem te pogrešala,pa za službo... bučke sma jedle,so ji kar teknile,tako da hvala vsem za nasvete