|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
11.12.2008 12:35:17   
polly80
še

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
11.12.2008 12:35:29   
Anonimen
Aja,pa v krompir tudi ze od zacetka dajem putrcek in AM,drugace je res bolj brez okusa,mogoce sploh ne bi marala,zdaj ga ima pa najraje od zelenjave.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2502
11.12.2008 12:35:33   
polly80
oujeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
11.12.2008 12:43:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor*

Hej

ve ste pa res pridne. Ste naklokale že 100 strani. Od kod vam čas. No mi se še vedno zbujamo enkrat na noč in še vedno jemo. Drugače pa se navajamo na GH in ko prvič kaj poiskusimo mu sploh ni všeč. Zraven se davi, ven špuka pa še dere se poleg. Potem pa drugi dan je. Očitno rabi dalj časa, da se navadi na okus.
Imamo pa takšno vreme, da je za znoret. Še ven ne morema ker lije kot iz škafa.

Nic drugega ne pocnemouser posted image

Moja bejbi trenutno spi,kosilo se ji ze kuha,jaz pa sipe pomivam,zavese perem,sesam,pa se hitro moram po tleh pomit preden Tali pride,ker drugac jamra,ce nisem mogla prej,ko je bila ona v soliuser posted image user posted image .

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2504
11.12.2008 12:59:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polly80

še vedno pogrešam taaniko

se je včeraj javla,samo na hitro

viti sem dala prej kuhano jabolko,je pljuvala..hotla zizo..hmmmmmuser posted image
kosilo naraje je,zelenjavo in krompirčekuser posted image

kaj naj kuham,kakšna ideja??'sem razmišljala o kanelonih,pa ne vem,če se mi da?user posted image

kaj pa tteeaa,se kaj javi????pa cv3???

Evo ti en predlog,nase danasnje kosilo:
za moza-pasulj
zame in za Tali-spargelnova juha,ocvrti sir,pomfri ali kruh
za vse 3-paradiznikova solata
Meri-bucke s krompirjem
user posted image

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 2505
11.12.2008 13:02:26   
Anonimen
Dan. Jaz sem čist cunjasta, dobesedno.user posted image tamala ima vako noč arije, da ne govorim, kakšne borbe so danes s hranjenjem. Od 7:30, do 12-ih je pojedla samo 200 ml AM. In zdej končno spi. Popoldan imava pa pediatra. Zpet bodo pikice padale. Kot da ni bilo že včeraj dovolj.user posted image

No, se je že začelo.user posted image Pa jaz rabim čepke za ušesa.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2506
11.12.2008 13:03:36   
Tina 28
DAN

Včeraj smo meli pestro, saj je Anja zvečre dobiavročino in kar naenkrat je začela kašljat in smrkat. Okoli 22.00. tko, da sem bedela do 3.00, ker je skoz mal jokcala in bla vsa boga. spalaje samo na rokah, tko, da še pisat nisem mogla. Potem, pa je noč preživela v ta velik postli, da sem jo lohk koj potolažla, ko je ves čas nekaj stokala.
Kleo
    tko, da nočni ptič je mel drugo delouser posted image .
Danes je sicer boljš...apett ma, smeji se tud...sam mal je manj živahna. Upam da bo.

Polly...bučke dam jaz tudi samo kuhat narezane ...skupaj s krompirjem (v sopari). Zabelim z malo mojega mleka in kapljico olivnega olja.

alea...moj dragi ima RD en dan za tabo...a si ti tud kolerikuser posted image

URIN...pri nas ga pa sploh ne jemljejo pri 6M...spet ena stvar, ki je pri nas ne kontrolirajo....šele pri 9Muser posted image

Avokado...danes bi ji dala k zeljenjavci avokado...pa ne vem, a je lohk surov, al ga moram mal pokuhat?...hitro odgovor prosim, ker moram kuhatuser posted image

Aja...Božična večerja...mi mamo vsako leto službeno večerjo pred prazniki. Sem klicala sodelavko, kdaj bo, da nisem dobila vabila...in mi pove, da je jutri in naj kar sindikalitko pokličem, da bom prišla...in da fajn. Na koncu zvem, da nisem bla vabljena ker sem na porodniški in da pri nas teh ne vabjouser posted image user posted image . Malo se mi zamalo zdi, da plačujem sindikat in sem njihova sodelavka...ker pa me tekoče šolsko leto ni blo v službi...pa ne veljam...haloo...sem mislila, da se del kolektiva...itak se nič ne vdimo, ko je vsak v svojem razredu...tkoda sem že komaj čakala, da grem in vidim sodelavke. GRDO!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
11.12.2008 13:12:53   
Anonimen
Tina-avokado
Evo ti expresen odgovor....ne vem,pa tut mene zanimauser posted image ....sibam,mam se 2sobi za pomituser posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2508
11.12.2008 13:15:46   
polly80
ravno kuham

kleo
-kaj pa rama namesto masla lahko?nimam maslauser posted image
pa vsaka ti čast za tako kosilo na 4 konceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
11.12.2008 13:17:06   
polly80
pa kleo,expres,ne zdaj sob pomivatuser posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
11.12.2008 13:18:32   
babysolza
Ola!

Evo naju s sprehoda. Lije kot s škafa, sam sva bili že včeraj cel dan notri in se bi mi zrolalo, če bi bili še en dan. Tako sem Sabino odpravla in sva šli s kengurujčkom do trgovine. Tolk, da mamica mal evrčke naokrog razmetava. Mene ta recesija sploh ne gane. user posted image user posted image  user posted image

Ko sva prišli domov, sem jo pa samo previla in dala dudo v usta - in že spi. user posted image

kaj naj kuham,kakšna ideja??'sem razmišljala o kanelonih,pa ne vem,če se mi da?user posted image

Jaz bom danes govejo juhco, svinjski zrezek v naravni omaki, riž in zeleno solato. Jutri bomo pa juhico, meso iz juhice (mi je ful boljše naslednji dan), špinačo in pire krompir.
Sabina je pa danes probala špinačo in je njami. user posted image user posted image  

Sem nameravala tudi nekaj speči danes, pa sem v trgovini tako navdušeno ogledovala tiste kašice v lončkih (da mamo za rezervo), da sem pozabla kupit sestavine. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
11.12.2008 13:20:16   
babysolza

za kosilo bodo pa kaneloni..čeprav je veliko delauser posted image

Ko jih jaz naredim ene 2-krat na leto, grem kar do najboljšega soseda - Pečjaka. user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
11.12.2008 13:21:06   
polly80
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

za kosilo bodo pa kaneloni..čeprav je veliko delauser posted image

Ko jih jaz naredim ene 2-krat na leto, grem kar do najboljšega soseda - Pečjaka. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem že spekla palačinke,pa zavila,samo spanirat še moram,pa ne morem,ker je vita skos na rokah,pa nimam 4 rokeuser posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
11.12.2008 13:23:54   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Dan. Jaz sem čist cunjasta, dobesedno.user posted image tamala ima vako noč arije, da ne govorim, kakšne borbe so danes s hranjenjem. Od 7:30, do 12-ih je pojedla samo 200 ml AM. In zdej končno spi. Popoldan imava pa pediatra. Zpet bodo pikice padale. Kot da ni bilo že včeraj dovolj.user posted image

No, se je že začelo.user posted image Pa jaz rabim čepke za ušesa.user posted image

user posted image user posted image  Sej bo. Še pogrešala boš njeno vreščanje. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
11.12.2008 13:25:02   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Kleo    tko, da nočni ptič je mel drugo delouser posted image .

user posted image user posted image  A je bla danes kaka luna al kaj?

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
11.12.2008 13:26:12   
Anonimen

ravno kuham

kleo
-kaj pa rama namesto masla lahko?nimam maslauser posted image
pa vsaka ti čast za tako kosilo na 4 konceuser posted image user posted image user posted image

Pomoje tudi,se celo rastlinska je,drugac ji daj pa malo olivnega oljcka.
Je ze pomituser posted image user posted image ,

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 2516
11.12.2008 13:26:29   
babysolza

Polly...bučke dam jaz tudi samo kuhat narezane ...skupaj s krompirjem (v sopari). Zabelim z malo mojega mleka in kapljico olivnega olja.

Tako bom tudi jaz delala, naslednji teden začneva s ta pravim kosilom. user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
11.12.2008 13:28:47   
babysolza

Aja...Božična večerja...mi mamo vsako leto službeno večerjo pred prazniki. Sem klicala sodelavko, kdaj bo, da nisem dobila vabila...in mi pove, da je jutri in naj kar sindikalitko pokličem, da bom prišla...in da fajn. Na koncu zvem, da nisem bla vabljena ker sem na porodniški in da pri nas teh ne vabjouser posted image user posted image . Malo se mi zamalo zdi, da plačujem sindikat in sem njihova sodelavka...ker pa me tekoče šolsko leto ni blo v službi...pa ne veljam...haloo...sem mislila, da se del kolektiva...itak se nič ne vdimo, ko je vsak v svojem razredu...tkoda sem že komaj čakala, da grem in vidim sodelavke. GRDO!

user posted image user posted image  To pa res ni lepo. Jaz grem z mojimi sodelavci ven naslednji petek in tudi že komi čakam. Pa čeprav bom pri polovici debat mal 'izvisela', ker pač nisem na tekočem. Ampak so se pa takoj spomnili name - sem jim poslala slikico od Sabine in jo imajo na omari, pa me vsak dan gledajo, tako da ni bilo izgovorov. user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
11.12.2008 13:29:40   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

...sibam,mam se 2sobi za pomituser posted image user posted image

A maš še vedno tisti ferrari parkiran doma? Jaz mam tud ene par sob, če si ravno pri volji. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
11.12.2008 13:30:54   
babysolza
Na, pa ne bom obrnila strani. Sirena tuli. user posted image  Bilo je kratko, al sladko. user posted image  Čawči.

Neposredna povezava do sporočila: 2520
11.12.2008 13:38:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

...sibam,mam se 2sobi za pomituser posted image user posted image

A maš še vedno tisti ferrari parkiran doma? Jaz mam tud ene par sob, če si ravno pri volji. user posted image user posted image

Ti samo povej...takoj priletimuser posted image user posted image
user posted image

Je pa zgleda res vpliv lune na nase tamale,ker moja ga je tudi ponoci biksala,je bila 2h budna,samo brez sirene,je skos nekaj ceblala,pa po postli norela,sem jo morala ves cas obracat,pa pokrivat,dudo dajat....so pridni jauser posted image .

Didlinaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa za tamalo in danasnjo pikico.
Tina se zate in tamalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .So pa v sluzbi res eniuser posted image ,da so te kar skenslal.

...evo,pri nas je tut sirena...gremo papat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2521
11.12.2008 13:40:41   
cv3rklic4
Živjo, punce!
Tak grozen dež je zunaj, da je kar za zjokat! Notri imamo tudi tako temno, da bi najraje vse luči prižgala, da bi se vzdušje malo dvignilo.
Spet sem prebrala samo zadnjih nekaj strani, pa vas res ne dohajam.
Primož spi, čez par minut se bo zbudil za kosilo, pa še ne vem kaj naj mu naredim. Zelenjave ful ne mara. No, bučko je že jedel z veseljem, včeraj se je pa tudi tej uprl. Smo probali s krompirjem, korenčkom, zeleno, brokolijem, cvetačo, pa mu nekako ne sede. Rad ima (še kar) kuhano jabolko, pa zvečer poje riževo kašico z AM. Drugače pa so vsi ostali obroki še vedno moje mleko. No, tudi po kosilu in po večerji dobi še malo mlekca. Ne vem - zdi se mi, da ful malo poje, par žličk, sploh za kosilo, tako da mu "moram" dat še malo mleka za čez.
Drugače je pa priden fant, včeraj smo ga na sistematskem namerili in ima že 68 cm in 7400 g. Zdravnica ga je pohvalila, pravi da je ok fant, malo ga je hecala s kockami, rozino in rdečim cofom. Seveda pa so fanta bolj zanimale punce - bili sta 2 zdravnici (očitno je bila ena na praksi ali kaj), tako da smo ga le stežka odvrnili od osvajanja, hehe.
Vidim, da ste vse ful pridne, pospravljate in kuhate, tako da šibam še jaz - preden se mali zbudi.
Aja - ker nisem brala tako podrobno - a katera otroku daje polento? Kaj pa kaki - bi bile lahko kake težave?
Lep dan, čeprav je zunaj kislo!
Papa.

< Sporočilo je popravil cv3rklic4 -- 11.12.2008 13:44:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 2522
11.12.2008 13:42:30   
cv3rklic4
Še malo moram pojamrat tudi jaz - prejšnji teden sem šla malo na obisk v službo, pa so mi namignili, da bi bilo bolje, če začnem kar novo iskat, ker bo šla baje firma po gobe ... user posted image user posted image user posted image No, vsaj občutno se bo zmanjšal obseg dela, tako da bi mogoče z mano sodelovali bolj po projektih. user posted image

< Sporočilo je popravil cv3rklic4 -- 11.12.2008 13:45:39 >

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
11.12.2008 13:52:07   
slovenka

slovenka-v mb.a ti pa v lj mogoče?

Ne, Polly, jaz delam na pravnem faksu v MB. Če si bila na izpitu pri MZP, me sigurno poznaš user posted image user posted image user posted image user posted image SAmo nisem na tem predmetu, ampak zelo blizu. Očitno si spregledala debato, ko sem se 'razkrinkala' tu gor na forumu - saj veš, katera je lani hodila s trebuhom predavat, a ne? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
11.12.2008 13:58:33   
slovenka
Ah, Tina, kak grdi. Jaz sem pa ravno dobila pošto iz službe, da nas vabijo na božička, da bo predstava za otroke in darila in pa darilne bone sem dobila, tako da me niso pozabili. Samo ne vem, če bo ravno to primerno, da hodimo z našo pikico na predstavo... user posted image Sem mislila, da bo samo direndaj in darila, tako pa...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.