cv3rklic4
|
Živjo, punce! Tak grozen dež je zunaj, da je kar za zjokat! Notri imamo tudi tako temno, da bi najraje vse luči prižgala, da bi se vzdušje malo dvignilo. Spet sem prebrala samo zadnjih nekaj strani, pa vas res ne dohajam. Primož spi, čez par minut se bo zbudil za kosilo, pa še ne vem kaj naj mu naredim. Zelenjave ful ne mara. No, bučko je že jedel z veseljem, včeraj se je pa tudi tej uprl. Smo probali s krompirjem, korenčkom, zeleno, brokolijem, cvetačo, pa mu nekako ne sede. Rad ima (še kar) kuhano jabolko, pa zvečer poje riževo kašico z AM. Drugače pa so vsi ostali obroki še vedno moje mleko. No, tudi po kosilu in po večerji dobi še malo mlekca. Ne vem - zdi se mi, da ful malo poje, par žličk, sploh za kosilo, tako da mu "moram" dat še malo mleka za čez. Drugače je pa priden fant, včeraj smo ga na sistematskem namerili in ima že 68 cm in 7400 g. Zdravnica ga je pohvalila, pravi da je ok fant, malo ga je hecala s kockami, rozino in rdečim cofom. Seveda pa so fanta bolj zanimale punce - bili sta 2 zdravnici (očitno je bila ena na praksi ali kaj), tako da smo ga le stežka odvrnili od osvajanja, hehe. Vidim, da ste vse ful pridne, pospravljate in kuhate, tako da šibam še jaz - preden se mali zbudi. Aja - ker nisem brala tako podrobno - a katera otroku daje polento? Kaj pa kaki - bi bile lahko kake težave? Lep dan, čeprav je zunaj kislo! Papa.
< Sporočilo je popravil cv3rklic4 -- 11.12.2008 13:44:01 >
|