Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 15:14:14
|
|
|
|
Taula
|
Koliko obrokov pa imajo vaši GH...brez dojenja ali AM po steklenički? Ella je 5x na dan, 2X le AM, 1X GH, 2x GH+AM Je kaka finta kako naj jo pripravim da poje krompir? Ga skrijem v korenje, pa se ruka kot bi jedla ne vem kaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 15:14:16
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Taula Vaša dama tudi štrajka? Naša je danes pojedla celo 15 žličk. Pa kaj bi še rada, 15 žličk je za našo tedenska norma naša dons niti probati ni hotela
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 15:14:54
|
|
|
|
Taula
|
Kaj zelenjave ne mara? Sadje pa je oz kake kosmiče...?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 15:16:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Taula Vaša dama tudi štrajka? Naša je danes pojedla celo 15 žličk. Pa kaj bi še rada, 15 žličk je za našo tedenska norma naša dons niti probati ni hotela Ma moja poje par žličk zelenjave ali pač kar je za kosilo, ostalo pa ima rada na žlico. Skutne in mlečne kaše pa obožuje. AM pa spije če je res lačna. Ji ne gre najbolj v rit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 15:16:41
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Kaj zelenjave ne mara? Sadje pa je oz kake kosmiče...? Taula, z 1 besedo NIČ ampak, jaz se vsak dan posebej trudim, pa ji različne stvari ponujam... sej enkat pa bo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 15:16:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Koliko obrokov pa imajo vaši GH...brez dojenja ali AM po steklenički? Ella je 5x na dan, 2X le AM, 1X GH, 2x GH+AM Je kaka finta kako naj jo pripravim da poje krompir? Ga skrijem v korenje, pa se ruka kot bi jedla ne vem kaj vseh 5
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 15:16:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Barbaw, cene se začnejo pri 50 eur, nekje 60 bi še dala zanj + pošnina. seveda se nobenega ne da dobiti pri nas Klasika Zato bom pač naročila prek interneta Obstaja ena stran z njimi. Sem jo zdaj našla, ko sem firbcala. Ma obstaja jih malo morje. Govorim za tele, ki so meni v uč padli. Ampak ta, ki je kao slovenska, je v resnici od hrvaške izdelovalke in so kr dragi - 70 eur. Pa ne vem. meni tisti dizajni ne sedejo. Tiste, ki jih kao po naročilu dela, so 5 eur dražji. Cena je 55 oz. 60 eur. kr poglej na ponudbo, normalni so vsi 70 eur tako podrobno nisem gledala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 15:17:13
|
|
|
|
tana7
|
nikoli ne nalimam nobene Brinine fotke pa bi vam sedaj eno nalimala kako pa to nardim?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 15:17:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Kaj zelenjave ne mara? Sadje pa je oz kake kosmiče...? Moja ima rada mlečne kaše, jogurte, skute in sadje. Ostalo pa odvisno od volje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 15:18:23
|
|
|
|
Aurea
|
Barbaw, zakaj pa ji daješ AM? A ne dojiš več?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 15:18:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 nikoli ne nalimam nobene Brinine fotke pa bi vam sedaj eno nalimala kako pa to nardim? če jo shraniš na www.shrani.si kopiraš link oz. slikico, pa jo tukaj pripopaš, če pa imaš bolj majhno, pa samo kopiraš in prilepiš v post
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 15:19:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Barbaw, zakaj pa ji daješ AM? A ne dojiš več? Doji se samo ponoči 1x, če je lačna, drugače se pa sama noče več dojit. Meni kar paše, ker je že toliko stara.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 15:19:26
|
|
|
|
Taula
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Taula Kaj zelenjave ne mara? Sadje pa je oz kake kosmiče...? Taula, z 1 besedo NIČ ampak, jaz se vsak dan posebej trudim, pa ji različne stvari ponujam... sej enkat pa bo. Bo že. Midve jeva eno in isto..kar je. Kar dam novega vse ven leti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 15:21:05
|
|
|
|
barbaw
|
Aurea a si videla takega?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 15:22:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Taula Kaj zelenjave ne mara? Sadje pa je oz kake kosmiče...? Taula, z 1 besedo NIČ ampak, jaz se vsak dan posebej trudim, pa ji različne stvari ponujam... sej enkat pa bo. Bo že. Midve jeva eno in isto..kar je. Kar dam novega vse ven leti A si probala, da ji daš nekaj novega preden daš isto hrano. Jaz sem jo zadnjič hecala in sem ji dajala eno žlico zelenjave in meska, eno sadja, in sem izmenjavala dokler je šlo, potem pa samo sadje dalje. Nekaj sem spravila v njo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 15:25:02
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Aurea a si videla takega? ni mi všeč, ma preveč nekih trakcev in po dosedanjih informacijah premalo blaga, da bi bil udoben za malčka. Pa zgornji del, ki štrli ven mi ni všeč. Uf, se vidi, da sem spet preveč časa zabila za 1 stvar na internetu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 15:27:09
|
|
|
|
Aurea
|
lej to no
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 15:29:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea lej to no ¸ Sem ti hotela napopat slikico nekaj takega. Samo cena je 125 eur. Glede izbiranja in zabijanja časa sem pa jaz isto naredila pri vozičku. In sem zelo zadovoljna s svojo izbiro.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 15:38:55
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Aurea lej to no ¸ Sem ti hotela napopat slikico nekaj takega. Samo cena je 125 eur. Glede izbiranja in zabijanja časa sem pa jaz isto naredila pri vozičku. In sem zelo zadovoljna s svojo izbiro. Si pa gledala ene fancy zadeve Teli na sliki se dobijo tudi že za 70 eur. Če pa bi naročala iz ZDA pa še ceneje, samo od tam ne vem, če ne bi kaj carine upalili, čeprav enkrat sem naročila sling, pa ni bilo potrebno nič plačati. Vidiš, glavno, da si zadovoljna, Pa še denarnica ni bila tako osiromašena, kot če bi pri nas kupovala, a ne Jaz sem naročila danes iz Anglije Angelcare, bo prišel 33 eur ceneje z DHL expressom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 15:38:59
|
|
|
|
nia5
|
Da vidim, če mi je ratalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 15:40:09
|
|
|
|
Aurea
|
nia, to pa je komad slika ne, resno, čist prevelika
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 15:48:03
|
|
|
|
nia5
|
Ja vem ja , bom še poskušala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 15:59:40
|
|
|
|
Estrella*
|
A vam tud RR šteka???Jaz bom Razlika je še vedno +15
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 16:00:21
|
|
|
|
nia5
|
Kak smotano, ne da se mi več, ker mi ne gre!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 16:01:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Aurea lej to no ¸ Sem ti hotela napopat slikico nekaj takega. Samo cena je 125 eur. Glede izbiranja in zabijanja časa sem pa jaz isto naredila pri vozičku. In sem zelo zadovoljna s svojo izbiro. Si pa gledala ene fancy zadeve Teli na sliki se dobijo tudi že za 70 eur. Če pa bi naročala iz ZDA pa še ceneje, samo od tam ne vem, če ne bi kaj carine upalili, čeprav enkrat sem naročila sling, pa ni bilo potrebno nič plačati. Vidiš, glavno, da si zadovoljna, Pa še denarnica ni bila tako osiromašena, kot če bi pri nas kupovala, a ne Jaz sem naročila danes iz Anglije Angelcare, bo prišel 33 eur ceneje z DHL expressom. Mi je RR čisto zaštekala. Mogoče preveč čvekam. Tale mei tai bi meni prav prišel pri škratu, ki sem ga ogroooommmmnnnoooo prenosila. Zdaj pa ne vem kako bo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?