Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 14:09:00
|
|
|
|
Anitka
|
Je že odprl očke. Se greva oblečt in via po plenice v Avstrijo. Pa pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 14:13:07
|
|
|
|
Anitka
|
+15
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 14:27:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Midve sve nazaj s sprehoda na dežu , kar naporen je tale šport, kingurujček, dežnik , drugače pa Estrella tista šprtna dvorana se odpre šele ob 14h, tak da nisem nič zvedla, bom ju3 poklicala Edina kakšnega kengurujčka imaš? Jaz imam enega doma pa Gala komaj stlačim noter BABYBYORN drag kot hudič (70 eur) pa tudi jaz malo z vso to zimsko opremo komaj notr stlačim , slaba naložba!! A je sploh kakšen v katerega lahko otroka napravljenega v zimsko opremo normalno daš noter? ja obstaja od babybyorna imajo do 12kg, samo je 100 EUR
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 14:41:33
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Sky: dej povej sta dvojčica karakterno podobni ali je pravo nasprotje? tako kot po izgledu, sta si tudi po karakterju zelo različni. Eni pravim angelček (Tia), drugi pa hudiček (Lia) IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Je že odprl očke. Se greva oblečt in via po plenice v Avstrijo. Pa pa previdno vozi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 14:45:43
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Midve sve nazaj s sprehoda na dežu , kar naporen je tale šport, kingurujček, dežnik , drugače pa Estrella tista šprtna dvorana se odpre šele ob 14h, tak da nisem nič zvedla, bom ju3 poklicala Edina kakšnega kengurujčka imaš? Jaz imam enega doma pa Gala komaj stlačim noter BABYBYORN drag kot hudič (70 eur) pa tudi jaz malo z vso to zimsko opremo komaj notr stlačim , slaba naložba!! A je sploh kakšen v katerega lahko otroka napravljenega v zimsko opremo normalno daš noter? čao punce, vidim, da je debata o nosilkah - jaz si bom naročila MEI TAI, sem se ful navdušila, princip je star kitajski način nošenja otroka in je tudi za večje otroke, do 20 kg možna je nošnja spredaj, zadaj, na boku. Zavezovanje enostavno, brez nekih paščkov, ipd. Najbolj pa navdušuje pestra ponudba barvnih kombinacij, človek bi imel kar vsako po eno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 14:49:20
|
|
|
|
Aurea
|
Recimo v tega sem se zagledala najprej: (firme Freehand carriers)
< Sporočilo je popravil Aurea -- 11.12.2008 14:50:57 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 14:57:15
|
|
|
|
Aurea
|
Tega tudi ful pohvalijo (Kozy carrier): barvo bi imela tako, samo črne naramnice (ja, punce, to se vse lahko izbira - pa še obrnit se da in je npr. za očke, ko nosijo, samo enobarvno, barvita stran pa za mamice )
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 14:59:11
|
|
|
|
Aurea
|
Najslavnejši pa so BabyHawk Mei Tai-ji, ki imajo res najlepše barvne kombinacije, da dol padeš
< Sporočilo je popravil Aurea -- 11.12.2008 15:00:19 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 15:01:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Barbaw in Srčekgirl bom zdaj mojmu rekla naj pove kak polnilec rabi, jaz se v GSM-e nič ne razumem prav
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 15:01:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Midve sve nazaj s sprehoda na dežu , kar naporen je tale šport, kingurujček, dežnik , drugače pa Estrella tista šprtna dvorana se odpre šele ob 14h, tak da nisem nič zvedla, bom ju3 poklicala Edina kakšnega kengurujčka imaš? Jaz imam enega doma pa Gala komaj stlačim noter BABYBYORN drag kot hudič (70 eur) pa tudi jaz malo z vso to zimsko opremo komaj notr stlačim , slaba naložba!! A je sploh kakšen v katerega lahko otroka napravljenega v zimsko opremo normalno daš noter? Če mene vprašaš ga ni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 15:01:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka +15 opaaaaa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 15:01:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Recimo v tega sem se zagledala najprej: (firme Freehand carriers) not bad, cena?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 15:02:53
|
|
|
|
Taula
|
Midve sva jedle (pljuvale) kosilo ravno. Če ji dam zelenjavo pred spanjem je še slabše. Očitno bova na mleko do 10 leta Podatki za seznam iz pregleda 8.12. - 71,5 cm - 8070 g Skye..joj kok sta luštni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 15:03:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Midve sva jedle (pljuvale) kosilo ravno. Če ji dam zelenjavo pred spanjem je še slabše. Očitno bova na mleko do 10 leta Podatki za seznam iz pregleda 8.12. - 71,5 cm - 8070 g Skye..joj kok sta luštni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 15:06:51
|
|
|
|
Aurea
|
Barbaw, cene se začnejo pri 50 eur, nekje 60 bi še dala zanj + pošnina. seveda se nobenega ne da dobiti pri nas Klasika Zato bom pač naročila prek interneta
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 15:07:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Barbaw, cene se začnejo pri 50 eur, nekje 60 bi še dala zanj + pošnina. seveda se nobenega ne da dobiti pri nas Klasika Zato bom pač naročila prek interneta Obstaja ena stran z njimi. Sem jo zdaj našla, ko sem firbcala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 15:08:09
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Očitno bova na mleko do 10 leta Mi bomo baje do 18 Zdej pa iščem unga smajlija, ki se s kladivom po glavi tolče
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 15:08:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Barbaw, cene se začnejo pri 50 eur, nekje 60 bi še dala zanj + pošnina. seveda se nobenega ne da dobiti pri nas Klasika Zato bom pač naročila prek interneta Obstaja ena stran z njimi. Sem jo zdaj našla, ko sem firbcala. nosilke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 15:09:29
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Barbaw, cene se začnejo pri 50 eur, nekje 60 bi še dala zanj + pošnina. seveda se nobenega ne da dobiti pri nas Klasika Zato bom pač naročila prek interneta Obstaja ena stran z njimi. Sem jo zdaj našla, ko sem firbcala. Ma obstaja jih malo morje. Govorim za tele, ki so meni v uč padli. Ampak ta, ki je kao slovenska, je v resnici od hrvaške izdelovalke in so kr dragi - 70 eur. Pa ne vem. meni tisti dizajni ne sedejo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 15:09:34
|
|
|
|
Taula
|
Vaša dama tudi štrajka?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 15:09:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Taula Očitno bova na mleko do 10 leta Mi bomo baje do 18 Zdej pa iščem unga smajlija, ki se s kladivom po glavi tolče A je ta dovolj dober ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 15:10:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Barbaw, cene se začnejo pri 50 eur, nekje 60 bi še dala zanj + pošnina. seveda se nobenega ne da dobiti pri nas Klasika Zato bom pač naročila prek interneta Obstaja ena stran z njimi. Sem jo zdaj našla, ko sem firbcala. Ma obstaja jih malo morje. Govorim za tele, ki so meni v uč padli. Ampak ta, ki je kao slovenska, je v resnici od hrvaške izdelovalke in so kr dragi - 70 eur. Pa ne vem. meni tisti dizajni ne sedejo. Tiste, ki jih kao po naročilu dela, so 5 eur dražji. Cena je 55 oz. 60 eur.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 15:11:27
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Vaša dama tudi štrajka? Ne, ona UŽIVA !
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 15:11:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Vaša dama tudi štrajka? Naša je danes pojedla celo 15 žličk.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 15:12:23
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Barbaw, cene se začnejo pri 50 eur, nekje 60 bi še dala zanj + pošnina. seveda se nobenega ne da dobiti pri nas Klasika Zato bom pač naročila prek interneta Obstaja ena stran z njimi. Sem jo zdaj našla, ko sem firbcala. Ma obstaja jih malo morje. Govorim za tele, ki so meni v uč padli. Ampak ta, ki je kao slovenska, je v resnici od hrvaške izdelovalke in so kr dragi - 70 eur. Pa ne vem. meni tisti dizajni ne sedejo. Tiste, ki jih kao po naročilu dela, so 5 eur dražji. Cena je 55 oz. 60 eur. kr poglej na ponudbo, normalni so vsi 70 eur
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?