Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 13:10:11
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice moje najlepša hvala za čestitke,ful vas mam rada,ste mi ta turoben dan polepšale,še posebej hvala tebi Estrella Mi je ful bed k ne morem bit več gor sam imam glih starše na obisku,so mi prinesli kruhomat za starše za kruhomat se jaz že tud dolgo odločam....povej kako se bo obnesel
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 13:10:55
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice moje najlepša hvala za čestitke,ful vas mam rada,ste mi ta turoben dan polepšale,še posebej hvala tebi Estrella Mi je ful bed k ne morem bit več gor sam imam glih starše na obisku,so mi prinesli kruhomat Slavljenka tebi je danes oproščeno, da nisi več na RR-ji. In še enkrat . Pa super za kruhomat . Lepo praznuj še naprej.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 13:11:44
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Skye No moje prinčipese so porihtane in pančkajo. Hranim ju z isto žlico in iz istega lončka....drugače mi enostavno ne bi zneslo tu pa vam pošiljata en zapeljiv pogled tik pred spanjem Joj kake mačkice, bom Galu pokazala .....sam dve sta...in to še bikici...opasna kombinacija....da ne bo rep med noge potegnil in zbežal
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 13:13:15
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice moje najlepša hvala za čestitke,ful vas mam rada,ste mi ta turoben dan polepšale,še posebej hvala tebi Estrella Mi je ful bed k ne morem bit več gor sam imam glih starše na obisku,so mi prinesli kruhomat za starše za kruhomat se jaz že tud dolgo odločam....povej kako se bo obnesel Sicer nisem Katy, pa vseeno - mi ga imamo doma in je super. Sicer je zadnje čase manj v uporabi , je bil pa v začetku kar precej v pogonu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 13:13:18
|
|
|
|
aurora28
|
Skye lepi zapeljivki imaš. Jana pošiljam za nejca, da čimprej ozdravi. Katy za kruhomat, zdaj pa boš pekla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 13:14:00
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Skye No moje prinčipese so porihtane in pančkajo. Hranim ju z isto žlico in iz istega lončka....drugače mi enostavno ne bi zneslo tu pa vam pošiljata en zapeljiv pogled tik pred spanjem Joj kake mačkice, bom Galu pokazala .....sam dve sta...in to še bikici...opasna kombinacija....da ne bo rep med noge potegnil in zbežal naš pa dvojček
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 13:16:46
|
|
|
|
Anitka
|
Me prav zanima kako dolgo bo naš frajer sedaj spal. Danes je to šele njegova prva runda, saj sem ga namerno malo dalj časa pustila pokonci.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 13:16:56
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Skye No moje prinčipese so porihtane in pančkajo. Hranim ju z isto žlico in iz istega lončka....drugače mi enostavno ne bi zneslo tu pa vam pošiljata en zapeljiv pogled tik pred spanjem Joj kake mačkice, bom Galu pokazala .....sam dve sta...in to še bikici...opasna kombinacija....da ne bo rep med noge potegnil in zbežal naš pa dvojček tu pa nam usoda mogoče hoče kaj povedati
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 13:17:11
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice moje najlepša hvala za čestitke,ful vas mam rada,ste mi ta turoben dan polepšale,še posebej hvala tebi Estrella Mi je ful bed k ne morem bit več gor sam imam glih starše na obisku,so mi prinesli kruhomat za starše za kruhomat se jaz že tud dolgo odločam....povej kako se bo obnesel Sicer nisem Katy, pa vseeno - mi ga imamo doma in je super. Sicer je zadnje čase manj v uporabi , je bil pa v začetku kar precej v pogonu pri nas imamo kruhomat že dve leti in redno laufa.Ampak v njem samo zamesim,potem ga dam pa vzhajat in pečt v pečico.Bolj rahel kruh pride, ker ima v pekaču več prostora za vzhajat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 13:17:36
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Skye No moje prinčipese so porihtane in pančkajo. Hranim ju z isto žlico in iz istega lončka....drugače mi enostavno ne bi zneslo tu pa vam pošiljata en zapeljiv pogled tik pred spanjem Joj kake mačkice, bom Galu pokazala .....sam dve sta...in to še bikici...opasna kombinacija....da ne bo rep med noge potegnil in zbežal naš pa dvojček tu pa nam usoda mogoče hoče kaj povedati Le kaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 13:18:26
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice moje najlepša hvala za čestitke,ful vas mam rada,ste mi ta turoben dan polepšale,še posebej hvala tebi Estrella Mi je ful bed k ne morem bit več gor sam imam glih starše na obisku,so mi prinesli kruhomat za starše za kruhomat se jaz že tud dolgo odločam....povej kako se bo obnesel Sicer nisem Katy, pa vseeno - mi ga imamo doma in je super. Sicer je zadnje čase manj v uporabi , je bil pa v začetku kar precej v pogonu kateri model pa imaš ? Jih je toliko na trgu, da sploh ne vem za katerega se naj odločim Me je pa navdušil čokoladni kruh narejen z tem aparatom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 13:20:16
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Skye No moje prinčipese so porihtane in pančkajo. Hranim ju z isto žlico in iz istega lončka....drugače mi enostavno ne bi zneslo tu pa vam pošiljata en zapeljiv pogled tik pred spanjem Joj kake mačkice, bom Galu pokazala .....sam dve sta...in to še bikici...opasna kombinacija....da ne bo rep med noge potegnil in zbežal naš pa dvojček tu pa nam usoda mogoče hoče kaj povedati Le kaj bomo mogoče videli čez 18 let
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 13:36:26
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice moje najlepša hvala za čestitke,ful vas mam rada,ste mi ta turoben dan polepšale,še posebej hvala tebi Estrella Mi je ful bed k ne morem bit več gor sam imam glih starše na obisku,so mi prinesli kruhomat za starše za kruhomat se jaz že tud dolgo odločam....povej kako se bo obnesel Sicer nisem Katy, pa vseeno - mi ga imamo doma in je super. Sicer je zadnje čase manj v uporabi , je bil pa v začetku kar precej v pogonu kateri model pa imaš ? Jih je toliko na trgu, da sploh ne vem za katerega se naj odločim Me je pa navdušil čokoladni kruh narejen z tem aparatom Mi imamo kar Clatronic-ovega - enega cenejših.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 13:40:19
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice moje najlepša hvala za čestitke,ful vas mam rada,ste mi ta turoben dan polepšale,še posebej hvala tebi Estrella Mi je ful bed k ne morem bit več gor sam imam glih starše na obisku,so mi prinesli kruhomat za starše za kruhomat se jaz že tud dolgo odločam....povej kako se bo obnesel Sicer nisem Katy, pa vseeno - mi ga imamo doma in je super. Sicer je zadnje čase manj v uporabi , je bil pa v začetku kar precej v pogonu kateri model pa imaš ? Jih je toliko na trgu, da sploh ne vem za katerega se naj odločim Me je pa navdušil čokoladni kruh narejen z tem aparatom Mi imamo kar Clatronic-ovega - enega cenejših. ma nisem ravno navdušena nad poceni stvarmi...sploh pri elektroniki ne...me je strah, da bi prišlo do kratkega stika in bi se še kaj vžgalo.....po TV vsake toliko vidim takšne nesreče No spanja je konec......Tia že veselo pleše po postelji...moram šibat Papa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 13:46:16
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice moje najlepša hvala za čestitke,ful vas mam rada,ste mi ta turoben dan polepšale,še posebej hvala tebi Estrella Mi je ful bed k ne morem bit več gor sam imam glih starše na obisku,so mi prinesli kruhomat za starše za kruhomat se jaz že tud dolgo odločam....povej kako se bo obnesel Sicer nisem Katy, pa vseeno - mi ga imamo doma in je super. Sicer je zadnje čase manj v uporabi , je bil pa v začetku kar precej v pogonu kateri model pa imaš ? Jih je toliko na trgu, da sploh ne vem za katerega se naj odločim Me je pa navdušil čokoladni kruh narejen z tem aparatom Mi imamo kar Clatronic-ovega - enega cenejših. ma nisem ravno navdušena nad poceni stvarmi...sploh pri elektroniki ne...me je strah, da bi prišlo do kratkega stika in bi se še kaj vžgalo.....po TV vsake toliko vidim takšne nesreče No spanja je konec......Tia že veselo pleše po postelji...moram šibat Papa Ja saj s tem se strinjam in sem pri določenih stvareh tudi jaz glede tega pazljiva. Sicer pa tu niti ni bilo bistvene razlike v ceni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 13:46:47
|
|
|
|
Anonimen
|
SS no way da te dohitim čvekica Sky: dej povej sta dvojčica karakterno podobni ali je pravo nasprotje?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 13:48:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Midve sve nazaj s sprehoda na dežu , kar naporen je tale šport, kingurujček, dežnik , drugače pa Estrella tista šprtna dvorana se odpre šele ob 14h, tak da nisem nič zvedla, bom ju3 poklicala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 13:52:59
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Midve sve nazaj s sprehoda na dežu , kar naporen je tale šport, kingurujček, dežnik , drugače pa Estrella tista šprtna dvorana se odpre šele ob 14h, tak da nisem nič zvedla, bom ju3 poklicala Edina kakšnega kengurujčka imaš? Jaz imam enega doma pa Gala komaj stlačim noter
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 14:02:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Midve sve nazaj s sprehoda na dežu , kar naporen je tale šport, kingurujček, dežnik , drugače pa Estrella tista šprtna dvorana se odpre šele ob 14h, tak da nisem nič zvedla, bom ju3 poklicala Edina kakšnega kengurujčka imaš? Jaz imam enega doma pa Gala komaj stlačim noter BABYBYORN drag kot hudič (70 eur) pa tudi jaz malo z vso to zimsko opremo komaj notr stlačim , slaba naložba!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 14:03:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Barbaw in Srčekgirl bom zdaj mojmu rekla naj pove kak polnilec rabi, jaz se v GSM-e nič ne razumem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 14:05:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 moj sonček od 7h zjutraj še ni nič jedel, usta ima zaprta , sploh mu nič ne morem uturit, razen čaja...a je to normalno da ko ima vročino manj je? Trenutno je zaspal nazaj. To je čist normalno, nič bat Jana, ponudi mu hrano, če noče, naj pije. Ko bo zdrav, bo jedel. Andraž je bil isti, ko je zbolel, ni jedel nič. Samo ne se sekirat, pa bo Kako pa tvoja pikica? Je jedla normalno Zajtrk 130AM in malica 150G Sadja. Vse kar sem ji dala je pojedla, pa še spi mi dobri 2 uri. Jo grem zbudit, ker imava ob 13h kontrolo pri P Moja je zdrava pa mi je do zdaj pojedla: 100ml mleka in 150ml sadja dobr opravta pri dohtorju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 14:06:35
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Midve sve nazaj s sprehoda na dežu , kar naporen je tale šport, kingurujček, dežnik , drugače pa Estrella tista šprtna dvorana se odpre šele ob 14h, tak da nisem nič zvedla, bom ju3 poklicala Edina kakšnega kengurujčka imaš? Jaz imam enega doma pa Gala komaj stlačim noter BABYBYORN drag kot hudič (70 eur) pa tudi jaz malo z vso to zimsko opremo komaj notr stlačim , slaba naložba!! A je sploh kakšen v katerega lahko otroka napravljenega v zimsko opremo normalno daš noter?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 14:07:57
|
|
|
|
Anitka
|
Grem preverit če Gal še spi. Sedaj je minilo že eno uro in četrt
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?