|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
11.12.2008 13:14:21   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Grahec,jaz sem tud že dobla predstavo-kak zgleda,če se boš morala plazit po vseh štrihuser posted image user posted image user posted image
user posted image  

drugače pa upam,da se bo bebica sama obrnila tako kot je trebauser posted image

pupe čvekaste, sam misije sm izvedla pa kosilo pojedla pa mam že čist preveč za brat user posted image user posted image user posted image user posted image no sm pa saj v nizkem štartu za h dohtarju...
mali mi dela akcijo z brcam v želodec, da že kr pisan gledam, pa naj ma zabavo, sam da je žur user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 426
11.12.2008 13:17:47   
spps

MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image  

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 19.12., Izola  user posted image   +9 kg 
cita (28)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 9.1., CE user posted image +9 kg
02.03
ada2 
(30)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 15.12, Ptuj user posted image
+6 kg 
hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  ?, LJ user posted image user posted image
mihaela20
(?)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  10.12., SG  user posted image
03.03. 
=jasna=
(26)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 
30.12. , LJ user posted image +4kg, 110cm
Tijaša (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 17.12. , LJ user posted image   +8,5kg, 97cm 
04.03.  
mihaela01 (27)           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 17.12, Ptuj user posted image +6 kg, 88 cm 
dushka (26)                 (št. 1user posted image , št. user posted image 0) ?, LJ user posted image   +2 kg
05.03. 
Linda25
(28)              
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  ?, ?    user posted image    +6,5 kg    
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 7.1., LJ user posted image +4,5 kg108 cm   
07.03. 
spps
(26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 6.1., CE user posted image
+8,5 kg, 99cm
Steffi (32)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, ? user posted image +3 kg, 92 cm
08.03. 
yania
(29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 6.1.,
LJ user posted image +6 kg, 90cm
Lolita23 (23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 14.1, CE  user posted image +10 kg
09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) 11.12, CE user posted image + 9 kg
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE user posted image +6 kg,100 cm
mama_milchy (27)       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 6.1., Izola user posted image +8 kg
12.03. 
PERSIDA (32) user posted image  user posted image (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 16.12., MBuser posted image user posted image +7,6 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 23.12., LJ user posted image    -1 kg, 93 cm
13.03.
trezika (24)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 17.12., Ptuj user posted image +12,5 kg
an_angel (28)               (št. 1user posted image , št. user posted image   0)  ?, ? user posted image  +8 kg
14.03.  
*TEJČI* (24)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, ?, user posted image    +5 kg  
Skorpija (30) user posted image  user posted image        (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) ?, ? user posted image  user posted image +8 kg
trinity22 (30)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  22.12., CE-SG  user posted image + 8 kg
škratka (?)                      (št. ? user posted image , št. user posted image ?) 11.12., NM  user posted image + 10 kg
15.03. 
lejca
(32)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 19.12, ITA user posted image +13 kg, 105 cm 
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 12.1., LJ, user posted image
+8 kg, 110 cm
Infinity1 (26)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.12, NM user posted image  +2,4 kg, 113 cm 
babyg                         (št. 1user posted image   , št.  user posted image 0) 12.12., CE user posted image   +9kg, 94 cm 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 5.1., MB user posted image   +7,5kg, 93 cm
MalaČebelica (27)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, MB user posted image +10kg, 96 cm
18.03. 
Dali*
(28)                     
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., CE user posted image
+ 8 kg, 90 cm
buksi                             (št.1 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., PO user posted image +8 kg
tasa_m (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 6.1., MB user posted image +8 kg, 107cm
19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE, user posted image + 9 kg  
20.03.
KOKICA32 (33)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., MB user posted image +7 kg, 95 cm
pocka (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 8.1., Izola  user posted image  +10 kg,93cm 
nina3 (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE user posted image +5,5 kg  
Janjap(26)                     (št.1 user posted image ,št. user posted image 1)   22.12, FRAuser posted image +0kg ,88cm
  21.3.
_andreja_
  (24)          (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)?,TRB user posted image +4,5kg,123 cm     
mojčika (32)                 (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, LJ user posted image +7 kg, 97 cm
Pupa7 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.12, CH user posted image +6 kg, 110 cm
jadrnica                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.12., LJ user posted image +6 kg, 90cm
čebeica maja (30)           (št. 2user posted image , št. user posted image  1) 23.12., NM  user posted image +8 kg, 86 cm
yassy (25)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, LJ user posted image +0 kg
22.03.
pikapoka12345 (26)     (št. 2user posted image , št.user posted image 0) ?, LJ user posted image +4 kg, 82 cm
peugeot (34)                  (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)  15.12., KR  user posted image +6kg, 88 cm
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) ?, FRA user posted image
+8 kg, 105 cm
pondelak (19)                (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 22.12., MS user posted image +7,5 kg, 103 cm 
majabh (29)                   (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 15.12., CE user posted image +4,5 kg, 89 cm 
24.03.  
felix7 (26)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 6.1., LJ user posted image +6 kg   
25.03.

piamaria
                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) ?, LJ user posted image
+7,5 kg
MONIKQ                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, MS user posted image  + 2 kg, 96 cm 
marec 2009 (31)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 18.12., LJ user posted image  -1 kg, 120 cm
27.03.

SRCCEK (28)                   (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) ?, LJ user posted image  +5 kg
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12., CE user posted image +7 kg, 95 cm
28.03.
Nina00
(35)                    (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 16.12., LJ user posted image   +6,5 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0) ?, Ptuj user posted image +5kg
Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12, LJ user posted image +2 kg
mkkl (23)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, LJ, user posted image  +3 kg, 94cm
29.03.
mikroB
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.12.,SG-CEuser posted image
+10 kg, 105 cm
drevozivljenja (22)     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)  7.1., MS user posted image +9 kg
30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 19.12, KR user posted image
 +2,5kg,113cm
31.03.
Najaa
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 15.12.,  LJ user posted image +6 kg
dolči (29)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.12., ? user posted image +6 kg, 89 cm
Irena83 (25)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 14.12., LJ user posted image +9 kg
03.04
Piruri (30)                       (št. 2user posted image , št. user posted image 1) 18.12., PO user posted image , +4 kg, 91 cm

user posted image  - 23 fantkov
user posted image  - 18 punčk
user posted image  - 30 presenečenj 

Skupaj nas je 68 marčevskih nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
user posted image  fragola - ponovno srečka user posted image  user posted image

user posted image  Nikita   - ponovno srečka user posted image  user posted image

user posted image  zasavka, pikica36, MAŠKA, ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka 

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 427
11.12.2008 13:17:49   
helimaša
pupa ja kakšne misije si pa spet izvajalauser posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 428
11.12.2008 13:17:50   
felix7
pupa, dobr zrihti, pa same dobre novice nazaj prinesi user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 429
11.12.2008 13:19:29   
helimaša
a je drgač še kera tok lena......al sm sam jst

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 430
11.12.2008 13:20:33   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

a je drgač še kera tok lena......al sm sam jst

vsaka po malem user posted image  ampak to je vreme krivo, drugač me sploooooooooh nismo lene user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 431
11.12.2008 13:22:28   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

felix do pol štirih vam bom še težila hahahhaa user posted image user posted image user posted image user posted image ker mam še tok za čakat hahahaha

helimaša ti pa bolj skrbno beri da boš vedla vse o misijah nemogoče, izvedli smo prvi in drugi del user posted image user posted image user posted image user posted image tokrat naj ti bo bom ponovila sam zate hahaha britje in striženje nohtov na nogah ahahahaha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 432
11.12.2008 13:23:58   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

felix do pol štirih vam bom še težila hahahhaa user posted image user posted image user posted image user posted image ker mam še tok za čakat hahahaha

helimaša ti pa bolj skrbno beri da boš vedla vse o misijah nemogoče, izvedli smo prvi in drugi del user posted image user posted image user posted image user posted image tokrat naj ti bo bom ponovila sam zate hahaha britje in striženje nohtov na nogah ahahahaha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ah razumem.....dobra si.....men bo mogu to moj narest.....ker sploh ne vidm več noguser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 433
11.12.2008 13:25:06   
helimaša
drgač pa pupa zaenkrat sm še na bolovanju.....tko da upam da do konca....nč bat.....ne boš se me več rešilauser posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 434
11.12.2008 13:25:33   
pocka
Jaz sem poleg tega,da sem lena, še ful občutljiva danes, me je mama prej tako ob živce spravila,da sem se samo zjokala, pustila kosilo na mizi in se pobrala v svoje stanovanje,glede na to,da sem zdaj ostala lačna,sem pa zmazala en velik kos peciva,ki mi je ostalo od včeraj. No sem pa pol zagon dobila in od same jeze vse posesala in pomila po tleh....vse je za nekaj dobro. Bom šla še malo gor, mogoče me spet tako razpi*d, da bom pol še zlikala vse.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pocka -- 11.12.2008 13:26:03 >

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 435
11.12.2008 13:29:42   
Grahec
Hmmm, saj ne vem če se bouser posted image  obrnil, ker se tako smejim, ko se po štirih plazim, da me vse v trebuhu tišči ali zarad samega položaja user posted image , sem se odločila, da bom naslednjič, ko bom izvajala vajo na štirih, kar še tla sproti pobrisala, bo vsaj kaka zanesljiva korist od tega. user posted image user posted image user posted image

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 436
11.12.2008 13:32:30   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Hmmm, saj ne vem če se bouser posted image  obrnil, ker se tako smejim, ko se po štirih plazim, da me vse v trebuhu tišči ali zarad samega položaja user posted image , sem se odločila, da bom naslednjič, ko bom izvajala vajo na štirih, kar še tla sproti pobrisala, bo vsaj kaka zanesljiva korist od tega. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 437
11.12.2008 13:33:26   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Jaz sem poleg tega,da sem lena, še ful občutljiva danes, me je mama prej tako ob živce spravila,da sem se samo zjokala, pustila kosilo na mizi in se pobrala v svoje stanovanje,glede na to,da sem zdaj ostala lačna,sem pa zmazala en velik kos peciva,ki mi je ostalo od včeraj. No sem pa pol zagon dobila in od same jeze vse posesala in pomila po tleh....vse je za nekaj dobro. Bom šla še malo gor, mogoče me spet tako razpi*d, da bom pol še zlikala vse.user posted image user posted image user posted image

ne pretiravaj da te pol kaj ne zvije!!! user posted image pust še mal za jutr user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 438
11.12.2008 13:35:09   
helimaša
pupaa do kdaj pa morš bit ti kej lačna....al tvoj že en dan prej skuha za drug danuser posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 439
11.12.2008 13:37:26   
Pupa7

pupaa do kdaj pa morš bit ti kej lačna....al tvoj že en dan prej skuha za drug danuser posted image user posted image

moj pride vsak dan za kosilo domov  skuhat in potem gre nazaj delat user posted image jaz mam lepo vzgojenega za razliko od nekaterih hahahahahaha

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 440
11.12.2008 13:38:03   
Anonimen
pocka - Tile vaši polarni medvedki so prav simpatični. user posted image A so zdržali en dan na svojem mestu? Me zanima kako bo pri nas, ker mislim, da na koncu ne bo tam spodaj nobene več ovčke, niti tet in stricev.user posted image Pa če te mami fejst razpizdi al kdorkoli pridi še k meni likat. user posted image

Oblika trebuha - Jaz sem v prvo in tudi sedaj v drugo imam obliko podobno lubenici. V prvo imamo user posted image , sedaj pa nam napovedi bolj kažejo za user posted image (ampak ni bila čist sigurna, tako da komot dobi še lulčka).

PERSIDA - Ma jst sem ok. Sem šla spet neki gledat k diplomski, pa bi spet neki spreminajal, ampak sem se odločila da je tega konec pa naj mentor sporoči, če je treba še kaj popravljat (upam, da čimmanj). Drugače pa me križ ne matra več tako hudo kot me je na začetku prvih 5. mesecev - pa bi človek pričakoval ravno obratno. Ampak se ne pritožujem. So se mi pa začeli pojavljati krči v nogah, kljub temu da jemljem NeoVin +DHa, ki ima že v tebletah magnezij in kalcij, pa še poleg tega jemljem šumečke magnezija, pa me krči še kar dajejo user posted image Ampak sej smo že skoraj pri koncu. user posted image

spps
- Ja, nekaj je vreme krivo, da ni pravega vzdušja za srčanje, nekaj ta veseli december, nekaj gneča vsepovsod, pa ene nekaj matra, pri drugih so otroci,.. no, ampak upam, da nam uspe kljub vsemu.

(odgovor članu pocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 441
11.12.2008 13:38:44   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Jaz grem počasi kosilo delat, sem že mal lačna.Danes na meniju špageti z domačo omako, pa mogoč solata.

MI smo dans tut to jedliuser posted image  madonca sn se spet napokala..samo kaj ko pa obožujem testenineuser posted image

Zdaj pa eno nujno vprašanje: kje na netu naj najdem kakšne pobarvanke z božičnimi motivi? Matejeva sestrična me je prosla, če ji kaj zrihtam sam sn očitno prevelik štor, da bi sama kaj po netu poiskala...user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 442
11.12.2008 13:46:04   
helimaša
ja pupa to maš pa res lepo naučenega.....si ne predstavljam da bi mi moj mogu vsak dan južno kuhat.....oziroma bi jo.....sam bi jo iz gostilne prnesuuser posted image user posted image .....a so vsi švicarji taki.....matr jst bi enga tazga k ga maš ti rabila.....user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 443
11.12.2008 13:47:53   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Jaz grem počasi kosilo delat, sem že mal lačna.Danes na meniju špageti z domačo omako, pa mogoč solata.

MI smo dans tut to jedliuser posted image  madonca sn se spet napokala..samo kaj ko pa obožujem testenineuser posted image

Zdaj pa eno nujno vprašanje: kje na netu naj najdem kakšne pobarvanke z božičnimi motivi? Matejeva sestrična me je prosla, če ji kaj zrihtam sam sn očitno prevelik štor, da bi sama kaj po netu poiskala...user posted image

če te je pa Matejeva sestrična prašala pol pa je res nujno, user posted image user posted image user posted image tako da izvoli:

http://www.coloringpages.net/christmas2.html

drugače pa v google.com vtipkaj christmas coloring pa ti bo vrglo ven svašta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 444
11.12.2008 13:49:51   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

MI smo dans tut to jedli  madonca sn se spet napokala..samo kaj ko pa obožujem testenine

Zdaj pa eno nujno vprašanje: kje na netu naj najdem kakšne pobarvanke z božičnimi motivi? Matejeva sestrična me je prosla, če ji kaj zrihtam sam sn očitno prevelik štor, da bi sama kaj po netu poiskala...

če te je pa Matejeva sestrična prašala pol pa je res nujno, tako da izvoli:

http://www.coloringpages.net/christmas2.html

drugače pa v google.com vtipkaj christmas coloring pa ti bo vrglo ven svašta

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 445
11.12.2008 13:51:01   
Pupa7
kaj nagaja ta RR user posted image no ja boljš 2x odgovor treziki ko nobenkat ane trezika user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 446
11.12.2008 13:51:31   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

boga revica. pa ne rabiš vsega danes naredit....

drugače pa sem imela jaz pa včeraj taka čudna razpoloženja. likala sem in zlagala te cunje, pol pa se mi je kup podrl, ko sem že celega zložila in sem se kar jokat začela. moj sploh ni vedel kaj naj naredi... bogi revež user posted image user posted image user posted image
še dobro da nimam preveč takih izpadov, ko se pol sama sebi zdim smotana.... ampak si sploh ne morem pomagat....

kaj se ostalim tudi kaj podobnega dogaja?

moj je pa zdaj šel user posted image user posted image user posted image no, saj bo hitro mimo teh par dni. pa bo že kmalu nazaj.

kje pa je kaj tasa? nič je nisem zasledila na forumu....

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 447
11.12.2008 13:52:13   
spps

drgač pa pupa zaenkrat sm še na bolovanju.....tko da upam da do konca....nč bat.....ne boš se me več rešilauser posted image
do kdaj so ti podaljšali?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 448
11.12.2008 13:53:05   
Pupa7

ja pupa to maš pa res lepo naučenega.....si ne predstavljam da bi mi moj mogu vsak dan južno kuhat.....oziroma bi jo.....sam bi jo iz gostilne prnesuuser posted image user posted image .....a so vsi švicarji taki.....matr jst bi enga tazga k ga maš ti rabila.....user posted image

sm ga dolg iskala, pa je potem on mene najdu user posted image user posted image user posted image kaki so drugi švicarji, lih kontra če mene prašaš hahahahaha

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 449
11.12.2008 13:53:43   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

lahko k men prideš-je moj v kuhinji caca-colo polil-sej je obisal,ampak če se predolg zadržuješ,se ti lahk zgodi,da ne prideš več iz kuhinjeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?