|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
10.12.2008 8:43:48   
@lina
Pikapolona, ta info porabe je pa res čuden... ker tvoj je šele dobro prišel domov, meni se pa zdi, da ti pogovore iz tujine v informativni porabi pokaže šele ko pridejo računi od tujega operaterja... iz tujine pa prav gotovo niso že poslali račun za njegovo gostovanje v omrežju tamuser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 10:48:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu @lina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1377
10.12.2008 12:20:36   
muki1
...mi pa degustiramo buteljke..... z direktorjevim dovoljenjem, da ne bo pomote.......HIK user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
10.12.2008 12:44:16   
frrrr
pikapolona, ne daj se... bivši šef mojga moža je tut rekel, da sem ojštra, ker sem se na koncu js borila za njegove pravice... mož bi kr šel brez regresov in vsega. mu še zdaj kdaj reče, da se me je kr mau ustrašil user posted image

muki - ok, ti kr v gracu nakupuj, js grem pa v celovec user posted image

lutkovne predstave... jaša prvo videl lani na naši firmi ob božični predstavi in ni blo problema. zdej imava pa abonma in sva si ogledala zmajčka, ter jajce. pr obeh sodeloval in poslušal. pr jajcu malo bolj, ker je bilo drugič in je že sceno mau poznal user posted image muki - sej jim je zanimivo, ker neki dogaja...

sivkamivka - jutr greva z jašo po službi na telovadbo, potem bom pa verjetno z matevžem in jašo kaj dobrega pojedla, ker imam ravno rd user posted image če greš domov po obvoznici mimo izvoza brdo, pa se lahk zmeniva, da pridem do lesnine iskat... te še pokličem zvečer, sem ga doma pozabla

muki - na zdravje! user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
10.12.2008 14:49:28   
Anonimen
dogajanja v Kranju:

11. december, ob 18.30 uri ,  odprtje mestnega drsališču, spektakel na ledu LUCKY LOOKERS ON ICE
·         11. in 12. december, od 17.  ure, Bazar kranjskih malčkov, Glavni trg
·         11. december, ob 18. uri, odprtje prodajne razstave otroških ilustracij, Kranjska hiša
·         11. – 31. december, dobrodelna akcija – zbirajmo igrače
·         13. December, ob 10. uri,  Zbudimo škrata Krančka; Rovi pod starim Kranjem
·         13. – 30. december, Dežela škrata Krančka, Glavni trg
·         13. do 31. december, od ponedeljka do petka od 12. do 19. ure, sobote od 8. do 13. in 16. do 19. ure, Glavni trg
·         23. december, ob 19. uri, Glavni trg, Županov božični koncert,  gospel skupina IDMC (Velika Britanija)
·         26. december, ob 17. in 18.30 uri, Žive jasli, Rovi pod starim Kranjem
·         31. december, 22. do 03. ure, Silvestrovanje na prostem, Mambo Kings, ognjemet Slovenski tr

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 1380
10.12.2008 17:06:56   
*anč*
oj!

@lina  oh,revež matjaž. jst sm mela ječmen sam 1x, je trajal ene 10 dni,pol se je pa samo povleklo. nimam pojma kako zgleda poseg,upam,da ni preveč boleč.

muki  si se kej pomirila? jst tut učasih ogenj bruham,sam ne zamerim za dolgo,ker ne morem user posted image . o trmi sploh nebi ... morm potrkat,da je zdej že 2 dni zlat user posted image .  aja, si se lahko dolov prpelala user posted image ?

pikapolona  jst bi ga nekam poslala,  deca in direktorja user posted image .

mali se igra s kockami, jst pa čakam ,da mi kitajc prnese kosilo, že rjovem od lakote user posted image .

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

Neposredna povezava do sporočila: 1381
10.12.2008 19:21:17   
Anonimen
pikapolona- glede službenega telefona- tudi mi imamo omejitev, mater celih 20euruser posted image , pa kolikor so nam povedali da je zakonsko prepovedano preverjanje porabe in za kaj oz. kam so bili klici opravljeni!
To se pravi, da mu ne morejo (smejo) dokazati, da je 200 eur porabil v zasebne namene!

Anč- čestitke zauser posted image , pa naj bo še resuser posted image user posted image user posted image

jaz moram jutri v MB- na test- se mi že meša, bi se kar tam k anksioznosti uvrstilauser posted image

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1382
10.12.2008 20:39:19   
pikapolona2
ej bance hvala...vidm da ste vse mojega mnenjauser posted image glede telefona

mi smo napakirani in v nizkem štartu....jutri zjutraj odrinemo na smučanje.....sicer bo dež in sneg ampak bom pa vsaj na dopustuuser posted image user posted image
Brina pa bo na počitnicah pri babi

lepo se imejte se tipkamo drug teden

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
10.12.2008 20:51:22   
*anč*
pikapolona  fajn se nasmuči/nabordi!! za kolk časa pa pičite?

remy  bomo držale pesti,da boš blestela!

pogrešam arabelo in altati ... javita se kej!

Neposredna povezava do sporočila: 1384
10.12.2008 23:15:30   
frrrr
o, zdej pikapolona pobegne, v nedeljo muki pobegne... kolk sem vam fauš. fajn se nasmučajte, nabordajte, nasankajte, nakepajte in nacrkljajte!

js sm pa ravno fotke urejala in vam pripnem slikco našega malega skakača user posted image uživa v metanju na rito... dokazi:
user posted image
user posted image

to je pa njegova najljubša igrača zadnje dni... no, zdaj je že od torka v vrtcu in je danes že drugo noč moral brez svetilke zaspat user posted image
user posted image

pa še eno nedeljsko
user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
10.12.2008 23:21:54   
frrrr
še to morm napisat.

danes možek po dolgem času fraj. nisem js kriva, travian ga matra user posted image vglavnem sva se z malim zvečer sama spravljala. pred spanjem sva se v postelji crkljala.
vedno ima v postelji lonček za pit in se mali odloči, da bo pil.
spije, mi ponudi lonček in reče: sem se že napil.
ga gledam in ne odreagiram.
odloži lonček in mi reče: ti zapri mamica.
odgovorim: znaš sam zapret, kar zapri.
zapre in mi reče: ti pa pospravi. user posted image sem kr slišala svoje besede user posted image
no, pa sem mu povedala, da je njegov lonček in lahko to sam opravi in je še sam pospravil.

kaka papiga je... prav moje besede uporablja in se z mano pogaja kot se js z njim user posted image ej ej ej

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
11.12.2008 7:38:52   
muki1
He, he user posted image  user posted image ....zdaj sem se pa nasmejala. Kakšne srečne slike Frrrr. Jaša je res faconar user posted image .

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
11.12.2008 7:40:45   
muki1
Pa dobro jutro.
Mene še zmeraj grlo boli in kašljam. Najbrž se grem danes pokazat, da se kakšna angina ne razvija, ker v nedeljo odrinemo na ,,smučanje,, in res mi ni, da bi tam obležala.

Lep dan, pri nas deževen user posted image . Baje da ga je ponekod v daljnih deželah spet zamedlo. Maxi, si prifurala v službo?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
11.12.2008 7:44:58   
Maxica
Jutro, nas je spet zamedlo, čeprav zdaj pada dež in je grozna plundra zunaj.user posted image  Včeraj sem popoldne doma še nekaj delala, pa se mož odloči, da bo šel z otrokoma malo ven, da se malo posankajo. Se oblačijo, še jaz pomagam, saj je bilo treba oba v smučarske hlače obleči, pa žabe pa itd., ene pol ure so se v glavnem odpravljali. Končno začnem delati dalje, čez pet minut so bili pa že nazaj. Je začel padati dež, tako da so se samo dvakrat spustili s sankami, pa so bili čisto premočeni. Pa je šlo spet pol ure, da smo se slekli nazaj.user posted image
Muki, nisem še pohvalila fotk z Dunaja. Zelo lepo, upam, da sta se tudi lepo imela.user posted image  Edino gospe Mukice nikjer ne vidim.user posted image
Psaša, joj, saj ti boš pa lih zdaj že na polovici nosečnosti, ma res gre hitro.user posted image
Mis, vi imate pa res pestro, ej. Pa si se že prav odločila, da si peljala Nežo, mamice že vemo, ali je otrok kaj drugačen kot ponavadi in bolje, da greš stokrat zastonj k zdravniku, kot da enkrat, ko je res kaj, pa ne greš.
Anč, čestitke, čestitke, pazi nase in pusti se razvajati, prav?!user posted image
@lina, jaz sem imela ječmen kot otrok res dostikrat in enkrat sva bili z mamo prav na pregledu pri zdravniku za oči, ki mi je rekel, da če se ne bo kmalu pozdravil, da mi ga bodo rezali. Sem se tega ful ustrašila, vendar mi je potem počasi izginil, tako da k sreči ni bilo treba. A obkladke mu daješ? Kaj pa kakšno antibiotično mazilo, ne dajo ničesar?
Glede opoldanskega spanca - mah, moji imajo čist sesut ritem, odkar ju ima mož pod komando.user posted image  Spijo do devetih, valjda potem ne more iti Lan spat ob 12h, ampak gre precej pozneje, in potem se zbudi ob 18h, ko bi že skoraj moral iti spat in je ob 22h še čist naspidiran.user posted image  Ampak bo že.
Pikapolona, uf, sam je pa res visok račun. No ja, drugič naj pa ne hodi, kr povej mu, da naj drugič lepo doma ostane v takih primerih, pa bo račun čist majhen.user posted image  Uživajte na smučanju,prav?!
Frrr, luštne fotke, kot vedno.user posted image  Pa kakšne dvogovore imata to vidva. user posted image
Muki, kam greste na smučanje? Fajn opravi pri zdravniku. Prifurala sem pa v službo, mi je mož vendarle štiri zimske gume kupil in šibam sto na urouser posted image , čeprav je pa grda cesta, no, ta glavna je še nekak, stranske so pa nikakve.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
11.12.2008 9:16:24   
tasha23
jutro, pri nas še vedno dežuje.
Včeraj smo imeli cepljenje in božček, je tako jokal, še zvečer ga je nogica bolela.user posted image
Sicer pa je že pravi možek: 66 cm 6380guser posted image . Pridno papamo in tudi malo več pospimo ponoči (mami v veselje user posted image )
Gael pa je pravi slavček postal, pa radoveden je! Vse ga znima in ko si kaj želi reče:'mama Gael to rabi, ... najbolj faca pa je ko mi popoldne ene 3-4x reče:mama Gael je lačen, pašto jedu... ali riža jedu...in ko ga  vprašam zakaj b pa ti spet jedel, odgovori da bom zrastel in dobil mišice, lučke bom dosegel (izredno ga fascinirajo novoletne dekoracije po ulicah in bi se jih rad dotikal, ker pa je majhen... user posted image user posted image user posted image

Od kar sem se pa na zadnje oglasila pa je nekaj novosti: dude ni več, plenica je še vedno, poje ves dan, in obožuje sestavljanke ter knjige.

Je pa začel lepo ločevati odnos do drugih: z mojo mamo se lepo pogovarja, uživa kuhati (lonce si sposodi in kao kuha pašto in kolačke s kavo), taščo pa neprestano prosi za nove igrače user posted image user posted image , zadnjič je kar ostala ko jo je okaral da mu ni kupila postaje (namreč ji je mali naročil za božič policijsko postajo duplo), jaz sem samo tiho, odločila sem se, da se ne bom več vtikala ker nima smisla, saj sem opazila, da mali večkrat sklanja bolje od nje, čeprav občasno začne neke fore, ki se jih je naučil od nje (npr Puhati, namesto pihati...) Bolj ko sem jo prosila naj bo pozorna in če že ne ve slovenskega izraza naj ne govori svoj esperantuser posted image o ampak naj uprabi italjanske izraze bolj ona po mani tujem domačem jeziku, da samo gledam ko tele v nova vrata... Namreč odkar se je Gabriel rodil smo na bojni nogi in me večkrat prav user posted image  v mozak...
Z ljubim sva ugotovila, da se je začela čudno vesti takoj potem, ko se je Gael rodil in s časom se to samo še stopnjuje... samo izmišljuje si stvari in razlaga po svoje brez da bi vprašala pojasnilo (jaz npr rečem, Glej ne rabim pomoči zvečer po 18 uri, ker je ata že doma, ona pa si to tolmači Ne maram, da prihajaš k namuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne smem ji ničesar rečt, ker vse jemlje kot kritiko, če pa se skušam na splošno pogovajati pa razume, da hočem stvari in hiti kupovat stvari, ki jo ni nihče vprašaluser posted image ...TEŽKA JE!!!!

Ah sorry če sem se skašljala ampak jo res težko prebavljamuser posted image , na srečo user posted image  je na moji strani in me podpira kakor more (saj konec koncev je njegova mama) in večkrat pogoltnem grenek cmok sam zaradi njega ker ga LJUBIM!!!!!

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
11.12.2008 9:23:16   
tasha23
Po kašljanju pa nekaj lepega, eni od oktoberk sem obljubila slikice user posted image :
t.i. frizurca:[url=http://www.shrani.si/?3R/Gf/4Yujp60i/1006489.jpg]user posted image [/url] user posted image

mali angelček user posted image

nasmeh user posted image

kocke, kocke in še 1X kocke: user posted image

božič je tu: user posted image

miklavž pred njim:[url=http://www.shrani.si/?q/Nn/3eq46zqQ/1006519.jpg]user posted image [/url]
medo Pooh: user posted image

Upam, da Gael ne bo zahteval še 1 bratca ali sestrice ker njegova najljubša pravljica je 3 prašički... ''mi se imamo radi, radi radi radi'':

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
11.12.2008 9:28:04   
sonček33
Frrr - vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
11.12.2008 9:33:32   
tasha23
Tako, pa sem se razpisala, pohvalila, potožila ...
zdaj pa bežim pripravljat čestitke in koledar za novo leto  
user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
11.12.2008 9:40:40   
tasha23
OOOOOOOOOOOOOOOO pa res : Frrrrrrr VSE NAJ NAJ:
user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
11.12.2008 9:56:13   
Maxica
Naša najdražja in naspidirana Frrrr, ker danes praznuješ svoj rojstni dan, tudi tebi pripada čast, da ti namenimo par vrstic.user posted image
Vsekakor ti želim, da ti nikoli ne bi zmanjkalo te življenjske energije, ki jo imaš, pozitivnosti, dobre volje, uživanja v življenju.
Želim ti razumevanja z možem, da bi vedno znala uživati tudi v dvoje, da bi vaju vajin mali car vedno znal tako zabavati in bi se vedno imeli radi in tako lepo kot do zdaj. Pa čimprej naj se vam pridruži še en mali carček.
Naj se diploma čimprej sama napiše, v službi obilo poslovnih uspehov, pa da bi se kmalu spravila tudi na telovadbo, v kateri bi začela uživati.
Vse najboljše, danes je tvoj dan, naužij se ga. Radi te imamo, naša zlata Frrrr.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
11.12.2008 10:10:25   
muki1
Pišuka Frrrrči, a veš da te mam na koledarju službenem napisano za danes, pa sem vseeno zamudila.

Ja, nič. Vse najboljše in najlepše ti želim, v lepih željah pa se seveda podpisujem pod Maxi- kako pa drugače user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image .

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
11.12.2008 13:03:43   
frrrr
HVALA bejbike! zlate ste! 

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
11.12.2008 13:10:15   
frrrr
muki, tut za tvoje slinaste poljubčke hvala user posted image

@lina, oče se ne spomne več kk je bilo z operacijo očesa. jo je imel pa pred enimi 15imi leti. od takrat nima problemov. upam, da ne bo prehudo.

muki - jegra spij, pa bo grlo nehalo bolet user posted image

Maxica - tole vreme letos je res čudno. verjetno še ni bilo tolk deževnih dni in take količine padavin v slo kdaj. user posted image

tasha - z rojstvom otročka se res spremenijo odnosi. pr seb opazila, s svojimi se veliko bolje razumem, s taščo pa nisva več tolk blizu kot včasih. se razumeva, a včasih sva si bile bližje.
lušten kravželjček in lep angelček!

grem zdej mau delat. dans sam smsje berem, govorim po telefonu, odgovarjam na maile, klepetam po msnju... grozna sem. a en dan bodo že preživeli. vmes itaq mali mio stvari naredim user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
11.12.2008 13:13:34   
psaša
frrrr vse najboljše. Za želje se podpišem pod Maxico user posted image .

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
11.12.2008 13:20:05   
*anč*

Draga naša Frrrrčafela!!

Vse naj naj, da bi bila še naprej tok fajn kot si ... te občudujem, za mene si supermamica!! Lepo praznuj!

user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.