Maxica
|
Jutro, nas je spet zamedlo, čeprav zdaj pada dež in je grozna plundra zunaj. Včeraj sem popoldne doma še nekaj delala, pa se mož odloči, da bo šel z otrokoma malo ven, da se malo posankajo. Se oblačijo, še jaz pomagam, saj je bilo treba oba v smučarske hlače obleči, pa žabe pa itd., ene pol ure so se v glavnem odpravljali. Končno začnem delati dalje, čez pet minut so bili pa že nazaj. Je začel padati dež, tako da so se samo dvakrat spustili s sankami, pa so bili čisto premočeni. Pa je šlo spet pol ure, da smo se slekli nazaj. Muki, nisem še pohvalila fotk z Dunaja. Zelo lepo, upam, da sta se tudi lepo imela. Edino gospe Mukice nikjer ne vidim. Psaša, joj, saj ti boš pa lih zdaj že na polovici nosečnosti, ma res gre hitro. Mis, vi imate pa res pestro, ej. Pa si se že prav odločila, da si peljala Nežo, mamice že vemo, ali je otrok kaj drugačen kot ponavadi in bolje, da greš stokrat zastonj k zdravniku, kot da enkrat, ko je res kaj, pa ne greš. Anč, čestitke, čestitke, pazi nase in pusti se razvajati, prav?! @lina, jaz sem imela ječmen kot otrok res dostikrat in enkrat sva bili z mamo prav na pregledu pri zdravniku za oči, ki mi je rekel, da če se ne bo kmalu pozdravil, da mi ga bodo rezali. Sem se tega ful ustrašila, vendar mi je potem počasi izginil, tako da k sreči ni bilo treba. A obkladke mu daješ? Kaj pa kakšno antibiotično mazilo, ne dajo ničesar? Glede opoldanskega spanca - mah, moji imajo čist sesut ritem, odkar ju ima mož pod komando. Spijo do devetih, valjda potem ne more iti Lan spat ob 12h, ampak gre precej pozneje, in potem se zbudi ob 18h, ko bi že skoraj moral iti spat in je ob 22h še čist naspidiran. Ampak bo že. Pikapolona, uf, sam je pa res visok račun. No ja, drugič naj pa ne hodi, kr povej mu, da naj drugič lepo doma ostane v takih primerih, pa bo račun čist majhen. Uživajte na smučanju,prav?! Frrr, luštne fotke, kot vedno. Pa kakšne dvogovore imata to vidva. Muki, kam greste na smučanje? Fajn opravi pri zdravniku. Prifurala sem pa v službo, mi je mož vendarle štiri zimske gume kupil in šibam sto na uro , čeprav je pa grda cesta, no, ta glavna je še nekak, stranske so pa nikakve.