Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:47:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka Zgleda da res. Sej počakam še eno leto, drugač jo pa nesem sterelizirat, ker pravijo, da je potem bolj pogosta rakavost. Itak bi naredili vse zanjo. Mi je bila vedno kot del mene, jo mamo še vedno za otročičko. Ja, na to pa le pazi... Naša prejšnja psička je dobila raka na rodilih, zdajšnja pa ciste in hudo vnetje maternice in je morala na op., kjer so ji ven vzeli vsa rodila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:47:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka Mamo pudljčka, sej je mala sam je prava razbojnica. Manjši ko je bolj je naspidiran Kake barve, starost in ime?? Barve bele, starost maja je imela 5 let, Trudy A ma kaka fantka, da bi naredili kakega potomca? Ker sem jo iemla pri 4 različnih fantkih pa ni bilo nič. Sploh jih ne spusti blizu. Je pa prefrigana, kaj bi se matrala in bila mamica, če ji je pa tako čist lušno. A zato imaš album uporabnika Trudy Hiška je pa 1A, kdaj se boste vsellili?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:47:42
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 moj sonček od 7h zjutraj še ni nič jedel, usta ima zaprta , sploh mu nič ne morem uturit, razen čaja...a je to normalno da ko ima vročino manj je? Trenutno je zaspal nazaj. To je čist normalno, nič bat Jana, ponudi mu hrano, če noče, naj pije. Ko bo zdrav, bo jedel. Andraž je bil isti, ko je zbolel, ni jedel nič. Samo ne se sekirat, pa bo kako sta pa vidve za ALči?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:49:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka Mamo pudljčka, sej je mala sam je prava razbojnica. Manjši ko je bolj je naspidiran Kake barve, starost in ime?? Barve bele, starost maja je imela 5 let, Trudy A ma kaka fantka, da bi naredili kakega potomca? Ker sem jo iemla pri 4 različnih fantkih pa ni bilo nič. Sploh jih ne spusti blizu. Mi imamo tudi punco, no, druge pasme a veš, da nisem vedela, da imate psa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:49:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kje pa bosta gradila??? v Preboldu, če ti je kaj poznano. Daj še meni poglej za mere prosim: 75 cm in 8600g Lepo, kaka pa bo hiška imaš že načrt? teža: malo nad 75% višina: malo nad 95% Daj mi mail naslov, ti pošljem imava skico in tloris ene hiške, ki nama je všeč, sicer najina bo majša, ampak je treba cel načrt inštalacij naredit. Mi nismo delali nobenega načrta za inštalacije. Sem narisala na stene, vtičnica tu, stikalo tu, luč tu, radiator tu, ... , umivalnik tu, wc tu, .... Barbaw mi smo tud tko po domače delali. No nismo še končali, ma nekaj je pa že. Drugač res bankrotiraš, če delaš vse po načrtu Najbolj važno je, da veš kje bodo odtoki, da se ta glavnega nastavi preden se plošča vlije. no sej HB ima mpj brat veliko izkušenj ker je v gradbeniškem fohu,tak da bo šlo velik ceneje marsikaj skozi. Mi smo vse delali brez računa in ....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:49:15
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: buccka Zgleda da res. Sej počakam še eno leto, drugač jo pa nesem sterelizirat, ker pravijo, da je potem bolj pogosta rakavost. Itak bi naredili vse zanjo. Mi je bila vedno kot del mene, jo mamo še vedno za otročičko. Ja, na to pa le pazi... Naša prejšnja psička je dobila raka na rodilih, zdajšnja pa ciste in hudo vnetje maternice in je morala na op., kjer so ji ven vzeli vsa rodila jst dobim kr solze na oči, ko se spomnem na našo Nejo, se je zastrupla in umrla, ko smo jo imeli le 14 dni ...je nekje staknala strup za polže.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:49:44
|
|
|
|
buccka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: buccka Zgleda da res. Sej počakam še eno leto, drugač jo pa nesem sterelizirat, ker pravijo, da je potem bolj pogosta rakavost. Itak bi naredili vse zanjo. Mi je bila vedno kot del mene, jo mamo še vedno za otročičko. Ja, na to pa le pazi... Naša prejšnja psička je dobila raka na rodilih, zdajšnja pa ciste in hudo vnetje maternice in je morala na op., kjer so ji ven vzeli vsa rodila Boga, sej tega se ful bojim. In je tud že parkrat imela namišljeno nosečnost in je skoz eno miško s sabo nosila, tko da me je prav strah. Sedaj pa ima tud že leta, pa ne vem, do kdaj naj počakam. Mi smo pa bili včeraj v Lj in to cel dan od 08.30 pa do večera kake 7 zvečer. Pa še nismo vsega nabavli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:50:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 moj sonček od 7h zjutraj še ni nič jedel, usta ima zaprta , sploh mu nič ne morem uturit, razen čaja...a je to normalno da ko ima vročino manj je? Trenutno je zaspal nazaj. To je čist normalno, nič bat Jana, ponudi mu hrano, če noče, naj pije. Ko bo zdrav, bo jedel. Andraž je bil isti, ko je zbolel, ni jedel nič. Samo ne se sekirat, pa bo Kako pa tvoja pikica? Je jedla normalno Zajtrk 130AM in malica 150G Sadja. Vse kar sem ji dala je pojedla, pa še spi mi dobri 2 uri. Jo grem zbudit, ker imava ob 13h kontrolo pri P
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:50:43
|
|
|
|
jana81
|
barbaw zadnjič si rekla da ne ješ sendvičev, a kruha tud ne? Jst ga trenutno nimam doma, pa ne vem kaj naj jem...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:51:20
|
|
|
|
barbaw
|
Moja mala je res ponorela. Prijela se me je za nogo in se začela vstajat. Kam pa naj dam zdaj malega? Nič več ne bo časa za RR.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:52:23
|
|
|
|
buccka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka Mamo pudljčka, sej je mala sam je prava razbojnica. Manjši ko je bolj je naspidiran Kake barve, starost in ime?? Barve bele, starost maja je imela 5 let, Trudy A ma kaka fantka, da bi naredili kakega potomca? Ker sem jo iemla pri 4 različnih fantkih pa ni bilo nič. Sploh jih ne spusti blizu. Je pa prefrigana, kaj bi se matrala in bila mamica, če ji je pa tako čist lušno. A zato imaš album uporabnika Trudy Hiška je pa 1A, kdaj se boste vsellili? Hiška.....hm še bo prazna. Mava najprej se 4 leta da odplačava star kredit, pol pa vzemeva novega in jo dokončava. Tko da bo še kar nekaj let preden bomo dokončali. Sedaj si rihtamo eno večjo sobo pri mojih, ker sva v 8kvadratih. Ma sej se nama ne mudi, tke mi je tko fanj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:52:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw zadnjič si rekla da ne ješ sendvičev, a kruha tud ne? Jst ga trenutno nimam doma, pa ne vem kaj naj jem... včeraj sem jedla kruh, ker smo spekli česnovega, drugače ga pa nimam in ga ne kupujem jem pa jogurt, sadje, tu pa se že konča
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:53:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka Mamo pudljčka, sej je mala sam je prava razbojnica. Manjši ko je bolj je naspidiran Kake barve, starost in ime?? Barve bele, starost maja je imela 5 let, Trudy A ma kaka fantka, da bi naredili kakega potomca? Ker sem jo iemla pri 4 različnih fantkih pa ni bilo nič. Sploh jih ne spusti blizu. Je pa prefrigana, kaj bi se matrala in bila mamica, če ji je pa tako čist lušno. A zato imaš album uporabnika Trudy Hiška je pa 1A, kdaj se boste vsellili? Hiška.....hm še bo prazna. Mava najprej se 4 leta da odplačava star kredit, pol pa vzemeva novega in jo dokončava. Tko da bo še kar nekaj let preden bomo dokončali. Sedaj si rihtamo eno večjo sobo pri mojih, ker sva v 8kvadratih. Ma sej se nama ne mudi, tke mi je tko fanj. Če vam je fajn ni panike, meni bi se zmešalo, če bi bili skupaj v eni sobi, priznam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:54:11
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Uuuu, moj Vid spi že 1h pa še mal. mi kr mal dolgčas že,hehehe . Sej verjetn se bo kmal zbudu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:54:48
|
|
|
|
buccka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw zadnjič si rekla da ne ješ sendvičev, a kruha tud ne? Jst ga trenutno nimam doma, pa ne vem kaj naj jem... včeraj sem jedla kruh, ker smo spekli česnovega, drugače ga pa nimam in ga ne kupujem jem pa jogurt, sadje, tu pa se že konča Kok ste ene pridne s to dieto. Js sem še na +10kg. Sem gledala slikice in ene ste prav suhice, svaka vam čast. Js pa še vedno jem, kot da sem noseča. Ne vem kdaj se bo to končalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:55:05
|
|
|
|
Estrella*
|
Še +16 Dajmo turbo Majčice Sedaj pa res grem Anitka, SS, barbaw, špelin@: maili so poslani
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:55:22
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Evo me že kliče. Pre hitro sm rekla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:56:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw zadnjič si rekla da ne ješ sendvičev, a kruha tud ne? Jst ga trenutno nimam doma, pa ne vem kaj naj jem... včeraj sem jedla kruh, ker smo spekli česnovega, drugače ga pa nimam in ga ne kupujem jem pa jogurt, sadje, tu pa se že konča Kok ste ene pridne s to dieto. Js sem še na +10kg. Sem gledala slikice in ene ste prav suhice, svaka vam čast. Js pa še vedno jem, kot da sem noseča. Ne vem kdaj se bo to končalo. Na slikah si čist fit, tak, da ne vem kje imaš +10 Ja druge so res suhice, jaz sem se pa po porodu zredila za 19kg Sedaj počas hujšam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:56:20
|
|
|
|
buccka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka Mamo pudljčka, sej je mala sam je prava razbojnica. Manjši ko je bolj je naspidiran Kake barve, starost in ime?? Barve bele, starost maja je imela 5 let, Trudy A ma kaka fantka, da bi naredili kakega potomca? Ker sem jo iemla pri 4 različnih fantkih pa ni bilo nič. Sploh jih ne spusti blizu. Je pa prefrigana, kaj bi se matrala in bila mamica, če ji je pa tako čist lušno. A zato imaš album uporabnika Trudy Hiška je pa 1A, kdaj se boste vsellili? Hiška.....hm še bo prazna. Mava najprej se 4 leta da odplačava star kredit, pol pa vzemeva novega in jo dokončava. Tko da bo še kar nekaj let preden bomo dokončali. Sedaj si rihtamo eno večjo sobo pri mojih, ker sva v 8kvadratih. Ma sej se nama ne mudi, tke mi je tko fanj. Če vam je fajn ni panike, meni bi se zmešalo, če bi bili skupaj v eni sobi, priznam. Ma kaj s tvojim bi se ti zmešal al s tamalim?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:56:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še +16 Dajmo turbo Majčice Sedaj pa res grem Anitka, SS, barbaw, špelin@: maili so poslani Nekaj pa sem pripomogla danes . Aja, pa hvala za mail.
< Sporočilo je popravil barbaw -- 11.12.2008 11:57:14 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:57:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw zadnjič si rekla da ne ješ sendvičev, a kruha tud ne? Jst ga trenutno nimam doma, pa ne vem kaj naj jem... včeraj sem jedla kruh, ker smo spekli česnovega, drugače ga pa nimam in ga ne kupujem jem pa jogurt, sadje, tu pa se že konča Kok ste ene pridne s to dieto. Js sem še na +10kg. Sem gledala slikice in ene ste prav suhice, svaka vam čast. Js pa še vedno jem, kot da sem noseča. Ne vem kdaj se bo to končalo. Jaz sem si skrčila želodec v 14 dneh in ne jem več veliko, kile pa mi ne padejo, ker je moje telo sprožilo varovalo in skladišči. Bo treba začet telovadit malo bolj pogosto.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:57:09
|
|
|
|
hijenca
|
Ja pa dobro ne. Se vidi da je zunaj slabo vreme, ste spat spravle sedaj pa tako čvekate, kot da vas kdo lovi. Eno uro me ni, pa sploh ne vem kje naj začnem. Jaz sem moje opravke že nardila. bila na pošti, v trgovini in na bankomatu. Videk je pa doma spal. Babyfon sem nesla k dediju preko hodnika, in letela ko furija. Pridem nazaj, Videk se še premaknil ni in še sedaj spi. barbaw nisem žalostna ker je Videk bolj buckasti, je pravi ded in punce imajo rade prave dede, ne pa tiste suhece. Aja punce, kartice so na pošti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:58:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka Mamo pudljčka, sej je mala sam je prava razbojnica. Manjši ko je bolj je naspidiran Kake barve, starost in ime?? Barve bele, starost maja je imela 5 let, Trudy A ma kaka fantka, da bi naredili kakega potomca? Ker sem jo iemla pri 4 različnih fantkih pa ni bilo nič. Sploh jih ne spusti blizu. Je pa prefrigana, kaj bi se matrala in bila mamica, če ji je pa tako čist lušno. A zato imaš album uporabnika Trudy Hiška je pa 1A, kdaj se boste vsellili? Hiška.....hm še bo prazna. Mava najprej se 4 leta da odplačava star kredit, pol pa vzemeva novega in jo dokončava. Tko da bo še kar nekaj let preden bomo dokončali. Sedaj si rihtamo eno večjo sobo pri mojih, ker sva v 8kvadratih. Ma sej se nama ne mudi, tke mi je tko fanj. Če vam je fajn ni panike, meni bi se zmešalo, če bi bili skupaj v eni sobi, priznam. Ma kaj s tvojim bi se ti zmešal al s tamalim? Z vsemi tremi. Ta mala dva sta vedno zraven mene, razen ko spita.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:59:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ja pa dobro ne. Se vidi da je zunaj slabo vreme, ste spat spravle sedaj pa tako čvekate, kot da vas kdo lovi. Eno uro me ni, pa sploh ne vem kje naj začnem. Jaz sem moje opravke že nardila. bila na pošti, v trgovini in na bankomatu. Videk je pa doma spal. Babyfon sem nesla k dediju preko hodnika, in letela ko furija. Pridem nazaj, Videk se še premaknil ni in še sedaj spi. barbaw nisem žalostna ker je Videk bolj buckasti, je pravi ded in punce imajo rade prave dede, ne pa tiste suhece. Aja punce, kartice so na pošti. pa hvala za kartico, se ti oddolžim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 12:00:59
|
|
|
|
buccka
|
No js grem bo treba počasi kaj skuhat.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?