Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:37:47
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka Mamo pudljčka, sej je mala sam je prava razbojnica.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:37:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka Mamo pudljčka, sej je mala sam je prava razbojnica. Manjši ko je bolj je naspidiran Kake barve, starost in ime??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:38:33
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka: Teža Gala je malo pod 50 to percentilo, višina pa malo pod 90 percentilo in kaj to pomeni kam spadamo? Od 100 fantkov bi bil Gal po teži okoli 50 mesta(povprečje), po višini pa bi bil okoli 90mesta, kar pomeni 89 manjših fantov in 10 fantov bi bilo večjih kot Gal. Ti pošljem na mail obe tabeli in si beleži podatke, pa boš vidla , kako napreduje. To jaz delam za Andraža in sedaj za Aljo estrella a lohka še meni prosim Moram za puunce še skenirat, pa ti pošljem A je kaj razlike med tem na RR pa tvojim? Jaz imam iz knjige Otrok od rojstva do šole. Tista odtrok od rojsr+tva do šole je zame ful nepregledna, mi je ta boljša A pošlješ še meni? Hvala. A bi meni tudi, ko si ravno v pogonu?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:38:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka Oj! Kok ste hitre za pisat. Rabiš kar nekaj časa, da vse prebereš. Smrekico mamo mi že narejeno. Jaslic nismo delali, ker jo mamo v dnevni in mamo psičko, ki bi pol vse raznosla in se po mahu valjala. Smo meli par let nazaj slabo izkušnjo. Smrekico pa imamo kar umetno in jo postavimo že za miklavža, ker če bi jo delali za božič pol bi jo meli premal časa. Men je pa tko všeč. A psičko imaš? Kak pasme pa je? Ooooo, še ena pesjanarka ja tu nas je kar nekaj pasjih mamic Jaz bi tudi bila, pa ne smem zaradi Jake. Mogoče, ko se moj ptiček odseli iz gnezda, čez 27 let.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:38:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: buccka Oj! Kok ste hitre za pisat. Rabiš kar nekaj časa, da vse prebereš. Smrekico mamo mi že narejeno. Jaslic nismo delali, ker jo mamo v dnevni in mamo psičko, ki bi pol vse raznosla in se po mahu valjala. Smo meli par let nazaj slabo izkušnjo. Smrekico pa imamo kar umetno in jo postavimo že za miklavža, ker če bi jo delali za božič pol bi jo meli premal časa. Men je pa tko všeč. Mi imamo tudi umetno. Mi je bolj všeč, ker je košata. Meni pa je všeč zato, ker ji ne odpadajo iglice To tudi. Mi ni treba nonstop z metlo letat, ker bi se mi turbo pokavril. Jo za druge namene uporabljam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:39:21
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kje pa bosta gradila??? v Preboldu, če ti je kaj poznano. Daj še meni poglej za mere prosim: 75 cm in 8600g Lepo, kaka pa bo hiška imaš že načrt? teža: malo nad 75% višina: malo nad 95% Daj mi mail naslov, ti pošljem imava skico in tloris ene hiške, ki nama je všeč, sicer najina bo majša, ampak je treba cel načrt inštalacij naredit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:39:25
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ej punce, kdaj boste postavljale smrečico in jaslice, tiste, ki jih seveda boste? SS jst sem jo že, jasli še ni no, smrekica pa že.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:39:38
|
|
|
|
buccka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka Mamo pudljčka, sej je mala sam je prava razbojnica. Manjši ko je bolj je naspidiran Kake barve, starost in ime?? Barve bele, starost maja je imela 5 let, Trudy A ma kaka fantka, da bi naredili kakega potomca? Ker sem jo iemla pri 4 različnih fantkih pa ni bilo nič. Sploh jih ne spusti blizu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:40:34
|
|
|
|
jana81
|
moj sonček od 7h zjutraj še ni nič jedel, usta ima zaprta , sploh mu nič ne morem uturit, razen čaja...a je to normalno da ko ima vročino manj je? Trenutno je zaspal nazaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:40:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kje pa bosta gradila??? v Preboldu, če ti je kaj poznano. Daj še meni poglej za mere prosim: 75 cm in 8600g Lepo, kaka pa bo hiška imaš že načrt? teža: malo nad 75% višina: malo nad 95% Daj mi mail naslov, ti pošljem imava skico in tloris ene hiške, ki nama je všeč, sicer najina bo majša, ampak je treba cel načrt inštalacij naredit. Mi nismo delali nobenega načrta za inštalacije. Sem narisala na stene, vtičnica tu, stikalo tu, luč tu, radiator tu, ... , umivalnik tu, wc tu, ....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:41:40
|
|
|
|
buccka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 moj sonček od 7h zjutraj še ni nič jedel, usta ima zaprta , sploh mu nič ne morem uturit, razen čaja...a je to normalno da ko ima vročino manj je? Trenutno je zaspal nazaj. To je čist normalno, nič bat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:42:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: buccka Oj! Kok ste hitre za pisat. Rabiš kar nekaj časa, da vse prebereš. Smrekico mamo mi že narejeno. Jaslic nismo delali, ker jo mamo v dnevni in mamo psičko, ki bi pol vse raznosla in se po mahu valjala. Smo meli par let nazaj slabo izkušnjo. Smrekico pa imamo kar umetno in jo postavimo že za miklavža, ker če bi jo delali za božič pol bi jo meli premal časa. Men je pa tko všeč. Mi imamo tudi umetno. Mi je bolj všeč, ker je košata. Meni pa je všeč zato, ker ji ne odpadajo iglice Enako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:42:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka Mamo pudljčka, sej je mala sam je prava razbojnica. Manjši ko je bolj je naspidiran Kake barve, starost in ime?? Barve bele, starost maja je imela 5 let, Trudy A ma kaka fantka, da bi naredili kakega potomca? Ker sem jo iemla pri 4 različnih fantkih pa ni bilo nič. Sploh jih ne spusti blizu. Bo stara devica ostala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:42:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 moj sonček od 7h zjutraj še ni nič jedel, usta ima zaprta , sploh mu nič ne morem uturit, razen čaja...a je to normalno da ko ima vročino manj je? Trenutno je zaspal nazaj. Važno je, da pije, da ne dehidrira. Saj bo jedel, ko bo lačen.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:43:09
|
|
|
|
buccka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kje pa bosta gradila??? v Preboldu, če ti je kaj poznano. Daj še meni poglej za mere prosim: 75 cm in 8600g Lepo, kaka pa bo hiška imaš že načrt? teža: malo nad 75% višina: malo nad 95% Daj mi mail naslov, ti pošljem imava skico in tloris ene hiške, ki nama je všeč, sicer najina bo majša, ampak je treba cel načrt inštalacij naredit. Mi nismo delali nobenega načrta za inštalacije. Sem narisala na stene, vtičnica tu, stikalo tu, luč tu, radiator tu, ... , umivalnik tu, wc tu, .... Barbaw mi smo tud tko po domače delali. No nismo še končali, ma nekaj je pa že. Drugač res bankrotiraš, če delaš vse po načrtu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:43:34
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 moj sonček od 7h zjutraj še ni nič jedel, usta ima zaprta , sploh mu nič ne morem uturit, razen čaja...a je to normalno da ko ima vročino manj je? Trenutno je zaspal nazaj. Žal je normalno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:43:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 moj sonček od 7h zjutraj še ni nič jedel, usta ima zaprta , sploh mu nič ne morem uturit, razen čaja...a je to normalno da ko ima vročino manj je? Trenutno je zaspal nazaj. To je čist normalno, nič bat Jana, ponudi mu hrano, če noče, naj pije. Ko bo zdrav, bo jedel. Andraž je bil isti, ko je zbolel, ni jedel nič. Samo ne se sekirat, pa bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:43:55
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 moj sonček od 7h zjutraj še ni nič jedel, usta ima zaprta , sploh mu nič ne morem uturit, razen čaja...a je to normalno da ko ima vročino manj je? Trenutno je zaspal nazaj. To je čist normalno, nič bat IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 moj sonček od 7h zjutraj še ni nič jedel, usta ima zaprta , sploh mu nič ne morem uturit, razen čaja...a je to normalno da ko ima vročino manj je? Trenutno je zaspal nazaj. Važno je, da pije, da ne dehidrira. Saj bo jedel, ko bo lačen. HVALA OBEMA
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:44:25
|
|
|
|
Anonimen
|
SS bolj na izy, mi smo pojedli , zdaj greve pa ven Kdaj greste v Lj, da vem kdaj udarit v višjo prestavo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:44:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kje pa bosta gradila??? v Preboldu, če ti je kaj poznano. Daj še meni poglej za mere prosim: 75 cm in 8600g Lepo, kaka pa bo hiška imaš že načrt? teža: malo nad 75% višina: malo nad 95% Daj mi mail naslov, ti pošljem imava skico in tloris ene hiške, ki nama je všeč, sicer najina bo majša, ampak je treba cel načrt inštalacij naredit. Mi nismo delali nobenega načrta za inštalacije. Sem narisala na stene, vtičnica tu, stikalo tu, luč tu, radiator tu, ... , umivalnik tu, wc tu, .... Barbaw mi smo tud tko po domače delali. No nismo še končali, ma nekaj je pa že. Drugač res bankrotiraš, če delaš vse po načrtu Najbolj važno je, da veš kje bodo odtoki, da se ta glavnega nastavi preden se plošča vlije.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:44:41
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka Mamo pudljčka, sej je mala sam je prava razbojnica. Manjši ko je bolj je naspidiran Kake barve, starost in ime?? Barve bele, starost maja je imela 5 let, Trudy A ma kaka fantka, da bi naredili kakega potomca? Ker sem jo iemla pri 4 različnih fantkih pa ni bilo nič. Sploh jih ne spusti blizu. Mi imamo tudi punco, no, druge pasme
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:45:10
|
|
|
|
jana81
|
hvala tud estrella in špelina... sej se ne bom sekirala, ampak navajena sem da velik poje in me je zaskrbelo ker noče nič.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:45:15
|
|
|
|
buccka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka Mamo pudljčka, sej je mala sam je prava razbojnica. Manjši ko je bolj je naspidiran Kake barve, starost in ime?? Barve bele, starost maja je imela 5 let, Trudy A ma kaka fantka, da bi naredili kakega potomca? Ker sem jo iemla pri 4 različnih fantkih pa ni bilo nič. Sploh jih ne spusti blizu. Bo stara devica ostala. Zgleda da res. Sej počakam še eno leto, drugač jo pa nesem sterelizirat, ker pravijo, da je potem bolj pogosta rakavost. Itak bi naredili vse zanjo. Mi je bila vedno kot del mene, jo mamo še vedno za otročičko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:46:25
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kje pa bosta gradila??? v Preboldu, če ti je kaj poznano. Daj še meni poglej za mere prosim: 75 cm in 8600g Lepo, kaka pa bo hiška imaš že načrt? teža: malo nad 75% višina: malo nad 95% Daj mi mail naslov, ti pošljem imava skico in tloris ene hiške, ki nama je všeč, sicer najina bo majša, ampak je treba cel načrt inštalacij naredit. Mi nismo delali nobenega načrta za inštalacije. Sem narisala na stene, vtičnica tu, stikalo tu, luč tu, radiator tu, ... , umivalnik tu, wc tu, .... Barbaw mi smo tud tko po domače delali. No nismo še končali, ma nekaj je pa že. Drugač res bankrotiraš, če delaš vse po načrtu Najbolj važno je, da veš kje bodo odtoki, da se ta glavnega nastavi preden se plošča vlije. no sej HB ima mpj brat veliko izkušenj ker je v gradbeniškem fohu,tak da bo šlo velik ceneje marsikaj skozi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:46:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 moj sonček od 7h zjutraj še ni nič jedel, usta ima zaprta , sploh mu nič ne morem uturit, razen čaja...a je to normalno da ko ima vročino manj je? Trenutno je zaspal nazaj. To je čist normalno, nič bat Jana, ponudi mu hrano, če noče, naj pije. Ko bo zdrav, bo jedel. Andraž je bil isti, ko je zbolel, ni jedel nič. Samo ne se sekirat, pa bo Kako pa tvoja pikica?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?