Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:24:43
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
zdej nas je pa barwaw začela bombardirat pa jz rajši grem greva mal ven na dež do pra babice
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:24:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen se je odločil, da mi bo štedilnik razsul,tako se s hojco zaletava vanj. Po novem ni več zanimivo samo sedet,sedaj bi on že raziskoval Še malo pa bomo vezale omarice, da ne bodo otroci mogli odpirat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:25:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** zdej nas je pa barwaw začela bombardirat pa jz rajši grem greva mal ven na dež do pra babice a mene pa ne maraš?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:25:59
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ej punce, kdaj boste postavljale smrečico in jaslice, tiste, ki jih seveda boste? Smreko bom letos prej, verjeto ta vikend, drugače pa smo jo 24.12, jasli ravno tako. Tudi mi jo bomo postavili in okrasili enkrat te dni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:26:53
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen se je odločil, da mi bo štedilnik razsul,tako se s hojco zaletava vanj. Po novem ni več zanimivo samo sedet,sedaj bi on že raziskoval Še malo pa bomo vezale omarice, da ne bodo otroci mogli odpirat. Ja saj, pa ravno dobro sem spravila lepilni trak z omar dol No,saj na nekaterih omarah in hladilniku imam še zaponke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:27:59
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen se je odločil, da mi bo štedilnik razsul,tako se s hojco zaletava vanj. Po novem ni več zanimivo samo sedet,sedaj bi on že raziskoval Še malo pa bomo vezale omarice, da ne bodo otroci mogli odpirat. Ja saj, pa ravno dobro sem spravila lepilni trak z omar dol No,saj na nekaterih omarah in hladilniku imam še zaponke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:28:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen se je odločil, da mi bo štedilnik razsul,tako se s hojco zaletava vanj. Po novem ni več zanimivo samo sedet,sedaj bi on že raziskoval Še malo pa bomo vezale omarice, da ne bodo otroci mogli odpirat. Ja saj, pa ravno dobro sem spravila lepilni trak z omar dol No,saj na nekaterih omarah in hladilniku imam še zaponke jaz sem lepila omarco s čistili pa Hb ni bila nikoli zanimiva. Samo piskri so bili.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:28:57
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** zdej nas je pa barwaw začela bombardirat pa jz rajši grem greva mal ven na dež do pra babice a mene pa ne maraš? maram maram sam morva it mal k pra babi da se ne bo pritoževala da jo nč ne prideva pogledat bova pol še kešno rekle, a prov??
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:29:26
|
|
|
|
barbaw
|
Malce za dobro voljo.. Strojni inženir umre in se znajde v peklu. Kmalu postane nezadovoljen z razmerami, zato se loti izboljšav. V kratkem imajo tako v peklu klimo, WC-je in dvigala. Inženir postane zelo popularen. Nekega dne pokliče Bog Satana in ga povpraša kako se kaj imajo v peklu. "Super se imamo, po novem imamo klimo, WC-je in dvigala in samo vprašanje časa je, ko se bo inženir spomnil še česa boljšega!", mu pojasni Satan. "Kaj?!?! inženirja imate? To bo pomota, pri nas bi moral biti, hitro mi ga pošljite!!", se razburi Bog. "Ni šans!", odgovori Satan. "Zelo sem zadovoljen z njim in ostal bo pri nas!". "Hitro mi ga pošlji, drugače te bom tožil!" zagrozi Bog. Satan se prične na vse grlo krohotati in odgovori: "Ja ja, prav gotovo, kje pa misliš dobiti kakšnega pravnika?"
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:29:30
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen se je odločil, da mi bo štedilnik razsul,tako se s hojco zaletava vanj. Po novem ni več zanimivo samo sedet,sedaj bi on že raziskoval Še malo pa bomo vezale omarice, da ne bodo otroci mogli odpirat. Ja saj, pa ravno dobro sem spravila lepilni trak z omar dol No,saj na nekaterih omarah in hladilniku imam še zaponke jaz sem lepila omarco s čistili pa Hb ni bila nikoli zanimiva. Samo piskri so bili. Pri nas tudi je rad kuhal.Čistila imam pa v zg. omari
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:29:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** zdej nas je pa barwaw začela bombardirat pa jz rajši grem greva mal ven na dež do pra babice a mene pa ne maraš? maram maram sam morva it mal k pra babi da se ne bo pritoževala da jo nč ne prideva pogledat bova pol še kešno rekle, a prov?? prav
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:30:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen se je odločil, da mi bo štedilnik razsul,tako se s hojco zaletava vanj. Po novem ni več zanimivo samo sedet,sedaj bi on že raziskoval Še malo pa bomo vezale omarice, da ne bodo otroci mogli odpirat. Ja saj, pa ravno dobro sem spravila lepilni trak z omar dol No,saj na nekaterih omarah in hladilniku imam še zaponke jaz sem lepila omarco s čistili pa Hb ni bila nikoli zanimiva. Samo piskri so bili. Pri nas tudi je rad kuhal.Čistila imam pa v zg. omari Jaz jih imam toliko, da je joj, edino v kopalnico jih še lahko prestavim, pa še vse ne bo šlo noter.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:31:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen se je odločil, da mi bo štedilnik razsul,tako se s hojco zaletava vanj. Po novem ni več zanimivo samo sedet,sedaj bi on že raziskoval Še malo pa bomo vezale omarice, da ne bodo otroci mogli odpirat. Ja saj, pa ravno dobro sem spravila lepilni trak z omar dol No,saj na nekaterih omarah in hladilniku imam še zaponke na hladilniku še zaradi sebe?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:31:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka: Teža Gala je malo pod 50 to percentilo, višina pa malo pod 90 percentilo in kaj to pomeni kam spadamo? Od 100 fantkov bi bil Gal po teži okoli 50 mesta(povprečje), po višini pa bi bil okoli 90mesta, kar pomeni 89 manjših fantov in 10 fantov bi bilo večjih kot Gal. Ti pošljem na mail obe tabeli in si beleži podatke, pa boš vidla , kako napreduje. To jaz delam za Andraža in sedaj za Aljo estrella a lohka še meni prosim Moram za puunce še skenirat, pa ti pošljem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:32:36
|
|
|
|
buccka
|
Oj! Kok ste hitre za pisat. Rabiš kar nekaj časa, da vse prebereš. Smrekico mamo mi že narejeno. Jaslic nismo delali, ker jo mamo v dnevni in mamo psičko, ki bi pol vse raznosla in se po mahu valjala. Smo meli par let nazaj slabo izkušnjo. Smrekico pa imamo kar umetno in jo postavimo že za miklavža, ker če bi jo delali za božič pol bi jo meli premal časa. Men je pa tko všeč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:32:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka: Teža Gala je malo pod 50 to percentilo, višina pa malo pod 90 percentilo in kaj to pomeni kam spadamo? Od 100 fantkov bi bil Gal po teži okoli 50 mesta(povprečje), po višini pa bi bil okoli 90mesta, kar pomeni 89 manjših fantov in 10 fantov bi bilo večjih kot Gal. Ti pošljem na mail obe tabeli in si beleži podatke, pa boš vidla , kako napreduje. To jaz delam za Andraža in sedaj za Aljo estrella a lohka še meni prosim Moram za puunce še skenirat, pa ti pošljem A je kaj razlike med tem na RR pa tvojim? Jaz imam iz knjige Otrok od rojstva do šole.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:33:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka Oj! Kok ste hitre za pisat. Rabiš kar nekaj časa, da vse prebereš. Smrekico mamo mi že narejeno. Jaslic nismo delali, ker jo mamo v dnevni in mamo psičko, ki bi pol vse raznosla in se po mahu valjala. Smo meli par let nazaj slabo izkušnjo. Smrekico pa imamo kar umetno in jo postavimo že za miklavža, ker če bi jo delali za božič pol bi jo meli premal časa. Men je pa tko všeč. A psičko imaš? Kak pasme pa je?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:33:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka Oj! Kok ste hitre za pisat. Rabiš kar nekaj časa, da vse prebereš. Smrekico mamo mi že narejeno. Jaslic nismo delali, ker jo mamo v dnevni in mamo psičko, ki bi pol vse raznosla in se po mahu valjala. Smo meli par let nazaj slabo izkušnjo. Smrekico pa imamo kar umetno in jo postavimo že za miklavža, ker če bi jo delali za božič pol bi jo meli premal časa. Men je pa tko všeč. Mi imamo tudi umetno. Mi je bolj všeč, ker je košata.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:34:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka: Teža Gala je malo pod 50 to percentilo, višina pa malo pod 90 percentilo in kaj to pomeni kam spadamo? Od 100 fantkov bi bil Gal po teži okoli 50 mesta(povprečje), po višini pa bi bil okoli 90mesta, kar pomeni 89 manjših fantov in 10 fantov bi bilo večjih kot Gal. Ti pošljem na mail obe tabeli in si beleži podatke, pa boš vidla , kako napreduje. To jaz delam za Andraža in sedaj za Aljo estrella a lohka še meni prosim Moram za puunce še skenirat, pa ti pošljem A je kaj razlike med tem na RR pa tvojim? Jaz imam iz knjige Otrok od rojstva do šole. Tista odtrok od rojsr+tva do šole je zame ful nepregledna, mi je ta boljša
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:34:55
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka Oj! Kok ste hitre za pisat. Rabiš kar nekaj časa, da vse prebereš. Smrekico mamo mi že narejeno. Jaslic nismo delali, ker jo mamo v dnevni in mamo psičko, ki bi pol vse raznosla in se po mahu valjala. Smo meli par let nazaj slabo izkušnjo. Smrekico pa imamo kar umetno in jo postavimo že za miklavža, ker če bi jo delali za božič pol bi jo meli premal časa. Men je pa tko všeč. A psičko imaš? Kak pasme pa je? Ooooo, še ena pesjanarka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:35:08
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen se je odločil, da mi bo štedilnik razsul,tako se s hojco zaletava vanj. Po novem ni več zanimivo samo sedet,sedaj bi on že raziskoval Še malo pa bomo vezale omarice, da ne bodo otroci mogli odpirat. Ja saj, pa ravno dobro sem spravila lepilni trak z omar dol No,saj na nekaterih omarah in hladilniku imam še zaponke na hladilniku še zaradi sebe? mene ne zadrži
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:35:32
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: buccka Oj! Kok ste hitre za pisat. Rabiš kar nekaj časa, da vse prebereš. Smrekico mamo mi že narejeno. Jaslic nismo delali, ker jo mamo v dnevni in mamo psičko, ki bi pol vse raznosla in se po mahu valjala. Smo meli par let nazaj slabo izkušnjo. Smrekico pa imamo kar umetno in jo postavimo že za miklavža, ker če bi jo delali za božič pol bi jo meli premal časa. Men je pa tko všeč. Mi imamo tudi umetno. Mi je bolj všeč, ker je košata. Meni pa je všeč zato, ker ji ne odpadajo iglice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:36:41
|
|
|
|
buccka
|
Mamo pudljčka, sej je mala sam je prava razbojnica.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:36:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka Oj! Kok ste hitre za pisat. Rabiš kar nekaj časa, da vse prebereš. Smrekico mamo mi že narejeno. Jaslic nismo delali, ker jo mamo v dnevni in mamo psičko, ki bi pol vse raznosla in se po mahu valjala. Smo meli par let nazaj slabo izkušnjo. Smrekico pa imamo kar umetno in jo postavimo že za miklavža, ker če bi jo delali za božič pol bi jo meli premal časa. Men je pa tko všeč. A psičko imaš? Kak pasme pa je? Ooooo, še ena pesjanarka ja tu nas je kar nekaj pasjih mamic
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 11:37:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka: Teža Gala je malo pod 50 to percentilo, višina pa malo pod 90 percentilo in kaj to pomeni kam spadamo? Od 100 fantkov bi bil Gal po teži okoli 50 mesta(povprečje), po višini pa bi bil okoli 90mesta, kar pomeni 89 manjših fantov in 10 fantov bi bilo večjih kot Gal. Ti pošljem na mail obe tabeli in si beleži podatke, pa boš vidla , kako napreduje. To jaz delam za Andraža in sedaj za Aljo estrella a lohka še meni prosim Moram za puunce še skenirat, pa ti pošljem A je kaj razlike med tem na RR pa tvojim? Jaz imam iz knjige Otrok od rojstva do šole. Tista odtrok od rojsr+tva do šole je zame ful nepregledna, mi je ta boljša A pošlješ še meni? Hvala.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?