Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 10:23:16
|
|
|
|
maja24
|
Mal sm se igrala
< Sporočilo je popravil maja24 -- 11.12.2008 10:25:13 >
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 10:24:24
|
|
|
|
liju
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Plenica ponoči - da ti povem, da pri nas še nikoli ni bila suha zjutraj. Tak je težka kot svinec, vsaj 4x lula v njo. Zato se tega tak bojim. Kaj Nejc še ima plenico? Samo ponoči? Sem spregledala, kje si o tem pisala Mi smo se je rešli letos septembra . Ko smo dobili Žana je čez dan sam hotel biti v gatikah, mu je bilo to full frajersko, pol pa me je za ponoči malo po tem nasrav, pa sem Žana hranla ponoči in grem gledat in cela postla polulana in se ni niti zbudil, še dobro da imam to gumi podlogo. Pol pa sem rekla da niti slučajno ne popustim, dokler ne vidim da ima suho plenico zjutraj. Pa sem vseeno spet čez čas podlegal njegovemu pregovarjanju in sem ga par dni nosila ponoči lulat, pol pa sem pustila in si mislila kaj bo pa bo. Polulal se je menda še ene 2x, ampak se je takoj zbudil. Zdaj pa ni več problema V vrtcu pa nimamo nič kaj drugega kot pa samo delavnico za božič. Sem bila full žalostna, da niso nič priredili za materinski dan Njihova skupina je pač nekaj posebnega Je pa res da je full odvisno od vzgojiteljic.
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 10:26:38
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Karamela, glede kil, sladkarij in kil v nosečnosti pa si midve lahko kar roko podava. Ko bi le lahko nehala..... se vama pridružujem, kaj ko bi po novem letu vse tri rekle sladkarijam adijo? ste za skupno foro? Lex, kako sta z Aleksom uspela ukinit nočno pleničko??? A sta jo?? Naju to čaka ta vikend. Nisem kupila več novih pleničk, povedala sem mu 14 dni nazaj, da jih imava samo še 14 in da potem nehava. Itak sva se že prej zmenila, da do božiča neha, ker sicer mu božiček ne bo prinesel nobenih daril. In da vsaj 14 dni pred božičem mora bit brez, da mu bo verjel, da je res več nima. In se mi je ravno s plenicami tak fajn izšlo. Zdaj pa se kar bojim, kakšne bodo noči. Nisva je še, enostavno se mi je polulal vsako noč, pa sem jo pol sred noči montirala gor. njegova je zjutraj polna za znoret. menda ima do 5 leta čas, upam, da mu uspe do takrat. Nekak se ne more polsovit od plenice. če bi bilo po njegovo bi jo še čez dan imel ž mirjam nice glugluglu in nanka lepi avtarji metuljček - familija Leštan so iz Vnanjih Goric lunica vidiš, da za vaskim dežjem posije sonce Luka bravo ja neboglasnica ne vem če se ti ne bom pridružila, mene zadnje čase tud očke tako pečejo, da se mi kar solzijo. nič grem se jaz spravit k rebeci - ne preveč klofat, da ne boma pol rabli predolgo brat
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 10:30:50
|
|
|
|
nanka
|
Maja24, iiiiiiiiiiiiii kakšne lušne fotke, dobro si to zmontirala.Na drugi slikici je Ela videti že prav velika.
< Sporočilo je popravil nanka -- 11.12.2008 10:31:18 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 10:33:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 10:34:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 10:34:34
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 glugluglu !!!! krema od vicks ne obstaja več, ne delajo več, tinky je že v italiji in pravi, da obstaja zdej ena druga, ista stvar, če ti jo vseeno kupi? jaaa, sej najbrž je podobna sem prepozna?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 10:36:23
|
|
|
|
Blacky30
|
Obljuba dela dolg: okraski za vrtec za zunanjo jelko: Kak prav pridejo piksne od Novalaca : Oblekica od miklavža: Teja čekira svoje darilo od miklavža: Moja sončka: Teja v fliperju (glu3x ): Včerajšnje počivanje:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 10:36:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 10:41:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 10:41:22
|
|
|
|
lidija***
|
Pozdravček! Na hitro se malo javim. Naša Mojca čez dan tako slabo spi, tudi po noči, da enostavno nimam časa za comp. Vidim, da se menite za Trojane, tudi midve bi prišli, če mi bo le datum ustrezal. Plenička pri večjih- moje mnenje je, da nič na silo. Fantiči so menda bolj počasni. Dokler mehur ni dovolj zrel za zadrževanje, je čisto brezveze kaj obljubljat. Probajte večkrat. Ko vidi, da gre zvečer spat brez, pa ga potem zbudiš okoli 11h, pa ob 5h. Če ne gre pa zopet pleničke za nekaj časa nazaj. No, to je moje mnenje. Torta- za soboto moram speči torto- gledam Nutelino. Ponavadi pečem skutine, sadne, zdaj pa bi to. Kaj predlagate?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 10:44:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 10:45:08
|
|
|
|
karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Karamela, 5 mandarin????? Pa to je sama voda, boš morala še kakšno sladkarijo na vrh, da boš sploh čutila sitost. Dan vedno začnem tako kot je treba. Sploh pa mi dopoldan paše samo sadje - tako delam že vsaj 5 let. Biksat ga začnem po kosilu in vse do večera, kar je seveda najslabše! Včasih tudi zvozim cel dan po pravilih, a kaj ko so takšni dnevi preredki. Me je pa kar groza bližajočega časa!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 10:45:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 10:46:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 10:47:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 10:51:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 10:52:18
|
|
|
|
karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška okraski...men majo božanske v Celovcu v Rutarju..al pa tuki v kp v trgovini Dar..ampak ta je samo za pravne osebe A je to ta Rutar, ko zaviješ v križišču (pred Kiko) desno proti Metroju in Ikei? No, kmalu potem na desni strani, kjer je tudi Dipo?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 10:53:41
|
|
|
|
karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidija*** Torta- za soboto moram speči torto- gledam Nutelino. Ponavadi pečem skutine, sadne, zdaj pa bi to. Kaj predlagate? Sem jo že delala. Če ste ljubitelji Nutele, ni boljšega!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 10:56:28
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Sploh ni gneče tu gor, zanimivo - glede na to, da pada. ena je pa poredna ... sem mislila, da paziš na svoje učke
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 11:05:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 11:08:01
|
|
|
|
Tinky
|
evo, Tinky je že doma Vicks mazilo za otroke ne obstaja več (lahko, da ima še kakšna lekarna na zalogi), ker je bila za otročke premočna in so baje bli neki stranski učinki Mi je pa dala neko drugo mazilo, ki je prav za dojenčke od 3. meseca dalje POMATA BALSAMICA delle 7 PIANTE, kar pomeni BALZAMIČNO MAZILO SEDMIH RASTLIN. Kupila sem dva, če ga katera želi, naj mi javi naslov na zs, stane pa 3,50 EUR. Na pošto grem pa približno čez eno uro.
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 11:09:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 11:10:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 11:12:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?