Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso hvala punce za podporo. Vam moram priznat, da sem že precej boljše volje, ker imam vas . Drugače pa se vsaj zavedno ne obremenjujem preveč, prepričana pa sem, da mi bodo zdravila s katerimi začnem v ponedeljek pomagala, da bolezen ne bo napredovala. Bolj mi je hudo za špelino, ki jih nima . če rabiš kdaj koga za pogovor, maš mojo številko pa kr pokliči!!!!! Za zdravila sem pa prepričana, da bojo pomagala, ti samo ostani tolk pozitivna, kot si bla do zdaj. skye wb !!! IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Je ne morem več na puzzlah pustit, ker kar zleze nekam in se bojim, da bi se v glavo udarila. Js ga pustim strogo samo, če sm js v dnevni, ker ga je povsod polno. Zdele mi je pod stol zlezel, pa z mize mi stvari vleče, pa predale odpira in me je skoz strah, da bo rokico not dobil, al pa se v ročaj udaril. aurora za Galov bravo-bravo !!!!! špelin@ dons greva midva menda v Zagorje, boš jutr kej frej???? Ja iz istega salona, ampak tam uporabljajo druge barve, kokr jih ona uporablja in je prijelo drugač ... ma sej Jure prav da ni slabo, ampak men ni všeč. Se tolažim, da bo naslednjič bolš, ker ne gre domov, dokler ne bom zadovoljna . za težko noč, ti pa res ne prizanaša tale Gregi . ss Manca je pa taprav jedec !!! Pa s klobaso je tud faca . Žan je pa včeri pojedel vsega skupi 200g GH, ne vem, mende še zmer ta viroza nagaja . Estrella Alja je tud spet razturala s hrano !!!!!! Spali pa tud mi nismo najboljš, tko da nisi edina. Čeprav v primerjavi s kakim drugim dnem, ni blo tolk slabo . IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty; ko sem zagledala čestitko, sem kar Žana vidla čez par let Tud js !! Sam frizurca upam, da bo mal manj odštekana . tally luštkanga božička maš doma ... edina frizura me je prišla 16eur manj kot nazadnje al pa 30eur manj, kot če bi mi pramena delala po celi glavi. Ampak se ni splačalo . Ja midva z Žanom dons šibava proti Zagorju, zdej so sam pogajanja v teku al z vlakom, al z avtom . IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* V ZD Medvode noben ne dvigne slušalke Mislim, da je danes zaklet dan a snega imate kej? Pri nas spet dež gre Pri nas pa ne samo, da gre, zdaj že kar fajn šprinta edino sem mal zasavščine naučila , jureta tud... on se je navadu pa na jle ... IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Škoda da nisi zadovoljna Sam jz vem, da si še vseeno full simpatična punca, tud če te je frizerka zaj*** Hvala , pa Žan se zahvaljuje Manci za lupčka in vrača . IZVIRNO SPOROČILO: kasso Naty, kako pa da te ni opozorila na druge barve... zate, vem kako je bit s frizuro, ki ti ni všeč. Po možnosti si jo še drago plačala. A ker si s tako al drugačno frizuro lušna, se nimaš kaj veliko za sekirat vidim, da nisem edina, ki je pozabila na 11. Hvala tud teb , prišlo me je 30eur ...preveč glede na to, da nisem zadovoljna. Ja 11. ... dobr da mamo Estrello ! Evo pa mi je ratalo, pa HB za ctrl+c, ker mi je javilo error ! Zdej nama grem pa pakirat za s sabo, pa kruh si morm še spečt ... se beremo še pol ...
< Sporočilo je popravil Naty* -- 11.12.2008 9:42:23 >