Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 10.12.2008 23:49:15
|
|
|
|
Blacky30
|
Jaz sem cela koma. Že cela dva dni delam prekleto fotoknjigo. V Hoferju jim je program crknil, tak da sem brezveze izgubila dan in pol za to, pa mi še do zdaj niso odgovora poslali, kaj ne štima. Sem sama morala priti do tega zaključka. Zdaj sem se spravila na foto tabor in naredila pol knjige in evo zdaj sem pa omagala. Komaj še gledam. Saj ni čuda, ker sem prejšnjo noč dobesedno prebedela. Grem ajo, ajo in se sprijaznit s tem, da sem spet v velikem zaostanku na RR. Ma, klinc, pa taki life. Čau bau! Aja, Liju, zs prebran, naročilo sprejeto, ne da se mi na zs tipkat. Jutri naročim, pa se tipkava.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 10.12.2008 23:55:36
|
|
|
|
lex
|
nočko
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 0:21:05
|
|
|
|
Majuska
|
Polovico gromozanskega kupa cunj mi je ratalo zlikat ... ostalo pa jutri
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 5:12:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 6:32:47
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro take volje sem... od 20.30-5.30 men so se nebesa odprla! pol berem več. papa
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 8:04:15
|
|
|
|
glugluglu
|
Tian se je tudi zbudil lačen ob 4.30, mu dam za jest, lepo zaspi, ampak jaz ga moram previt, ker ima tako polno plenico, da je groza, seveda se je med previjanjem zbudil , čeprav to naredim kar v postelji, na pol v temi in čimhitreje. Potem je pa kar gledal in se smejal, samo sem ga kar položila v njegovo posteljo, ugasnila luč in je zaspal. Ali sem pa jaz prej zaspala, pa Tian ni imel druge variante . Ob 6.30 me je pa itak že Nina zbudila za šolo, je hotela iti danes eno uro prej , da pove bralno značko, ki jo imajo ob četrtkih v preduri.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 8:10:40
|
|
|
|
liju
|
Dobro jutro! Jo, saj ne vem kje naj začnem Noč.....KATASTROFA . Včeraj sem eno urco spala popoldan in pol zvečer sem bedela skoraj do dveh , še dobro da imam knjige , no te končno zaspim, se Žan zbudi ob nekaj čez tretjo uro (takrat sma že drugič jedla) in pol bedima do petih. Ni mogel spat on bi se igral in pogovarjal No zdaj pa sem že tudi spet budna . Pa Nino je tak kašljav ob pol noči, da se je zbudil in spet sirup stiščim, pa mleko je spil in je pol lepo zaspal. Sem pa včeraj dala mokro cunjo gor na radjator, pa pisker z timijanom, pa nič boljše, no te mu je vrjetno pol te sirup oblažil vse skupaj. Danes pa gremo popoldan še v vrtec, imamo delavnico ustvarjanja, te pa bom tak hin danes blacky: ok Kaj še pride katera druga od drugot na srečanje (koroška, LJ, CE...)
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 8:20:21
|
|
|
|
glugluglu
|
No upam, da tega avatarja še nima nobena, čeprav se mi zdi nekam znan, če mi je pa takoj padel v oči, sploh nisem iskala, ja bom pa zamenjala, najkasneje januarja
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 8:24:49
|
|
|
|
Tinky
|
Jutro Kakšna noč!!!! GRAVE, GRAVE, GRAVE. v 5. msesecih se kaj takšnega še ni zgodilo. Od 23:30 do 3:30 je jokal, ker je imel zamašen nosek. Lačen za znoret, a več kot dva požirka ni naredil, ker valda ni mogel dihat. Vmes je skušal zaspat, in po dveh sekundah se je stresel in začel jokat, ker mu valda skozi nos ni uspelo vdihnit. Z možem sva mu skušala z ročnim aspiratorčkom očistit nos, a mali se ni pustil in itak aspirator ne dela čudežev, saj povleče le površinske šmrklje. Zdej še spi, vmes zajoka in zakašlja, tako da je prav bogi. Jaz pa čakam poštarja, da mi prinese baby vac. Imam pa tak filing, da bo gospod vrgel listek v kaselc, ker dežuje in si ne bo želel umazat čevljev po poti do vhodnih vrat, ker imamo okrog bajte še gradbišče. Če se slučajno to zgodi, se mi bojo itak dvignile vse kocine na telesu in bojo vidli iz kakšnega testa je Tinky, bom šla direkt k upravniku pošte in naredila tak kažin, da si me bojo zapomnili za vse večne čase.
< Sporočilo je popravil Tinky -- 11.12.2008 8:25:48 >
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 8:27:51
|
|
|
|
glugluglu
|
Liju, meni je pediatrinja rekla, da mleko ni dobro za kašelj (za te ta večje otroke), da se je potrebno mlečnih izdelkov izogibati sploh pred spanjem (čokolino, ....), ker mleko še bolj sluznico zgosti - tako nekako, najbolje samo mlačna voda ali kakšen tak čaj (timijan, ...).
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 8:36:33
|
|
|
|
glugluglu
|
joj bogi Teo, A si poskusila s tem ročnim aspiratorjem tudi tako, da ko ga vtakneš v eno nosnico v istem času ko vlečeš ven iz te nosnice, zapreš drugo, da gre potem vsaj nekaj ven. Ja je pa ubitačno, najhuje je to ko migajo z glavo, sem in tja, pa z rokami, pa jok, .... Pa še dihati ne znajo skozi usta .
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 8:40:53
|
|
|
|
ilatic
|
Dobro jutro. Joj kako mate čas zvečer tko klepetat! Men pridejo otroc domov pa mož pa mam dela za znoret. Seveda pa hodim še na kickbox in sem čist fertik. Pol vas pa ob kavici zjutraj berem. Sploh si vas revice ne predstavljam k morate ponoč bedeti. Jaz imam tako srečo ker mi mali spi od 2. meseca že celo noč. Danes pa me je sploh presenetil. Skupaj sva šla spat ob 22h, zjutraj pa sem se jaz zbudila ob pol osmih on pa ob osmih. Čudovit je!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 8:41:26
|
|
|
|
Tinky
|
sej nekaj šmrkljov sem potegnila ven, ma glavnina je ostala not. Je pa tulil, kot da bi ga klali, še dobro, da ne živimo v bloku.
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 8:48:08
|
|
|
|
Tinky
|
glu, hvala takoj ko bo možno jo grem kupit. Upam, da že danes.
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 8:56:27
|
|
|
|
Tinky
|
glu, imaš zs
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 9:03:19
|
|
|
|
Netta
|
dobro jutro, me smo že iz posvetovalnice: pri 4,5 mesecev: 6500kg in 64cm (za seznam) pikice nisva dobili, ker še ni minilo 6 tednov od prejšnjega ceplenja...je pa lepo spila cepivo proti rotavirusu. uvajati še ne smeva, joj kok mi gre to na živce, ko imajo dohtarji v tej mali sloveniji tako različne poglede na to no sicer se mi pa itak ne mudi, je tako luštno sam dojit... spali sva danes kar ok...čeprav sem jo imela po nočnem hranjenju kar pri sebi...le jaz potem nisem mogla več spat...ampak sem se hvalabogu do 4h že naspala no zdaj vas grem pa brat
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 9:05:43
|
|
|
|
Netta
|
Petra - do tretjega meseca sva se 1-2, zdaj pa ko urca na 3 ure ali pa še bolj pogosto. Danes sva se dojila ob polnoči, malo pred tretjo, malo čez pet. Sem mislila, da imam premalo mleka, paga je zadnjič dragi nahranil (sem bila zvečer zunaj) in je mali 200ml mojega mleka stisnu - in se je tudi ob polnoči zbudil. Kaj čmo, me pač pogreša mogoče mu pa ni več dovolj le dojenje...tako je bilo pri fantku od moje prijateljice...prej spal vso noč, nato pa se začel zbujati tako kot tvoj: je vprašala pediatrinjo in je začela počasi uvajati GH. po 2 tednih uvajanja, spet spi vso noč aja, star je bil pa 4m in 4 tedne!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 9:06:44
|
|
|
|
Netta
|
IZVIRNO SPOROČILO: liju IZVIRNO SPOROČILO: liju Rovarka:prosila bi te za pomoč, mislim da si se ti ponudila, da mi pomagaš pri IMIKIMI-JU , se mi vidi da sem pravi štor za te stvari, sem mislila da se sploh ne bi lotila, pa me vseeno vleče da se naučim Vidim da te več ni Obvlada katera druga? sem se hotela javit, da ti pomagam z imikimi, pa vidim da ti je uspelo...lepe slikce jih boš dala razviti?? vam bom fotkala moje voščilnice za letos...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 9:08:13
|
|
|
|
Netta
|
Lan je bil ful ful miren v nosečnosti, komaj sem naštela tistih 10 gibov, zdaj pa takle.. ana je bila v trebuhu neverjetno živahna...sem 10 gibov naštela že v pol ure, po tem ko sem se zbudila no sedaj je pa isto...brca, se obrača, krili z rokami, ni da ni... jaz moram pa to futrat pol
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 9:10:19
|
|
|
|
Netta
|
aja, a bi naredili eno internacionalno božično srečanje? JAAAA! pa trojane so super ideja, sem delala gor kot študentka...dovolj prostora, in res je super center za pridit iz vse Slovenije. bi blo pa fajn prej okvirno zbrat, koliko bi nas prišlo, da se prostor rezervira, ker tam imajo stalno ene skupine (predvsem iz tujine) najavljene...in potem se zna naredit, da za nas nebi bilo prostora.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 9:12:19
|
|
|
|
Netta
|
levinja bravo za frizuro.. si me nasmejala Jaz sem tudi bla na ločevalni v ponedeljek in torek, pol smo šli pa k mami in da pršut na mizo.. pa sem zaključila za letos. Ne morem hujšat zdaj, ko je veseli december. Samo največji problem je, da sem že spet eno kilo nazaj gor prilezla.. Bog ve kolko jih bom imela januarja, ko začnem RES hujšat. Zdaj so neke jedi, ki jih obožujem: pršut, biftek, francoska solata, potica.. njami.. meni so se tudi moje kile zamerile...nočjo stran od mene hujšat še ne upam, ker dojim, se pa probam čimbolj odpovedat sladkarijam...sem sedaj že zdržala 3 dni, uauuuuuuu...to je zame že cel rekord in je šla kila dol se pa tudi jaz sprašujem zakaj sem začela s tem sedaj, ko bodo same dobrote na mizi
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 9:13:03
|
|
|
|
Netta
|
KJE DOBITE TISTE LUŠTNE SMEŠKOTE AL KAJ SO ŽE??
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 9:13:35
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška neboglasnica...mesec se ni naokoli..ti se pa pridno vsak dan javljaš..to pomeni da so očke boljš al da ne ubogaš??? t drugo ilatic: predlagam, da vse udeleženke za DD napišejo, kdaj ne morejo za takrat, ko te spet pokličejo, da ne boš spet telefonarila k zmešana in usklajevala. Baje je recesija, je treba šparat. Čeprav po gneči in polnih trgovskih vozičkih ni videti Ti pošljem po mailu datume. Grem, me očke pečejo, pa še Staš hoče spet jesti. Matr, k mam , je očitno bolj lačen oz. imam manj mleka.
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 9:14:38
|
|
|
|
Netta
|
glugluglu---super za tolo kremco; si jo bo treba omislit! uf, zdaj pa prepuščam besedo še kateri drugi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?