|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!!
11.12.2008 8:05:20   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

NOČ BIL PO PREDVIDEVANJIHuser posted image MALA SE JE ZBUDILA OB POLNOČI IN JOK, SMO JO KOMAJ K SEB SPRAVIL, POL PA JE STOKALA DO TREH, OD TREH DO POL SEDMIH JE SPALA, SEDAJ PA IMA POVIŠANO TEMPERATURO, JAZ SEM TOTOLNO OUT, TAK DA NE VEM KOLIKO BOM DANES SPLOH GOR

Boga ti in Alja!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da se bosta vsaj čez dan malce spočili!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
11.12.2008 8:06:29   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Pa dobro jutro!

user posted image  je kuhana! Postrezite si!

Mi smo kar zadovoljivo spali, Tilna je proti jutro matrala, ker se je težko ukakal, je že dobil sok od slive in se je spucaluser posted image
Še malo pa bomo morali na dežuser posted image .Danes grejo z vrtec še eno igrico gledat, to jih bo namočilo,Nejc pa že spet malo kašlja

Tilči hvala za kavo, si jo grem takoj skuhat user posted image

Pa da vas ne bo zunaj preveč namočilo

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
11.12.2008 8:06:52   
Soncnica Sandra ***
Zdej grem pa na kavo in zajtrk

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
11.12.2008 8:07:29   
Naty*
Jutro!

Naša noč je bla bl tko tko, neki srednjega, je pa zato vsaj spal do 7.30 user posted image . Js sm pa ful slabe volje, tolk sm se veselila nove frizure, zdej sm pa grozna. Frizerka uporablja druge barve, kot v salonu in sploh nisem več blond user posted image user posted image user posted image . Zdej sm rjavo-sivo-zelenauser posted image ... Ma u user posted image  naj gre vse skupi. Pol, ko sem vidla, bi najrajš rekla, naj mi da še en preliv čez, se je pa že tamau tolk drl, da smo mogle zaključit. Sej bom preživela no, ampak sm pa res ful jezna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Estrella Alči pošiljava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da ne bo prehudo pa da se bosta obe hitro pozdravile user posted image .

tilči hvala za kavo, grem kr pit user posted image !

Sm vidla, da se je buccka javla, več pa nisem brala. Bom probala čez dopoldne kej prečekirat.

user posted image

ŽAN VSE NAJBOLJŠE ZA 7 MESECEV!!!!!!

Hvalauser posted image  (ta mesec grem pa po pravilihuser posted image ). user posted image user posted image user posted image Tole čestitko pa morva očiju pokazat user posted image user posted image !!!! Še dobr, da mam RR, ker sem pozabla, da smo 11. user posted image , ga grem kr takoj polupčkat, da se odkupim user posted image user posted image user posted image !!!!

user posted image

VARJA VSE NAJBOLJŠE ZA 7 MESECEV

Tud od naju user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

user posted image  Varja in Žan vse naj naj user posted image

Hvala tud za to čestitko user posted image !!!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 3429
11.12.2008 8:24:40   
Anonimen
Dobro jutrouser posted image

mi smo se končnooo naspaliuser posted image user posted image .

Varja in Žan vse najboljše za 7 mescev
user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3430
11.12.2008 8:26:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Jutro!
Naša noč je bla bl tko tko, neki srednjega, je pa zato vsaj spal do 7.30 user posted image . Js sm pa ful slabe volje, tolk sm se veselila nove frizure, zdej sm pa grozna. Frizerka uporablja druge barve, kot v salonu in sploh nisem več blond user posted image user posted image user posted image . Zdej sm rjavo-sivo-zelenauser posted image ... Ma u user posted image  naj gre vse skupi. Pol, ko sem vidla, bi najrajš rekla, naj mi da še en preliv čez, se je pa že tamau tolk drl, da smo mogle zaključit. Sej bom preživela no, ampak sm pa res ful jezna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Hvala tud za to čestitko user posted image !!!

Škoda da barva ni uspela!! Mene je to izučulo, zaradi tega pa se jaz nikoli več ne frizeram doma!!! Kolk pa ti je računala? Upam, da ne isto kot v salonuuser posted image

A greste vi danes?

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3431
11.12.2008 8:28:20   
Anonimen

NOČ BIL PO PREDVIDEVANJIHuser posted image MALA SE JE ZBUDILA OB POLNOČI IN JOK, SMO JO KOMAJ K SEB SPRAVIL, POL PA JE STOKALA DO TREH, OD TREH DO POL SEDMIH JE SPALA, SEDAJ PA IMA POVIŠANO TEMPERATURO, JAZ SEM TOTOLNO OUT, TAK DA NE VEM KOLIKO BOM DANES SPLOH GOR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Aljo. Upam, da boste že danes zdravi.

Neposredna povezava do sporočila: 3432
11.12.2008 8:30:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Evo dokaz, da ma naša rajši klobaso kot zelenjavo user posted image

user posted image

Iiiiiiiiiii, kako simpatičnouser posted image user posted image user posted image

simpatikona user posted image
Varja pa mi je za večerjo napadla krožnik pice..... se je ni branila...no, res da sem ji dala le testouser posted image

GO GO MANCAuser posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 3433
11.12.2008 8:38:59   
Srčekgirll
Najprej DOBRO JUTRO!
Kofe za vse. Mi smo dns spet super spali. Bog vej kaj so mu zanč dal pr dohtarju v tisto inekcijouser posted image user posted image user posted image Čez dan je čudn po noč pa spiuser posted image Upam, da bo tko tud ostalo.

user posted image

Zdaj pa še mi2 z Vidkom želiva Varji ( ji pošilja kiss) in Žanu za 7ico.

user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
11.12.2008 8:40:49   
Estrella*
Mala je sitna za popi..dit. Jaz pa tuduser posted image

edinaos: user posted image  za spanje.

Od samega hudga sem gor vrgla Bijelo Dugme in se smilim sama sebiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
11.12.2008 8:43:41   
Estrella*
Naty; ko sem zagledala čestitko, sem kar Žana vidla čez par letuser posted image  

srčekgirl: tudi vamauser posted image  za spanje.

A smo samo mi danes slabše spali?? No sicer nisem nenaspana, samo grlo pa boli kotuser posted image . Moram poklicat dohtarco, kdaj dela

Neposredna povezava do sporočila: 3436
11.12.2008 8:44:58   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Naša noč je bila spet pestra: do dveh je kar lepo spal (s parkratnim popravljanjem dudke), potem pa katastrofa user posted image  In zato mulc zdajle že veselo dremlje, ga je končno zvilo, jaz se pa s kavico tolažim...

VSE NAJBOLJŠE VARJI IN ŽANU!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aha, vidim, da se je oglasila buccka user posted image  Čudovito princesko imaš user posted image  Pa le javi se še kaj!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
SOVRAŽIM RR!!!  user posted image user posted image user posted image

Sem napisla ful dolg post po dolgem času, da nisem vsake posevej citirala, pol pa Erorr user posted image user posted image user posted image
Ne pozabi kopirrraaaaaaaaaat user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Pozdravita se!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
user posted image  Pa je to iz istega salona frizerka? Od kod zelena?! user posted image
Si me spomnila, moram po barvo, da si poštimam narastek...

Neposredna povezava do sporočila: 3437
11.12.2008 8:47:03   
Estrella*
V ZD Medvode noben ne dvigne slušalkeuser posted image user posted image user posted image  Mislim, da je danes zaklet danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
11.12.2008 8:48:04   
špelin@
Se moram še pohvalit: dala sem naredit 305 fotografij (skoraj dve leti so se nabirale user posted image ), nekaj za v album, nekaj za darila,... In sem v Foto Asji za vso to količino plačala le 27,76 EUR user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
11.12.2008 8:48:59   
Anonimen

V ZD Medvode noben ne dvigne slušalkeuser posted image user posted image user posted image  Mislim, da je danes zaklet danuser posted image user posted image user posted image

a snega imate kej? Pri nas spet dež greuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3440
11.12.2008 8:50:14   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Pri nas pa ne samo, da gre, zdaj že kar fajn šprinta user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
11.12.2008 8:50:48   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Se moram še pohvalit: dala sem naredit 305 fotografij (skoraj dve leti so se nabirale user posted image ), nekaj za v album, nekaj za darila,... In sem v Foto Asji za vso to količino plačala le 27,76 EUR user posted image

Super cenauser posted image  Foto Asja praviš, no moja user posted image  je tud Asjauser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
11.12.2008 8:51:14   
Anonimen
Eno vprašanje: če zjutraj naredim malo večjo količino sadne kašice (sadje+piškot) saj lahko kar mi ostane dam v podoico in proti večeru porabim?? 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3443
11.12.2008 8:51:33   
špelin@

Super cenauser posted image  Foto Asja praviš, no moja user posted image  je tud Asjauser posted image

Sem se takoj spomnila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3444
11.12.2008 8:52:37   
špelin@
Eno vprašanje: če zjutraj naredim malo večjo količino sadne kašice (sadje+piškot) saj lahko kar mi ostane dam v podoico in proti večeru porabim?? 

Če po tisti kašici nič ne packaš (recimo, ne namakaš slinaste žličke noter ipd.), komot počaka v hladilniku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
11.12.2008 8:53:17   
Anonimen
Še eno vprašanje: a katera ve, kje se da nabavit rabljene polnilce za GSM??

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3446
11.12.2008 8:54:07   
špelin@

Še eno vprašanje: a katera ve, kje se da nabavit rabljene polnilce za GSM??

Mogoče bolha.com??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
11.12.2008 8:54:35   
Anonimen

Če po tisti kašici nič ne packaš (recimo, ne namakaš slinaste žličke noter ipd.), komot počaka v hladilniku.

thanksuser posted image

Veš mi fuul enga dela naredim ko 2x na dan packam tole sadjeuser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3448
11.12.2008 8:54:49   
Estrella*

Dež na rahlo pada, sneg pa je na tleh še od včerajuser posted image  Plundrastouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
11.12.2008 9:03:54   
špelin@
Estrella*, si doklicala ZD?

Pa še dolžna sem vam povedati, kaj bosta tast in tašča jedla v soboto user posted image  Po odličnem nasvetu (mislim, da je bila sesil) sem predlagala možu, naj on kaj pripravi. In se je odločil za raco, jaz pa bom zraven naredila eno fino omakco in basmati riž. In pesno solato.

No, Gregi je že zbujen, spal je dobrih 15 minut user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 11.12.2008 9:05:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?