Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 23:18:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka Sem se končno spomnila gesla in se odločla, da vas pridem mal pogledat. Saj sploh ne vem, če se me še spomnete. Sem si mal ogledala vaše srčke in so res pravi cukrčki. Lin je drugače tud iz težje kategorije, je pa tko pridna punca, da jih maš lohk štiri take. Vas bom prišla še kaj ob priliki prebrat, ko bo čas dopuščal. Bodte pridne in lep pozdravček. Pa če hoče kaka mal pokukat mojo Lin(so pa že mal starejše slikice) http://trudy.moj-album.com/
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 23:19:20
|
|
|
|
sesil
|
buccka, kdaj gremo kej pohajkovat?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 23:19:25
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz imam pa jutri popoldan frizerko naročeno. KOnčno bo moj narastek izginil. HB, da pride moja kolegica na dom. Je poceni frizer, ker za onega v salonu nimam €€€. Moj frizer bo pa moral še malo počakat, če bo sreča po 15, če ne pa drugi mesec. Torej obstaja velika verjetnost, da pridem z iogroooomim narastnom na večerjo Ssaj če ne bi bila to moja kolegica, jaz tudi ne bi imela pobarvanih las oz. bi si jih sama pobarvala. Je pa moja teta še frizerka, samo ona ni preveč za moderne frizure, za oma stil sem pa premlada.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 23:20:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka Sem se končno spomnila gesla in se odločla, da vas pridem mal pogledat. Saj sploh ne vem, če se me še spomnete. Sem si mal ogledala vaše srčke in so res pravi cukrčki. Lin je drugače tud iz težje kategorije, je pa tko pridna punca, da jih maš lohk štiri take. Vas bom prišla še kaj ob priliki prebrat, ko bo čas dopuščal. Bodte pridne in lep pozdravček. Pa če hoče kaka mal pokukat mojo Lin(so pa že mal starejše slikice) http://trudy.moj-album.com/ O gospa buccka Sva se ravno o tebi pogovarjale s sesil včeraj. A je to telepatija Bom pogledala slikce. Jaz se te vsekakor spomnim, sploh komentarja tvojega trebuha, ker si se mi ful temna zdela, kot bi se sončila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 23:21:07
|
|
|
|
hijenca
|
Sedaj pa se bom jaz poslovila. Moram še pod tuš, potem pa spat, ker bo mali okrog 8 ure auf. Lahko noč punce.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 23:21:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil buccka, kdaj gremo kej pohajkovat? sesil, pa ti si čist divja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 23:21:18
|
|
|
|
sesil
|
estrella, jaz sem naši odstrigla uni čufek, ki ji je hodil na oči... podatek za seznam 9 cm - resno je tolko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 23:22:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil estrella, jaz sem naši odstrigla uni čufek, ki ji je hodil na oči... podatek za seznam 9 cm - resno je tolko 9cm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 23:22:56
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil estrella, jaz sem naši odstrigla uni čufek, ki ji je hodil na oči... podatek za seznam 9 cm - resno je tolko ... zobov = 0
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 23:23:57
|
|
|
|
sesil
|
buccka nas je že zapustila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 23:27:09
|
|
|
|
sesil
|
ste me vse zapustile?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 23:27:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil ste me vse zapustile? Sem gledala album od buccke. Kako srečanej ste pa imela v LJ??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 23:28:04
|
|
|
|
buccka
|
No lepo da se kaka še kaj spomni. Pa tud če po trebuhu-je pa še zmer ful svetel, no sedaj je še vsa postrijan. Sesil ti določi dan. V petek imam predavnje tako da odpade, jutri grem s kolegico na pizzo, aja po predavanju imam en rojstni dan, v soboto drug rojstni dan, waw ej sej nimam kdaj. Mogoče drug teden, če ne pride kaj vmes. Ajd grem ninat, pa pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 23:31:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka No lepo da se kaka še kaj spomni. Pa tud če po trebuhu-je pa še zmer ful svetel, no sedaj je še vsa postrijan. Sesil ti določi dan. V petek imam predavnje tako da odpade, jutri grem s kolegico na pizzo, aja po predavanju imam en rojstni dan, v soboto drug rojstni dan, waw ej sej nimam kdaj. Mogoče drug teden, če ne pride kaj vmes. Ajd grem ninat, pa pa Vprašanje je če se ti sploh katere spomniš Pa mirno nočko. BTW Luštno pupiko maš. Tista slika iz umivalnika je svetovana
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 23:32:44
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka No lepo da se kaka še kaj spomni. Pa tud če po trebuhu-je pa še zmer ful svetel, no sedaj je še vsa postrijan. Sesil ti določi dan. V petek imam predavnje tako da odpade, jutri grem s kolegico na pizzo, aja po predavanju imam en rojstni dan, v soboto drug rojstni dan, waw ej sej nimam kdaj. Mogoče drug teden, če ne pride kaj vmes. Ajd grem ninat, pa pa se čujemo v ponedeljek, pa se zmenimo. kako je šel izpit?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 23:34:02
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil ste me vse zapustile? Sem gledala album od buccke. Kako srečanej ste pa imela v LJ?? ja, je tudi moja malenkost gor. forumovke....z mame, ma od kar so prešaltale drugam, sem jaz neaktivna...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 23:35:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil ste me vse zapustile? Sem gledala album od buccke. Kako srečanej ste pa imela v LJ?? ja, je tudi moja malenkost gor. forumovke....z mame, ma od kar so prešaltale drugam, sem jaz neaktivna... a pol si ti sedela na 2 stolčkih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 23:37:11
|
|
|
|
sesil
|
jap, ma zdej sem zvesta rr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 23:38:01
|
|
|
|
sesil
|
da ne bom tle strašla, grem še jaz umit zobe in vse ostalo pa spat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 23:38:13
|
|
|
|
buccka
|
Pa še mal čveka. Spomnem se vas velik po imenih, vizualno pa sem vidla le mal vas. Vem za kasso, potem ena je bila v sobi z kasso(v porodnišnici, je mela carski), pol še eno na videz(sem pa pozabla ime), pol tamaro(a ve kaka kok je z njo, se tolkrat nanjo spomnem-revico)in itak svetovno sesil. Ok, pol se čujemo v ponedeljek. Izpit je nekak šel, ma bomo vidli kaj bo. In ste sprobali rucah?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 23:41:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil sem pogledala slikco, zdej pa resno, je taka fotografija al je res težka kategorija? Meni se ne zdi težka kategorija, sta najini prej ultra lahka Lička ima okrogla, je pa pravi ded, 9 kg, ampak malo bolj mali dedek. Samo je pa lep moj sonček, pa priden 100 na uro. Zakaj mali dedek??? Ja no, velik ni ravno. Ima pri 6 mescih 68,5 cm. Sma zmeraj na sredinski črti. Po teži pa na višji črti. Tud mali ni, je čisto po jusu. Povprečna višina 6m otroka je 68cm Naša fračica je pa po teži med 10-25%, po velikosti pa na 95% Manekenke . Moj je pa pravi falot. Danes se je tako lepo Maji in Barbaw smejal, marička, to so iskrice letele. Videk don Juan Je pa imel varnostno razdaljo. Ne vem kako bi bilo, če bi ga Alja v roke dobila, ko je zadnjič napadala enega fanta. Drugače je pa sramežljiv, če mu pride kaka pupika preblizu. Ima rdeča lička kot Manca, tak mu je nerodno. No Alja je res bolj divja kar se šlatanja tiče Je napadla INtija, včeraj pa Erazma Ona je kot orkan Katrina Ima že to v genih. Po mojem je po mami . hmmmmm, po fotru zihr ne, ker sem ga mogla tud jaz dobesedno napadit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 23:41:13
|
|
|
|
sesil
|
rucah sprova, ti pošljem vabilo, boš pogledala slikce
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 23:42:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka Pa še mal čveka. Spomnem se vas velik po imenih, vizualno pa sem vidla le mal vas. Vem za kasso, potem ena je bila v sobi z kasso(v porodnišnici, je mela carski), pol še eno na videz(sem pa pozabla ime), pol tamaro(a ve kaka kok je z njo, se tolkrat nanjo spomnem-revico)in itak svetovno sesil. Ok, pol se čujemo v ponedeljek. Izpit je nekak šel, ma bomo vidli kaj bo. In ste sprobali rucah? Naty je bila s kasso v P, kdaj si pa ti rodila?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 23:42:45
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil rucah sprova, ti pošljem vabilo, boš pogledala slikce zakaj me pa zavrne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 23:43:30
|
|
|
|
Estrella*
|
buccka: TamaraJ, je OK, zamenjala službo, zrihtala se je v nulo. Drugega ne vem več
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?