Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 9.12.2008 20:10:07
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Volga, bo treba kar kovcek pripravit za jutri. Bravo punce . Upam,da postimajo albume.
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 9.12.2008 22:27:38
|
|
|
|
oka
|
Gremo spet na vrh!
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 10.12.2008 7:19:30
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: oka Gremo spet na vrh! ja, prav imaš,. Danes je nov dan, naj se debate razvijajo naprej
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 10.12.2008 9:03:33
|
|
|
|
puncica
|
mene pa zanima zakaj ta tema ni prlimana gor na vrhu?
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 10.12.2008 9:09:10
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica mene pa zanima zakaj ta tema ni prlimana gor na vrhu? zato, ker ne želimo, da je.
|
|
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke... 10.12.2008 9:29:55
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: puncica mene pa zanima zakaj ta tema ni prlimana gor na vrhu? zato, ker ne želimo, da je. ok.
< Sporočilo je popravil puncica -- 10.12.2008 9:30:28 >
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke... 10.12.2008 11:47:53
|
|
|
|
Volga
|
Četudfi se razrpava odvija na eni drugi temi, naj bo tale višje.
|
|
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke... 10.12.2008 12:23:19
|
|
|
|
hillmagic
|
Kar te ne ubije te notranje ojača....Vse dobro še naprej....Voščilnice dobivajo nove lastnike...Super...
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke... 10.12.2008 13:13:46
|
|
|
|
hillmagic
|
Volga MičII vajin trud ne gre v nič....voščilnice voščilne..... ( da se dvignemo....) Kjer je veliko svetlobe se vedno kakšna tema najde
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke... 10.12.2008 13:20:42
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic Volga MičII vajin trud ne gre v nič....voščilnice voščilne..... ( da se dvignemo....) Kjer je veliko svetlobe se vedno kakšna tema najde To je pa še kako res. Ma nič, mi delamo dalje, kot da ni nič, ker v končni fazi nam tudi nihče nič noče. Delamo dalje, da pridemo do cilja.
|
|
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke... 10.12.2008 13:33:34
|
|
|
|
sayuri
|
Aaaaaaa, a bi mogla jst sama voščilnice poslikat in v album dat??? No, blond pač... Jst sem včeraj poslala 3 voščilnice nekam v Novo mesto . Tko da...tista ki jih je dobila, jih mora tud poslikat namest mene
|
|
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke... 10.12.2008 13:41:47
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Aaaaaaa, a bi mogla jst sama voščilnice poslikat in v album dat??? No, blond pač... Jst sem včeraj poslala 3 voščilnice nekam v Novo mesto . Tko da...tista ki jih je dobila, jih mora tud poslikat namest mene Ni panike, meni si jih poslala, jaz jih danes predam Mič, ona bo poslikala itd...vse v redu.
|
|
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke... 10.12.2008 14:00:03
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Aaaaaaa, a bi mogla jst sama voščilnice poslikat in v album dat??? No, blond pač... Jst sem včeraj poslala 3 voščilnice nekam v Novo mesto . Tko da...tista ki jih je dobila, jih mora tud poslikat namest mene Ni panike, meni si jih poslala, jaz jih danes predam Mič, ona bo poslikala itd...vse v redu.
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 10.12.2008 18:17:38
|
|
|
|
marjetica23
|
da malo temo dvgnem ,koliko pa je na računu
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 10.12.2008 20:01:47
|
|
|
|
hillmagic
|
Na Karuninem računu je 1100 € Ko pa pridem do bankomata pa sporočim novi znesek
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 10.12.2008 20:36:49
|
|
|
|
Volga
|
Na RR računu pa do včeraj popoldne 130 evrov. Danes em prejela še okoli 60-70 čestitk Mič jih je prevzelča in jih bo poslikala, če vse prodamo, nekaj bo. Hvala vsem.
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 10.12.2008 20:41:42
|
|
|
|
angel_rebelde
|
IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic Na Karuninem računu je 1100 € Ko pa pridem do bankomata pa sporočim novi znesek
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 10.12.2008 20:45:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo da vam povem, da so v zivo se lepse kot na slikah :). Upam, da se albumi porihtajo do vikenda, ker se vedno ne morem nalagat. Za vse tiste, ki bi jih zelele imeti....pisite na mail akcija.cestitke@gmail.com ali pa dodajte kar komentar k cestitki, da bi jo radi. Posiljala jih bom v petek, tako da bodo ze kmalu pri vas.
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 10.12.2008 20:49:27
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Samo da vam povem, da so v zivo se lepse kot na slikah :). Ja, to pa res, krasne so, vse od prve do zadnje. res ste prave mojstrice.
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 10.12.2008 20:50:51
|
|
|
|
oka
|
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 10.12.2008 20:52:02
|
|
|
|
oka
|
Ja, to pa res, krasne so, vse od prve do zadnje. res ste prave mojstrice. Pa en mojster
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 10.12.2008 20:52:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic Na Karuninem računu je 1100 € Ko pa pridem do bankomata pa sporočim novi znesek Ok, sej je lepo, da pomagate... ampak na tak način, kako ona prosi? Jaz sem tudi v stiski, pa ne bom prosjačila za pomoč, ker sem zdrava, imam 2 roki, 2 nogi, in sem zmožna delati.. nevem no, dela je dosti... in zanimivo, kako ste ene bile proti takšnim, ki ne znajo/nočejo poprimiti za delo, njej pa pomagate, zaradi neke zgodbe? Kakorkoli, lepo od vas, da pomagate, me pa res zelo zanima ozadje te zgodbe. http://www.ringaraja.net/forum/m_3491754/mpage_3/key_/tm.htm Angel, to je tvoja izjava. Kar naenkrat preobrat
< Sporočilo je popravil kura -- 10.12.2008 20:54:01 >
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 10.12.2008 20:55:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa en mojster Katera je njegova? Hitro povej, da ji povecamo ceno .
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 10.12.2008 20:57:24
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: oka Ja, to pa res, krasne so, vse od prve do zadnje. res ste prave mojstrice. Pa en mojster Oj, pa res,kdo je bil mojster?
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 10.12.2008 20:58:06
|
|
|
|
oka
|
Katera je njegova? Hitro povej, da ji povecamo ceno . Dve sta. Ena je taka z lunco in zvezdicami na rumeni podlagi, druga pa z dedkom mrazom oz. božičkom v "ekranu" (ta ni bila poslikana, se je skrila). Je pa dedek mraz ročno naslikan a to tudi štjeje ?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?