|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
10.12.2008 20:23:14   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

In še to - papež vas ima rad! user posted image

user posted image user posted image user posted image  pa Esmeralda tutuser posted image user posted image user posted image

Esmeralda mene ne mara, me je vidla, da sm ji jezik pokazala enkrat (pa je rekla da je slepa lažnjivka) hahahahha

pupa ne tu tega na glas pravit. Saj veš da smo slovenci imeli esmeraldo nenormalno radi, če smo jo 2 krat povabli v slo. user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 176
10.12.2008 20:23:28   
Najaa
tasa, pa si dobila kakšno dieto? Tako mislim, napisano.
Nisem vedla, da je tako resno, da ti grozi inzulin. Dej pazi res, no. Se splača. Rada te imam! user posted image

Punce, a je tukaj ena zadnjič pravila, kako jo otroček brca tam spodaj, kot da bo kaj ven pogledalo? Joj, moje dete se je tako čudno obrnilo in me tako brca tam vzadaj, da me ful boli. Kot da šutira prav direkt v mehur in tam spodaj in potem še v križ z notranje strani. user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 177
10.12.2008 20:24:45   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

tasa - še 4 poste in dobiš 4. zvezdico...dejmo 1000 user posted image user posted image user posted image

aja? ja to pa res nebo problem očitno user posted image user posted image
hvala da si mi povedala in hvala za spodbudo in za besede o Liji..user posted image (evo podarila sem objem)

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 178
10.12.2008 20:25:07   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

tasa - še 4 poste in dobiš 4. zvezdico...dejmo 1000 user posted image user posted image user posted image

piši tasa piši - še malo in jeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii čestitke hahaha za 4. zvezdico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 179
10.12.2008 20:27:16   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

In še to - papež vas ima rad! user posted image

user posted image user posted image user posted image  pa Esmeralda tutuser posted image user posted image user posted image

Esmeralda mene ne mara, me je vidla, da sm ji jezik pokazala enkrat (pa je rekla da je slepa lažnjivka) hahahahha

pupa ne tu tega na glas pravit. Saj veš da smo slovenci imeli esmeraldo nenormalno radi, če smo jo 2 krat povabli v slo. user posted image user posted image

sej a nismo papeža tud, pa ni htel prit hahahaha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 180
10.12.2008 20:27:17   
mama_milchy
kakšne bi šele čvekale, če bi ble na forumu čvekanje v tri dni user posted image

tasa_m, kaj pa je s tem tvojim cukrom; kaj pa kakšna posebna prehrana recimo al ne vem pijača, morda kakšne sirup za to zmanjšat obstaja al ne?

Marčevke 09
user posted image

Najaa, samo da je vse OK; v petek pride tudi Tija s tabo?

Ah, ne vem kako mi lahko rečejo, da sem sitna ampak očitno sem res, ne vem; ja, jaz pa skozi pečem, kuham in jih razvajam; po moje je tudi odvicno od vremena; sej vreme je tudi sitno pa vpliva tudi name

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 181
10.12.2008 20:28:27   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Nisem vedla, da je tako resno, da ti grozi inzulin. Dej pazi res, no. Se splača. Rada te imam! user posted image

Punce, a je tukaj ena zadnjič pravila, kako jo otroček brca tam spodaj, kot da bo kaj ven pogledalo? Joj, moje dete se je tako čudno obrnilo in me tako brca tam vzadaj, da me ful boli. Kot da šutira prav direkt v mehur in tam spodaj in potem še v križ z notranje strani. user posted image user posted image

ne najaa nič nisem dobila napisano. Reko mi je da naj gledam da mam čim manj sladkega. Ampak sladkega nisem jedla zdaj že lep čas. Saj je rekel, da se bo počasi uravnavalo..
Bo že, saj se pazim.. mi je mami danes še donat kupla da si malo prebavo uravnovesim. Kak že je? Toplega moram pit a ne??

JAZ MAM TUD VSE RADA!!!!  NEBOM VSAKI POSEBEJ TEGA POVEDALA!!!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 182
10.12.2008 20:28:59   
Lolita23
tasa_m vse bo v redu, zaupaj vase pa v svojo Lijouser posted image

Pupa7 men še zdaj Esmeralda smrdiuser posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 183
10.12.2008 20:30:38   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

jst sploh nevem zakaj je šlo pr Esmeraldi sam vem, da je bla kao slepa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   pa ni bla

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 184
10.12.2008 20:30:55   
tasa_m

4 ZVEZDICA JE TUUUUU!!! juhuhu, juhuhu... user posted image user posted image

a dobim zdaj kako nagrado? user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 185
10.12.2008 20:31:41   
Dali*

Najaa mene vedno ko se uležem za it spat brca v mehur in se morem 3 x (niti mal ne pretiravam) vstat, da grem lulat predno zares zaspim. Včeraj sem šla v postlo ob 22. uri in do 24. ure šla 5 x na WC...Tko se mi naštima, da mam prav zatrdlino na spodnjem delu trebuha in prav čutim ga kako on vesela brca... Ni kaj, trenira mišice na nogicah... Kar je blo videt na slikici, ki sem jo dobila na zadnjem UZ. A sem vam jo pokazala? Prav po atiju ma nogice...user posted image user posted image user posted image

Ja, pa tudi tako se naštima, da me brcne v sramne kosti in me prav zaboli in se mi zdi, da mi bo kaka nogica ven pogledala.ž

tasa_m - ...medtem, ko sem jaz pisala...si ti ziher že 3 x vmes, tko da čestitke za 4. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 186
10.12.2008 20:31:49   
Najaa
Tasa, poleg sladkorja izloči še belo moko, maščobe... jej veliko polnozrnate hrane, manj mastno mleko in ml. izdelke... to ti nič niso rekli? Sladkorna ni samo sladkor, za njo je kriv tudi prevelik vnos maščob. Sej nočem bit preveč pametna tukaj tak da če te kaj zanima, ti napišem na zs. Itak si pa verjetno veliko brala o tem.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 187
10.12.2008 20:31:53   
Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

jst sploh nevem zakaj je šlo pr Esmeraldi sam vem, da je bla kao slepa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   pa ni bla

Potem imaš srečouser posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 188
10.12.2008 20:33:38   
mama_milchy

Najaa, jaz sem spraševala; mene otroček brcne včasih tako močno in me zaboli prav v luliki user posted image  in sem sprašvala, da če še kateri tako močno udari-brcne. No, zdaj dva dni je OK, brca v rebra. Sicer brca manj kot je brcal Žiga tako da me včasih mal stisne, da ni kej narobe ampak že pol ko se uležem na kavč al v posteljo pa brca fajn tako da mi je pol lažje....

tasa_m, ti pa pazi nase user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 189
10.12.2008 20:35:35   
tasa_m

Tasa, poleg sladkorja izloči še belo moko, maščobe... jej veliko polnozrnate hrane, manj mastno mleko in ml. izdelke... to ti nič niso rekli? Sladkorna ni samo sladkor, za njo je kriv tudi prevelik vnos maščob. Sej nočem bit preveč pametna tukaj tak da če te kaj zanima, ti napišem na zs. Itak si pa verjetno veliko brala o tem.

najaa hvala lepa. Sem brala že to ja..
Se pa trudim, da vse to zmanjšam. Začela sem z mlekom 0,5% pa z 0,1% jogurti in polnozrnatim hruhom..
belo moko pa počasi izločam ja... HVALA še enkrat..user posted image

Pridem nazaj, gre seka malo na računalnik, jaz pa pod tuš...
da mi ne vujdete ta čas..user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 190
10.12.2008 20:38:00   
Najaa
tasa, jaz verjamem vate. Si dovolj močna, da ti bo uspelo.

mama_m, ti si bila, ja. Tebe tudi tako brca, ok sam da vem, da nisem edina. user posted image
In ja, Tija pride z mano v petek.

Jaz tudi grem. Punce, čvekajte dalje, mene moje dete tako šutira, da ne morem več tukaj sedet. Sem že večkrat pomisla, da bi si prenosnega naštimala na kavč. user posted image  Sam pol bom pa še več tukaj visela in si bom mogla še kak msn umislit. user posted image user posted image

Nč, grem. Lahko noč.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 191
10.12.2008 20:38:58   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image če bo to katera brala,ki ne spada med marčevke,ne vem če bo vedla,da prebira nosečniške posteuser posted image user posted image

verjetno smo tak najbolj upaljene na RR na forumu nosečnost-čvekanje v pričakovanju user posted image user posted image user posted image user posted image

ma ne....user posted image user posted image druge se sam fine delajo
user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 192
10.12.2008 20:39:35   
spps

mama_m, ti si bila, ja. Tebe tudi tako brca, ok sam da vem, da nisem edina. user posted image

Jaz tudi grem. Punce, čvekajte dalje, mene moje dete tako šutira, da ne morem več tukaj sedet. Sem že večkrat pomisla, da bi si prenosnega naštimala na kavč. user posted image  Sam pol bom pa še več tukaj visela in si bom mogla še kak msn umislit. user posted image user posted image

Nč, grem. Lahko noč.
vedno dobrodošlauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 193
10.12.2008 20:41:05   
spps

user posted image user posted image user posted image nagrado pa dobiš pri Neoceliciuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 194
10.12.2008 20:41:20   
mama_milchy
Drage moje,

mene moj user posted image  vabi, da se stisnem k njemu na kavču, pa grem, da ga ne mine slučajno; se beremu jutri.

Lahko noč in lepo ninajte; čao

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 195
10.12.2008 20:41:36   
Dali*

Nč, grem. Lahko noč.

smo že tri...user posted image

nočko...pa naspi se...pa ne sam do 5 -ih...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 196
10.12.2008 20:42:35   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Drage moje,

mene moj user posted image  vabi, da se stisnem k njemu na kavču, pa grem, da ga ne mine slučajno; se beremu jutri.

opa...pejd hiter...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 197
10.12.2008 20:43:19   
spps
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Drage moje,

lepo se cartajteuser posted image user posted image user posted image user posted image nočkouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 198
10.12.2008 20:43:38   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image nagrado pa dobiš pri Neoceliciuser posted image user posted image user posted image

sej jih sploh ne bo...heh...pa res kaj se dogaja s tem?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 199
10.12.2008 20:44:29   
Dali*
tasa - me te bomo ob koncu nosečnost nagradile z eno veliko torto

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?