nana35
|
klepetka,super za mirne noči .Upam,da se nadaljujejo. Oh,kaj berem...upam,da ne bo tako hudo brez službe,pa saj imaš tri otročke,se boš že kako zaposlila z njimi dokler ne najdeš kaj novega.Upam,da bo to čimprej,stiskam pesti!Res me zanima kaj je vzrok...čeprav pomagati ne znam in ne morem...si pa mislim...In upam da ima mml prav,pa da se vse dvojno povrne,kakor dobro tudi slabo. No,mi spimo tri noči "še kar",včasih malo bolje včasih malo slabše,ampak nekako gre.Klemen je tudi postal pravi lump,nagaja in se mu fino zdi,pa se zraven smeji,če ga kregaš.Vidim,da me sploh ne šljivi.Kar bo pa bo.Zdaj je že v postelji,ati ga uspava s čajem in pesmicami,pa saj je res utrujen,ker skoraj nič ne spi čez dan.Mislim,da popoldanski spanec nalašč prešvica,ker se vedno kaj dogaja,potem je pa takooo utrujen,pa samo malo podrema in je spet buden,kakor da bo kaj zamudil. IZVIRNO SPOROČILO: klaja Kam pa moraš potem it vpisat to delovno dobo, ko dobiš papirje domov? klaja,ne vem,mislim,da na borzo,ker se boš tam prijavila,kajne?Vsaj mislim,da ti tam vpišejo delovno dobo,ker na CSD-ju sigurno ne,saj papir od tam pošljejo. Kar se tiče varuške in 250€...imaš prav.Zato bo Klemen kar lepo doma,malo pri vsaki od babic in bo.Pa bomo prihranili dinarčke,pa raje babicama kaj kupili. Lusa,jaz sem te prosila za slikico že pred časom,ko si slikala,ko sta Klemen in Jakob šla v Celju gor po stopnicah,pa nič nisi poslala...Pa samo na gmail mi pošlji,prosim.Naslov itak imaš. Slikice pa so lepe in vidi se da tvoja Daša lepo napreduje. Klemen pa že potiska potiskača ali kako se mu reče,sva se z mojim tako smejala,ker gre malo bolj hitro in Klemen tako hiti zadaj,potem pa ko se midva smejeva se on vsede in se tako reži zraven. IZVIRNO SPOROČILO: limma Klaja, kaj pa če ti kakšnega otročka paziš in zaslužiš 250 €? Ni slaba ideja!! Lunca v Kranju imam znanko iz Maribora,tam živi z fantom,kaj pa vem mogoče je že mož,ime mu je Janez,ona je Mateja,on je čisto pobrit po glavi,tako majhen je.Ne vem koliko se poznate tam ampak pač vprašam,če slučajno poznaš. karmyka, za obe tvoji princeski,da lepo hodita in seveda za zobek! mml,se pravi da boš plačala za varstvo otrok 480€?No ja,tebi gre ven,meni definitivno ne bi šlo,če bi imela dva otroka.No,šlo bi že,ampak od moje plače ne bi veliko ostalo,imeli bi še pa atijevo celo .Z mojo bi še nekaj položnic poplačala,pa malo bi še ostalo... Ja kaj čemo,kaj pa se nisem pridno učila . koala,jaz pa zate stiskam pesti,da tale UZ ni mirodajen in da boš še kmalu imela spet razlog za veselje.In seveda ostani optimist,drugače ne prideš nikamor.Samo sive lase boš dobila predčasno. intruder,sma zmenjene,vreji ja.Za jutri.Itak.Pa kmalu se pozdravi!! Klemen se je tudi začel cartat,ko se prej sploh ni niti pod razno,zdaj pa že začenja stiskat glavico k meni,se naslanja na moje rame,ko noče h komu it in hoče biti pri meni,pa zjutraj me boža po glavi in se meče po postelji,pa leži in se stiskava...joj,je to lepo.Prej se ni nikoli.Pa lupčka tudi daje,prej pa zelo redko. karatina,res je lepo brati,da se super počutiš,upam,da tako tudi ostane.In ali boš vprašala za spol??In nam zaupala??Glede 100€ za mamice samohranilke naj gre prijateljica na občino v informativno pisarno in tam bo izpolnila obrazec,ki ga bo potem v eni sobi oddala (mogoče soba 15)naj vzame kake papirje s seboj,ne vem,potem pa se bodo odločili,če ji pripada,glede na plačo...po moje in ostalo.En del akcije je že mimo,tale pa bo do konca decembra,tako da naj kar gre. Pa za zobke! klaja,tudi meni je 250€ veliko.Ena druga teta ki je bila včasih vzgojiteljica pa je zdaj v penziji noče paziti otrok doma,ampak jo je ena tako milo prosila,da je pristala za nekaj mesecev,pa je rekla da manj kot 400€ ne bo računala,če se bo ona strinjala potem bo pazila... In se je.No,eni imajo denar.Meni ga je odkrito povedano žal za varstvo,vsaj toliko,pa ko imam vse doma,ker so vso v penziji,pa ni vrag,da mi eno leto ne bodo pazili na Klemna.Pa saj so se sami javili,da bodo,HB!! lutiropan,jaz sem Klemna s kapico slikala,ko ga je moja mama animirala,da je pozabil nanjo,ko pa ga več ni,pa si jo je hitro izpulil iz glave. Alfabeta,joj,upam,da se Ajda kmalu pozdravi,res nadležno,vse te bolezni...mene je tega kar strah,ker vem kako je bilo ko je bil bolan ko smo prišli z morja,pa zadnji dan na morju.Res se mi je smili...pa nisem navajena,da bi bil bolan in sem bila res zaskrbljena,vse sem prebrala,vse možno,zbijala vročino na 100 in en način... Se pa strinjam s tabo glede teh bolezni in vse to...ampak dokler nisi bolan ne razmišljaš tako,če pa zboliš,pa nič več ni pomembno bolj od zdravja,pa če si debel ali suh,majhen ali velik...vse je vseeno,samo da bi bil zdrav.Res mi je hudo,ko berem take stvari,upam,da bo vse še dobro... Lahko noč vsem...
< Sporočilo je popravil nana35 -- 9.12.2008 21:10:57 >