|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
10.12.2008 13:05:20   
martka
a mislite, da bi pomagalo, če tako pismo nastavim na okno- tako kot Božičku-?
(((Draga štorklja,
   želim, da mi v najkrajšem možnem času, S hitro pošto, dostaviš našega dojenčka!
Vsi smo že močno nestrpni in tudi detece ima v svoji mali garsonjerici nezaslišano malo prostora.
S hvaležnimi pozdravi,
martka)))

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
10.12.2008 13:07:52   
*nina*
IZVIRNO SPOROČILO: martka

a mislite, da bi pomagalo, če tako pismo nastavim na okno- tako kot Božičku-?
(((Draga štorklja,
   želim, da mi v najkrajšem možnem času, S hitro pošto, dostaviš našega dojenčka!
Vsi smo že močno nestrpni in tudi detece ima v svoji mali garsonjerici nezaslišano malo prostora.
S hvaležnimi pozdravi,
nina)))

če bo pomagalo se kar pridružujemuser posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
10.12.2008 13:21:35   
martka
jp, pol pa nina... kr v akcijo...
drugač pa tudi smeh pomaga in če naju je tole nasmejalo, je kamenček v mozaik položen... a ve ktera kak vic?

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
10.12.2008 13:22:00   
julika
IZVIRNO SPOROČILO: medika 13

kar se pa uhajanja urina oz počasnega odtekanja plodovnice tiče tudi jaz nisem čisto sigurna kakšna je razlika ... imam pa probleme z uhajanjem praktično celo nosečnost ... drugače pa mislim, da če bi bilo premalo plodovnice se user posted image nebi več dobro počutilo v maternici in bi se to tudi na CTGju pokazalo

julika sem vesela zate, da boš že jutri držala svojega dišečega dojenčka v naročju user posted image

naj povem,da sploh nisem opazila,da bi mi plodovnica po malem odtekala al pa da bi mi urin uhajal.izcedek pa tako imam skozi povečan.pa user posted image  se je čist ok počutil v trebuhu pa še precej miga.ctg-ji so skozi bli v redu.

Neposredna povezava do sporočila: 4054
10.12.2008 13:23:43   
julika
IZVIRNO SPOROČILO: Bimba80

julika srečna ti.......jaz sem danes bila samo na ctg-ju in potem me je vaginalno pregledal......kako naj vem, če imam še dovolj plodovnice???user posted image
Malo me je že strah, ker je samo ta ctg in nič kaj več......upam, da mi bo v petek kaj več povedal, ker potem je rekel, da sledi sprejem.......po moje celo sprožitev poroda........

v petek ga pa prosi naj ti naredi UZ,ker te skrbi za plodovnico.

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
10.12.2008 13:25:28   
roal
čeprav nisem nič pisala (spremljala pa sem vas vsak dan), vam želim sporočiti, da sem 4.12.2008 povila pupiko Ajdo, težko 3190 g in veliko 49 cm.
vsem, ki ste rodile ISKRENE ČESTITKE, tiste ki pa še čakate na ta čaroben dogodek pa želim, da se vse dobro konča!

roal

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
10.12.2008 13:26:47   
julika
roal čestitamuser posted image user posted image user posted image

a si v ptuju rodila?

< Sporočilo je popravil julika -- 10.12.2008 13:27:28 >

(odgovor članu roal)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
10.12.2008 13:27:57   
martka
ČESTITAM!!!user posted image

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
10.12.2008 13:28:08   
medika 13
user posted image user posted image user posted image roal čestitke ob rojstvo AJDE user posted image user posted image user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu roal)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
10.12.2008 13:31:52   
ninica04
IZVIRNO SPOROČILO: medika 13

user posted image user posted image user posted image roal čestitke ob rojstvo AJDE user posted image user posted image user posted image

se podpišem pod tole tudi jaz

Neposredna povezava do sporočila: 4060
10.12.2008 13:44:16   
čebeli
user posted image Roal, čestitam za ajdo!user posted image

Jej, pupe, zdej pa moram izpopolnit seznam, al kaj?!

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
10.12.2008 13:46:03   
5ra_28

Ojla, nosečke!!!

Jaz več nisem.user posted image user posted image user posted image

Mal sem vas prišla pozdravit. Upam da se kmal vidimo na novi temi, čeprav je tam dosti manj postov, ker je tudi dosti manj časa.

Zdržite še mal, upam da vam hitro mine.

Midva s Taiem sva super, le zaradi zlatenice sva morala ostat 2 dni dlje v P, ampak smo prebrodili tudi to. Ful je priden, že bil v P, nič jokal, le mal zastoka in zajamra, ko je lačen. Včeraj edino smo imeli prvo 'šraufanje', pa je jokal za cel teden nazaj. user posted image user posted image user posted image  Najprej je mene zašraufalo (pa še zdaj ne vem od česa), potem pa njega. Pa smo imeli pestro od 16 do 21h. Ponoči pa je bilo ok. Je vse ven pokakal, vsake pol ure..HEhehhe

Obe noči do zdaj, kar smo doma, so mirne, 2x se zbudimo in najemo in to je to. Zbudim se že, ko sam zastoka ko se prebudi, sploh mu ni treba atija budit z jokom.

V glavnem, dojenje nama gre že od začetka, mleka je za izvoz, skratka nimava problemov.

Super pa, mi mami pomaga doma, ker je težko med spanjem vse uredit. Novopečeni bami pa tako ugaja, da je tako veliko ob njem.user posted image user posted image user posted image

Martka...ja mobilna sem bila 'med porodom'. Od 5:30 (sprejem), pa do 12h sem bila nonstop na gsmu.user posted image user posted image  POTEM PA NE VEČ!!!!!!!!! user posted image user posted image

V sobi sem bila s Hektorino, ona še kar okreva, je imela težek porod, Blackcoffe pa je bila 2 sobi stran. Ja, njej pa žal glavniki niso pomagali, jo je mali kar namučil, (ona pravi da je bil to masaker in da se je tako drla, kot še nikoli! Sam je bila kriva nesreča, ker je mali prišel ven z obrazom in čelom, namest s temenom), ampak je vse pozabljeno, ko imamo malčke ob seb.

Nič, punce držste se. Sem začela pisat porodno zgodbo, pa sem prišla do trenutka rojstva, ko sem ga zagledala, pa so se mi vlile solze. Solze sreče. user posted image user posted image user posted image  Tako da nisem mogla nadaljevat.

Končno smo trije:)

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
10.12.2008 13:46:40   
5ra_28

Pa čestitke vsem mamicamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
10.12.2008 13:50:29   
5ra_28
To pa je najin Tai

user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
10.12.2008 14:05:59   
Tajka
Pozdravljene.
No midve z Ano sva od včeraj doma, vidim da ste se ta čas zlo razpisale, bom šla počasi brat za nazaj da vidim kaj se je dogajalo. Sem na hitro vidla da je soseda pozabla napisati novičko k decemberkam - je objavila samo na "rodili smo". Dobro da imamo nadyo ki je vestno opazila novičko in vam sporočila. user posted image  user posted image  user posted image .

Zdajle pa me nekdo kliče tako da moram iti.

Pa čestitke še vsem, ki ste ta čas postale mamice.user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
10.12.2008 14:08:52   
ninica04

5ra_28
- iiii kaki lepi fantek... pravi manekenček. Fajn da sta že doma, pa da je mali priden. Zdej si nam pa še ti naredila lušte, nam ki smo še v enem kosu-žal user posted image

a da črnakavica se je pa takole namatrala, pa da glavniki niso nič pomagali user posted image . Ja ti boga reva. Sicer pa komaj čakam da preberem njene zgodbice iz bolnice. Sigurno bojo ful zanimive user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
10.12.2008 14:12:53   
ninica04

evo pa še malo za smeh:

Subject: HASO in večernja škola

Znaš li ti tko je Aleksandar Veliki? - pita Haso Muju.

- Ne znam!

E pa vidiš, Mujo, to ti je bio veliki vojskovođa pod kojim je palo pola
tadašnjeg poznatog svijeta!

A otkud si ti odjednom tako pametan? - pita Mujo.

E pa vidiš, Mujo, to sam ti naučio u večernjoj skoli. Svake srijede idem u
večernju školu od sedam do deset navečer.

A znaš li ti tko je Napoleon? - pita Haso ponovo.

Ne znam!

E pa vidiš, Mujo, to ti je bio veliki vojskovođa pod kojim je palo pola
Europe, a poraz je doživio kod Waterloa, a i to sam naučio u večernjoj
školi - ponosno kaže Haso.

A znaš li ti, Haso, tko je Sejfo Hasanomerović? - sad upita Mujo.

- Nikad čuo!

E pa vidiš, Haso, to ti je tip pod kojim tvoja Fata pada svake srijede od
sedam do deset dok si ti u večernjoj skoli!

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
10.12.2008 14:39:33   
čebeli
Oooo, 5ra_28!! Jej izgleda, da imaš pravega korenjaka! Komi čakam, da bom tut jest zagledala svoje user posted image ...

Hehe, Ninica04, hvala za vic...dons se še nisem dobr nasmejala...je prav pasalo.

Zdele sem skuhala kosilo, tko da sem se spet lahko mal vrnila pred ekrančekuser posted image ...Zdej morm pa najdit kje mamo naš slavni seznam...delo kliče!user posted image

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
10.12.2008 14:58:27   
čebeli
user posted image
user posted image

==================================================
 PDP   Ime   starost     kraj   pregledi                 spol             obseg/kg
==================================================

01.12.

1olivija          31  let        ?       pregled                  user posted image            user posted image
blackcoffee    35  let      MB          rodila   user posted image    user posted image    user posted image

saššša         25 let     CERK   rodila  user posted image  user posted image   user posted image     

02.12. 
Pikanai         31 let      SG      rodila  
user posted image    user posted image  user posted image        
CIPRESA       29 let       KR     rodila   user posted image       user posted image  user posted image    

tian*zoja          ? let         ?      p                           user posted image        user posted image   
Claudi               25 let   LJ/PO   rodila  
user posted image    user posted image    user posted image    
gemina             26 let         ?    rodila   
user posted image    user posted image  user posted image       
lonja                 35 let         ?    rodila   user posted image       user posted image  user posted image      

03.12. 
Ana Luna          29 let         LJ    
rodila    user posted image    user posted image  user posted image
Julllija 
               ? let         ?     p                  user posted image   97/  user posted image +4kg user posted image
tasa.m.            26 let         LJ                             user posted image +14,5kg
user posted image
skorpika           27 let        LJ     p                     user posted image
user posted image +7kg user posted image
Splet.Ka           30 let       ?        rodila
user posted image     user posted image   user posted image   

04.12.
Otika                25 let       LJ       rodila user posted image   user posted image      user posted image

05.12. 
mamabranka      28 let      LJ   rodila    user posted image    user posted image  user posted image     

roal                  26 let           ?    rodila user posted image   user posted image   
julika               26 let      PTUJ     P    3. 12.            user posted image 112cm/
user posted image +20,5kg  user posted image user posted image   user posted image user posted image
katja_p             25 let   SG/CE    rodila user posted image   user posted image   user posted image  
roal                   30let      PTUJ     p                              user posted image + 15kguser posted image
tany83                                    rodila    user posted image   user posted image   user posted image           

06.12. 
Bimba80           28 let       KP      CTG xx.12.           user posted image  
user posted image +17kg  user posted image
miracleme       28 let        GO     rodila user posted image    user posted image    user posted image   
jasa                   30let        NM     p                              user posted image user posted image
5ra_28             28 let       MB     rodila   
user posted image user posted image      user posted image   
martka            36 let       CE      P xx. 12.                  user posted image 95/+8,5kg user posted image user posted image
MoonEve          28 let       ?      rodila 
  user posted image     user posted image          
vrtnica21        31 let     LJ        rodila user posted image      user posted image     user posted image   

07.12. 
nadaklemen      31 let         ?     p                            user posted image
user posted image

08.12. 
Tajka                 28 let        LJ     rodila    
user posted image    user posted image  user posted image  
hektorina           38 let       MB     rodila 
user posted image    user posted image   user posted image  
teja*                  33 let       LJ     rodila     user posted image    user posted image
 user posted image  
SanMat            27 let       CE     rodilauser posted image    
user posted image      user posted image      

09.12.
Vplanu                29 let         ?     p                        user posted image    user posted image
moonshine          29 let      CE    P            
          user posted image    +13kg user posted image
arupnik3             20 let      PO   rodila  
user posted image user posted image   user posted image      

10.12.
jagodinka         28 let      CE    rodila
mam32            32 let      MB   CR 10. 12    rodila   user posted image user posted image   user posted image        
pikamiša           ? let        ?   rodila   user posted image user posted image     user posted image

11.12. 
pike                      26 let    PTUJ   rodila  
user posted image user posted image     user posted image    

12.12. 
Majcika                28 let        ?     rodila 
user posted image  user posted image    user posted image   

pišapela                27 let      SG     P   12. 12.        user posted image     109 +16 kg   user posted image user posted image
mami1979            29 let      CE      P 12.12.       user posted image      user posted image 126/ +8kg  user posted image
ajda26                  30 let     LJ     P                          user posted image        +9 kg user posted image
december28         29 let     LJ     P  xx. 12.               user posted image    +12KG   user posted image
ketii                        ? let         ?     p                         user posted image     user posted image
Tedi77                   37 let KR/LJ     p                          user posted image  
user posted image
nAny84                 24 let   Ptuj    P  xx. 12.           user posted image 116/ user posted image +18kg user posted image

13.12. 
*Mateja                23 let     KR rodila    
user posted image    user posted image   user posted image    
JAPE                    27 let     KR      P 12. 12. 
              user posted image   + 12kg user posted image
julijana                38 let      TR     P                          user posted image     user posted image
medika13          29 let   SG/LJ    P  12. 12.               user posted image
user posted image 116/+18kg  user posted image
tejci01                27 let      PO  rodila        user posted image user posted image    user posted image    
patkapatatka     32 let      MB    p                            user posted image user posted image + 8kg user posted image

wildfire               27 let      CE       p                            user posted image    +15KG  user posted image
Miši                     ? let        ?     rodila    user posted image   user posted image     user posted image   

14.12. 
andya                     ? let        ?     p                           user posted image    user posted image  

15.12. 
LUNA06                 28 let        LJ    rodila     
user posted image   user posted image   user posted image   
Puella                     31 let       LJ    P                     user posted image    user posted image +7kg user posted image user posted image
Zanositev              28 let    LJ/PO P                       user posted image        user posted image

ursulla                   28 let      LJ   rodila       user posted image   user posted image   user posted image

16.12. 
b                       34 let        ?         P xx.12.             user posted image      +16 kg  user posted image
lollypop                 29 let  JE/KR   P xx.12.                user posted image 102/+15kg  user posted image
Suni                        28 let  LJ       P                          user posted image   105/+15kg  user posted image

17.12. 
jabi babi                27 let    ?     p                           user posted image     user posted image
77ursula83               24 let  TR     P                       user posted image    102/
  +9,5Kg   user posted image
pumpkin23            27 let  LJ     P xx. 12.               user posted image user posted image +17kg user posted image

18.12. 
bibabuba             27 let TR     p                              user posted image 96/+10kg
user posted image
nadya                  26 let           p                            user posted image      98/  user posted image +17kg  user posted image
miskajus             26 let      ?    p                           user posted image     user posted image
čebeli                  25 let   NM    CTG 11. 12.  
         user posted image    99/  user posted image +18kg  user posted image

Anonimna            ? let   Izola                                 user posted image

19.12. 
zverinca              29 let    LJ     rodila     user posted image  
user posted image  user posted image     
mavrica72          35 let      PO    P xx. 12.               user posted image +15kg
user posted image user posted image
anamari                 ? let      ?      p                             user posted image   user posted image
gbranka                 ? let      ?     p                            user posted image    user posted image
nanaa                   29 let    TR rodila    
   user posted image user posted image     user posted image      

20.12. 
neisha80             28 let      ?     P 24.11.                user posted image   110/+12kg
user posted image
Nincica1              30 let  LJ/KR    P                    user posted image      98/   user posted image +6kg user posted image user posted image
.Evelyn.              26 let    LJ     P                             user posted image      user posted image +15kg  user posted image
mettyy               31 let    SG     rodila  user posted image   user posted image    user posted image               

21.12. 
**NiNa**              28 let   KR    P xx. 12.            user posted image    110/  
+9kguser posted image
avšika                    ? let      ?      p             
         user posted image     user posted image   
_sanja_*              22 let    CE      P                      user posted image     99/+10kg
user posted image
alena*                    ? let      ?     p                         user posted image    user posted image

22. 12.
Manchi                   34 let  MB    P                    user posted image user posted image +19kg   user posted image

23.12. 
ninica04                  28 let  CE    P   xx. 12.
    user posted image user posted image 108/ +17 kg user posted image   

24.12. 
ninica7                   29 let    TR     p        
            user posted image     user posted image
superpunca            ? let      ?     p                       user posted image   user posted image
žabicamala           28 let    MB   rodila 
  user posted image user posted image  user posted image       

25.12.
*nina*                    23 let  CE      P 15.12.            user posted image   104/+14kg 
user posted image
lupči                         ? let      ?     p                        user posted image        user posted image
didyi                     31 let  CE       rodila  

26.12.
tejka**                   33 let      ?    P      
               user posted image      user posted image
tinca123                 29 let    LJ     P 17.12.          user posted image     +12kguser posted image

27.12.
jesenskolistje         22 let  LJ        P          
      user posted image   100/+10kg user posted image

28.12.
Lyla                      28 let  GO     P xx.12.   
         user posted image   +9 kg user posted image

28.12.
abi                        31 let      ?     P  xx.12.         user posted image  
user posted image 128/+6 kg user posted image user posted image

31.12.
uršap                      ? let      ?     p              
        user posted image         user posted image
Pikica T                 29 let      KR     P  xx.12.         user posted image   91/ 
+12kguser posted image
ocka33                  34 let      ?     p                         user posted image    user posted image
ellena                    29 let     MB   P 16. 12.        user posted image    111/
user posted image +17kg user posted image

1.1.
Detece                     ? let   ?    rodila     
user posted image user posted image  user posted image        

skupaj nas je 102  
in pričakujemo 

= 32
= 29
 = 41

Že dolgo se nam niso oglasile naslednje nosečke:

x.12.   luna           
x.12.   inja2     
5.12.   tany83
x.12.   mini80       
5.12.   sunnysonja
7.12    *špela       
12.12. robidka                  
24.12. MIAAA30    

Z nami so pot začele:

janney 
ančica
ani76
faka
Sulfinija
metuljcek27
nanika*
Santa
becky
Anonimna 4
potička  

user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image
03. 09. 2008
1. MoonEve  - Luna (? g, ?cm) (PDP 12.12.08 - 27. teden)

07. 10. 2008
2. Mettyy - Tian (1275g, 39cm)  (PDP 20. 12. 08 - 29. teden) 

20. 10. 2008
3. Saššša  - Ajda (1.490 g, ?cm) (PDP 01.12.08 - 35. teden)

Živa (1.630 g, ?cm) (PDP 01.12.08 - 35. teden)

21. 10. 2008
4. didyi - Klara (1370 g, 37 cm) (PDP 25.12.08 - 29. teden)

30. 10. 2008
5. žabicamala  - Žan Luka (1.890g, 44,5 cm) (PDP 25.12.08 - 32. teden)

14. 11. 2008
6. Vrtnica 21 - Brina (2.820, 49 cm) (PDP 6.12.08 - 37. teden)

18.11.2008
7. Jagodinka - Filip (2465g, 48 cm) (PDP 10.12.08 - 37. teden)

20.11.2008
8. Splet.ka - Zoja (3240g, 50 cm) (PDP 03.12.08 - 38. teden)

20.11.2008
9. Otika - Neža (2370g, 49 cm)  (PDP 04.12.08 - 38. teden)

22.11.2008

10. Tany83 - Melanie (?g, ?cm)  (PDP 05.12.08 - 38. teden)

24. 11. 2008
11. MajcikaLeja (3370g, 51cm)  (PDP 12. 12. 08  - 38. teden)

25. 11. 2008
12. Pikanai  - Tita - (3240g, 50.5cm)  (PDP  02. 12. 08 - 39. teden)
13. *Mateja  - Žan (2660g,  49cm) (PDP 13. 12.08 - 38. teden)

26. 11. 2008
14. pike  - Valentina - (3600g, 53cm)    (PDP  11. 12. 08 - 39. teden)

27. 11. 2008
15. SanMat -  Svit (2530g, 49cm)   (PDP  08. 12. 08 - 38. teden)
16. gemina - Matija (2750g, 48cm)  (PDP  02. 12. 08 - 39. teden)
17. Claudi - Žan (3640g, 52cm)  (PDP  02. 12. 08 - 39. teden)

28. 11. 2008
18. Miracleme - Manca - (  ?  g,  ? cm)  (PDP  06. 12. 08 - 39. teden)

30. 11. 2008
19. teja* - Nika
- (3560g, 50cm)  (PDP  08. 12. 08 - 39. teden)

01. 12. 2008 
20. Zverinca - Jernej (2800g, 49cm)  (PDP  19. 12. 08 - 39. teden)
21. Detece - Ruj (2660g, 49cm)  (PDP  01. 01. 09 - 36. teden)

02. 12. 2008
22. 5ra_28 Tai (3120g, 53cm)  (PDP  06. 12. 08 - 40. teden)
23. Arupnik3 - Tjaša - (3160 g,  50 cm)  (PDP  09. 12. 08 - 39. teden)
24. Nanaa -  Hana - ( 2980 g,  51 cm)  (PDP  19. 12. 08 - 38. teden)
25. ursulla -  Nejc (3645g, 52cm)  (PDP  15. 12. 08 - 38. teden)

03. 12. 2008
26. Tejci01 Martin (2910g, 52cm)  (PDP  13. 12. 08 - 39. teden)
27. LUNA06 Svit (3875g, 53cm)  (PDP  15. 12. 08 - 38. teden)

04. 12. 2008

28. Hektorina Aljaž (3470g, 52cm)  (PDP 08. 12. 08 - 39. teden)
29. CIPRESA -  Anja - (3220 g,  52 cm)  (PDP  02. 12. 08 - 40. teden)
30. roal -  Ajda - (3190 g,  49 cm)  (PDP  02. 12. 08 - 40. teden)

05. 12. 2008
31. Miši -  Lana - (3410 g,  51 cm)  (PDP  13. 12. 08 - 39. teden)
32. Tajka -  Ana - (3330g,  52 cm)  (PDP  08. 12. 08 - 39. teden)
33. katja_p -  Tjaša - (3450 g,  50 cm)  (PDP  05. 12. 08 - 40. teden)
34. mamabranka - Vid - (3090g, 51cm) (PDP 5.12.08 - 40.teden)

06. 12. 2008
35. pikamiša - Klara - (3300 g,  50 cm)  (PDP  10. 12. 08 - 39. teden)

07. 12. 2008
36. Ana Luna - Jaš Maj -(3380g, 52cm) 
(PDP 03. 12. 08 - 40. teden)
37. Blackcoffee - Thor -(3860g, 51,5cm) (PDP 1.12.08 - 41.teden)

8.12.2008
38. Lonja - Manca -(4280g, 52cm) (PDP 2.12.08 - 41.teden)

10.12.2008
39. mam32 user posted image -(? g, ? cm) (PDP 10.12.08 - 40.teden CR!)

Imamo:  user posted image
   = 22 user posted image
   = 17 user posted image
  = 1   user posted image

VSE MAMICE DOBRODOŠLE V NA NOVO ODPRTI TEMI: 

user posted image BOŽIČKOVI POMAGAČI 2008

- http://www.ringaraja.net/forum/m_3449150/mpage_1/key_/tm.htm#3455500

Blackcoffee je že rodila   user posted image

nič ni zastojn, bote dale za coffee... user posted image

< Sporočilo je popravil čebeli -- 10.12.2008 15:12:38 >

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
10.12.2008 15:19:58   
čebeli
muce, naš mesec kliče!!!!       

Č A K A L N A    L I S T A

user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image     user posted image
user posted image         t o p       a d r e n a l i s t a  user posted image

PDP  01. 12. 2008  user posted image user posted image user posted image    
???   olivija           

PDP  02. 12. 2008           
???   tian*zoja      user posted image

PDP  03.12. 
???   Julllija           user posted image       
???   tasa.m.          user posted image          
???  skorpika         user posted image         

PDP  05.12.
???   julika         user posted image

PDP  06.12.
???   Bimba80    user posted image

???   jasa            user posted image
???  martka        user posted image   

PDP  07.12.
???  nadaklemen       user posted image

PDP  09.12.
???   Vplanu
    user posted image
???   moonshine      user posted image  

user posted image   KATERA BO DANES PRVA ???    user posted image

user posted image   PDP  10.12.   user posted image   user posted image    user posted image user posted image   
mam32  user posted image pri tvojem CR danes držimo pesti, da bo vse potekalo bp user posted image  

PDP  12.12.

pišapela user posted image user posted image
mami1979user posted image user posted image  
ajda26 user posted image user posted image
december28
user posted image user posted image  
ketii user posted image user posted image
Tedi77user posted image user posted image  
nAny84 user posted image user posted image  

PDP  13.12.

JAPE user posted image user posted image
julijanauser posted image user posted image  
medika13user posted image user posted image
patpapatatkauser posted image user posted image
wildfireuser posted image user posted image

user posted image kar nisi na vrsti!!!user posted image
user posted image

Blackcoffee RODILA user posted image

nič ni zastojn, bote dale za coffee!  user posted image

Tukaj pa je link za smajlije!
http://www.pic4ever.com/

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
10.12.2008 15:25:12   
julika
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28

To pa je najin Tai

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako se pretegujeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
10.12.2008 17:03:07   
martka
za danes se poslavljam...

čao

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
10.12.2008 18:02:07   
nadya
Ojla

Dans že cel dan okol letam, sem šla na tri kavice in na veliko čvekala, ker pol najbrž ne bo tolk cajtauser posted image .

5_ra kolk maš luštnega sinčka user posted image , komej čakam da vidim svojga škorca user posted image

Tajka lepo da si se javla user posted image , čestitke za user posted image , ob priliki pa nam zaupaj svojo porodno zgodbico.

Roal čestitke za Ajdo user posted image user posted image

Julijka zate pa bomo jutri držale pesti user posted image , sem ti kr fouš.

Evo jaz sem se pa celo nosečnost izogibala pršutu, dans me je pa neki zjeb*l in sem letela v štacuno po en paketek. Sem se kar tresla ko sem ga odvijala user posted image .

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
10.12.2008 18:54:45   
katja_p
Čestitke vsem novopečenim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Js sm včeraj prišla iz bolnice in vam pošiljam slikco naše Tjaše.

user posted image

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
10.12.2008 19:10:17   
čebeli
Iiiiooouuu, Katja_P kolk maš luštno štruco! Ja, men so najlepši, kadar spijo...user posted image

No, dons me je zgrabilo peglanje in sem speglala za 2 sedem kilska pralna stroja...pa še za 1ga mi je ostalo...se mi ne da več.Ja...sej te prime, pa te mine...(kolk mam Smolarja rada!!)user posted image

No, evo..zdej se mi pa zdi, da bo spet ena čudna noč na vidiku, ko ne bom mogla spat...ker me v bušiju spet čudno tišči in mali tko nori. Joj, kdaj bomo 18. in še čez, da bom tut js lahko šla rodit??user posted image Prej sem itak rekla, da ne grem. Mislim pa , da dete zahteva svoj delež čokolade, ker dons pa nisem nobene oreng pojedla...sam prazno nutello sem še postrgala koker se je dalo user posted image ...je blo za 3 žličke...premalo! Bi mogla imet vsaj kakav, sam kaj, ko ga po porodu ne bom smela pit...zdele pa tut ne bom porabla cele škatle.user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?