|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
9.12.2008 13:32:41   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

Slabost se že vrača - itak sej je že po dvanajsti. user posted image  Kok paše mal pojamrat! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
9.12.2008 18:01:09   
corfu
Dober večer

kako ste, babnce? user posted image  Jaz sem noro utrujena user posted image  v petek delam od 6-14 in grem potem nazaj v nočno od 22-6 zjutraj v soboto pol pa domov spat, bo moj zlati možek šel z malima že v petek proti večeru na vikend, tako, da se jim pridružim v soboto potem na kosilu user posted image

Zaenkat smo zdravi( trkam), lepo hodita oba v vrtec, Manca čeblja v eno, z Aljažem sta neverjetno povezana in sta kar težko en brez druge, seveda zraven spadajo tudi prerivanja, in kreganja user posted image  ...pa Aljaž se tako lepo z njo meni, pa ji svoje igrače posodi, se znata tudi do ene ure zamotit čist sama user posted image

Nisem uspela nič brat...upam, da ste vse ok in ni nič hujšega user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
9.12.2008 21:42:11   
Ajvy
oj...sem zdejle mal dokumente po fasciklih urejala,,...madona je to enga dela...pa še vse moramo kr neki šparat.....brez veze...sami papirji....
no, pohvalila sem se...zdej pa naprej....user posted image

Corfu...marija kaki so pa to delavniki....dobra si.....
To je pa lepo slišat...ujemanje med otroci....user posted image user posted image user posted image
Upam,da se boste imeli super za vikend.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
9.12.2008 21:43:25   
Ajvy
MOram vam povedat še tolele....jutr sem varuška dvojčkoma.od dveh naprej...potem pa še TArjica pride domov ob treh....to bo še zanimivo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
9.12.2008 22:03:46   
madejka
Poročam: Maj že tretjo noč spi brez dudeuser posted image Sicer zaspi tudi z jokom, a je včeraj potem spal celo noč... kar še nikoli ni, če je bil prehlajen. Če se zbudi, se kar sam umiri in ne išče dude in ne tuli, ker je ne najdeuser posted image user posted image Če bo šlo tako dalje, mislim, da se je bomo res znebili... vsaj zato, ker zdaj spi bolje, kot je prej z njouser posted image
Pa ful mi je smešen, ker mora pred spanjem še ful stvari povedat, cel dan podoživi (avto, pip pip, Di, ati, ta...) in si kakšno zapoje. user posted image Prej pač vsega tega ni, ker je imel dudo v ustihuser posted image
Jaz sem tud že boljša, grlo me ne boli več tak, očka se mi je popravila, samo iz nosa mi še teče.

Tak da HVALA babike za pikepoke, so koj prijele!user posted image user posted image user posted image

Jutri mam ob 7.45 pregled pri Guser posted image user posted image user posted image Mislim, kako uro si zmisli! Za naslednjič jo bom pa zagnjavla za kasneje, ker bom mela morfologijo pa bom moja sončka zraven vzela. Poročam, kako bo na pregledu...
Zdaj grem pa pod tuš, pa spat. Zgleda ne bom dočakala mojga, ki šele ob 23. konča s službouser posted image

Nočko babike!

Aja še to... se opravičujem, da nisem komentirala... bom probala nadoknadit, ko se umirimo.user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
10.12.2008 8:15:55   
bačko
Jutro!
Češnca upam da si se spočila!user posted image user posted image user posted image
Ajvy ja decembra je na pošti noro.Ogromno dela imamo.Ampak kaj čem.Včeraj me je cel hrbet tako bolel.Večinoma sedim in me prav utruja to sedenje.
Corfu to pa so grozni delovniki.Dobra si da zdržiš!user posted image user posted image user posted image Lepo za Manco in Aljaža da sta tako lepo navezana en na drugega.user posted image user posted image user posted image
Madejka Maj govori tako kot naša Žana.Prav smešno jo je ponoči poslušati.Jaz bi tudi počasi jo začela odvajati dudo pa ne vem kako.Smo že v ponedeljek imeli histerični napad ker ji nisva dala dude.
No lepo se imejte!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
10.12.2008 8:35:09   
bačko
Danes je 10 let odkar mi je umrl oče.Prav žalostna sem.Hudo mi je ker ga ni ob meni.Vem, da bi bil na Žano čisto nor.Bil je super oče in zraven enkraten prijatelj.Vse sem mu lahko zaupala in mi je včasih prav hudo, ker ga ni.Včasih se kar z njegovo sliko pogovarjam.Samo kaj ko mi ne odgovori.Tako veliko mi je pomenil.user posted image user posted image user posted image user posted image Nikoli ne bom razumela zakaj morajo umreti dobri ljudje.NIKOLI!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
10.12.2008 10:48:22   
madejka
Evo mene doma s pregledauser posted image Hja no, G ni bila glih zadovoljna z mojim poročilom, ki je vseboval krvav izcedek, otrdevanje trebuha in sladkor v urinuuser posted image Jaz ne vem no, kaj ji je manjkalouser posted image Pojutršnjem morm it v laboratorij dat urin spet. Je pa res, da sem zdaj od Miklavža pojedla ohoho čokolade... verjetno bo to touser posted image
Moji mali piki srček lepo bijeuser posted image user posted image user posted image Kaj druga pa ni niti gledla. Mi je pa svetovala več počitka (yeah right!) in manj sladkarij (vsaj do petka).

Sem pa pol šla še malo po mestu in si kupla eno lepo nosečniško Baby kicking majčko v C&Aju in trenerkico za Maja v Turbo limačuuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
10.12.2008 10:56:03   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Danes je 10 let odkar mi je umrl oče.Prav žalostna sem.Hudo mi je ker ga ni ob meni.Vem, da bi bil na Žano čisto nor.Bil je super oče in zraven enkraten prijatelj.Vse sem mu lahko zaupala in mi je včasih prav hudo, ker ga ni.Včasih se kar z njegovo sliko pogovarjam.Samo kaj ko mi ne odgovori.Tako veliko mi je pomenil.user posted image user posted image user posted image user posted image Nikoli ne bom razumela zakaj morajo umreti dobri ljudje.NIKOLI!

bačko...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je že vedno tako,da ni pravice,,,jaz sem se tudi jezila na celi svet,ko sem zvedela,da ima oče raka...pa zato zdej znam bolj cenit življenje in mu vedno znova povem,da ga imam rada..in čeprav ti ne odgovori,vedi,da te poslušauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
10.12.2008 10:57:10   
majrim
madejka..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ufffffffffffff,si me spomnila na dan,ko sva prvič slišala biti srček...kar solze so mi šle zdej spet..

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
10.12.2008 11:05:01   
madejka
Majrim hvalauser posted image Meni se je danes ponoči zdelo, da sem prve brcike čutla... ampak še nisem ziher, da je blo to to... Mi je blo tud tak lepo.user posted image Edino to je problem, ker sem jih čutla ob pol petih zjutraj ko nisem mogla spat zarad kašlja (svojegauser posted image ). Moj je čisto penil... najprej Maj, pol jaz... pol sem jaz ob 6. vstala, pa je baje Maj spet začeluser posted image

Aja še to sem prej pozabla napisat... sem v mestu srečala Freycho in mi je kar polepšalo dan... vsaj nekdo, s katerim lahko rečem več kot ajat, papat, pusti touser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
10.12.2008 11:20:53   
majrim
da te potolažim...mene tudi matra kašelj in ne vem več,kaj naredituser posted image ....jaz pa ne srečam nikjer nobeneuser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
10.12.2008 11:26:53   
madejka
Majrim jaz sem šla v lekarno vprašat kaj mi dajo (ker ful enih stvari ne smem) pa sem dobila Pantol tableteuser posted image Kak je pa to navzgravžno! Kupi si kaki sirup proti kašlju!
Majrim pridi na štajersko, bomo kako rekliuser posted image Jaz sicer mojega pecam za kak vikend na obali, ampak zaenkrat še ni pristaluser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
10.12.2008 11:45:15   
majrim
bo res treba nekaj it iskat,čeprav pijem tudi doma narejen sirup iz vršičkovuser posted image ...ko boš dragega napecala,ppa javiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
10.12.2008 11:45:44   
Ajvy
jutro...danes je penzija dan.....vsaj lahko malo obložim hladilnik user posted image user posted image

Madejka....super za Maja in dudico user posted image user posted image user posted image
Me veseli, da si tudi ti bolje user posted image user posted image user posted image

Lepo opravi na pregledu user posted image user posted image user posted image  o meri....sem prebrala....zdej pa res več počivat...ja, kaj ga pa serješ.....glej ,da se boš držala navodil.....
Super za nakupe user posted image user posted image
Full dobr da sta se srečali....jah...pogovor, ki obsega malo več besed...to tudi meni fali.....

Glede kašljanja pa probaj slezov sirup...to smeš....

Bačko.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  te čist razumem glede očeta..meni tudi ta selekcija ni jasna in nikoli ne bo,....
Vedi pa , da je na nek bolj duhoven način s teboj....ponosen na vse kar si dosegla.......

Majrim...ne, res ni pravice...no, vsaj za dobre ljudi je ni.....
Jst tudi nobene ne srečam...kr nobena ne pride k meni v dnevno user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
10.12.2008 11:45:46   
majrim
se grem počasi zrihtat...je treba it delatuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
10.12.2008 11:46:33   
Ajvy
Jst sem pa danes mini varuška....me prav zanima kako mi bo šlo...glede na to , da se ne vidimo vsak dan.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
10.12.2008 11:48:21   
majrim
zakaj ti pa ne bi šlo ajvy???user posted image user posted image user posted image user posted image ...sej si pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...alo,grem jaz...uživajte,pa čeprav v dežjuuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
10.12.2008 12:05:44   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

zakaj ti pa ne bi šlo ajvy???user posted image user posted image user posted image user posted image ...sej si pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...alo,grem jaz...uživajte,pa čeprav v dežjuuser posted image

ker sta dvojčka....stara komaj eno leto....potem pa še moja pupa pride domov....no, sej bo tudi ati takrat prišel....pa nas bo veliko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
10.12.2008 12:26:36   
Češnca
bačko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

madejka jst sm tud ravnokar s pregleda, dete pa ni blo prov nič pri miru. user posted image  No, samo da je vse ok - pri tebi in pri meni. user posted image  Dej čuvaj se, kar lepo ubogaj navodila!!! user posted image user posted image user posted image  Kar se sladkarij tiče...tud jst nism bla zdele pridna, ker sem dobila ta velko riževo čokolado od Miklavža in je šla kot bi rekel keks. user posted image  Začuda sem vseeno shujšala za dobro kilo (bolš, kot če bi se zredila!!!user posted image ) - no pa sej ni tko čudno, ker mi nč drcga jest ne paše.
Si me s tem kašlom spomnila na prvo nosečnost, ko sm staknila okužbo dihal... user posted image  Sm mislila, da bom s kašlom cel blok zbudila, moj je pa zraven mene spal kot ubit. user posted image
Super za Majevo spanje brez dudice. Bravo Maj! user posted image user posted image user posted image

majrim prav imaš - tud jst se vsakič, ko imamo kakšno "bolezensko stanje" ali smrt v družini zavem, da je treba cenit vsak trenutek! Včasih te življenje tudi pozitivno preseneti. Pred davnimi leti smo namreč skoraj izgubili upanje, da bo sestrična preživela, danes ima pa tudi ona dva razgrajača! user posted image
Jst tud nobene ne srečam nikjer... user posted image  

ajvy po mojem se boste meli pa prov fino! Se bojo skupaj mal zaigrali. user posted image  Vidim, kako je z Anžejem&co. v varstvu - včasih so tkooooo pridni.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
10.12.2008 16:56:46   
corfu
dan

tolk da se javim, napisat pa nimam kaj user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
10.12.2008 17:03:41   
madejka
Dan Corfu!user posted image

Češnca user posted image user posted image user posted image za tvojo piko!

Ja, saj se bom čuvala... kolker se bo pač dalo ob hiperaktivnem 16mesečnikuuser posted image
Sva nesla sosedom kosilo in se malo tam poigrala... zdaj naju pa  spet čakata 2 uri, ko se bova igrala in šla en drugemu na živceuser posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
10.12.2008 19:44:47   
Ajvy
oj...smo preživeli....moram priznat, da sem se kar malo lovila.....
najhuje je bilo, ko je začel en jokat, pa so potem vsi trije....Tarjo pa je popadel hud ljubosumnitis.....se mi je kar orenk zasmilila....ampak nimaš kej,,,morala se bo navadit delit.....

Tako da punce z večimi otroci...svaka čast...res pa je , da verjamem v to, da bolj ko otročke poznaš lažje je.....mi smo se pa vsi spoznavali in navajali in igrali in jedli,...vse naenkrat....user posted image

Češnca....super za pregled  user posted image user posted image user posted image  in koliko jih je???user posted image user posted image

Corfu...kako si kaj???

Madejka...probaj aktivnosti čimbolj priredit svoji nosečnosti....mater sem pametna....za dva user posted image

KAj bom delala danes zvečer, ko ni moje nadaljevanke....mah..ne vem če ne bom kr v pojstlo padla user posted image user posted image  ne ne....po mojem ne...zdej jem,...pol se vržem v pomaranče.....pol bomo pa vidli user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
10.12.2008 20:16:09   
Freycha
Čer

samo toliko, da se malo javim.

Ajvy sem vesela, da ti je bejbisiting šel user posted image user posted image user posted image

madejka, tebe je bilo tudi fajn srečati. Škoda, da nisva imeli več časa user posted image

naša pupa ima vneto grlo, vnete oči in vročino...... je dobila Hikoncil, pa kapljice za oči in čakamo, da mine user posted image

aja, jaz imam pa tudi že vneto grlo user posted image  bo hitro treba začet jest Tantum verde......

nič, se grem učit, v soboto imam izpit user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
10.12.2008 20:27:36   
Anonimen
ćeruser posted image

sam da se javim mal, nimamkej pretresljivega napisat, sam da me ne boste spet rojevat pošiljaleuser posted image

Ula je boljše, je antibiotik prijel zgleda, je spet moja pupauser posted image me pa okupira, nonstop rabi pozornost in ukvarjanje, bo kr kriza zdej brez vrtcauser posted image sam sma se odločila, da letos ne gre več, ker brezveze....itak more zdej bit doma, da antibiotik poje do konca, pol pa če jo dam in spet kej zboli, bomo mel pa praznike čist zdrekane, pa takoj po novem letu jo še cepljenje čaka in seveda more bit čist zdrava takrat, kar je tombola, če bo v vrtcuuser posted image tko da to vse odrihtamo, pol januarja pa spet....

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čarobna zimska pustolovščina za najmlajše ...
Decembra v Kinodvor prihaja očarljiv animirani film Zimske prigode iz živalskega sveta. Pet poetičnih pravljic za otroke...
Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?