Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 10.12.2008 9:42:46
|
|
|
|
dzanika
|
ja mojcek imaš prav. Jaz se čisto nič ne obremenjujem koliko poje. Važno da je sit in zadovoljen. Upam pa da bo tut Živa kmalu postala pravi jedec!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2008 9:43:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 10.12.2008 9:47:26
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika glugluglu men se tut zdi nenaravno mu nekaj premikati lulčka. Se mi zdi da je najbolje da je tko kot je in mu ga tut nič ne premikam. Obrišem in pustim tako kot je. jaz tudi pustim pri miru, le obrišem
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2008 9:49:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2008 9:53:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2008 9:54:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 10.12.2008 9:58:11
|
|
|
|
dzanika
|
ja mene tut že malo skrbi kaj je s HD. Dajte ji sms poslati ktera ma tel.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 10.12.2008 9:59:55
|
|
|
|
Majuska
|
nimam
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2008 10:16:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 10.12.2008 10:26:36
|
|
|
|
karamela6
|
jst tud sam zato gor pršla, ker me zanima, kaj je s kali ... drugače se učim in ni časa za branje ... bom pa čekirala vmes ilatic, pošlji sms ... ali pa blacky ali flower ... katerakoli...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2008 10:29:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 10.12.2008 10:34:35
|
|
|
|
karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa bravo Luka za samostojno sedenje Matic se tud že par sekund obdrži kok je luštn Nina se tudi danes ponoči obrnila iz hrbta na trebuh. Sicer potem kakšno minuto zdrži, nato pa jok in stok. Na trebuhu ne mara bit že vse od začetka. Drugače pa takole kot zgoraj Matic, tudi Nina že nekaj časa sedi, ampak to baje ne šteje za sedenje, ker je bolj naslonjena na nogice, kot pa da bi se gor držala. Kaj pa vem.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 10.12.2008 10:34:35
|
|
|
|
liju
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower liju naš se obrne na trbuh in pol sitnari, dokler ga ne obrnem nazaj. Potem se pa vse to spet ponovi. Ne mara bit na trebuhu. Prideš v petek na srečanje? Če bi Nino bil ok, pol pridemo, ker Nino spet "šprica" ta teden vrtec in je doma. Samo te bi se morali nekje tak dobit, da bi imel kaj za igrat blizu, da ne bi sitnaril Ob kolkih se dobite? IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Nino trpel s tem kašljem , kak bi mu te lahko to oblažila? Dala sem mu ponoči slezov sirup, pa kaj bi še lahko? FULL FIZIOLOŠKE! To full spuca. Našmu je samo fiziološka v enem tednu popravla zelo hud kašelj! To pa nisem vedela, da zna za kašelj tudi pomagat Hvala, bomo probali Preobračanje: Sem mislila, da je samo naš tak , pa vidim da ni Grema zdaj z NInotom delat okraske, samo dnevne še nimamo načičkane
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 10.12.2008 10:47:30
|
|
|
|
ilatic
|
Bom poslala HD sms. Včeraj sem jo klicala, pa se mi ni javila niti nazaj poklicala. Bomo videli če bo na SMS odgovorila.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 10.12.2008 10:49:42
|
|
|
|
Anonimen
|
ja menda ni kaj narobe?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 10.12.2008 10:50:35
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz pa mam danes generalko.. ta mali zaenkrat priden, mi je pustil pospravit sobo in malo pomit posodo, zdej pa je zaspal, grem hitro naprej.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2008 11:07:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 10.12.2008 11:19:52
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 men tud spi, sam jz rajš tle visim pa cajtnge berem... pospravit kaj??? ne slišim te, krpa.. nene... HB pa za pomivalca, ta pa dela ko črnc zele, pra pralni stroj tud enako pri merni, samo zdaj bom morala Tiana zbudit, ker se bova odpravila k P, ima ene izpuščaje na obrazu, je zadnjič rekla, da bi moralo zginiti, pa ni, še razširilo se je, joj upam, da ni kakšna alergija. Pa ravnokar sem tja klicala in so me že naročili za 11.50, sploh nisem pričakovala, da tako hitro, a nimajo gužve ali kaj, samo upam, da ne bo polna čakalnica bolnih otrok.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 10.12.2008 11:21:59
|
|
|
|
dzanika
|
pismo k sem zdej jezna ko . Eni bedaki me za eno štampiljko nategujejo že en mesec. Sem jo naročila pa nič in nič! 100 mailov sem jim že poslala pa nekaj so jih zgubili oz. jih niso dobili. Ja seveda ja sej js pa nimam med poslanimi. In danes spet nisem dobila pošte kljub temu da so mi obljubili da mi bodo poslali 100% do četrtka. In sem jim spet poslala mail da zdej se pa naj nehajo norce delat in naj povejo če bodo sploh naredili al ne ker bom drugače naročila drugje kjer to izdelajo v eni uri in pošljejo. In ni nič odgovora, zdej pa vidim na telefonu neodgovorjen klic in sem šla preverit pa vidim da je njihova številka. Ma komaj čakam da me še enkrat pokličejo k jim bom tolk povedala svoje da kr res ne bo! Ma sm se mogla razpihat zdej tukaj pri vas.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 10.12.2008 11:31:31
|
|
|
|
lili3
|
Mojček, tako kot sem ti že rekla, nam Ranital pomaga. Je normalno, sicer se na začetku še vedno mal zvija, popije dva šluka, pa obrne glavico v stran, pa spet dva šluka, pa spet glavo v stran, pol pa normalno je. Aja, pa včasih moramo še vedno hodit zraven. Sam se mi zdi, da se je to navadil tak. Meni je glavno da je in da ni več krvi med polivanjem. Poliva tudi še vedno, ampak dosti manj. Prej sem ga preoblačila x krat na dan, zdaj pa včasih celo zdržimo z eno majčko in slinčkom cel dan. Glede Aptamil HA, sem tudi jaz čula, da je boljšega okusa kot Allernova in Pregomin. Nam so v odpustnici napisali, da če meni zmanjka mleka, da moramo dodati Allernovo. Ampak mislim, da se mu ne reče Aptamil Ha, ampak da je to pravo: http://www.milupa.si/aptamil_adc.htm. Jaz lulčka pustim dol, mu ga med previjanjem našitmam tak, ker drugače, ko lula, mu vse mimo plenice udari.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2008 11:32:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 10.12.2008 11:32:12
|
|
|
|
ilatic
|
Blacky30 kako je s Tejo??? Glu3x držim pesti da ni alergija! HD mi ne odgovori na sms, me skrbi.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2008 11:34:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2008 11:35:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2008 11:37:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?