Yassy
|
tasa- vem, sej se poskusam potolazit, da bo kmalu tu in da je vse ok, ampak na zalost so custva mocnejsa, predvsem zaradi tega ker na to nisem bila sploh pripravljena,....ves kako je ko z nekom zivis leto in pol, pol mores kar na lepem it stran, oba ful trpiva, ampak hvala bogu, da je vsaj on toliko mocen, da me skoz tolazi, pa vem da morem bit mocna tudi zarad najine pupe, se trudim, ampak pride samo od sebe,....sploh pa pri meni, sem ful custven clovek in me take stvari potolcejo do konca,....ampak drzim pesti da nama kmalu rata me je pa kr malo zvilo, ko mi je par dni nazaj pisala kolegica,...njen j tud od dol, pa sta porocena tako kot midva, in vlozila za vizo, prvo sta cakala nevem koliko casa da so jima dodlili datum za intervju, in evo po tem ga pa zavrnejo, ni dobil vize z razlogom, da ce sta skupaj oba ogrozata okolje, mislim so debili na tem VP da vecji nebi mogli bit, sploh pa ta baba tam, ji ne morem drugace rect,.grrrrrrr men je tko zivc dvignila, da sem ko sem bla ol, klicala ministra Rupla, ker tako obnasanje ne sodi na to pozicijo,....naredijo iz tebe zivcno razvalino, pa ce vseeno drugace nisi,... mojega so prvic zavrnili z vizo, sicer se nisva ba porocena takrat, ker ni imel zadostnih sredstev za prezivljanje,...mislim halo,...vlozila sva vizo za 1 mesec za obisk, da spozna moje starse, vlozi jo 19.2, zavrnjen je bil 20.2, bancni izpiski so pa k njim prisli 21.02,cakal pa je na odgovor 14 dni,....mislim tuuu much,...pol mu pa rece tm nek usluzbenec, da zavrnitev ni bla z razlogom, naj se enkrat poskusi, da naslednjic bo pa dobil,pa pravi mi moramo samo napisat nek razlog za zavrnitev, ni pa nujno da je to res razlog.Sej pravim se ti sfuzla,...jst sem se ze z vsemi tm skregala, pa jim MZZ za vrat obesla,...kr direkt do ministra drugace pa mas ZS tasa:)
|