Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 17:13:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Punce zdej prosim pa mal resnosti... Kdaj boste oddale vlogo na CSD...jst bi rada, da bi mi upoštevali plačo lanskega decembra, da bo vsaj nekaj normalnih plač in ne toliko B plač. Al je nujno 60 dni prej, al lahko kaj prej...? Kaj svetujeje, tiste, ki že imate izkušnje? mislim,da ne moreš prej,dokler ti G ne da potrdilo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 17:13:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jajčke pa čakajo na razprodajo in ta bo po norem decembru...al bo že božična razprodaja lupinic bo po tem decembru. Saj pravim, tiste kaj sva dobila na sposojo bova dala nazaj,2 pa si bova obdržala..za 2 dve pa ne vema. Nista glih kot novi, so le bli 3 pred njima že noter,..tak da.. bomo že.. morda pa res damo kaj na Bolho
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 17:15:01
|
|
|
|
spps
|
a ma katera od vas MSN beta verzijo?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 17:16:24
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Punce zdej prosim pa mal resnosti... Kdaj boste oddale vlogo na CSD...jst bi rada, da bi mi upoštevali plačo lanskega decembra, da bo vsaj nekaj normalnih plač in ne toliko B plač. Al je nujno 60 dni prej, al lahko kaj prej...? Kaj svetujeje, tiste, ki že imate izkušnje? mislim,da ne moreš prej,dokler ti G ne da potrdilo to, da mi mora dat G potrdilo je itak jasno...ampak jaz jo imam 23.12. in potem mi bo dala datum konec januarja...zato jo bom vprašala, če mi lahko že 23.12. da vse dokumente, če me ne bo naročila pred 15.1. P naj bi se mi začela 23.3., ker ona mi vodi PDP 23.3.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 17:16:53
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! spps si že vpisana Prijateljce jaz sem se čist stran odselila, pač eno imam ki ima od julija že majhnega bebeka, no pa par takih ko se po telefonu slišmo. Punce jaz imam eno vprašanje:Moj me je povabila na izlet za dva dni v Italijo z busom, velik se bo hodil,gre se gledat neke avtoshove pa ne vem kaj še.jaz pa ne vem, če si to upam,kaj bi ve naredile?????? Aha ena je omenila temo mama jaz bi na to temo lahk napisala knjigo, kaka je moja mama in kaj vse mi je naredila.Upam le da bom boljša!!!! Zdajle me pa moj pelje na hokejsko tekmo-miklavžev daril.tak da se čujemo jutri, pa če boste že na tretjem delu mi PROSIM puste link, ker potem iščem pa iščem pa ne najdem lep večer
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 17:18:46
|
|
|
|
yania
|
tasa m, pa midve imava spet na isti dan pregled,,,,,,haha..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 17:18:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! spps si že vpisana Prijateljce jaz sem se čist stran odselila, pač eno imam ki ima od julija že majhnega bebeka, no pa par takih ko se po telefonu slišmo. Punce jaz imam eno vprašanje:Moj me je povabila na izlet za dva dni v Italijo z busom, velik se bo hodil,gre se gledat neke avtoshove pa ne vem kaj še.jaz pa ne vem, če si to upam,kaj bi ve naredile?????? Aha ena je omenila temo mama jaz bi na to temo lahk napisala knjigo, kaka je moja mama in kaj vse mi je naredila.Upam le da bom boljša!!!! Zdajle me pa moj pelje na hokejsko tekmo-miklavžev daril.tak da se čujemo jutri, pa če boste že na tretjem delu mi PROSIM puste link, ker potem iščem pa iščem pa ne najdem lep večer čuj,pošlji mi še enkrat,ker nisem nič dobla. Če se dobro počutiš,in nimaš nobenih težav,potem mislim,da ti nima kaj bi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 17:19:05
|
|
|
|
Dali*
|
Lolita uživajta na tekmi... z avtobusom pa jaz v ITA ne bi šla...sploh ko je to po mojem tak fešta bus...sej veš kako so ti izleti...pijače kolk češ...pa vonjave od švica do Armanija...moje mnenje...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 17:20:26
|
|
|
|
Lolita23
|
Ah ne Dali ni fešta pa to.To grejo privatniki na izlet ob koncu leta!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 17:21:26
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Ah ne Dali ni fešta pa to.To grejo privatniki na izlet ob koncu leta!!! No...sej ti so najhujši...sindikalci pa to...hehe....ko se končno lahko mal sprostijo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 17:22:16
|
|
|
|
Lolita23
|
Je pa izlet Rimini in Bologna!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 17:23:33
|
|
|
|
Dali*
|
Jst, če bi se dobr počutila bi šla...sam men ko pomislim na bus pride kar slabo... Odloči se na tvoje počutje, pa če lahko dolg sediš...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 17:24:36
|
|
|
|
Lolita23
|
Pa sej vem, sam moj bi ful rad da gre z njim, pa brez mene noče, tak da ne vem.Pravi pa da bo pazil name. Nič moram it, je baje več kasno. caw
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 17:25:27
|
|
|
|
Dali*
|
no, zdej pa res grem...ker pride moj lubiiii... sej vidim, da zdej ste pa kr vse na msn-ju...smotke...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 17:25:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania tasa m, pa midve imava spet na isti dan pregled,,,,,,haha.. jaz tudi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 17:26:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* no, zdej pa res grem...ker pride moj lubiiii... sej vidim, da zdej ste pa kr vse na msn-ju...smotke... nismo,nismo jaz sem rabla dalj časa,da sem si novo verzijo dol maložla,zdaj jo pa moram preštudirat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 17:29:53
|
|
|
|
Pupa7
|
no jaz sem uspela ustvarit nekaj za ta malga za na steno... ni če čist fertik, samo nevem kako ozadje naj nardim(a naj kompliciram pa delam travo pa zad drevje pa nebo al naj vse skup kar v eno nežno modro vržem???), pa vas sprašujem za idejo... slikce bo pa spps prpopala in hvala spps še enkrat tko da cebeica k si bla firbčna izvoli, pa ne hodi več v kuhno hahahahahaha
< Sporočilo je popravil Pupa7 -- 9.12.2008 17:31:13 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 17:32:37
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* no, zdej pa res grem...ker pride moj lubiiii... sej vidim, da zdej ste pa kr vse na msn-ju...smotke... nismo,nismo jaz sem rabla dalj časa,da sem si novo verzijo dol maložla,zdaj jo pa moram preštudirat _____________________________ Dej spps povej da jo z mano študiraš ....a ti maš tudi 6.1.?...ja fino...moj ima pa takrat 31.r.dan...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 17:33:23
|
|
|
|
spps
|
PUpine umetnije nisem še pohvalila,ker me kr naprej motiš LEPE SLIKCE SO
< Sporočilo je popravil spps -- 9.12.2008 17:43:29 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 17:35:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 no jaz sem uspela ustvarit nekaj za ta malga za na steno... ni če čist fertik, samo nevem kako ozadje naj nardim(a naj kompliciram pa delam travo pa zad drevje pa nebo al naj vse skup kar v eno nežno modro vržem???), pa vas sprašujem za idejo... slikce bo pa spps prpopala in hvala spps še enkrat tko da cebeica k si bla firbčna izvoli, pa ne hodi več v kuhno hahahahahaha ja,ja ,ne vem kak se mi boš oddolžila
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 17:35:30
|
|
|
|
yania
|
Nič jaz bom šla zdej počasi...morm kuhinjo pospraviti, tamali smrdi kis od kosila, smo malo prej pojedle, in pravi: mami, pa dej to že pomij, ko tolk smrdi....je sploh ni nič okrog mene...sam na ene 2 m pride... ja moj si tolk kisa solato....bljak... Se tipkamo še zvečer..moj ima košarko...torej; BABJI ČVEK, a ne..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 17:36:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania tasa m, pa midve imava spet na isti dan pregled,,,,,,haha.. ja sem vidla ja.. samo verjetno maš ti bolj normalno uro kot pa jaz. Mi je komaj 12.15 napisala do zdaj sem bla stalno hitro zjutraj,..zdaj pa me je dala malo preden konča. MOgoče hoče da ji dan polepšam s svojim jezikom in pametnimi pripombami
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 17:40:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: yania tasa m, pa midve imava spet na isti dan pregled,,,,,,haha.. ja sem vidla ja.. samo verjetno maš ti bolj normalno uro kot pa jaz. Mi je komaj 12.15 napisala do zdaj sem bla stalno hitro zjutraj,..zdaj pa me je dala malo preden konča. MOgoče hoče da ji dan polepšam s svojim jezikom in pametnimi pripombami jaz mam tud menda okol 11-sem pozabla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 17:43:22
|
|
|
|
yania
|
hahahaha..ne boš verjela, tudi jaz imam vedno 8.50 ali 9,00....zdej 6.1., pa imam 12.50 ????? ne vem zakaj....haha...fora... sej enkrat mi je tudi hotela dati takšno uro ko sem bila v sobi za naročanje, pa sem rekla, da ne morem, ker imam popoldan pouk- sem še delala....da naj mi da pa teden dni kasneje, pa je rekla, ja tega pa ne smem, potem je na 5 tednov pregled....pol me pa gleda, pa pravi, a drugače je vse b.p.?...pa sem rekla, da je ...no in mi je dala kasnejši datum dopoldan....haha No evo...bomo pa dalj ...meni je tko fajn zjutraj potegniti, tja do 9ih ali dalj...zvečer pa itak animal planet gledam,,,tudi do skoraj enih ponoči....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 17:47:21
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps PUpine umetnije nisem še pohvalila,ker me kr naprej motiš LEPE SLIKCE SO hvala spps hvala
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?