|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
10.12.2008 8:56:49   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

tejka je dol je res fajn vreme, in še burje ni blo, HB
Margerina: voda, rastlinskio olje (sončnično,repično,laneno), rastl.maščobe, pinjenec v prahu, emulgator(lecitin,mono-in digliceridi maščobnih kislin),jedilna sol, konzervans( kalijev sorbat), sredstvao za uravnavanje kislosti (citronska kislina), aroma, barvilo (beta karoten), vitamini:A,D3,E

Hvala. To pomeni nič mleka in jajc?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
10.12.2008 8:59:14   
anita goitan
tejka tale miza je v domeni moja, tko da...kadar pa on dobi popadke pospravljanja pa je treba vse okol obrnt in vsak šrauf spucatuser posted image

Ti kar v Velenje pojdi, boš v miru vse postorila kar maš za dokončat, požegnam te pa lahko kar jaz in vse punce tuki goruser posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
10.12.2008 9:00:14   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Margerina: voda, rastlinskio olje (sončnično,repično,laneno), rastl.maščobe, pinjenec v prahu, emulgator(lecitin,mono-in digliceridi maščobnih kislin),jedilna sol, konzervans( kalijev sorbat), sredstvao za uravnavanje kislosti (citronska kislina), aroma, barvilo (beta karoten), vitamini:A,D3,E

ja, jaz jo mam, čak še znamka: Rama

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
10.12.2008 9:07:38   
naty13

user posted image

Anita, mizo pospravi user posted image Hecam se, brez zamere.

Naty, a veš ko je Jaša včeraj toliko spal? Ko sva prišla domov sem ga še eno uro pustila v lupinici in je še spal, na poti v Medvode je spet zaspal in še lep čas potem spal, zvečer je pa brcal in se smejal. Jaz pa čist adijo.

Mi gremo pa mogoč res jutri v Velenje in bomo prespali tam in v petek nazaj. Naša mati mora še žegen dat, ker se boji kako bom vozila do Velenja. Kot da bi mi na lepe oči izpit dali.user posted image

Sej, če ne bo Anita mize pospravla, bo šla pa Zoja v akcijo. user posted image user posted image user posted image  hec

Tejka a veš, ko je Jošt svojo dozo mleka do zadnje kaplje popil, pa še kašico jabolko pojedel, je samo še mal čaja spil, pa je spal 1 uro 20 minut v ležalniku. user posted image user posted image user posted image  Pa je bil vseeno čist konc že ob 17h. user posted image  Zaspanc mali, pa še povečerja ne tako kot bi mogel, potem je bila pa že ob 3.30 budnica. Saj mi ni težko vstat in otroka nafutrat, ampak zaspi na flaši tako trdno, potem mu pa tistih 30ml sfali, da ne prespi celo nič. user posted image

Glede vožnje pa se ne sekiraj. Ti kar povej, da pot KR-Velenje znaš v miže.  user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
10.12.2008 9:10:35   
naty13
Tejka kaj visiš na RRu, če imaš pa za delat. user posted image Te bom zašpecala šefu in ammici, da ne bo nič varstva. user posted image  Mal heca. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
10.12.2008 9:17:26   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Tejka kaj visiš na RRu, če imaš pa za delat. user posted image Te bom zašpecala šefu in ammici, da ne bo nič varstva. user posted image  Mal heca. user posted image

Delam na računalniku in vsake toliko časa mal pošpegam pa refresh pritisnem user posted image Jaša se pa sam igra, čeprav ga vreme danes mal heca in je tečkec.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
10.12.2008 9:19:45   
anita goitan
glede vožnje, mah sem mela včeri eno tako tremo, kot da bi 1.šle iz Vipave v Kamnik, pa sva velik okrog z avtomuser posted image , tko da sem bla kar naprej na sekretu pr mami, no sm se fajn spucalauser posted image , Zoja pa celo pot spala, edin v Vodicah (greve vedno skoz tunel, sva prej v kamniku kot pa na Trzin) je mal pogledala

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
10.12.2008 9:24:54   
Krysia
Jutro, vas sam na hitro pozdravim, danes sva spet leteča ...

včeraj sva bila pri moji prijateljici in si je Rok skoraj vrat izpahnil, ker je prišel nekam, kjer šeni bil - še apat ni mogel, tako je blo zanimivo ... danes pa šibava na obisk k sodelavki ...

Bella02 in Zoja Miša: avdiološka ambulanta je na polikliniki v 1. nadstropju, mislim da levo, ampak imajo lepo označeno, tako da ne moreš falit ... ko prideš do tja skozi ena steklena nihajna vrata (skupaj sta avdiološka in mislim da ORL na enem hodniku), ne it v sprejemno pisarno za ORL (ki je takkoj zraven teh vrat), ampak skoraj do konca hodnika, kjer je sprejemna pisarna od avdiološke ... - piše gor nad vrati, tako da tud z začetka hodnika vidiš, sam je treba pogledat - mi smo 10 minut v napačni vrsti čakali ... Aja, pa pripravite se na velik čakanja - mi smo bili ob 10h naročeni, prišli 20 minut prej, ven prišli ob 11:40 ... pa če boste imeli srečo in bodo prijazni, vas bodo poslali v posebno čakalnico (pri sobi 8), tko da ne boste v uni gužvi sedeli ...

No, zdej smo imeli pa rafal v hlačah, tko da ... previjalna miza kliče ...

Zoja Miša, hvala, ker rihtaš plavanje ... sej vem, da bi itak zase klicala, sam vseen si prijazna ... user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
10.12.2008 9:54:26   
anaya
Bella02: So ti že povedale da se Novalac dobi samo v lekarni, cena pa ni povsod ista. Pri nas je navadni 8,36, AR pa nekaj čez 10 €. ni pa nujno da vam bo pomagalo to. Nama ni AR pomagal nič, polivala je še vedno pač bolj gosto pa sesirjeno. Upam da bo vam pomagalo.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
10.12.2008 9:55:27   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

IZVIRNO SPOROČILO: Vilika
Aha, eno vprašanje se mi je ob tem pojavilo. Prijateljica mi je rekla da njenemu 2mesečnemu fantku občasno nabrekne lulček - stoji, po domače - in da se to ponavadi dogaja pri dojenčkih. Jaz pri našem tega še nisem opazila user posted image A je to kaj narobe?

tudi mojemu, menda je to čist normalno.

Enako.

No, zdaj me bo pa začelo skrbeti, ker tega pri nas ni ali pa nisem opazila.... user posted image ... Upam da to še nič ne pomeni.

Kaki koledar mu pokaži (pa ne z naravo...) edino, če je bolj umetniška dušica... user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
10.12.2008 9:56:19   
anaya
Imamo pa zdaj drug problem glede kakanja. Prej je blo trdo pa nekje na 2 dni, zdaj je pa lepo normalno pa pri vseh luknjah ven prileze. Je pokakana od sredine hrbta pa do podplat, pižamica nam ne zdrži 2 dniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
10.12.2008 10:09:54   
naty13
V privat lekarnah je itak vse dražje. V državnih lekarrnah pa je cena ista. 9,16evrov je Novalac proti zaprtju, navadni pa 7,97evrov. Se splača v državno lekarno.

pa pa

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
10.12.2008 11:07:42   
naty13
Kje ste vseuser posted image

Pri nas dež pada in spet ne bomo šli ven. user posted image user posted image user posted image

Jošt mi že spi v ležalniku 1 uro in pol user posted image user posted image user posted image  Ponavadi je to runda kakšne pol ure, največ 45minut.user posted image  Meni je prav. user posted image

Sva z Nejcem šparovček okrog obrnila in zmenjala kovance, da ima po en evro kovančke za v toplice za žetone (avto, avion, konj). Pa jabolčka sva nalupila in se kuha čežana. Bom za jošta prej ven vzela preden dam notri še dodatke. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
10.12.2008 11:18:04   
mishel
Zdravo čveke!!!

Prebrala sem vse, za komentirat je pa prevelik. Vas namesto tega vse  zeloooooo lepo pozdravljam.

A ima katera kak lep, malo bolj oseben verz za božič in novo leto? Čestitke sem naredila sama, zdaj pa ne vem kaj noter napisat.

ANITA GOITAN
Zgleda da je res, kar vsi pravijo. Da otroci prej obvladajo računalnik kot pa hodijo in govorijo. user posted image user posted image user posted image

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
10.12.2008 11:19:26   
mishel
Pa glede lulčeka, David ga ima čist po atiju user posted image user posted image .

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
10.12.2008 11:22:38   
sayuri
Dan. Šele zdaj sem uspela do RR priti. user posted image

Vidim, da se vam kar nekaj čveka. Ja, dežek je zunaj in te dni bo na naši temi spet bolj čvekajoče user posted image .

sandra sem šele danes vidla ZS in ti odgovorilauser posted image
anita Zoja je ta prava surfarka user posted image user posted image user posted image
Vilika ja, seveda je lahko še kdo zraven na plavanju. Ne vem, kako imajo to poštimano v Dolenjskih, ampak na Difu je bila včasih svakinja z mano, pa je šla tud v vodo skupaj z nama... Sem se pa tud jaz prijavila za Dolenjske toplice za uro od 17h-18h user posted image . Pa email sem jim napisala in sem danes dobila odgovor. Fredov obroč imajo tam. Je lažje, ker imajo že napihnjene in se vadba takoj začne.... Ga boš pa kje drugje uporabila, ko boste šli plavat.
Jaz pa vseeno moram kupit Freda. user posted image  Z enim user posted image  bomo plavali na tečaju, z drugim user posted image  bomo pa malce čofotali ta čas. Pa je fajn, da je v Fredu.

A katera prodaja rdeč Fredov obroč (tejkaz vem da ga je že prodala) user posted image

neža jaz sem tudi že poskusila krompirček - 4 dni nazaj in sta navdušena. Danes sta pa brokoli prvič jedla in cmokala na vse. user posted image user posted image user posted image

En se oglaša.... pridem kasneje nazaj

< Sporočilo je popravil sayuri -- 10.12.2008 11:23:41 >

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
10.12.2008 11:23:43   
gajka

ja, jaz jo mam, čak še znamka: Rama

Pinjenec je mlečni izdelek, ki nastane kot stranski proizvod pri pripravi masla iz smetane. Torej je v Rami tudi ''mlečni'' izdelek, kar za dieto brez KM najbrž ne velja. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 10.12.2008 11:24:08 >

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
10.12.2008 11:30:55   
sayuri
Je bil lažni alarm user posted image

tejkaz jaz imam Becel margarino, pa je med sestavinami tud sirotka v prahu, tko da ti najbrž tud ne ustreza.

Zoja Miša kakšna je ta krema Nuxe? Za obraz? Za kakšno kožo? Tkole čez zimo mi vedno kožo na obrazu skup vleče. Že tko mam ful ful suho,pa bi rda s kakšno novo kremo poskusila. Sedaj imam Garnier in mi kar ustreza.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
10.12.2008 11:36:25   
gajka
Sem prišla iz ZD kot da bi me vlak povozil... Roke imam do tal od prenašanje Roka v eni roki in jajčke ter ostalih stvari v drugi roki... user posted image Sva mogla dat vodo in kri, pa raje ne bom opisovala, kako sva kot dva bedaka najprej čakala pol ure pred ''otroškim'' laboratorijem, pa so se odločili, da danes tam nihče ne bo delal, potem sva pa na koncu mogla v ''odraslega'' it. To, da moraš vmes vse sam tovorit čez vse dolge hodnike in stopnice, jim je prav malo mar! user posted image Pa kričanje pri jemanju krvi iz prstka, ko ga je tista, saj ne vem, kaj naj sploh rečem, baba frdamana, stiskala za prst in poskušala ven stisnit tistih nekaj kapljic krvi. Potem sem ga z vso od krvi popackano roko in vsega jokajočega končno lahko spokala za domov. Doma pa šok! Sem mu s fiziološko ostanke krvi z roke očistila in ugotovila, da mu je pri vse krempljenju na prstu na cca. 1×0.5 cm fleku celo kožo dol spraskala! user posted image user posted image Ja, pol pa ni čudno, da je tam kričal kot prašiček pred zakolom! Zraven mi še pa reče, da če bo premalo krvi, bova še pač mogla enkrat prit! user posted image Da ne bom potem jaz koga spraskala oz. ga bo kdo drug s tal praskal! user posted image

tejkaz - zdaj čakamo na izvide vode in krvi. Potem pa, če se stanje ne izboljša in izvidi ničesar ne pokažejo, je P včeraj po telefonu omenjala dodatne (alergološke?) teste, ki se izvajajo po 5 mesecu starosti in te lahko za ta čas za 2 dni hospitalizirajo. Predvidevam, da se gre to za Pediatrično... user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
10.12.2008 11:40:25   
Erin
PABLO - lepo da si se ponovno javila!user posted image Pa super za družbo v vašem koncu...punca bo pa blažena med fanti  :)

naty - čestitke za 1 leto user posted image user posted image user posted image user posted image

tejka - super da je z blatom vse ok.user posted image Pa le malo se pojdi k mami pocrkljat. Bo mala dva pomerkala, tebe pocrkljala, ti boš naredila delo dokonca pa še odpočila si boš malo...user posted image

Zoja Miša - super za noč! Pa kdaj v naš konec pridi, če ne veš kamuser posted image user posted image

Srečanje pa res lahko naredimo...kdaj pa? user posted image Med tednom, vikendom, dopoldan, popoldan??user posted image

Paket naj bi mogla dobiti vsaka porodnica v P. Ne razumem zakaj ga nekatere niste?user posted image

http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_content&task=view&id=24&Itemid=38

anita - tvoja Zoja pa že tako lepo sediuser posted image ..prav faca je ko takole tipka po tipkovnici... Kdaj prideta kaj k "sosedom"???

Vilika - super za korenčkauser posted image user posted image user posted image Naš pa še ne zna  jesti...ampak mu nič ne silim...počasi mu dajemmalo na jezik, potem 75% ven plune, mene popljuvauser posted image , 25% pa po jeziku "melje" in poje... naj okuša, kako je treba bo že usvojil en dan...user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
10.12.2008 11:42:02   
gajka
Margarina, ki jo imam jaz: Vitaquell Vitarine Bio. Ne moreš je uporabljati za cvrtje ali kuho.
Sestavine: voda, sončnično olje, palmino olje, olje palminih zrn, korenjev sok, gostilo: kalijev alginat, limonov sok, emulgator: gensko nemodificiran sojin lecitin, morska sol, naravne arome.
Okus: kot bi na kruh namazal PVC folijo... user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
10.12.2008 11:44:32   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

včeraj sva bila pri moji prijateljici in si je Rok skoraj vrat izpahnil, ker je prišel nekam, kjer šeni bil - še apat ni mogel, tako je blo zanimivo ...

user posted image user posted image user posted image

Ja no..mlad moraš "raziskat" svet...user posted image Naš je tud tak..a so vsi user posted image taki firbci??

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
10.12.2008 11:48:44   
anita goitan
erin jah ne vem kdaj bova kaj na Cankarjevi, če pa bova ti popiskamuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
10.12.2008 11:51:49   
sayuri
gajka user posted image  Bogi Rok. Jaz sploh ne morem razumet, kako naše zdravstvo ne ve, da z dojenčkom ne prideš ravno luft mešat v ZD, no. ZAkaj je treba zmalimi pikci vedno čakat. user posted image

Erin tudi mi smo dobili ta pakete oz. kar dva. user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
10.12.2008 11:57:06   
Erin
gajka -ajeej user posted image user posted image kakšen odnos in "nežnost" zdravstva... Ti se kar zavzemi za njegov dobrobit in se pritoži, vsakič ko ti kaj ne bo všeč...  Jaz sem postala odkar imam Tilna zelo zaščitniška in upam vsakemu vse rečt in nisem tiho, kar prej zame ni veljalo. Vlogo njegovega zaščitnika sem vzela resno in to zavzeto opravljam.  Moj otrok je le MOJ otrok.  Ne biti tiho, če ti kaj ni všeč. Ne more tako nežno otroško kožo tako zmaličit da dobi malo krvi noooo...vampir babji...grrrrr...user posted image
Upam da bodo rezultati dobri..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?