|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
10.12.2008 10:47:42   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
....

tasa, nič ne bom kuhala. Ko me je mož gledal, kako se vlečem po stanovanju, je rekel, da greva ven jest. user posted image user posted image user posted image  Pa res nimam energije stat za štedilnikom zdajle.

najaa ja super, da ne rabiš kuhat user posted image
bom to sprobala tud jaz, ko pridem iz lenarta user posted image . Samo pri men je problem, ko njega ni do 3h doma. Bom v sob. sprobala če pri mojemu tud pali to, ko bom hodla kot mesečnik po stanovanju..user posted image , da bo reko da greva ven jest.
Uhh ne, v sob. sva povabljena na roj.dan user posted image  popoldan ob 15h. No pa enkrat drugič..user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
10.12.2008 10:53:00   
Yassy
tasa- vem, sej se poskusam potolazit, da bo kmalu tu in da je vse ok, ampak na zalost so custva mocnejsa, predvsem zaradi tega ker na to nisem bila sploh pripravljena,....ves kako je ko z nekom zivis leto in pol, pol mores kar na lepem it stran, oba ful trpiva, ampak hvala bogu, da je vsaj on toliko mocen, da me skoz tolazi, pa vem da morem bit mocna tudi zarad najine pupe, se trudim, ampak pride samo od sebe,....sploh pa pri meni, sem ful custven clovek in me take stvari potolcejo do konca,....ampak drzim pesti da nama kmalu ratauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
me je pa kr malo zvilo, ko mi je par dni nazaj pisala kolegica,...njen j tud od dol, pa sta porocena tako kot midva, in vlozila za vizo, prvo sta cakala nevem koliko casa da so jima dodlili datum za intervju, in evo po tem ga pa zavrnejo, ni dobil vize z razlogom, da ce sta skupaj oba ogrozata okolje, mislim so debili na tem VP da vecji nebi mogli bit, sploh pa ta baba tam, ji ne morem drugace rect,.grrrrrrr men je tko zivc dvignila, da sem ko sem bla ol, klicala ministra Rupla, ker tako obnasanje ne sodi na to pozicijo,....naredijo iz tebe zivcno razvalino, pa ce vseeno drugace nisi,...
mojega so prvic zavrnili z vizo, sicer se nisva ba porocena takrat, ker ni imel zadostnih sredstev za prezivljanje,...mislim halo,...vlozila sva vizo za 1 mesec za obisk, da spozna moje starse, vlozi jo 19.2, zavrnjen je bil 20.2, bancni izpiski so pa k njim prisli 21.02,cakal pa je na odgovor 14 dni,....mislim tuuu much,...pol mu pa rece tm nek usluzbenec, da zavrnitev ni bla z razlogom, naj se enkrat poskusi, da naslednjic bo pa dobil,pa pravi mi moramo samo napisat nek razlog za zavrnitev, ni pa nujno da je to res razlog.Sej pravim se ti sfuzla,...jst sem se ze z vsemi tm skregala, pa jim MZZ za vrat obesla,...kr direkt do ministrauser posted image user posted image user posted image

drugace pa mas ZS tasa:)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
10.12.2008 10:56:09   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

....

tasa, nič ne bom kuhala. Ko me je mož gledal, kako se vlečem po stanovanju, je rekel, da greva ven jest. user posted image user posted image user posted image  Pa res nimam energije stat za štedilnikom zdajle.

najaa ja super, da ne rabiš kuhat user posted image
bom to sprobala tud jaz, ko pridem iz lenarta user posted image . Samo pri men je problem, ko njega ni do 3h doma. Bom v sob. sprobala če pri mojemu tud pali to, ko bom hodla kot mesečnik po stanovanju..user posted image , da bo reko da greva ven jest.
Uhh ne, v sob. sva povabljena na roj.dan user posted image  popoldan ob 15h. No pa enkrat drugič..user posted image

Sam da men se ni blo treba delat, da sem kot mesečnik, ker sem res bila. Vstala sem ob 5h s tamalo, ker ni hotla več spat. Pa še od včeraj bi morala noter spravit. user posted image
No sej, vsaj kava me je malo spravila pokonci.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
10.12.2008 11:02:00   
Yassy
hvala pupe mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image sej pravim da se skusam nekako pomirit, in v sebi mam nekako pozitivne misli, ampak saj veste...user posted image user posted image user posted image
Pupa te vikend me aka pogovor, pa da vidimo, kaj in kako se bo razvilo,....se hvala bogu da je mami z mano, da me razume in podpira, pa brat pa sestra, drugace nevem kaj bi,..sam je tesko neoga prepricat v nekaj, ce je ta oseba trmasta ko konj,.vedno misli da ma prov, ko pa ga na koncu zakopljes v dokaze, da nima prav pa vtihne,...ampak jst se vedno tolazim,...vse se vraca vse se placa,....bo cas prisel tudi se zanj,...

me prav orng zanima kaj so nardili z nagradno igro busijev,..ne duha ne sluha o tem,....mogoce so jo kr med sabo raztalali hehehheuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
10.12.2008 11:11:21   
tasa_m
punce iz Mb. okoliša, katere ste dale vlogo za tist paketek-varna prihodnost, ko sem vam posredovala link, (za vse katere boste rodile v Mb. ali Ptujski P.) ali vas je gospa že klicala? Mene je ravnokar. Full prijazna gospa, odg. na par vprašanj in je to to.
Je rekla da bo paketek nasl. tedn že pri nas doma user posted image  pa da vidimo, kaj so nam lepega poslali..user posted image

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
10.12.2008 11:13:20   
tasa_m
Yassy sem te dodala user posted image

Zdaj pa grem tud jaz malo pospravit..mam 2 stroja za pospravit pa se mi nikamur ne mudi user posted image  .. pol pa bom hitela kot nora, ko bo mi vsaka minutka bla prekratka user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
10.12.2008 11:19:56   
Pupa7
pupe tok ste pridne, da mam čist slabo vest ko sam ležim... user posted image user posted image jaz bi tudi prala pa likala pa sesala pa kuhala, če že druzga ne...

zdej štrikam... pa se mi tud to več ne da najbl...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
10.12.2008 11:25:43   
Yassy
vas zapuscam,...grem v ZD,..pa se kasneje se kaj tipkamo,..uzivajte,...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
10.12.2008 11:27:02   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

pupe tok ste pridne, da mam čist slabo vest ko sam ležim... user posted image user posted image jaz bi tudi prala pa likala pa sesala pa kuhala, če že druzga ne...

zdej štrikam... pa se mi tud to več ne da najbl...

Pupa ne skrbi, boš vse nadoknadla od marca dalje. Si boš verjetno še želela kak dan preležat (tak kot verjetno vse)
Zdaj pa samo leži pa mir!! user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
10.12.2008 11:28:14   
čebeica maja
DAN!

Pupa- men je tud grozno k  nič nedelam, pa kaj čmo. Nisem še pohvalila tvojih slikic, lepo, mi pa ne odpre tiste strani.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
10.12.2008 11:28:44   
Pupa7
pa saj sem pr mir user posted image pa mi je teeeeeeeeeečnooooooooooooo user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
10.12.2008 11:30:16   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

DAN!

Pupa- men je tud grozno k  nič nedelam, pa kaj čmo. Nisem še pohvalila tvojih slikic, lepo, mi pa ne odpre tiste strani.

čebeica hvala, ma kaj ti ne odpre?

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
10.12.2008 11:32:20   
tasa_m

pa saj sem pr mir user posted image pa mi je teeeeeeeeeečnooooooooooooo user posted image

user posted image user posted image  TEBI PA SE DA NE??
Zdaj pa sem te še nahrulila user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
10.12.2008 11:33:17   
tasa_m
jjasna85, Lolita23  vidim vajuuuuuuuuuuu..
Takoj na raport pa povejta kaj se kaj dogaja ?!! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
10.12.2008 11:33:59   
čebeica maja
sem pa glih hotla Yassi- vprašat  kakšno okolje ogroža tisti par, je pani.

Taščo in starše imam pa res zlate. Ste pa uboge tiste ki se nezastopte.

Neposredna povezava do sporočila: 4790
10.12.2008 11:37:09   
čebeica maja
Pupa-  tisto stran kjer so te slikce

Neposredna povezava do sporočila: 4791
10.12.2008 11:39:53   
mojčika

mojčika, kaj te je pa tako zvilo? Prebava?
A veš, da imam tudi jaz ekcem. Ampak v vsaki nos. se je stanje zelo izboljšalo. Imam pozitivne hormone, zgleda. user posted image
Streptokok - dobro, da si omenila, da vprašam na pregledu. Baje delajo test okoli 28t in če je pozitiven, te zdravijo in test ponovijo pred porodom.

Kot je napisala že ena, sem naredila napako, jedla sadje in mandarine zvečer, nato spila čaj. Hudo, kako je šlo od mene, me je res bolel cel trebuh, že dolgo ne tako.

No, če se  za streptokok preveja že tako zgodaj, 30. 12. ne smem pozabit vprašat.

Yessy, saj bo, ko bo tukaj, bo hitro vse pozabljenouser posted image , to pa tudi mene zanima, kako lahko nek par ogroža okoljeuser posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
10.12.2008 11:47:52   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image user posted image

PUpine umetnijeuser posted image

nisem še pohvalila,ker me kr naprej motišuser posted image user posted image user posted image
LEPE SLIKCE SOuser posted image user posted image

madona sm komi najdla zadevo na 181 strani... čebeica a ne odpre ti če klikneš na fotko?

bo treba spps prašat kaj je naredla da ne dela user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
10.12.2008 11:48:21   
jjasna85

Evo mene... se psihično pripravljam na kosilo (še 13min!!user posted image ), ker sm lačna ko pes že eno uro...

kako ste ostale? 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
10.12.2008 11:49:08   
čebeica maja
Pupa- glede slikc in ozadja, sem mal čekirala pri novemberkah, pa ima ena celo sobo poskikano, travo drevo, avtomobile iz risanke, pa zajček iz radiatorja gleda lepo, pa lepo je narisano. Prinas bomo tud vse nalimal, ker mamo v planu se selit, pa nebi rada kakšne umetnine tle pustilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4795
10.12.2008 11:49:55   
Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: mojčika

mojčika, kaj te je pa tako zvilo? Prebava?
A veš, da imam tudi jaz ekcem. Ampak v vsaki nos. se je stanje zelo izboljšalo. Imam pozitivne hormone, zgleda. user posted image
Streptokok - dobro, da si omenila, da vprašam na pregledu. Baje delajo test okoli 28t in če je pozitiven, te zdravijo in test ponovijo pred porodom.

Kot je napisala že ena, sem naredila napako, jedla sadje in mandarine zvečer, nato spila čaj. Hudo, kako je šlo od mene, me je res bolel cel trebuh, že dolgo ne tako.

No, če se  za streptokok preveja že tako zgodaj, 30. 12. ne smem pozabit vprašat.

Yessy, saj bo, ko bo tukaj, bo hitro vse pozabljenouser posted image , to pa tudi mene zanima, kako lahko nek par ogroža okoljeuser posted image

par lahko ogroža okolje s terorističnim napadom, recimo da postla poči med user posted image in soseda preplaši do te mere da pade v nezavest... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
10.12.2008 11:51:15   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

Evo mene... se psihično pripravljam na kosilo (še 13min!!user posted image ), ker sm lačna ko pes že eno uro...

kako ste ostale? 

jjasna mislm da si že prpravlena hahahaha DOBER TEK user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
10.12.2008 11:51:57   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

kako ste ostale? 

jaz sem trenutno še ok, vprašaj me čez 2 urci ko grem k diabetologu user posted image

Sem se lotla pospravljanja pa sem vse tak lepo zložla (ker se mi likat res ne da), pol pa sem htela zanest v spalnico pa v kopalnico pa mi je vse iz rok padlo.. user posted image  tak da sem se odločla, da nebom več se trudla z pospravljanjem..

Še malo pa boš papcala.. user posted image  dober tek ti želim..  Jaz si grem tud zdaj nekaj gor dat, drugač bom umrla od lakote. Jogurt me nič ne nasiti,..kaka čokoladica bi me ziher bolj user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
10.12.2008 11:53:02   
tasa_m
par lahko ogroža okolje s terorističnim napadom, recimo da postla poči med user posted image in soseda preplaši do te mere da pade v nezavest... user posted image user posted image user posted image user posted image

Pupa to pa lahko samo ti ven vsekaš user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
10.12.2008 11:56:53   
škratka
Jaz nimam časa tok sledit formu, pa vidim da ste me dale iz seznama nosečk.... No če lahko popravimo.
PDP 14.3.09. Novo mesto. Naslednji pregled imam v čet. 11.12., pridobila sem pa 10kg.
L.p.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?