mojčika
|
Dobro jutro. Če sem se včeraj hvalila, kako sem se naspala, se danes sigurno ne bom. Včeraj zvečer me je zvilo, sem bila na wc-ju celo uro in takoooo me je bolel trebuh, malo dete pa tako brcalo, da pa nisem bila čist prepričana, da se bo pošlo. No naša mala je HB kmalu zaspala, moža ni bilo in sem se res prav bala. Celo noč sem hodila na WC, kar že dolgo nisem, a očitno bo zdaj drugače , brcanja je pa tudi bilo toliko, da me vse boli No današnji dan bom kar posteljo peglala, popoldan pa grem do osebne zdravice, ker se mi je začel delat nazaj ekcem in tudi po trebuhu okrog popka in res ne vem, če advantan smem tam uporabljat. Sladko gre tudi pri meni zelo v promet, mi je pa možek že večkrat zmeril sladkor po obroku in je kvečjemu nizek in ne visok, nič čudnega, da se mi cel dan prikazuje sladko, panetone in čokolada. Kar se mam tiče, mi smo v sosednjem bloku, samo so tako zaposleni, da si ne moremo biti v napoto, je pa res, da smo v zelo dobrih odnosih, naša mala jih obožuje. V nasprotju z večino imam tudi zlato taščo, življenja brez nje si ne predstavljam in včasih se pohecam, da sem z možem na loteriji zlatih tašč zadela Pa še vprašanje, se boste dale testirat še za tisto bakterijo, nek streptokok, zdaj sem pozabila ime, to je nekje pred porodom???? lp