|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
10.12.2008 9:04:14   
Anonimen
ilatic, tega pa zdej sploh ne razumem. kako to misliš, da ne visijo dol lulčki. kam pa naj visijo?
ne vem, men se zdi da je naravno to, da lulek dol visi na jajčka. naravno je tisto, kar vidiš pri otroku, ne tisto kar potem delajo odrasli. user posted image

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1301
10.12.2008 9:06:43   
Anonimen
sicer se mi pa kr slabo dela pred očmi (karikiram user posted image ), ko vidim da se še stroka okol NOBENE stvari povezane z dojenčki ne zna, zmore etc. zmenit. tale forum mi je dal že večkrat vedet, da kar reče patronažna, zdravnik... je v večini primerov sam nasvet, ne pa navodilo, ker vsi govorijo drugače, torej ni "svetega prav" in bom večino delala po lastnem mnenju, volji in logiki!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1302
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 9:06:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1303
10.12.2008 9:12:40   
Tinky
Ma s temi lulčki je prav en kažin, Teo ga ima, kakor mu pade, jaz mu ga ne popravljam.
Sem pa moža vprašala, kje ima spravljeno oz. kako ima spravljeno premoženje in je rekel, da je odvisno od razpoloženja. Zdej ko je bolan ga greje med jajci user posted image user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
10.12.2008 9:14:16   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Ma s temi lulčki je prav en kažin, Teo ga ima, kakor mu pade, jaz mu ga ne popravljam.
Sem pa moža vprašala, kje ima spravljeno oz. kako ima spravljeno premoženje in je rekel, da je odvisno od razpoloženja. Zdej ko je bolan ga greje med jajci user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
10.12.2008 9:15:26   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

IZVIRNO SPOROČILO: netki

IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

IZVIRNO SPOROČILO: netki

a  je katera ne netlogu???

ja sam sem bol malo gor ker mi ni tko fajn. Meni je facebook velik bolši ker je tut več ljudi gor in sem jih ful več našla kot pa na netlogu. Zrihtaj si facebook, boš videla da je res. user posted image  

kako jih pa  iščeš?

a na facebooku misliš??

ja.....sem se že prijavila pa me neki zanima....ali lahko vsak gleda tvoj profil ali samo tisti ki pozna tvoj mail?

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
10.12.2008 9:17:27   
dzanika
netki tisti ki je tvoj prijatelj. Ki ga dodaš. Lahko pa naštimaš da lahko vsak gleda... Kokr hočiš.  Dej pošlji mi na ZS tvoj ime pa priimek pa te dodam in boš videla kako deluje...

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 9:22:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1308
10.12.2008 9:23:10   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: lex

nič grem jaz zdaj posušit lase pa lucidno sanjat o mojem, ker bi rada da je poleg mene mi je že danes dolgčas po njem. najbolj sem ga začela pogrešat po Aleksovem joku, da ga pogreša, me je kar zvilo. nisem jaz za te fore dolge odsotnosti - zvečer morejo vsi pišeki in ata petelin z mamo kuro bituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nočkouser posted image

sva na istem te dni, jaz še do jutri, zato točno vem kako se počutiš user posted image user posted image user posted image ,

joj kar malo groza me je, sami bomo še od 4.1.09-12.02.09, jaz se potem v takih primerih tolažim s tem, da imamo srečo, da je drugo vse ok, da smo zdravi,....in take odsotnosti niso nič v primerjavi s hudimi stvarmi, ki se drugim zgodijo.user posted image
Sta se pa že moja mami in ati javila, da prideta malo, kar sama od sebe. Mami prvi teden januarja in zadnji vzame dopust, ati pride potem enkrat vmes, pol sem pa še tašči rekla, če pride za kakšne par dni k nam, pa ne vem, nič kakšnega navdušenja, sploh ne vem, če bi ji še kaj omenila, bomo že. Pa saj ni panike, se v redu rihtamo, samo zakomplicira se pri kakšnih dejavnostih, pa govorilne ure, rod. sestanki bojo ravno takrat, pa take zadeve.

Joj kolk mi je faca Tian sedaj ko se obrača (trenutno je na tleh), ugotavljam, da moramo neki tepih v dnevno sobo na tla dati, ker ta blazina, ki jo ima sedaj je malo premajhna. Pa ne vem kakšen tepih, en lep ne preveč šekast, pa, da se ga da lepo čistiti. Evo sedaj že kar parket liže, ker je zlezel tako dalečuser posted image .

Aja Hruška Debeluška, ti imaš nek zelo praktičen voziček, jaz sedaj iščem, gledam nekaj, da bom lahko po trgovinah letala, da bo čimlažje iz avta, pa v avto,  da je čimbolj lahek, da se malo tudi ležalni del poleže, marela variante so mi kar v redu, gledala sem od Maclarna, so kar fajn, ta voz, ki ga imam sedaj je bolj terenski za naše logaške razmere se super obnese, ampak za šoping, pa živce zgubim in zašvicam do konca (dokazano).

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
10.12.2008 9:23:37   
maja24
Hvala bogu da moja nima lulčkauser posted image user posted image user posted image ,da bi zej mogla razglabljat o lulčku kako ga more met obrnenga,pa o kožci,hvala bogu da ma lulikouser posted image

Ilatic imel smo srečanje novorojenčkov z županomuser posted image

Vse naj naj za mini rojstni danuser posted image user posted image user posted image mater gre hitr,mim grede bo treba it delatuser posted image

Ela čebela

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
10.12.2008 9:24:14   
bastian111
Pozdravljene, tudi moj Gal noče jesti mleka sem danes povedala pri posvetovalnici in mi je zdravnica rekla da ni nič hudega.Naj je jogort,puding nasploh vse razen svinjskega mesa in rumenjaka ne.Smešno je to ,da do zdaj vedno govorila da fruchzwerge ne sme jesti ,ker ima dosti škroba ,danes pa rekla da ga naj je kot nadomestek za mleko.Pravi ,da bo nazaj pil in jedel mleko čes nekaj časa in da naj ne skrbim.Bil je tudi cepljen in naslednji pregled imava pri devetih mesecih.
Za seznam pa tele podatki pri 5 mesecih :-8930g
                                                                 -77cmm

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
10.12.2008 9:27:23   
dzanika
mojcek mi imamo obrok 120ml na vsake 3-4 ure. Tko da če zračunam poje v celem dnevu okrog 600ml. Mamo po večini 5 obrokov na dan, včasih 6.  Ma men se zdi da ne poje velik ampak se ful lepo razvija in to mi je pomembno. Zdej se je v enem mesecu in pol zredil 800g.

Neposredna povezava do sporočila: 1312
10.12.2008 9:27:52   
ilatic
Sem pa moža vprašala, kje ima spravljeno oz. kako ima spravljeno premoženje in je rekel, da je odvisno od razpoloženja. Zdej ko je bolan ga greje med jajci

user posted image user posted image user posted image

Tko naredite kot je ona. Vprašajte za nasvet svoje drage. Jaz sem in mi je rekel, da nikoli ni na jajčkah.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
10.12.2008 9:30:15   
liju
Dobro jutro!
No sem pa prišla napisat še enkrat, ko me je pa včeraj ven vrglouser posted image . Zdaj sem hitro gor skočla, ko mojega ni doma, da me ne krega, da pol pa me samo glava boli ko sem toliko na RRuser posted image user posted image user posted image

No včeraj smo imeli "užasan" danuser posted image  Nino je spet prehlajen in tak kašlja da se ti zmeša. Včeraj pa je bil celi dan taki tečko, da sem skoraj znorela, ni mu bilo za spat, igrat, nič. Kaj sem mu rekla je bilo ne, ne bom.user posted image Sem bila že čisto fertig psihično, glih toliko da se nisem jokala ko je prišel moj domov. user posted image Pa bi še nekak šlčo, če bi bil Nino samo tečak, te pa seveda še mora biti Žan solidaren z njimuser posted image . No pa da ne bi bila popolna večerna idila, se je Žan tak jokal zvečer ko je šel spat da res nisma več vedla kaj mu jeuser posted image  Pol začnem študirat, koliko je sploh spal čez dan, ja in seveda je bil preutrujen, ker je bilo spanje čez dan 2x po 15 min.user posted image  Samo da je včerajšnji dan minouser posted image . Danes ponoči, pa je spet Nino trpel s tem kašljem  user posted image , kak bi mu te lahko to oblažila? Dala sem mu ponoči slezov sirup, pa kaj bi še lahko?

blecky: Najprej hvala za pomoč pri puzzlih, veš kaj me še zanima, kaj je to lepilo full tekoče in steče med porami? Kaj se mi sprime pol na podlogo? Pa prosim, če še nisi oddala naročila za oriflem, da mi še enkrat pošlješ na ZS katalog, zadnjič sem ga samo preletela, zdaj pa ga več ne najdemuser posted image  Shranla pa ga nisem. Vem samo da imalo en parfum v akciji, ko je moji mami full dober in ji ga je sestra zlomla, tak da bi ji mi pol dali za božička novegauser posted image  Pa full lepe slikice od porokeuser posted image user posted image Pa ena velikauser posted image  za Tejo, da se čim prej pozdraviuser posted image

Kožica in pimpiuser posted image : nam je že pri prvem rekla da naj to počnemo lepo počasi. Pri vsakem umivanju, pa tudi čez dan kdaj pa kdaj. Nam pa vsako krat v posvetovalnici pregleda kako daleč gre in nam da napotke za naprej do kod lahko gre doluser posted image  Jaz mu nič ne popravljam gor, samo dvignem in obrišem odspodaj in dam nazajuser posted image  Samo tukaj se vidi kak ima vsak P svojo teorijouser posted image user posted image

rebeca:user posted image user posted image  za uspešni nakup, daj pa prilepi slikico avto sedeža, da vidim kakšen je, tudi mi ga moremo še kupit. Kakšna pa je bila cena? Daj pa hitro sprobaj kruhomat, ker meni ga bo božiček prineseluser posted image , pa da vidim če si zadovoljna. Čeprav jaz skoraj nič kruha ne jem , moj pa vsepovsod, bi ga skoraj moral on dobituser posted image user posted image
No tudi mi smo osvojili tehniko obračanjauser posted image user posted image Pa še nekaj me zanima, kaj se od katere malček joče, ko je na trebuhu, naš sovraži do onemoglosti. Se začne tak jokat, da znoriš. Ne vem no, tega od NInota nisem navajena

Včeraj smo prvič jedli krompirček in mu ni bilo všeč, tak se mu je dvigovalo, da sem mislila da bo bruhal, no pol pa sem dodala moje mleko in je bilo bolje.

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Zdej bom pa Baby Vac naročila.
Za piko na i, pa je mož spet bolan!!!

Boščeka za obauser posted image user posted image , beby vac, pa je itak zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image  Nosek mu pa le redno čisti, ker baje od tega lahko dobi tudi vnete uhiceuser posted image

Jutri imamo posvetovalnico in pol javim mereuser posted image  Aja, pa v vrtcu imamo jutri delovno popoldne, zdaj pa ne vem ali naj sploh Ninota peljem ali neuser posted image  Ker kašlja danes nič kaj ne, bom vidla pa kako bo jutri.

flower: full lep avataruser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bastian111

Pozdravljene, tudi moj Gal noče jesti mleka sem danes povedala pri posvetovalnici in mi je zdravnica rekla da ni nič hudega.Naj je jogort,puding nasploh vse razen svinjskega mesa in rumenjaka ne.Smešno je to ,da do zdaj vedno govorila da fruchzwerge ne sme jesti ,ker ima dosti škroba ,danes pa rekla da ga naj je kot nadomestek za mleko.Pravi ,da bo nazaj pil in jedel mleko čes nekaj časa in da naj ne skrbim.Bil je tudi cepljen in naslednji pregled imava pri devetih mesecih.
Za seznam pa tele podatki pri 5 mesecih :-8930g
                                                                -77cmm

Zanimivo, kaj zdaj pa lahko po njihovo kar naenkrat jeuser posted image
Imate full lepe mereuser posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem, Žan že protestira tukaj zraven, toti post pa pišem že od osmihuser posted image , če pa skozi rabita kajuser posted image .

Lepo bodite in javim jutri mere

lp

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
10.12.2008 9:32:52   
ilatic
Kupujem akvarij za dve zlati ribici (v enem letu so se trije razbili, ker je naša Iris mal štorasta). Če ima slučajno kakšna idejo, kaj kupit da se ne razbije!user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
10.12.2008 9:33:54   
dzanika
bastian imate pa že lepe mere! Gal je že pravi korenjak!

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
10.12.2008 9:35:08   
glugluglu
u Bastian, sem te pogrešala, daj se pogosteje javi, da vem, da sta z Galom ok, pa kakšne fajn mere user posted image user posted image user posted image Gal, za fruhtzverge res pravijo, da ni ok, (E-ji) raje kaj bolj naravnega, ampak jogurt, puding, tu je že kravje mlekouser posted image

kolk ste me nasmejale s temi lulčkiuser posted image , včasih so res pri previjanju lulčke kar gor obrnili, tako, da, če se je polulal, je potem imel lulanje na popku, ampak meni tega že pri Marku ni bilo treba početi, meni se to zdi nenaravno, takrat in sedaj je luli tako kot mu zapaše, to pa je: na jajčkihuser posted image .

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 9:35:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1318
10.12.2008 9:36:50   
Anonimen
Če ima slučajno kakšna idejo, kaj kupit da se ne razbije!

betonski akvarij user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1319
10.12.2008 9:36:52   
ilatic
Nino trpel s tem kašljem , kak bi mu te lahko to oblažila? Dala sem mu ponoči slezov sirup, pa kaj bi še lahko?

FULL FIZIOLOŠKE! To full spuca. Našmu je samo fiziološka v enem tednu popravla zelo hud kašelj!

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
10.12.2008 9:39:18   
Majuska
'jutro pupe,

jaz sem danes čista zaspanka ... me je mali zbudil, ko se je oglasil in me je kar vrglo pokonci, ko sem slišala njegov glasek. Bogve, koliko časa je že brundal poleg mene user posted image pa še ene čudne sanje sem imela.

Evo, najedel se je, zdaj spet pančka, mami je v miru pozajtrkovala. Grem pristavit za kofi ...

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
10.12.2008 9:39:22   
ilatic
betonski akvarij

user posted image user posted image kje pa ga kupim? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
10.12.2008 9:39:43   
dzanika
glugluglu men se tut zdi nenaravno mu nekaj premikati lulčka. user posted image   Se mi zdi da je najbolje da je tko kot je in mu ga tut nič ne premikam. Obrišem in pustim tako kot je.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 9:41:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1324
10.12.2008 9:41:55   
rovar_ka
Lunica, bravo za prespano nočuser posted image user posted image user posted image

pa vsem ki danes praznujete mini r.d.-je, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?