liju
|
Dobro jutro! No sem pa prišla napisat še enkrat, ko me je pa včeraj ven vrglo . Zdaj sem hitro gor skočla, ko mojega ni doma, da me ne krega, da pol pa me samo glava boli ko sem toliko na RR No včeraj smo imeli "užasan" dan Nino je spet prehlajen in tak kašlja da se ti zmeša. Včeraj pa je bil celi dan taki tečko, da sem skoraj znorela, ni mu bilo za spat, igrat, nič. Kaj sem mu rekla je bilo ne, ne bom. Sem bila že čisto fertig psihično, glih toliko da se nisem jokala ko je prišel moj domov. Pa bi še nekak šlčo, če bi bil Nino samo tečak, te pa seveda še mora biti Žan solidaren z njim . No pa da ne bi bila popolna večerna idila, se je Žan tak jokal zvečer ko je šel spat da res nisma več vedla kaj mu je Pol začnem študirat, koliko je sploh spal čez dan, ja in seveda je bil preutrujen, ker je bilo spanje čez dan 2x po 15 min. Samo da je včerajšnji dan mino . Danes ponoči, pa je spet Nino trpel s tem kašljem , kak bi mu te lahko to oblažila? Dala sem mu ponoči slezov sirup, pa kaj bi še lahko? blecky: Najprej hvala za pomoč pri puzzlih, veš kaj me še zanima, kaj je to lepilo full tekoče in steče med porami? Kaj se mi sprime pol na podlogo? Pa prosim, če še nisi oddala naročila za oriflem, da mi še enkrat pošlješ na ZS katalog, zadnjič sem ga samo preletela, zdaj pa ga več ne najdem Shranla pa ga nisem. Vem samo da imalo en parfum v akciji, ko je moji mami full dober in ji ga je sestra zlomla, tak da bi ji mi pol dali za božička novega Pa full lepe slikice od poroke Pa ena velika za Tejo, da se čim prej pozdravi Kožica in pimpi : nam je že pri prvem rekla da naj to počnemo lepo počasi. Pri vsakem umivanju, pa tudi čez dan kdaj pa kdaj. Nam pa vsako krat v posvetovalnici pregleda kako daleč gre in nam da napotke za naprej do kod lahko gre dol Jaz mu nič ne popravljam gor, samo dvignem in obrišem odspodaj in dam nazaj Samo tukaj se vidi kak ima vsak P svojo teorijo rebeca: za uspešni nakup, daj pa prilepi slikico avto sedeža, da vidim kakšen je, tudi mi ga moremo še kupit. Kakšna pa je bila cena? Daj pa hitro sprobaj kruhomat, ker meni ga bo božiček prinesel , pa da vidim če si zadovoljna. Čeprav jaz skoraj nič kruha ne jem , moj pa vsepovsod, bi ga skoraj moral on dobit No tudi mi smo osvojili tehniko obračanja Pa še nekaj me zanima, kaj se od katere malček joče, ko je na trebuhu, naš sovraži do onemoglosti. Se začne tak jokat, da znoriš. Ne vem no, tega od NInota nisem navajena Včeraj smo prvič jedli krompirček in mu ni bilo všeč, tak se mu je dvigovalo, da sem mislila da bo bruhal, no pol pa sem dodala moje mleko in je bilo bolje. IZVIRNO SPOROČILO: Tinky Zdej bom pa Baby Vac naročila. Za piko na i, pa je mož spet bolan!!! Boščeka za oba , beby vac, pa je itak zakon Nosek mu pa le redno čisti, ker baje od tega lahko dobi tudi vnete uhice Jutri imamo posvetovalnico in pol javim mere Aja, pa v vrtcu imamo jutri delovno popoldne, zdaj pa ne vem ali naj sploh Ninota peljem ali ne Ker kašlja danes nič kaj ne, bom vidla pa kako bo jutri. flower: full lep avatar IZVIRNO SPOROČILO: bastian111 Pozdravljene, tudi moj Gal noče jesti mleka sem danes povedala pri posvetovalnici in mi je zdravnica rekla da ni nič hudega.Naj je jogort,puding nasploh vse razen svinjskega mesa in rumenjaka ne.Smešno je to ,da do zdaj vedno govorila da fruchzwerge ne sme jesti ,ker ima dosti škroba ,danes pa rekla da ga naj je kot nadomestek za mleko.Pravi ,da bo nazaj pil in jedel mleko čes nekaj časa in da naj ne skrbim.Bil je tudi cepljen in naslednji pregled imava pri devetih mesecih. Za seznam pa tele podatki pri 5 mesecih :-8930g -77cmm Zanimivo, kaj zdaj pa lahko po njihovo kar naenkrat je Imate full lepe mere Zdaj pa grem, Žan že protestira tukaj zraven, toti post pa pišem že od osmih , če pa skozi rabita kaj . Lepo bodite in javim jutri mere lp