Alfabeta
|
Čer! Mam novico....mi smo spet bolni . Teče iz nosa, kašlja,....Mislim, naj mi še kdo reče da je dojenje dvig imunskega sistema. Pa jo ujame . Pravzaprav se sploh še ni dobr pozdravila, kašlja še od zadnjič, samo da sedaj precej "grše". Pa ravno sedaj.....Jutri naj bi šla prvič v varstvo , pa ne bo nič. klepetka draga, za vsakim dežjem posije sonce......Tudi tebi bo, čeprav morda sedaj izgleda da ne bo. Moćno stiskam pesti, da se vse izteče kot se mora. Pa upam, da ta ki ti je to zakuhala...no, da jo čaka palica nekje nekdaj....Pa Lana za spanje. Ti bom jaz našo pripeljala v učno uro klaja, pri nas je eno privat varstvo 150€. Tudi meni se zdi 250€ "tu mač" karatina, sem že enkrat prej napisala, pa ne več če si prebrala. Za pogum koala, tudi zate stiskam pesti in pošiljam roj Zdaj sem obdelala vas na K zdaj gremo pa naprej... gašper in mala pikica tudi vama za spanje. Drugače pa so eni otroci res taki, da se ne marajo cartat. Moj prvi je bil tak. Se ni nikoli hotel, sedaj ko je večji se pa prav rad stisne, ampak samo k nama z možem. Upam, da bo Gašperja hitro minila tale faza. Pa vem, da ti ni lahko . limma, ti imaš pa res kruto varianto službe , ampak .......Upam, da se ti pokaže kaka boljša varianta. porodniška....vse obvestijo, samo odločba je prišla ko se je izteklo prve 3 mesece, pa ste verjetno že pozabile, da je sploh prišla sem pa danes tudi jaz žalostna. Same slabe novice poslušam o kolegicah in znankah, mlajših in malo starejših od mene, kako so bolne, vse imajo raka, ena celo tahitrega . Pa naj gre v tri....., kaj nuca, da hujšamo, se odrekamo miljon in eni stvari, pa se sekiramo za malenkosti, pa za ene kurč... traparije, ko te pa lahko potem takole useka.....Mah....želim jim da bi se dobro izteklo grem.... Da ne pozabim.....vsem slavljenčkom VSE NAJBOLJŠE!!!!!
|