Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:11:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh, sem po branju treh strani za nazaj že obupala, ne morem vsega predelat... Sem pa opazila dvoje: 1. nina7 is back 2. StBarbara se je javila na dolžnost barbaw, ti moram povedat, da je danes mene razpenil moj dedec. In to tako zelo , da bi ga Ne bom javno pisala, za kaj gre, je pa tretjič v mesecu in pol prelomil isto obljubo, tokrat res kapitalno. Tudi jezna več nisem nanj, imam pa njegove neodgovornosti skrajno poln k Saj bi zlila tule ven ves gnev, ampak določenim nepovabljenih bralkam ne bom metala kosti za glodanje. Sem pa valjar v roke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:11:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo moj "gleda" fuzbal tako kot vedno = MIŽE
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:11:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tale pravljica od barbaw je pa dolga po moje je šla tja, kamor grem jz zdele nisem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:11:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Hvala, punce A zdaj boste pa vse ušle spat, ko sem jaz prišla gor duševne baterije nafilat? NNNNEEEEE
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:11:59
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh, sem po branju treh strani za nazaj že obupala, ne morem vsega predelat... Sem pa opazila dvoje: 1. nina7 is back 2. StBarbara se je javila na dolžnost barbaw, ti moram povedat, da je danes mene razpenil moj dedec. In to tako zelo , da bi ga Ne bom javno pisala, za kaj gre, je pa tretjič v mesecu in pol prelomil isto obljubo, tokrat res kapitalno. Tudi jezna več nisem nanj, imam pa njegove neodgovornosti skrajno poln k Saj bi zlila tule ven ves gnev, ampak določenim nepovabljenih bralkam ne bom metala kosti za glodanje. Sem pa Ga bom kar z valjarjem po buč parkrat vsekala Jaz bi pa naredila tole in tole Nič ne šparaj - udri punca
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:12:43
|
|
|
|
Anitka
|
Barbaw kaj ste brali?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:13:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tale pravljica od barbaw je pa dolga ma se nekaj dere kateri????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:13:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh, sem po branju treh strani za nazaj že obupala, ne morem vsega predelat... Sem pa opazila dvoje: 1. nina7 is back 2. StBarbara se je javila na dolžnost barbaw, ti moram povedat, da je danes mene razpenil moj dedec. In to tako zelo , da bi ga Ne bom javno pisala, za kaj gre, je pa tretjič v mesecu in pol prelomil isto obljubo, tokrat res kapitalno. Tudi jezna več nisem nanj, imam pa njegove neodgovornosti skrajno poln k Saj bi zlila tule ven ves gnev, ampak določenim nepovabljenih bralkam ne bom metala kosti za glodanje. Sem pa Ga bom kar z valjarjem po buč parkrat vsekala Jaz bi pa naredila tole in tole O punca, kar daj si duška, če ne drugač pa virtualno, tud pomaga
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:14:19
|
|
|
|
Estrella*
|
Evo naš je na kavču kapituliral in glasno vleče dreto
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:14:23
|
|
|
|
hijenca
|
Moj Videk je pa sam od sebe zaspal v kinderpetu Kak je mama vesela, ker ima tako pridnega otroka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:15:02
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo naš je na kavču kapituliral in glasno vleče dreto ponev v roke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:15:23
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj Videk je pa sam od sebe zaspal v kinderpetu Kak je mama vesela, ker ima tako pridnega otroka. Priden Videk
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:15:34
|
|
|
|
hijenca
|
barbaw vidva z možekom sta se pomirla?? Ali je še kaj vroče krvi?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:15:37
|
|
|
|
špelin@
|
Vsaj takole virtualno si lahko dam duška... Sem pa v besu razbila svoj telefon in ga komaj spravila nazaj v približno delujoče stanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:16:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh, sem po branju treh strani za nazaj že obupala, ne morem vsega predelat... Sem pa opazila dvoje: 1. nina7 is back 2. StBarbara se je javila na dolžnost barbaw, ti moram povedat, da je danes mene razpenil moj dedec. In to tako zelo , da bi ga Ne bom javno pisala, za kaj gre, je pa tretjič v mesecu in pol prelomil isto obljubo, tokrat res kapitalno. Tudi jezna več nisem nanj, imam pa njegove neodgovornosti skrajno poln k Saj bi zlila tule ven ves gnev, ampak določenim nepovabljenih bralkam ne bom metala kosti za glodanje. Sem pa Ga bom kar z valjarjem po buč parkrat vsekala Jaz bi pa naredila tole in tole
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:16:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Hvala, punce A zdaj boste pa vse ušle spat, ko sem jaz prišla gor duševne baterije nafilat? Ne jaz bom še tu, ker včerajšne napake ne bom ponovila Estrella naju je obe prehitela in bo sedaj do konca gor neče moči ove noči Včeraj sem šla prezgodaj spat in nisem mogla zaspat, pol ko pa sem sem imela grde sanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:16:12
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj Videk je pa sam od sebe zaspal v kinderpetu Kak je mama vesela, ker ima tako pridnega otroka. naš pa gleda zvezdico in se razburja, spet me izsiljuje. in zdej ga nej pustim da se dere, pa bo jutr res brez glasu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:16:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Barbaw kaj ste brali? To je moje!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:16:17
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Vsaj takole virtualno si lahko dam duška... Sem pa v besu razbila svoj telefon in ga komaj spravila nazaj v približno delujoče stanje Ups
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:16:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo naš je na kavču kapituliral in glasno vleče dreto Kako bi gledal, če bi mu drva zraven kavča nastavila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:16:22
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj Videk je pa sam od sebe zaspal v kinderpetu Kak je mama vesela, ker ima tako pridnega otroka. Priden Videk In jaz bom imela sedaj mir do 7-8 ure zjutraj!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:16:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj Videk je pa sam od sebe zaspal v kinderpetu Kak je mama vesela, ker ima tako pridnega otroka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:16:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj Videk je pa sam od sebe zaspal v kinderpetu Kak je mama vesela, ker ima tako pridnega otroka. No saj bo osvojil tud to veščino. Übung macht Meister
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:16:33
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj Videk je pa sam od sebe zaspal v kinderpetu Kak je mama vesela, ker ima tako pridnega otroka. Priden Videk priden...mogoče pa uspe celo varji v ležalniku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:16:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tale pravljica od barbaw je pa dolga ma se nekaj dere kateri???? vedno se ta velik dere, Maja pol ni tako tečna in težka Ima resne probleme z navezanostjo name.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?