Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:11:08
|
|
|
|
Estrella*
|
Nina, a ju3 boš doma? Skor ne bi verjela. Kako je z Gajo???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:11:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* O a pol ju3 pade 5000? Če boš danes zgovorna in jutri bo padla bp, pa še me bomo bližje 02 kam ???? Delam na 5000. Rabim samo en bolj zgovoren dan pa pade. Februarčice ni mi potegnilo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:12:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja spet izsiljuje in se krega v posteljici. Kaj pa Jaka? Se še igra? Andraž še tud ni zrihtan, Alja je pa prej povečerjala in sedaj se igra z atom. Jaz sem za danes službovanje končala Jaka v pižami gleda risanko, potem dobi pravljico in gre spat. jaz bi pa mogla kletko spucat, pa hrano dat hrčkoma. To bom malo kasneje naredila. Jutri jima pa moram generalko naredit. Jaz tudi, imam totalno štalo in ne sprejemam obiskov Grem pa ju3 popldan sama v LJ po darila in sem mojmu zatežila da me do polnoči ne bo nazaj. Je rekel, da lah tud šele ob 6 tih zjutraj Jaz bi to izkoristila. Koliko vožnje pa imaš do Lj, časovno mislim? cca 35 minut. Izkoristit pa mislim, je danes še sveža rana, se je pimajal s šihta on 19-30
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:13:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Evo mene. Sm opazla, da se sploh še nism javla na 7.delu,pa v soboto sm bla na rr,dons je pa torek .Ja nč, ,ste res prave čveke. Sm že hotla včer neki napisat pa me je kr minilo k sm vidla kje sm ostala . Ma težko se je nazaj vklopit k tok strani zaostajaš. Me ni blo nč doma v nedeljo in ponedeljek,dons sm mela pa obiske.Bom jutr več gor,ker bom mal doma. Si bila že na listi pogrešanih A si risala?? A res ,ja sej ni čudn če drugač vsak dan visim tuki. Ma nism,še nism dobla vseh pripomočkov. Ma težko se je pol vklopit k tolk zaostajaš,to je tko k večji kup posode maš za pomit manj se ti da pomivat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:13:52
|
|
|
|
Estrella*
|
Joj, se sedaj režim Iz dnevne se sliši samo vpitje...mislim, da Mateju po dobre pol ure z mulci popuščajo živci..yessssssss
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:14:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja spet izsiljuje in se krega v posteljici. Kaj pa Jaka? Se še igra? Andraž še tud ni zrihtan, Alja je pa prej povečerjala in sedaj se igra z atom. Jaz sem za danes službovanje končala Jaka v pižami gleda risanko, potem dobi pravljico in gre spat. jaz bi pa mogla kletko spucat, pa hrano dat hrčkoma. To bom malo kasneje naredila. Jutri jima pa moram generalko naredit. Jaz tudi, imam totalno štalo in ne sprejemam obiskov Grem pa ju3 popldan sama v LJ po darila in sem mojmu zatežila da me do polnoči ne bo nazaj. Je rekel, da lah tud šele ob 6 tih zjutraj Jaz bi to izkoristila. Koliko vožnje pa imaš do Lj, časovno mislim? cca 35 minut. Izkoristit pa mislim, je danes še sveža rana, se je pimajal s šihta on 19-30 Kdaj pa konča?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:15:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Evo mene. Sm opazla, da se sploh še nism javla na 7.delu,pa v soboto sm bla na rr,dons je pa torek .Ja nč, ,ste res prave čveke. Sm že hotla včer neki napisat pa me je kr minilo k sm vidla kje sm ostala . Ma težko se je nazaj vklopit k tok strani zaostajaš. Me ni blo nč doma v nedeljo in ponedeljek,dons sm mela pa obiske.Bom jutr več gor,ker bom mal doma. Si bila že na listi pogrešanih A si risala?? A res ,ja sej ni čudn če drugač vsak dan visim tuki. Ma nism,še nism dobla vseh pripomočkov. Ma težko se je pol vklopit k tolk zaostajaš,to je tko k večji kup posode maš za pomit manj se ti da pomivat Ko sem jaz v zaostanku(beri par urnem) se vklučim v trenutno debato, ker za nazaj nikakor ne pridem na zeleno vejo. Če me ne bi bilo 2 dni, pa sploh ni šans, da bi kaj brala za nazaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:15:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj, se sedaj režim Iz dnevne se sliši samo vpitje...mislim, da Mateju po dobre pol ure z mulci popuščajo živci..yessssssss kako si ti groooznnnnaaaaa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:15:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina, a ju3 boš doma? Skor ne bi verjela. Kako je z Gajo??? Jah kva pa čem,če je pa tak butast vreme . Gaja ga pa ponoč še kr neki sračka,se skoz neki zbuja. Zanimivo je to, da je v soboto spala pri tašči in je lepo spala do petih pojedla in naprej do sedmih Doma pa se kr skoz neki zbuja,ne vem v čem je fora Aja pa kaj je še novga.Že od sobote sedi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:16:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja spet izsiljuje in se krega v posteljici. Kaj pa Jaka? Se še igra? Andraž še tud ni zrihtan, Alja je pa prej povečerjala in sedaj se igra z atom. Jaz sem za danes službovanje končala Jaka v pižami gleda risanko, potem dobi pravljico in gre spat. jaz bi pa mogla kletko spucat, pa hrano dat hrčkoma. To bom malo kasneje naredila. Jutri jima pa moram generalko naredit. Jaz tudi, imam totalno štalo in ne sprejemam obiskov Grem pa ju3 popldan sama v LJ po darila in sem mojmu zatežila da me do polnoči ne bo nazaj. Je rekel, da lah tud šele ob 6 tih zjutraj Jaz bi to izkoristila. Koliko vožnje pa imaš do Lj, časovno mislim? cca 35 minut. Izkoristit pa mislim, je danes še sveža rana, se je pimajal s šihta on 19-30 Kdaj pa konča? Kot se mu zljubi. Ne ponavadi okoli 17h, samo danes je podaljšal in šel k frizerju, ki ga je BTW še iskal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:17:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Evo mene. Sm opazla, da se sploh še nism javla na 7.delu,pa v soboto sm bla na rr,dons je pa torek .Ja nč, ,ste res prave čveke. Sm že hotla včer neki napisat pa me je kr minilo k sm vidla kje sm ostala . Ma težko se je nazaj vklopit k tok strani zaostajaš. Me ni blo nč doma v nedeljo in ponedeljek,dons sm mela pa obiske.Bom jutr več gor,ker bom mal doma. Si bila že na listi pogrešanih A si risala?? A res ,ja sej ni čudn če drugač vsak dan visim tuki. Ma nism,še nism dobla vseh pripomočkov. Ma težko se je pol vklopit k tolk zaostajaš,to je tko k večji kup posode maš za pomit manj se ti da pomivat Ko sem jaz v zaostanku(beri par urnem) se vklučim v trenutno debato, ker za nazaj nikakor ne pridem na zeleno vejo. Če me ne bi bilo 2 dni, pa sploh ni šans, da bi kaj brala za nazaj Meni je ratalo 20 strani za nazaj prebrat, samo ne vpraši kako sem se mučila. Nini pa se to ne splača, ker se ne bo potem nikoli vklopila. Samo vskočit je treba pa je. Stran vrži posodo pa začni na novo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:17:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj, se sedaj režim Iz dnevne se sliši samo vpitje...mislim, da Mateju po dobre pol ure z mulci popuščajo živci..yessssssss Kok si zlobna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:17:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja spet izsiljuje in se krega v posteljici. Kaj pa Jaka? Se še igra? Andraž še tud ni zrihtan, Alja je pa prej povečerjala in sedaj se igra z atom. Jaz sem za danes službovanje končala Jaka v pižami gleda risanko, potem dobi pravljico in gre spat. jaz bi pa mogla kletko spucat, pa hrano dat hrčkoma. To bom malo kasneje naredila. Jutri jima pa moram generalko naredit. Jaz tudi, imam totalno štalo in ne sprejemam obiskov Grem pa ju3 popldan sama v LJ po darila in sem mojmu zatežila da me do polnoči ne bo nazaj. Je rekel, da lah tud šele ob 6 tih zjutraj Jaz bi to izkoristila. Koliko vožnje pa imaš do Lj, časovno mislim? cca 35 minut. Izkoristit pa mislim, je danes še sveža rana, se je pimajal s šihta on 19-30 prid k men na kafe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:19:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Evo mene. Sm opazla, da se sploh še nism javla na 7.delu,pa v soboto sm bla na rr,dons je pa torek .Ja nč, ,ste res prave čveke. Sm že hotla včer neki napisat pa me je kr minilo k sm vidla kje sm ostala . Ma težko se je nazaj vklopit k tok strani zaostajaš. Me ni blo nč doma v nedeljo in ponedeljek,dons sm mela pa obiske.Bom jutr več gor,ker bom mal doma. Si bila že na listi pogrešanih A si risala?? A res ,ja sej ni čudn če drugač vsak dan visim tuki. Ma nism,še nism dobla vseh pripomočkov. Ma težko se je pol vklopit k tolk zaostajaš,to je tko k večji kup posode maš za pomit manj se ti da pomivat Ko sem jaz v zaostanku(beri par urnem) se vklučim v trenutno debato, ker za nazaj nikakor ne pridem na zeleno vejo. Če me ne bi bilo 2 dni, pa sploh ni šans, da bi kaj brala za nazaj Meni je ratalo 20 strani za nazaj prebrat, samo ne vpraši kako sem se mučila. Nini pa se to ne splača, ker se ne bo potem nikoli vklopila. Samo vskočit je treba pa je. Stran vrži posodo pa začni na novo. ja sej vem. Dobra je ta s posodo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:20:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina, a ju3 boš doma? Skor ne bi verjela. Kako je z Gajo??? Jah kva pa čem,če je pa tak butast vreme . Gaja ga pa ponoč še kr neki sračka,se skoz neki zbuja. Zanimivo je to, da je v soboto spala pri tašči in je lepo spala do petih pojedla in naprej do sedmih Doma pa se kr skoz neki zbuja,ne vem v čem je fora Aja pa kaj je še novga.Že od sobote sedi Otroci vedo kadar so doma in kdaj niso.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:20:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja spet izsiljuje in se krega v posteljici. Kaj pa Jaka? Se še igra? Andraž še tud ni zrihtan, Alja je pa prej povečerjala in sedaj se igra z atom. Jaz sem za danes službovanje končala Jaka v pižami gleda risanko, potem dobi pravljico in gre spat. jaz bi pa mogla kletko spucat, pa hrano dat hrčkoma. To bom malo kasneje naredila. Jutri jima pa moram generalko naredit. Jaz tudi, imam totalno štalo in ne sprejemam obiskov Grem pa ju3 popldan sama v LJ po darila in sem mojmu zatežila da me do polnoči ne bo nazaj. Je rekel, da lah tud šele ob 6 tih zjutraj Jaz bi to izkoristila. Koliko vožnje pa imaš do Lj, časovno mislim? cca 35 minut. Izkoristit pa mislim, je danes še sveža rana, se je pimajal s šihta on 19-30 Kdaj pa konča? Kot se mu zljubi. Ne ponavadi okoli 17h, samo danes je podaljšal in šel k frizerju, ki ga je BTW še iskal Pa kaj ma tak šiht, da to zahteva od njega ali dela ker pač sam hoče.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:22:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina, a ju3 boš doma? Skor ne bi verjela. Kako je z Gajo??? Jah kva pa čem,če je pa tak butast vreme . Gaja ga pa ponoč še kr neki sračka,se skoz neki zbuja. Zanimivo je to, da je v soboto spala pri tašči in je lepo spala do petih pojedla in naprej do sedmih Doma pa se kr skoz neki zbuja,ne vem v čem je fora Aja pa kaj je še novga.Že od sobote sedi Otroci vedo kadar so doma in kdaj niso. A ko so doma vejo da morjo nagajat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:23:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina, a ju3 boš doma? Skor ne bi verjela. Kako je z Gajo??? Jah kva pa čem,če je pa tak butast vreme . Gaja ga pa ponoč še kr neki sračka,se skoz neki zbuja. Zanimivo je to, da je v soboto spala pri tašči in je lepo spala do petih pojedla in naprej do sedmih Doma pa se kr skoz neki zbuja,ne vem v čem je fora Aja pa kaj je še novga.Že od sobote sedi Veš kaj mama nina, sita te je in te jabčka A sedi a ni fajn, še boljš bo ko bo shodila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:24:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja če bo šlo tko naprej bomo do maja na dvajsetem delu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:24:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja spet izsiljuje in se krega v posteljici. Kaj pa Jaka? Se še igra? Andraž še tud ni zrihtan, Alja je pa prej povečerjala in sedaj se igra z atom. Jaz sem za danes službovanje končala Jaka v pižami gleda risanko, potem dobi pravljico in gre spat. jaz bi pa mogla kletko spucat, pa hrano dat hrčkoma. To bom malo kasneje naredila. Jutri jima pa moram generalko naredit. Jaz tudi, imam totalno štalo in ne sprejemam obiskov Grem pa ju3 popldan sama v LJ po darila in sem mojmu zatežila da me do polnoči ne bo nazaj. Je rekel, da lah tud šele ob 6 tih zjutraj Jaz bi to izkoristila. Koliko vožnje pa imaš do Lj, časovno mislim? cca 35 minut. Izkoristit pa mislim, je danes še sveža rana, se je pimajal s šihta on 19-30 Kdaj pa konča? Kot se mu zljubi. Ne ponavadi okoli 17h, samo danes je podaljšal in šel k frizerju, ki ga je BTW še iskal Pa kaj ma tak šiht, da to zahteva od njega ali dela ker pač sam hoče. Kaj ti jaz vem. Včasih ko se mu zljubi ni problema on 13h ven, ko pa jaz kaj rabim je pa kuj problem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:25:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja če bo šlo tko naprej bomo do maja na dvajsetem delu 20 če zaklučimo na 12 delu bomo absolutno rekorderke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:25:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina, a ju3 boš doma? Skor ne bi verjela. Kako je z Gajo??? Jah kva pa čem,če je pa tak butast vreme . Gaja ga pa ponoč še kr neki sračka,se skoz neki zbuja. Zanimivo je to, da je v soboto spala pri tašči in je lepo spala do petih pojedla in naprej do sedmih Doma pa se kr skoz neki zbuja,ne vem v čem je fora Aja pa kaj je še novga.Že od sobote sedi Otroci vedo kadar so doma in kdaj niso. A ko so doma vejo da morjo nagajat Otroci zelo hitro pogruntajo koga lahko izsiljujejo, pa je tako da na začetku pri "drugih" ljudeh ne upajo nič, pa še tebe ni tam vohala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:25:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja spet izsiljuje in se krega v posteljici. Kaj pa Jaka? Se še igra? Andraž še tud ni zrihtan, Alja je pa prej povečerjala in sedaj se igra z atom. Jaz sem za danes službovanje končala Jaka v pižami gleda risanko, potem dobi pravljico in gre spat. jaz bi pa mogla kletko spucat, pa hrano dat hrčkoma. To bom malo kasneje naredila. Jutri jima pa moram generalko naredit. Jaz tudi, imam totalno štalo in ne sprejemam obiskov Grem pa ju3 popldan sama v LJ po darila in sem mojmu zatežila da me do polnoči ne bo nazaj. Je rekel, da lah tud šele ob 6 tih zjutraj Jaz bi to izkoristila. Koliko vožnje pa imaš do Lj, časovno mislim? cca 35 minut. Izkoristit pa mislim, je danes še sveža rana, se je pimajal s šihta on 19-30 Kdaj pa konča? Kot se mu zljubi. Ne ponavadi okoli 17h, samo danes je podaljšal in šel k frizerju, ki ga je BTW še iskal Pa kaj ma tak šiht, da to zahteva od njega ali dela ker pač sam hoče. Kaj ti jaz vem. Včasih ko se mu zljubi ni problema on 13h ven, ko pa jaz kaj rabim je pa kuj problem To pa je pri vseh.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:25:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja če bo šlo tko naprej bomo do maja na dvajsetem delu Ko bi vsaj bili. bi rekli RR-jevci, da se nam je zmešalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:26:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina, a ju3 boš doma? Skor ne bi verjela. Kako je z Gajo??? Jah kva pa čem,če je pa tak butast vreme . Gaja ga pa ponoč še kr neki sračka,se skoz neki zbuja. Zanimivo je to, da je v soboto spala pri tašči in je lepo spala do petih pojedla in naprej do sedmih Doma pa se kr skoz neki zbuja,ne vem v čem je fora Aja pa kaj je še novga.Že od sobote sedi Veš kaj mama nina, sita te je in te jabčka A sedi a ni fajn, še boljš bo ko bo shodila Ja full fajn k sedi,se full bl zamoti dalj časa,je bolj pridna kot prej,pa prav moj ja pa ti lež 6 mesecev
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?