Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 majuska, hvala... sej zgodila se mi je pa še ena stvar Kakšne 8 let nazaj, smo sredi dneva za mizo sedeli mami, ati, moj brat in jaz in mislim, da igral karte...naenkrat sem začutila pod rokami, da se mi miza trese in sem zato postala panična in se zadrla POTREEES. Vsi trije so me vprašali, če sem slučajno nora in če mi seka, ker da ni nobenega potresa....jaz pa sem spet začutila, da se vse trese, in še enkrat, in so me vsi nadrli, naj govorim bedarij, sama pa sm bla 100% da sm potres res res RES čutila....vprašala sem vse mogoče ljudi, če so ga čutl, vsi so rekli ne, gledala sem teletekst, v časopisih in vse ostalo, ker ponavadi se imam za uravnovešeno osebo in vem, da če nekaj čutim, slišim....potem je to res....tu pa mi je vse kazalo, da sem nora... Čez teden dni pride k meni na obisk sestrič, ki je en leto mlajši od mene...se pogovarjava vse sorte, nato pa mi omeni: čuj, nekaj ti bom povedal, samo ne mislit da sem blesav, ker so to že vsi rekli...in mi pove, kaj se mu je zgodil v četrtek....rekel je, da so njegova mama, ate in sestra ter on sedeil za mizo in jedli se mi zdi, da je začutil potres, da so vsi rekli, da je nor, pa naj si ne zmišljuje...da ga je še enkrat čutil, pa so ga nadrli... Skoraj naju je kap, ko sem mu jaz isto povedala, ugotovila sva celo, da je bilo to v četrtek okol 18. ure!!!!!! Zdaj pa kaj se je to zgodilo ??? naključje, resnica al kaj drugega.... naključij ni, draga moja najbrž sta bila oba bolj senzibilna na neke tresljaje ... rakovica si, a ne? Vodna znamenja ste ful dovzetna za to