|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 21:23:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1201
   RE: Julijske čveke '08 V. del
9.12.2008 21:23:49   
karamela6
Blacky, jaz bi ponoči imela našpičena ušesa, potem pa zjutraj letela k P. Upam, da ni nič hujšega in da je "le" prehlad s kašljem. Držim pesti.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
9.12.2008 21:24:55   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

najprej majuska... praviš, da je to niti ni nadnaravno. pa misliš, da je sploh blo resnično? al so mi to sam možgani sproduciral?

tole te še ful lepo prosim, da mi odgovoriš, navezuje se na tisto čudno doživljanje ponoči. da ti ne povem, da sem enkrat odprla oči in vidla po sobi letat bele helikoptrčke, milijon, kamorkoli sem pogledala, na tak način kot včasih vidiš pike... dej reci mi majuska, a je z mojimi možgani na momente kej narobe al je to dokaj normalno? mislim, za kaj je sploh šlo, jaz sem mislila da je al nadnaravno al pa so mi možgani mal se poigral, z realnostjo in mislijo... user posted image hvala ti

Ma saj ne vem, če ti bom znala sploh kaj konkretnega odgovoriti ... vsekakor pa s tvojimi možgani ni nič narobe. Kot sem nekje že omenila, zmeraj iščemo neke razumske razlage in ne znamo sprejeti določenih stvari kot naravne. Zato smo si tudi izmislili besedo "nadnaravno" - ker ne znamo razložiti. Rekla bi ti celo, da si srečnica, da vidiš takšne stvari, to ni vsakomur podarjeno. V eni knjigi sem celo brala, da je ženska med ljubljenjem z možem vedno videla planete, ki se gibljejo v vesolju ... kot sem razumela, je bil njen duh zelo dovzeten za kozmično energijo.

Mogoče moraš pa delati na tem? Recimo uriti svojo intuicijo? user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
9.12.2008 21:25:30   
rovar_ka

bom kr objavila, pa še almera je potem napisala na isti način tut ful the best. sej po moje ne bo nobena jezna, če objavim. je škoda, da vas ne bi več prebralo, ker sta se RES ful potrudli.

Ekola:

rovarka:

Naša draga julijka, nič ti ni treba skrbet,
En mesec boš žal pač brez nas mogla potrpet.
Bomo me namesto tebe imele debate,
Ob vsaki čokoladici in  bonbončku  se bomo spomnile nate.

Gorska rožica naša vedno boš  ostala,

Le hitro si pozdravi očke, da boš lahko dalje z nami klepetala.
Ati te naj med tem časom razvaja in ti krajša čas,
Sara naj ti še naprej bere forum naglas.

Naj ti dnevi brez nas čim lepše minejo

In  upam, da bolečine v tvojem prstu čim prej izginejo.

Cela pesem iz mojih misli nastala je,
A želela sem povedati  le to,  da pogrešamo te.

almera:

Naša draga Sabina!
En mesec dolga je doba
Brez neta in RR brloga.
Očke tvoje dobro spočij,
Glavo prevetri in rože zalij.
Leta tvoja baje so kriva
A EMŠO v tebi zaklade še skriva.
Skupaj čvekamo že celo večnost.
Nosečnosti, popadke in nespečnost.
Igrača računalnik nam je postala,
Celo odvisnost baje obstaja;
A vedno imamo naš Ringa Raja.

a ni the best??? user posted image user posted image user posted image user posted image

Lunica, kdo hudiča ti je dovolil, da lahko to objavišuser posted image HEC, HEC, HECuser posted image user posted image user posted image

Almera mi je idejo vkradlauser posted image Al pa jaz njejuser posted image Sem bla ziher, da jih bo polno na tak način nekaj spesnilo, ampak vidim da sma samo dve. Kak pa so druge kaj napisale? Me bi tudi od drugih rade vidle, če seveda dovolijouser posted image Lunica, vidiš, tak se najprej vpraša, nič brez dovoljenjauser posted image user posted image user posted image (zdaj pa ne vem če se je pametno tolk hecat s tabo, glede na to, da si danes že par prepirov zanetla)user posted image Sej si zdaj vredu ne?user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
9.12.2008 21:25:38   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_
Naredla sva pravi šoping, v Rutarju sva naročla tud barske stole od Rolf Benza, ker imava jedilnico tud od njega. A kera pozna, ima katera? Nama je njegov dizajn ful všeč, pa sva dans slučajno zravn priletela, ko so meli razstavljene user posted image

Itak, zelo dober dizajn in tudi zelo dobre cene! Not!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
9.12.2008 21:27:40   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Hvala punce za nasvete. Sem jo oblekla v pižamico, potem pa obrnila na trebušček in jo tak cartala nekaj časa. Kar naenkrat pa je začela pljuvat ven sluz, je šlo vse ven in v trenutku je bila kot nova. Lepo je dihala, se smejala in potem tudi zaspala. Bomo videli, kakšna bo noč. Ampak če bi bilo na pljučih, verjetno s tem pljuvanjem tega ne bi rešili, bi še naprej težko dihala, ne?

Bravo Teja!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
9.12.2008 21:29:02   
Anonimen
majuska, hvala... sej zgodila se mi je pa še ena stvar

Kakšne 8 let nazaj, smo sredi dneva za mizo sedeli mami, ati, moj brat in jaz in mislim, da igral karte...naenkrat sem začutila pod rokami, da se mi miza trese in sem zato postala panična in se zadrla POTREEES. Vsi trije so me vprašali, če sem slučajno nora in če mi seka, ker da ni nobenega potresa....jaz pa sem spet začutila, da se vse trese, in še enkrat, in so me vsi nadrli, naj govorim bedarij, sama pa sm bla 100% da sm potres res res RES čutila....vprašala sem vse mogoče ljudi, če so ga čutl, vsi so rekli ne, gledala sem teletekst, v časopisih in vse ostalo, ker ponavadi se imam za uravnovešeno osebo in vem, da če nekaj čutim, slišim....potem je to res....tu pa mi je vse kazalo, da sem nora...

Čez teden dni pride k meni na obisk sestrič, ki je en leto mlajši od mene...se pogovarjava vse sorte, nato pa mi omeni: čuj, nekaj ti bom povedal, samo ne mislit da sem blesav, ker so to že vsi rekli...in mi pove, kaj se mu je zgodil v četrtek....rekel je, da so njegova mama, ate in sestra ter on sedeil za mizo in jedli se mi zdi, da je začutil potres, da so vsi rekli, da je nor, pa naj si ne zmišljuje...da ga je še enkrat čutil, pa so ga nadrli...

Skoraj naju je kap, ko sem mu jaz isto povedala, ugotovila sva celo, da je bilo to v četrtek okol 18. ure!!!!!!

Zdaj pa kaj se je to zgodilo ??? naključje, resnica al kaj drugega....

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1207
9.12.2008 21:30:42   
Anonimen
rovarka po riti! user posted image user posted image user posted image že prej sem bla vredu, sam neka neznana kozmična sila (hahahauser posted image user posted image ) me je vlekla, da sem mnenje napisala z grdim tonom. jst nič kriva! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1208
9.12.2008 21:31:03   
netki
[/link]

[link=http://www.debitel.si/images/iman/w910.red.jpg]user posted image

za telefon sem dala...ufff.....1 eurouser posted image

bo uredu karamela6user posted image

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
9.12.2008 21:32:13   
netki
pa kaj je zdej to....ni mi ratal user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
9.12.2008 21:32:21   
lex
Rebeca kje si kupla kruhomat pa kolk si dala? jaz sem božičku pisala za novega, ker mi je prejšnji crknil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj me pa malo cene zanimajo. pa kolk lopatic majo 1 al 2?

pa super za romerja, boš vidla da ti ne bo žal. Aleks bo star 4 leta pa se še z bundo stlači not (sicer je bolj pri povprečneži, ki so bolj proti spodnji meji teže, ampak važna je velikost, da mu gre pas čez rame in ne pod rame) pa se ful udobno pelje. res me zanima kako ga bova uspela prepričat, da je prevelik za ta stol. uh ena 2 meseca še mam. sem razmišljala da mu kupima unga redečega ferarija (nor je na rdečo barvo)

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 1211
9.12.2008 21:34:30   
lex
aja netki vse najboljše tilnu

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
9.12.2008 21:36:06   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: netki

[/link]

A ni lepo, če nekoga zanima, kako izgleda stvar, za katero si se ravnokar pohvalil, da imaš novo. Imam filing, da ti je blo odveč tole zdej gor prilepit.user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
9.12.2008 21:37:32   
Majuska

majuska, hvala... sej zgodila se mi je pa še ena stvar

Kakšne 8 let nazaj, smo sredi dneva za mizo sedeli mami, ati, moj brat in jaz in mislim, da igral karte...naenkrat sem začutila pod rokami, da se mi miza trese in sem zato postala panična in se zadrla POTREEES. Vsi trije so me vprašali, če sem slučajno nora in če mi seka, ker da ni nobenega potresa....jaz pa sem spet začutila, da se vse trese, in še enkrat, in so me vsi nadrli, naj govorim bedarij, sama pa sm bla 100% da sm potres res res RES čutila....vprašala sem vse mogoče ljudi, če so ga čutl, vsi so rekli ne, gledala sem teletekst, v časopisih in vse ostalo, ker ponavadi se imam za uravnovešeno osebo in vem, da če nekaj čutim, slišim....potem je to res....tu pa mi je vse kazalo, da sem nora...

Čez teden dni pride k meni na obisk sestrič, ki je en leto mlajši od mene...se pogovarjava vse sorte, nato pa mi omeni: čuj, nekaj ti bom povedal, samo ne mislit da sem blesav, ker so to že vsi rekli...in mi pove, kaj se mu je zgodil v četrtek....rekel je, da so njegova mama, ate in sestra ter on sedeil za mizo in jedli se mi zdi, da je začutil potres, da so vsi rekli, da je nor, pa naj si ne zmišljuje...da ga je še enkrat čutil, pa so ga nadrli...

Skoraj naju je kap, ko sem mu jaz isto povedala, ugotovila sva celo, da je bilo to v četrtek okol 18. ure!!!!!!

Zdaj pa kaj se je to zgodilo ??? naključje, resnica al kaj drugega....

naključij ni, draga moja user posted image

najbrž sta bila oba bolj senzibilna na neke tresljaje ... rakovica si, a ne? Vodna znamenja ste ful dovzetna za to user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 21:37:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1215
9.12.2008 21:37:47   
Blacky30
LINDY IN *ANGELINA*, javita se, napišita kaj. Vidim, da bereta. Lindy, ti si nas čisto zapustila.user posted image  

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
9.12.2008 21:37:48   
netki

IZVIRNO SPOROČILO: lex

A to se še tud dogaja v današnjih časih? Mojemu kaj takega ne upa prit na pamet.

moj mi je 15 minut nazaj rekel, da če je to moja služba al kaj tak tolčem po tipkovnici, kot da knjigo pišem user posted image user posted image user posted image

mene je itak že davno nekam poslal z računalnikom vred user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ok, vse te fore še nekak razumem, čeprav jih nisem doživela, samo ona od netki pa je res hard. Kak ti v današnjih časih lahko moški karkoli prepove??? Saj nisem njegova lastnina, mater, delam, kar želim. Če si v vezi, pa res ne pomeni, da je konec tvojih hobijev in je treba v vsem ustreči dedu.
Netki, pa ti to kar tak ubogaš al kaj? To mi je še najbolj čudno....kot da bi bil tvoj ata! Pa brez zamere, res me zanima.user posted image

ma ne....sej mi ni dejansko prepovedu.....neki sva mutila in se spričkala, pol je bil pa RR kriv....in pol iz principa nisem bla gor 2 dni in sem bla še bom živčna k mi je neki manjkalo user posted image user posted image ....
pa tud ubogam ga ne glede tega.....to potrjuje da sem dons tuki user posted image user posted image

mogoče sem res mal preveč kruto napisala....sorry user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
9.12.2008 21:39:30   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: karamela6

IZVIRNO SPOROČILO: netki

[/link]

A ni lepo, če nekoga zanima, kako izgleda stvar, za katero si se ravnokar pohvalil, da imaš novo. Imam filing, da ti je blo odveč tole zdej gor prilepit.user posted image

neeeeeeeeeeeee, joj pa kaj me vse dons narobe razumete user posted image user posted image

to če je uredu sem vprašala, ker mi neki ni šlo s slikicami

Neposredna povezava do sporočila: 1218
9.12.2008 21:40:12   
Blacky30
No, ok, Netki, hb, samo da nisi pod totalnim nadzorom. Sem se ustrašila za tebe.user posted image  Juhu, za laptopa, zdaj pa boš čisto naša!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
9.12.2008 21:42:39   
lex
netki se vidi, da te ni blo gor - prav čuti se tvoje pomanjkanje rruser posted image

blacky moj me je nekam poslal v šaljivem tonu, ker ve da sem ODVISNA od rr in fejsbokauser posted image user posted image user posted image , on lahko prevale dela pa ga ne šlivim za pet posto ne

netki nice, nice

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
9.12.2008 21:43:02   
netki

No, ok, Netki, hb, samo da nisi pod totalnim nadzorom. Sem se ustrašila za tebe.user posted image  Juhu, za laptopa, zdaj pa boš čisto naša!!!user posted image user posted image user posted image

ni panike....
laptopa pa usposobim jutri, mi še windowsi manjkajo user posted image
pol me pa res nič ne ustavi.....pa še iz postelje vam bom lahko težila user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
9.12.2008 21:44:17   
rovar_ka

rovarka po riti! user posted image user posted image user posted image že prej sem bla vredu, sam neka neznana kozmična sila (hahahauser posted image user posted image ) me je vlekla, da sem mnenje napisala z grdim tonom. jst nič kriva! user posted image user posted image

kje si hantle naredla? tu kje na naših forumih?user posted image

Sile so krive, itak, jaz te čisto podpiram pri tem, da nisi ti kriva. Jim grem tja to povedat? user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
9.12.2008 21:44:36   
Anonimen
Dober večer;-)

Vas berem in sem zasledila, da fantkom vlečete kožico z lulčka.
Jaz se spomnim, da so v starševski šoli izrecno povedali, naj lulčke pustimo pri miru in tudi pediatrinja ni omenjala, da bi morala kaj takega početi.
In ko sem prebrala zimskino "prigodo" in omenjanje, da pri enem letu pediatri na "silo" potegnejo kožico čez, sem malo pobrskala po netu in našla tole:

What is the best way to care for the uncircumcised penis?...If you decide to leave your son's forekin in place, learn and practice appropriate penile and foreskin care. A 1986 brochure from the Academy of Pediatrics describes care of the uncircumcised newborn penis as being "quite easy" and indicates that "leave it alone is good advice". Without trying to retract the foreskin, gently cleanse the outside of the penis. Forcible retraction is unneccesary since the foreskin spontaneously separates from the glans with age. You will start to see whitish "smegma"( old, dead skin from the prepuce) appear beneath the foreskin and on the glans penis. This helps to naturally separate the foreskin and glans over the years and is normal. After the foreskin separates (usually by the age 3-5 years), boys can learn to wash the glans by retracting the foreskin.

http://www.circlist.com/considering/considerparker.html   

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1223
9.12.2008 21:45:04   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Rebeca kje si kupla kruhomat pa kolk si dala? jaz sem božičku pisala za novega, ker mi je prejšnji crknil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj me pa malo cene zanimajo. pa kolk lopatic majo 1 al 2?

pa super za romerja, boš vidla da ti ne bo žal. Aleks bo star 4 leta pa se še z bundo stlači not (sicer je bolj pri povprečneži, ki so bolj proti spodnji meji teže, ampak važna je velikost, da mu gre pas čez rame in ne pod rame) pa se ful udobno pelje. res me zanima kako ga bova uspela prepričat, da je prevelik za ta stol. uh ena 2 meseca še mam. sem razmišljala da mu kupima unga redečega ferarija (nor je na rdečo barvo)

evo, še škilim, še nisem šla.... tebi pe odg. user posted image

Kruhomat sem dobla v Merkurju, stal je 99 €,, ima dve lopatici za mešanje, prostornine pa ima za 1,2kg. Nisem ga še sprobala, se morem najprej naučit user posted image  Saj če prideš v četrtek ga lahko pogledaš.

Tak, zdaj pa grem res v bano user posted image

se nimaš kaj pretirano učit, kupiš moko že narejono v hoferju, pokneš not vodo in moko daš na normalen program in čez cca 2 uri ali več (odvisno od programa) maš kruh. meni prav manjka, sam sem pa včeraj žemljce pekla, pa skor vse sama pojedlauser posted image user posted image  - ni čudno da kile ne grejo doluser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
9.12.2008 21:45:05   
netki

netki se vidi, da te ni blo gor - prav čuti se tvoje pomanjkanje rruser posted image

blacky moj me je nekam poslal v šaljivem tonu, ker ve da sem ODVISNA od rr in fejsbokauser posted image user posted image user posted image , on lahko prevale dela pa ga ne šlivim za pet posto ne

netki nice, nice

hi hi hi

jst mam pa zdej RR in netlog user posted image
jst mojmu pravm da on se sprosti s čikom, jst pa grem k vam user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Varstvo otrok.
пеперутка16

Kdo pazi na vašega otroka, medtem ko ste v službi?

Hodi v vrtec. (74%)

Stari starši. (19%)

Varuška. (0%)

Ne delam, pazim sama. (7%)

Drugo. (0%)

Število vseh glasov: 27

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!