Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:08:06
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ej punce, moj dragi sprašuje, če nobena ne gleda fuzbala na TV, da vse tle visite evo in še ena 11 metrovka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:08:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally Včeraj se mi ni dalo nič pisat ker sem bila ful razočarana. Moja čmrla doma ni hotla nič jest ko smo šli pa babici je ful pojedla ko ji je ona naredila in zraven kr am am govorila. Sej je verjetno bila tut lačna sam pri njih vedno vse poje doma se pa zmrduje. Pa sej danes je tut doma jedla ampak sem res čakala da zajoka ko je lačna ji nisem prej nič ponujala. Emilija ne nagajat mamici Tako je, če ne boš ostala brez bratca/sestrce
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:08:41
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally Včeraj se mi ni dalo nič pisat ker sem bila ful razočarana. Moja čmrla doma ni hotla nič jest ko smo šli pa babici je ful pojedla ko ji je ona naredila in zraven kr am am govorila. Sej je verjetno bila tut lačna sam pri njih vedno vse poje doma se pa zmrduje. Pa sej danes je tut doma jedla ampak sem res čakala da zajoka ko je lačna ji nisem prej nič ponujala. Emilija ne nagajat mamici Tako je, če ne boš ostala brez bratca/sestrce
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:09:13
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ej punce, moj dragi sprašuje, če nobena ne gleda fuzbala na TV, da vse tle visite evo in še ena 11 metrovka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:09:24
|
|
|
|
Estrella*
|
ss: ti kar svojmu povej, da nas je tu gor ravno za eno dobro ekipo in da tako kot oni dobro brcajo, me dobro prstkamo. Ućinek je isti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:09:29
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil ma kaj naj delam sama z anejo doma? dolgčas, pa še tečna bi bla. če sem okoli je vsaj pridna... Jaz pa ne vem kako bi to speljala. Mi cel sistem poruši. Da ne omenjam spanja. A res? Pr men je Gaja full bl pridna če sva zunaj,pa spi tud več. Je včeri spala eno uro pa pol v vozičku,pa pol še 1x v lupinci k sm jo noter prinesla. Dons pa sam eno uro pa pol vsega skupi Mi je res bolš da se potepava meni je tudi boljše če se potepamo. pomoje ji je doma dolgčas, pa vedno mora moj ksiht gledat. zaspi pa povsod, le spanje je krajše.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:10:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally nina a si bila v ponedeljek v Mengšu? Nism,ma sm bla kr v Kamniku k sm mogla mal v nabavo pa se mi pol ni dal v Mengeš. Barbaw a juhca tud ne pomaga v zelenjavi? Aha sm že vidla, da ne Fuzbal ja itak da gledam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:10:13
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil ma kaj naj delam sama z anejo doma? dolgčas, pa še tečna bi bla. če sem okoli je vsaj pridna... Jaz pa ne vem kako bi to speljala. Mi cel sistem poruši. Da ne omenjam spanja. A res? Pr men je Gaja full bl pridna če sva zunaj,pa spi tud več. Je včeri spala eno uro pa pol v vozičku,pa pol še 1x v lupinci k sm jo noter prinesla. Dons pa sam eno uro pa pol vsega skupi Mi je res bolš da se potepava meni pa skoraj nič ne spi, če se potepamo. Moji pa hitro voziček dop.iz.di in začne bit tečna če jo ne vzamem vn. Nina ve kako to zgleda
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:10:16
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ej punce, moj dragi sprašuje, če nobena ne gleda fuzbala na TV, da vse tle visite Jaz sem mojega nagnala dol iz compa naj gre fuzbal gledat ti si pa faca
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:10:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ej punce, moj dragi sprašuje, če nobena ne gleda fuzbala na TV, da vse tle visite evo in še ena 11 metrovka hudo!!! sem mojmu pokazala pa se je ful smejov
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:11:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ss: ti kar svojmu povej, da nas je tu gor ravno za eno dobro ekipo in da tako kot oni dobro brcajo, me dobro prstkamo. Ućinek je isti sem mu prebrala, pa crkuje od smeha zraven
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:11:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ej punce, moj dragi sprašuje, če nobena ne gleda fuzbala na TV, da vse tle visite Jaz sem mojega nagnala dol iz compa naj gre fuzbal gledat ti si pa faca Naj se ve kdo je glavni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:12:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ej punce, moj dragi sprašuje, če nobena ne gleda fuzbala na TV, da vse tle visite evo in še ena 11 metrovka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:12:08
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally nina a si bila v ponedeljek v Mengšu? Nism,ma sm bla kr v Kamniku k sm mogla mal v nabavo pa se mi pol ni dal v Mengeš. a se mi je kr zdelo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:12:27
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ej punce, moj dragi sprašuje, če nobena ne gleda fuzbala na TV, da vse tle visite Jaz sem mojega nagnala dol iz compa naj gre fuzbal gledat ti si pa faca Naj se ve kdo je glavni
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:12:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ej punce, moj dragi sprašuje, če nobena ne gleda fuzbala na TV, da vse tle visite evo in še ena 11 metrovka IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil ma kaj naj delam sama z anejo doma? dolgčas, pa še tečna bi bla. če sem okoli je vsaj pridna... Jaz pa ne vem kako bi to speljala. Mi cel sistem poruši. Da ne omenjam spanja. A res? Pr men je Gaja full bl pridna če sva zunaj,pa spi tud več. Je včeri spala eno uro pa pol v vozičku,pa pol še 1x v lupinci k sm jo noter prinesla. Dons pa sam eno uro pa pol vsega skupi Mi je res bolš da se potepava meni je tudi boljše če se potepamo. pomoje ji je doma dolgčas, pa vedno mora moj ksiht gledat. zaspi pa povsod, le spanje je krajše. Pri nas pa še dalš včasih . Barbaw a noče zaspat v vozičku? Naši zgleda paše mraz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:12:32
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
jz mam pa nocoj zravo večerjo spet se bašem z mandarinami joj bom spet hodila celo noč na WC
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:13:28
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ej punce, moj dragi sprašuje, če nobena ne gleda fuzbala na TV, da vse tle visite Jaz sem mojega nagnala dol iz compa naj gre fuzbal gledat ti si pa faca Naj se ve kdo je glavni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:13:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil ma kaj naj delam sama z anejo doma? dolgčas, pa še tečna bi bla. če sem okoli je vsaj pridna... Jaz pa ne vem kako bi to speljala. Mi cel sistem poruši. Da ne omenjam spanja. A res? Pr men je Gaja full bl pridna če sva zunaj,pa spi tud več. Je včeri spala eno uro pa pol v vozičku,pa pol še 1x v lupinci k sm jo noter prinesla. Dons pa sam eno uro pa pol vsega skupi Mi je res bolš da se potepava meni pa skoraj nič ne spi, če se potepamo. Moji pa hitro voziček dop.iz.di in začne bit tečna če jo ne vzamem vn. Nina ve kako to zgleda Aha
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:14:39
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw a je pravljica že padla? Anitka wo steckst du??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:14:42
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** jz mam pa nocoj zravo večerjo spet se bašem z mandarinami joj bom spet hodila celo noč na WC Jaz sem ga danes na veliko biksala od jutri naprej bom spet pridna . Sem se pa zjutri tehtala in je pokazalo -0,6 kg . Počasi pa bo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:15:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** jz mam pa nocoj zravo večerjo spet se bašem z mandarinami joj bom spet hodila celo noč na WC A že spet
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:16:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** jz mam pa nocoj zravo večerjo spet se bašem z mandarinami joj bom spet hodila celo noč na WC Jaz sem ga danes na veliko biksala od jutri naprej bom spet pridna . Sem se pa zjutri tehtala in je pokazalo -0,6 kg . Počasi pa bo ah en dan mal pregrehe te ne bo pobralo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:16:55
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** jz mam pa nocoj zravo večerjo spet se bašem z mandarinami joj bom spet hodila celo noč na WC Jaz sem ga danes na veliko biksala od jutri naprej bom spet pridna . Sem se pa zjutri tehtala in je pokazalo -0,6 kg . Počasi pa bo ah en dan mal pregrehe te ne bo pobralo jaz se tudi s tem tolažim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:17:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** jz mam pa nocoj zravo večerjo spet se bašem z mandarinami joj bom spet hodila celo noč na WC Jaz sem ga danes na veliko biksala od jutri naprej bom spet pridna . Sem se pa zjutri tehtala in je pokazalo -0,6 kg . Počasi pa bo itak da počasi bo . Jest se pa bašem s kruhom in pašteto. Sadje mi pa neki ne potegne
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?