Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:00:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally E vam se je čisto utrgalo, tam da 74. strani sem še brala potem pa nisem imela več časa tko da nič ne vem kaj se dogaja, brat za nazaj je pa nemogoče, ker bom potem spet v zaostanku smo že nini svetovale, da naj vrže umazano posodo stran pa naj začne na novo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:00:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Morem pa našo Manco pohvalit. Upam, da ne bo kuj alarm Se je skopala, pojedla flašo in mi zaspala v naročju, ko sem jo pa položila v posteljo pa je bila spet sovica mala. Pa sem jo mal božala, ji navila luno in bla ene slabih 10 minut ob posteljici in je moja miška spet sama zaspala . No upam, da bo dobro pančala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:00:32
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Morem pa našo Manco pohvalit. Upam, da ne bo kuj alarm Se je skopala, pojedla flašo in mi zaspala v naročju, ko sem jo pa položila v posteljo pa je bila spet sovica mala. Pa sem jo mal božala, ji navila luno in bla ene slabih 10 minut ob posteljici in je moja miška spet sama zaspala . No upam, da bo dobro pančala manca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:00:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Mi smo pa v nedeljo prvič meska jedl. Ma Gaji je res prov vse dobr,niti ene stvari še ni bilo ki jo nebi hotla jest . Ma pa zdej mejo in ve kdaj je sita,ker na začetku bi ona kr jedla pa jedla . Estrella a vi že kej bolš jeste? Barbaw kako je pa pri vas z zobki, a že mate četrtega? Ne še, čakamo zobka, pa zelenjave mi še zdaj prav ne je Kar ji skuham poje par žličk in zapre dol usta in konec. Kaj bi dala, da bi jedla kot Jaka. Joj tale vaš zobek pa že dolg časa hoče pridt pa ne more .Držim pesti, da bo kmal. A pa ni važn na kakšen način jo narediš,pa al prov nč od zelenjave? Nardim neslano, slano, .... s sirčkom pa še nisem probala. Ma sej mogoče bo pa s sirčkom hotla,upam Kaj naj ji pa še dam? Z mlekom al kaj?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:01:12
|
|
|
|
tally
|
Včeraj se mi ni dalo nič pisat ker sem bila ful razočarana. Moja čmrla doma ni hotla nič jest ko smo šli pa babici je ful pojedla ko ji je ona naredila in zraven kr am am govorila. Sej je verjetno bila tut lačna sam pri njih vedno vse poje doma se pa zmrduje. Pa sej danes je tut doma jedla ampak sem res čakala da zajoka ko je lačna ji nisem prej nič ponujala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:01:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Morem pa našo Manco pohvalit. Upam, da ne bo kuj alarm Se je skopala, pojedla flašo in mi zaspala v naročju, ko sem jo pa položila v posteljo pa je bila spet sovica mala. Pa sem jo mal božala, ji navila luno in bla ene slabih 10 minut ob posteljici in je moja miška spet sama zaspala . No upam, da bo dobro pančala Pridna. Saj bo spet po starem Alja je spila še 100AM in sdaj panča
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:01:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Morem pa našo Manco pohvalit. Upam, da ne bo kuj alarm Se je skopala, pojedla flašo in mi zaspala v naročju, ko sem jo pa položila v posteljo pa je bila spet sovica mala. Pa sem jo mal božala, ji navila luno in bla ene slabih 10 minut ob posteljici in je moja miška spet sama zaspala . No upam, da bo dobro pančala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:02:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil ma kaj naj delam sama z anejo doma? dolgčas, pa še tečna bi bla. če sem okoli je vsaj pridna... Jaz pa ne vem kako bi to speljala. Mi cel sistem poruši. Da ne omenjam spanja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:02:16
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw evo enega ta foušnega
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:02:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Včeraj se mi ni dalo nič pisat ker sem bila ful razočarana. Moja čmrla doma ni hotla nič jest ko smo šli pa babici je ful pojedla ko ji je ona naredila in zraven kr am am govorila. Sej je verjetno bila tut lačna sam pri njih vedno vse poje doma se pa zmrduje. Pa sej danes je tut doma jedla ampak sem res čakala da zajoka ko je lačna ji nisem prej nič ponujala. O verjam ti, da ti vse veselje vzame ta neješčost ali pa borbe. Samo konec koncev ni važno kje je ij+n kaj, važno, da je sita. Emilija , pridna bodi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:04:07
|
|
|
|
tally
|
nina a si bila v ponedeljek v Mengšu?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:04:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Mi smo pa v nedeljo prvič meska jedl. Ma Gaji je res prov vse dobr,niti ene stvari še ni bilo ki jo nebi hotla jest . Ma pa zdej mejo in ve kdaj je sita,ker na začetku bi ona kr jedla pa jedla . Estrella a vi že kej bolš jeste? Barbaw kako je pa pri vas z zobki, a že mate četrtega? Ne še, čakamo zobka, pa zelenjave mi še zdaj prav ne je Kar ji skuham poje par žličk in zapre dol usta in konec. Kaj bi dala, da bi jedla kot Jaka. Joj tale vaš zobek pa že dolg časa hoče pridt pa ne more .Držim pesti, da bo kmal. A pa ni važn na kakšen način jo narediš,pa al prov nč od zelenjave? Nardim neslano, slano, .... s sirčkom pa še nisem probala. Ma sej mogoče bo pa s sirčkom hotla,upam Kaj naj ji pa še dam? Z mlekom al kaj? kislA SMETANA, MASLO, JUHA pri nas gre vse v promet
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:04:19
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Ej punce, moj dragi sprašuje, če nobena ne gleda fuzbala na TV, da vse tle visite
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:04:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Včeraj se mi ni dalo nič pisat ker sem bila ful razočarana. Moja čmrla doma ni hotla nič jest ko smo šli pa babici je ful pojedla ko ji je ona naredila in zraven kr am am govorila. Sej je verjetno bila tut lačna sam pri njih vedno vse poje doma se pa zmrduje. Pa sej danes je tut doma jedla ampak sem res čakala da zajoka ko je lačna ji nisem prej nič ponujala. Vem kako je to in naj ti povem, da nisi zato slaba mama in te ima Emilija vseeno rada in če drugje je še to ne pomeni, da ti slabo kuhaš ali kaj drugega. Ima samo obdobje. Se boš pa tudi ti s časom navadila, da bo drugje kaj jedla doma pa ne (recimo polento). Ko si prvič mama, te ful prizadane, drugič te pa ne več.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:04:40
|
|
|
|
hijenca
|
Evo, moj Vid je pa zaspal, ampak seveda v mamini postli, pa bo veselica, ko ga bom dala v kinderpet. Jaz pa letim sedaj pod tuš, pa se mogoče še kaj kasneje oglasim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:05:25
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Včeraj se mi ni dalo nič pisat ker sem bila ful razočarana. Moja čmrla doma ni hotla nič jest ko smo šli pa babici je ful pojedla ko ji je ona naredila in zraven kr am am govorila. Sej je verjetno bila tut lačna sam pri njih vedno vse poje doma se pa zmrduje. Pa sej danes je tut doma jedla ampak sem res čakala da zajoka ko je lačna ji nisem prej nič ponujala. O verjam ti, da ti vse veselje vzame ta neješčost ali pa borbe. Samo konec koncev ni važno kje je ij+n kaj, važno, da je sita. Emilija , pridna bodi Danes je bil končno en dan po dolgem času da smo jedli normalno brez borb in zmrdovanja(že trkam). Upam da bo jutri tudi tako.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:05:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Včeraj se mi ni dalo nič pisat ker sem bila ful razočarana. Moja čmrla doma ni hotla nič jest ko smo šli pa babici je ful pojedla ko ji je ona naredila in zraven kr am am govorila. Sej je verjetno bila tut lačna sam pri njih vedno vse poje doma se pa zmrduje. Pa sej danes je tut doma jedla ampak sem res čakala da zajoka ko je lačna ji nisem prej nič ponujala. Emilija ne nagajat mamici
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:05:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil ma kaj naj delam sama z anejo doma? dolgčas, pa še tečna bi bla. če sem okoli je vsaj pridna... Jaz pa ne vem kako bi to speljala. Mi cel sistem poruši. Da ne omenjam spanja. A res? Pr men je Gaja full bl pridna če sva zunaj,pa spi tud več. Je včeri spala eno uro pa pol v vozičku,pa pol še 1x v lupinci k sm jo noter prinesla. Dons pa sam eno uro pa pol vsega skupi Mi je res bolš da se potepava
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:06:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ko smo že pri statistiki je še +11 dni do srečanja Komej čakam!!!!!!!!!!!!! Jaz tudi!!!!!!!!Bom lažje zadihala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:06:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ej punce, moj dragi sprašuje, če nobena ne gleda fuzbala na TV, da vse tle visite
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:06:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kislA SMETANA, MASLO, JUHA pri nas gre vse v promet Juha ne pomaga. Bom probala kislo smetano, ker sem jo kupila zato. jutri probam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:07:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil ma kaj naj delam sama z anejo doma? dolgčas, pa še tečna bi bla. če sem okoli je vsaj pridna... Jaz pa ne vem kako bi to speljala. Mi cel sistem poruši. Da ne omenjam spanja. A res? Pr men je Gaja full bl pridna če sva zunaj,pa spi tud več. Je včeri spala eno uro pa pol v vozičku,pa pol še 1x v lupinci k sm jo noter prinesla. Dons pa sam eno uro pa pol vsega skupi Mi je res bolš da se potepava Men tud cel sistem zjebčka, ampak sem pa tja pa moram kam letet, najraje sama
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:07:48
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ej punce, moj dragi sprašuje, če nobena ne gleda fuzbala na TV, da vse tle visite Jaz sem mojega nagnala dol iz compa naj gre fuzbal gledat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:07:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil ma kaj naj delam sama z anejo doma? dolgčas, pa še tečna bi bla. če sem okoli je vsaj pridna... Jaz pa ne vem kako bi to speljala. Mi cel sistem poruši. Da ne omenjam spanja. A res? Pr men je Gaja full bl pridna če sva zunaj,pa spi tud več. Je včeri spala eno uro pa pol v vozičku,pa pol še 1x v lupinci k sm jo noter prinesla. Dons pa sam eno uro pa pol vsega skupi Mi je res bolš da se potepava meni pa skoraj nič ne spi, če se potepamo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:07:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo, moj Vid je pa zaspal, ampak seveda v mamini postli, pa bo veselica, ko ga bom dala v kinderpet. Jaz pa letim sedaj pod tuš, pa se mogoče še kaj kasneje oglasim. Moraš ga prestavit preden se malo naspi.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?