Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 19:09:20
|
|
|
|
Estrella*
|
Ko smo že pri statistiki je še +11 dni do srečanja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 19:11:16
|
|
|
|
Estrella*
|
Povprečje majčic na dan je 27,3 strani
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 19:18:41
|
|
|
|
aurora28
|
Edinaos uživaj maximalno Bravo Alja za pridobljene kile . Jaz sem danes tudi Gala tehtala, najprej sebe in nato skupaj z Galom v naročju, s tem, da je Gal imel na sebi bodi in žabe in suho svežo pleničko in mu je kazalo 8,5 kil .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 19:22:55
|
|
|
|
aurora28
|
Pri nas so že začeli s metanjem petard, vsak dan pade vsaj 10-15 petard in kaj je slabo pri tem, da je mojo zelo strah poka in se boga reva kar trese, ko pade petarda. Joj kaj šele bo, komaj se je začelo. Ko jo vidim, da se trese bi jo najraje k sebi v posteljo vzela in pokrila z odejo . Sicer pa stopim k njej in jo stisnem. Zdaj ko sva sami doma hodi neprestano za menoj, ker se počuti varno in se vleže med kinderpetom in posteljo, med tema dvema je le 50 cm prostora in tja se stiši. Seveda pa buta v kinderpet in zbuja Gala, ker se vse zatrese ko vstane
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 19:32:21
|
|
|
|
jana81
|
Punce jst grem zdej na masažo, (špelin nič ne išči unga smajlija za fovšijo), pridem pol spočita (al pa še bolj ubita) nazaj, upam da bo atiju uspel Nejca dat spat, ker pol gre še on na mizo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 19:44:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Drage moje fajn čvekajte, jaz malo skopam, dam spat in potem, sebe spadenam in grem, žurkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Fajn se mej!!!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 19:44:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No, jaz in moja obsesija tehtanje, mi ni dala miru in sem Aji stehtala, punca je je poredila in ima končno 8,1kg Očitno se je tud njej začela poznati količina GH, ki jo zadnje čase konzumira Njo bi zvezala na tehtnico, sama se pa ne maraš tehtat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 19:44:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Povprečje majčic na dan je 27,3 strani Tebe je sama statistika.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 19:44:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ko smo že pri statistiki je še +11 dni do srečanja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 19:44:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Punce jst grem zdej na masažo, (špelin nič ne išči unga smajlija za fovšijo), pridem pol spočita (al pa še bolj ubita) nazaj, upam da bo atiju uspel Nejca dat spat, ker pol gre še on na mizo A zdaj ko je šla Edinaos na fešto, se pa ti masiraš?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:00:03
|
|
|
|
Estrella*
|
Ku ku ura je 20h, še ni čveka?????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:01:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ku ku ura je 20h, še ni čveka????? čakam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:04:00
|
|
|
|
barbaw
|
Maja spet izsiljuje in se krega v posteljici.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:04:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ku ku ura je 20h, še ni čveka????? čakam a si v zasedi Nisem pogledala na listo prisotnih. A maš že oba v mižaklih???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:04:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ku ku ura je 20h, še ni čveka????? čakam a si v zasedi Nisem pogledala na listo prisotnih. A maš že oba v mižaklih??? sanja svinja kukuruz Niti en mi ne spi. Maja je vsaj v posteljici ampak ji moram zdaj dudo popravit. Sem pa v zasedi že kakih 20 min.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:05:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja spet izsiljuje in se krega v posteljici. Kaj pa Jaka? Se še igra? Andraž še tud ni zrihtan, Alja je pa prej povečerjala in sedaj se igra z atom. Jaz sem za danes službovanje končala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:06:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja spet izsiljuje in se krega v posteljici. Kaj pa Jaka? Se še igra? Andraž še tud ni zrihtan, Alja je pa prej povečerjala in sedaj se igra z atom. Jaz sem za danes službovanje končala Jaka v pižami gleda risanko, potem dobi pravljico in gre spat. jaz bi pa mogla kletko spucat, pa hrano dat hrčkoma. To bom malo kasneje naredila. Jutri jima pa moram generalko naredit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:06:39
|
|
|
|
Estrella*
|
O a pol ju3 pade 5000? Če boš danes zgovorna in jutri bo padla bp, pa še me bomo bližje 02 kam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:07:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* O a pol ju3 pade 5000? Če boš danes zgovorna in jutri bo padla bp, pa še me bomo bližje 02 kam ???? Delam na 5000. Rabim samo en bolj zgovoren dan pa pade.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:08:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer. Evo mene. Sm opazla, da se sploh še nism javla na 7.delu,pa v soboto sm bla na rr,dons je pa torek .Ja nč, ,ste res prave čveke. Sm že hotla včer neki napisat pa me je kr minilo k sm vidla kje sm ostala . Ma težko se je nazaj vklopit k tok strani zaostajaš. Me ni blo nč doma v nedeljo in ponedeljek,dons sm mela pa obiske.Bom jutr več gor,ker bom mal doma.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:08:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja spet izsiljuje in se krega v posteljici. Kaj pa Jaka? Se še igra? Andraž še tud ni zrihtan, Alja je pa prej povečerjala in sedaj se igra z atom. Jaz sem za danes službovanje končala Jaka v pižami gleda risanko, potem dobi pravljico in gre spat. jaz bi pa mogla kletko spucat, pa hrano dat hrčkoma. To bom malo kasneje naredila. Jutri jima pa moram generalko naredit. Jaz tudi, imam totalno štalo in ne sprejemam obiskov Grem pa ju3 popldan sama v LJ po darila in sem mojmu zatežila da me do polnoči ne bo nazaj. Je rekel, da lah tud šele ob 6 tih zjutraj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:09:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Evo mene. Sm opazla, da se sploh še nism javla na 7.delu,pa v soboto sm bla na rr,dons je pa torek .Ja nč, ,ste res prave čveke. Sm že hotla včer neki napisat pa me je kr minilo k sm vidla kje sm ostala . Ma težko se je nazaj vklopit k tok strani zaostajaš. Me ni blo nč doma v nedeljo in ponedeljek,dons sm mela pa obiske.Bom jutr več gor,ker bom mal doma. Si bila že na listi pogrešanih A si risala??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:09:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja spet izsiljuje in se krega v posteljici. Kaj pa Jaka? Se še igra? Andraž še tud ni zrihtan, Alja je pa prej povečerjala in sedaj se igra z atom. Jaz sem za danes službovanje končala Jaka v pižami gleda risanko, potem dobi pravljico in gre spat. jaz bi pa mogla kletko spucat, pa hrano dat hrčkoma. To bom malo kasneje naredila. Jutri jima pa moram generalko naredit. Jaz tudi, imam totalno štalo in ne sprejemam obiskov Grem pa ju3 popldan sama v LJ po darila in sem mojmu zatežila da me do polnoči ne bo nazaj. Je rekel, da lah tud šele ob 6 tih zjutraj Jaz bi to izkoristila. Koliko vožnje pa imaš do Lj, časovno mislim?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:09:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Evo mene. Sm opazla, da se sploh še nism javla na 7.delu,pa v soboto sm bla na rr,dons je pa torek .Ja nč, ,ste res prave čveke. Sm že hotla včer neki napisat pa me je kr minilo k sm vidla kje sm ostala . Ma težko se je nazaj vklopit k tok strani zaostajaš. Me ni blo nč doma v nedeljo in ponedeljek,dons sm mela pa obiske.Bom jutr več gor,ker bom mal doma. Smo te pogrešale. Pa je še pri nas padla prva petarda.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:10:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* O a pol ju3 pade 5000? Če boš danes zgovorna in jutri bo padla bp, pa še me bomo bližje 02 kam ???? Delam na 5000. Rabim samo en bolj zgovoren dan pa pade. Februarčice
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?