Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 18:43:24
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz pa čakam gaspoda, da pride od frizeraja, da prevzame podivjane mulce, mami pa se bo malo spočila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 18:44:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz dostikrat ne kuham kosila ker se mi ga ne da in nimam od kod vzet, drugače bi Jaz sem še slabša mama, ker sploh kosila ne kuham No mogoče 2x tedensko Ja, kaj pa potem ti ješ?? Nisi slaba mama, si pa slaba do same sebe Tebi bi res mogli po riti. Jaz jem kosilo vsak dan.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 18:45:33
|
|
|
|
Estrella*
|
+64 barbaw, a je rok do konca decembra????? TAlly, kje si pa ti danes????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 18:46:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz pa čakam gaspoda, da pride od frizeraja, da prevzame podivjane mulce, mami pa se bo malo spočila spočila beri imela čas za RR
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 18:46:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* +64 barbaw, a je rok do konca decembra????? TAlly, kje si pa ti danes???? Jp! Tally je mogoče omagala. Upam, da ji Emilija ne kravžla lase.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 18:46:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz dostikrat ne kuham kosila ker se mi ga ne da in nimam od kod vzet, drugače bi Jaz sem še slabša mama, ker sploh kosila ne kuham No mogoče 2x tedensko Ja, kaj pa potem ti ješ?? Nisi slaba mama, si pa slaba do same sebe Tebi bi res mogli po riti. Jaz jem kosilo vsak dan. Enostavno mi je kuharije 20 ,let vsak dan presedlo in pač kak dan ne skuham
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 18:47:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz dostikrat ne kuham kosila ker se mi ga ne da in nimam od kod vzet, drugače bi Jaz sem še slabša mama, ker sploh kosila ne kuham No mogoče 2x tedensko Ja, kaj pa potem ti ješ?? Nisi slaba mama, si pa slaba do same sebe Tebi bi res mogli po riti. Jaz jem kosilo vsak dan. Enostavno mi je kuharije 20 ,let vsak dan presedlo in pač kak dan ne skuham Ti si pa hitro začela kuhat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 18:47:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz pa čakam gaspoda, da pride od frizeraja, da prevzame podivjane mulce, mami pa se bo malo spočila spočila beri imela čas za RR To itak. Sedaj sem polovično prisotna, ker je Alja v naročju un grize kabel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 18:48:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* +64 barbaw, a je rok do konca decembra????? TAlly, kje si pa ti danes???? za zmanjševanje razlike. Joj še pred kratkim je bilo +400 nekaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 18:48:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz dostikrat ne kuham kosila ker se mi ga ne da in nimam od kod vzet, drugače bi Jaz sem še slabša mama, ker sploh kosila ne kuham No mogoče 2x tedensko Ja, kaj pa potem ti ješ?? Nisi slaba mama, si pa slaba do same sebe Tebi bi res mogli po riti. Jaz jem kosilo vsak dan. Enostavno mi je kuharije 20 ,let vsak dan presedlo in pač kak dan ne skuham Ti si pa hitro začela kuhat. Pri 14 letih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 18:48:26
|
|
|
|
aurora28
|
Hvala za informacijo. Se bova odločila kar za malce dražjo od Haucka, ker se nama zdi to dobra naložba (Gal je dobil 100 € od babice in dedka za miklavža ), posteljica bo prav prišla na dopustu, poleg tega pa še ko bo Gala moja mami imela v varstvu in ji bo posteljica super prav prišla, da ga bo lahko kam odložila in kaj postorila. A bo vaše otroke babica čuvala al bodo šli v vrtec? Midva sva se odločila, da če grem jaz takoj aprila v službo bosta Gala moja starša imela v varstvu do septembra, nato pa bo šel z novim šolskim letom v vrtec.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 18:48:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* +64 barbaw, a je rok do konca decembra????? TAlly, kje si pa ti danes???? za zmanjševanje razlike. Joj še pred kratkim je bilo +400 nekaj +419 ko smo se odločile napast
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 18:50:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz pa čakam gaspoda, da pride od frizeraja, da prevzame podivjane mulce, mami pa se bo malo spočila spočila beri imela čas za RR To itak. Sedaj sem polovično prisotna, ker je Alja v naročju un grize kabel Da je ne bo zaštromalo. Jaz imam oba zraven sebe na igralni podlogi. Zdaj ju grem umit potem pa spat dam in pridem. Je pa danes House, ki ga bom gledala z enim učem. Moj še sploh ni bil nič konkretno doma. Prišel je, opravil tel. pogovor z mojim svakom in odšel k svoji mami. Kdaj pride pa nimam pojma. Grem otroke rihtat. Zdaj sta oba padla v baby tv. Ene miške žoge kotalijo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 18:50:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Hvala za informacijo. Se bova odločila kar za malce dražjo od Haucka, ker se nama zdi to dobra naložba (Gal je dobil 100 € od babice in dedka za miklavža ), posteljica bo prav prišla na dopustu, poleg tega pa še ko bo Gala moja mami imela v varstvu in ji bo posteljica super prav prišla, da ga bo lahko kam odložila in kaj postorila. A bo vaše otroke babica čuvala al bodo šli v vrtec? Midva sva se odločila, da če grem jaz takoj aprila v službo bosta Gala moja starša imela v varstvu do septembra, nato pa bo šel z novim šolskim letom v vrtec. Vrtec in upam, da ga dobim že maja, sicer v Idriji, pa tud OK, bo moral Matej oba zjutraj pedenat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 18:52:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz dostikrat ne kuham kosila ker se mi ga ne da in nimam od kod vzet, drugače bi Jaz sem še slabša mama, ker sploh kosila ne kuham No mogoče 2x tedensko Ja, kaj pa potem ti ješ?? Nisi slaba mama, si pa slaba do same sebe Tebi bi res mogli po riti. Jaz jem kosilo vsak dan. Jaz bi ga tud,če bi ga tašča kuhala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 18:53:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz dostikrat ne kuham kosila ker se mi ga ne da in nimam od kod vzet, drugače bi Jaz sem še slabša mama, ker sploh kosila ne kuham No mogoče 2x tedensko Ja, kaj pa potem ti ješ?? Nisi slaba mama, si pa slaba do same sebe Tebi bi res mogli po riti. Jaz jem kosilo vsak dan. Jaz bi ga tud,če bi ga tašča kuhala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 18:53:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* +64 barbaw, a je rok do konca decembra????? TAlly, kje si pa ti danes???? za zmanjševanje razlike. Joj še pred kratkim je bilo +400 nekaj +419 ko smo se odločile napast Pa kaj si ti tako dobra s št.?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 18:53:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Hvala za informacijo. Se bova odločila kar za malce dražjo od Haucka, ker se nama zdi to dobra naložba (Gal je dobil 100 € od babice in dedka za miklavža ), posteljica bo prav prišla na dopustu, poleg tega pa še ko bo Gala moja mami imela v varstvu in ji bo posteljica super prav prišla, da ga bo lahko kam odložila in kaj postorila. A bo vaše otroke babica čuvala al bodo šli v vrtec? Midva sva se odločila, da če grem jaz takoj aprila v službo bosta Gala moja starša imela v varstvu do septembra, nato pa bo šel z novim šolskim letom v vrtec. Če se bo vrtec povečal do aprila bi jo dala jaz noter, če bi šlo, drugače pa bo babica samo 2-3 urce preden se midva menjava s šihtom. Eden dela dop. en pop. vedno je bilo tako.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 18:54:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz dostikrat ne kuham kosila ker se mi ga ne da in nimam od kod vzet, drugače bi Jaz sem še slabša mama, ker sploh kosila ne kuham No mogoče 2x tedensko Ja, kaj pa potem ti ješ?? Nisi slaba mama, si pa slaba do same sebe Tebi bi res mogli po riti. Jaz jem kosilo vsak dan. Enostavno mi je kuharije 20 ,let vsak dan presedlo in pač kak dan ne skuham Ti si pa hitro začela kuhat. Pri 14 letih Sem preračunala ja, samo nisem hotela napisat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 18:54:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Drage moje fajn čvekajte, jaz malo skopam, dam spat in potem, sebe spadenam in grem, žurkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 18:54:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz dostikrat ne kuham kosila ker se mi ga ne da in nimam od kod vzet, drugače bi Jaz sem še slabša mama, ker sploh kosila ne kuham No mogoče 2x tedensko Ja, kaj pa potem ti ješ?? Nisi slaba mama, si pa slaba do same sebe Tebi bi res mogli po riti. Jaz jem kosilo vsak dan. Jaz bi ga tud,če bi ga tašča kuhala Samo ga sama tudi skuham zaenkrat brez problema. Ko pa sem bila v službi se mi pa res ni dalo. Zdaj pa še kaj prečem z veseljem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 18:55:45
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sedaj sem polovično prisotna, ker je Alja v naročju un grize kabel A je kaj v sorodu s Samio od ****? No, Gregi pa obožuje kabel od telefonske slušalke.............. edinaos, UŽIVAAAAAAJ MAKSIMALNOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 9.12.2008 18:56:13 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 19:00:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Drage moje fajn čvekajte, jaz malo skopam, dam spat in potem, sebe spadenam in grem, žurkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uživaj, sem ti kar fovš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 19:07:09
|
|
|
|
Estrella*
|
No, jaz in moja obsesija tehtanje, mi ni dala miru in sem Aji stehtala, punca je je poredila in ima končno 8,1kg Očitno se je tud njej začela poznati količina GH, ki jo zadnje čase konzumira
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 19:08:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sedaj sem polovično prisotna, ker je Alja v naročju un grize kabel A je kaj v sorodu s Samio od ****? No, Gregi pa obožuje kabel od telefonske slušalke.............. edinaos, UŽIVAAAAAAJ MAKSIMALNOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!! Zgleda da res, ker vedno pikira na tega za fotoaparat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?