Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 11:14:02
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy naja, pa sej sem se prijavila,...mam namen prit, razn ce ne bo kaj slucajno v mes prislo,..mam v petek kontrolo v porodnisnici pa bomo pol videli Tudi ti sori, joj joj moj spomin. Pol pa tak super, da se bomo spoznale! A še katero tako spomin zajeb...? Jaz sem grozna, no. Pa ne sam tu na netu, ves čas sem pozabljiva 100 na uro.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 11:14:05
|
|
|
|
Yassy
|
naja- sej misi nimas not a ne? tasa-wb
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 11:14:20
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pozdravim vas, zdaj pa grem brat za nazaj.. pa napišem pol poročilo pregleda pa ne se preveč obirat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 11:14:47
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dali, piškotke ne vem, če bom pekla, liker pa bom delala nasl. teden. Moram še embalažo dobit najprej. Dali, ti pa vsak dan pridno na sprehode? Zelo lepo. Najaa, a maš kak fajni preverjen recept za liker. Si mi dala idejo, da bi tudi jaz kar to podarila. Nekaj sem gledala po netu, pa bi raje naredila nekaj preverjenega. Hvala... Sama ga še nisem delala, je pa preverjen pri prijateljici. In res dober! Ti pošljem na mail!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 11:15:18
|
|
|
|
Yassy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy naja- sej misi nimas not a ne? naja nc se sekirat , nas je se ene par takih, se samo se sprasujem kdaj bom kje glavo pozabila tasa-wb
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 11:15:45
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy naja- sej misi nimas not a ne? tasa-wb Ma ne vem, če ne. Mi včasih nekam čudno špila.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 11:16:25
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dali, piškotke ne vem, če bom pekla, liker pa bom delala nasl. teden. Moram še embalažo dobit najprej. Dali, ti pa vsak dan pridno na sprehode? Zelo lepo. Najaa, a maš kak fajni preverjen recept za liker. Si mi dala idejo, da bi tudi jaz kar to podarila. Nekaj sem gledala po netu, pa bi raje naredila nekaj preverjenega. Hvala... Sama ga še nisem delala, je pa preverjen pri prijateljici. In res dober! Ti pošljem na mail! Super hvala Najaa. Zdej pa res grem...pa pa... Aja, kaj boste kuhale danes?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 11:16:33
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pozdravim vas, zdaj pa grem brat za nazaj.. pa napišem pol poročilo pregleda tasa zdaj poročilo takoj raport potem pa te spustimo brat če boš pridna hahahahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 11:17:04
|
|
|
|
Yassy
|
pupe jst grem pa skuhat do konca pa mal zalegnt, ker mi oci skup ze vlece,.ne gre vec,...se popoldne kej tipkamo, ce ne prespim celga dneva uzivajte
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 11:22:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pozdravim vas, zdaj pa grem brat za nazaj.. pa napišem pol poročilo pregleda tasa zdaj poročilo takoj raport potem pa te spustimo brat če boš pridna hahahahaha nima časa,ker si z mano prek msnja piše jaz sem že vse zvedla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 11:23:46
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pozdravim vas, zdaj pa grem brat za nazaj.. pa napišem pol poročilo pregleda tasa zdaj poročilo takoj raport potem pa te spustimo brat če boš pridna hahahahaha nima časa,ker si z mano prek msnja piše jaz sem že vse zvedla ILEGALA!!! Tasa, kaj pa me??? Kuhala ne bom nič. Ker imam še od včeraj.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 9.12.2008 11:25:07 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 11:24:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy pupe jst grem pa skuhat do konca pa mal zalegnt, ker mi oci skup ze vlece,.ne gre vec,...se popoldne kej tipkamo, ce ne prespim celga dneva uzivajte ma kaj češ spat,še poldne ni ura
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 11:24:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dali, piškotke ne vem, če bom pekla, liker pa bom delala nasl. teden. Moram še embalažo dobit najprej. Dali, ti pa vsak dan pridno na sprehode? Zelo lepo. Najaa, a maš kak fajni preverjen recept za liker. Si mi dala idejo, da bi tudi jaz kar to podarila. Nekaj sem gledala po netu, pa bi raje naredila nekaj preverjenega. Hvala... Sama ga še nisem delala, je pa preverjen pri prijateljici. In res dober! Ti pošljem na mail! Super hvala Najaa. Zdej pa res grem...pa pa... Aja, kaj boste kuhale danes? danes bo pomfri,pa cordon-blue
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 11:26:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pozdravim vas, zdaj pa grem brat za nazaj.. pa napišem pol poročilo pregleda tasa zdaj poročilo takoj raport potem pa te spustimo brat če boš pridna hahahahaha nima časa,ker si z mano prek msnja piše jaz sem že vse zvedla ILEGALA!!! Tasa, kaj pa me??? Kuhala ne bom nič. Ker imam še od včeraj. VIP -veze i poznanstva
< Sporočilo je popravil spps -- 9.12.2008 11:27:46 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 11:28:02
|
|
|
|
Pupa7
|
pa kaj ne rečeš jaz mam tudi msn pa se z mano tam nečeš ment al kaj
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 11:29:21
|
|
|
|
Yassy
|
spps, če ne bom pa na tipkovnici zaspala,... kuhala bomo danes pa repo pa pire krompir pa eni bodo jedli krvavice drugi pecenice tretji pa hrenovke,...tak malo bolj kmecko kosilo danes,...je blo vceraj prevec basanja, pa se danes mal pucamo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 11:30:17
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pa kaj ne rečeš jaz mam tudi msn pa se z mano tam nečeš ment al kaj Ah kje, one so postale visoke. Greva še midve na svojo linijo? Hehe, pol pa res ne bom več folgala, že zdej mi pol informacij uide.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 11:31:43
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pa kaj ne rečeš jaz mam tudi msn pa se z mano tam nečeš ment al kaj Ah kje, one so postale visoke. Greva še midve na svojo linijo? Hehe, pol pa res ne bom več folgala, že zdej mi pol informacij uide. hahahaha komot greva hahahahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 11:32:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pa kaj ne rečeš jaz mam tudi msn pa se z mano tam nečeš ment al kaj ja nisem vedla,da po Msnju tud znaš pogovarjat sasyka_p@hotmail.com
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 11:33:51
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pa kaj ne rečeš jaz mam tudi msn pa se z mano tam nečeš ment al kaj ja nisem vedla,da po Msnju tud znaš pogovarjat sasyka_p@hotmail.com tle odrezana od sveta veš da razturim vse oblike komunikacije hahahaha sm ti pa tud jst poslala ZS hahahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 11:36:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pa kaj ne rečeš jaz mam tudi msn pa se z mano tam nečeš ment al kaj Ah kje, one so postale visoke. Greva še midve na svojo linijo? Hehe, pol pa res ne bom več folgala, že zdej mi pol informacij uide. pol bo pa res menda 5 postov na osebo na RR-kak bi bli eni srečni
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 11:41:05
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pa kaj ne rečeš jaz mam tudi msn pa se z mano tam nečeš ment al kaj Ah kje, one so postale visoke. Greva še midve na svojo linijo? Hehe, pol pa res ne bom več folgala, že zdej mi pol informacij uide. pol bo pa res menda 5 postov na osebo na RR-kak bi bli eni srečni Ah dejte no, zdej boste pa kar pobegnile al kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 11:42:52
|
|
|
|
Pupa7
|
jaz sem napoleon hahaha delam več stvari hkrat hahahahaha reci srce naja kaj te muči dolgčas pa tu smo hahahah
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 11:45:01
|
|
|
|
Pupa7
|
zdaj vas bom vse dala na standby ker grem pod tuš se tipkamo več ksno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 11:45:13
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jst sm pa mal prestrašena, vsi se zadnje čase rojevajo prekmalu... jst pa si želim da bi moj ostal v bušiju vsaj do začetk marca... pa me zadne čase daje slab občutek glede tega... Nehaj!!! Čista tišina! (mene tudi to kdaj zaskrbi, ampak se hitro pomeniva z malim, da bo lepo na toplem do pomladi, to je pa skoraj konec marca ) Pupa, ne razmišljaj tako. Vse bo kot mora biti. . DAN Tud mene neki to daje, zadne cajte, pa skoz me neki čudno špika, pa zbada pol pa sm to študiram, pa vem da nesmem na to mislt, sm pozitivno.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?