ronja
|
sej žličko v usta porinit ni problem, samo ona vse ven spljuva, če ji ni...nimaš osnovnih pogojev, da jo prepričaš, da bo nekaj pojedla, če se odloči da ne bo Ena kolegica, ki je med. sestra svojim otrokom da zdravila, kadar jih rabijo, tako, da jih da v injekcijo (brizgo) in jim to stisne v usta, pa jih drži skup, da morajo požret. Ker ne marajo tistih sirupov . Kot pravi ona, mal kruto, ampak šta se mora, nije težko . Jaz sem vsa vesela, da se po novem lahko sprehajam po Lj. tudi dop. kolikor mi paše . Tak da če bo mala težila, jo bom lepo ven napokala, pa je. Pa šli bova se malo igrat na igrišče ali pa po očija... jupi!!! kako majhna stvar polepša človeku življenje! khurde, jah, naša telesa niso mašine, majo tudi svoja nihanja. No, jaz sem bila tudi srečna, ko sem videla, da mam v bistvu prej hipoglikemijo kot sladkorno , pa da je bilo tisto od tega cukra, ki sem se ga nažrla zadnjo noč . hehe, mi smo šli proslavljat ločitev potem, ko sta šla papirje podpisat uršika, hehe, zmeda popravljena, ne? Si dobila moj zs s pravimi podatki, upam. Ja, saj ji ne zamerim, samo nekak bi rada, da tole njeno obdobje ne bi slučajno Lejlice ven spravilo prezgodaj... Navsezadnje se to tudi Ronji ne splača... Tak da je včasih mal težko furat vmes - saj, če sem ok, pa zdrava, ni problem, se redko kdaj kaj pritožim - tako pa... je problem, ker bi se rada nosila, jaz je pa ne smem... Nimam pa pojma, koliko lahko tako malli otrok dojame - moj buši ji je sicer strašno fascinanten in ga boža in tepe (potem pa Lejla nazaj brca, ampak Ronja nima nikoli toliko časa pri miru roke, da bi čutila, sicer pa itak ne bi vedela, zakaj se gre), ampak mislim, da jo zanima samo zato, ker sem to jaz. Je pa res, da se je zadnje čase nekaj v njej premaknilo - spet hoče vsake tok videt joške, kar prej sploh ni bilo več kaj dosti aktualno, pa tak,... mal več rabi, skratka... No, danes sva se preventivno cartali zjutraj, ko je oči šel v službo, pa da zdaj mir. Lahko da je bila mal razdražena, ker je bila utrujena, smo včeraj takoj pičili na faks, pa tam polno novih obrazov,... saj se skoz smeji, pa ji je všeč, ko kam gremo, ap se kaj dogaja, samo se vseeno utrudi, če ne drugega že samo stopnice - najprej 3 nadstropja dol doma, potem 3 nadstropja in to ornk nadstropja na faksu, pa spet 3 nadstropja doma... to je kar veliko za tako malčico... No, zdaj sva se spet eno uro igrali, hehe, zdaj pa sem si izprosila en odmor, ker sem že lačna za znoret! Pa slabo mi ratuje, če ne bom nekaj pojedla, bo pa še hujše... Čestitke vsem za preglede!
|