Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 10:53:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, a Majo še spraviš v kengurujčka? Jaz mojega orjaka ne stlačim več noter... Naš kengurujček pa kar počiva,je Tilen čisto zadovoljen v vozičku Pri Nejcu je pa skoz laufal. Pa tudi Tilna ne upam predolgo nosit, ker me vse dol tišči V četrtek imam kontrolo, pa bomo videli, kaj bo rekel G Ti se samo čuvaj. Hb da je zadovoljen v vozičku. Moja se tudi rada vozi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 10:55:04
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A je Estrellč rekla da gre kam danes? kofetkat v Kranj točno ja, ti bi tudi bila tam če ne bi imela veta ne Že tako sem imela namen iti v Mulerja, ki je zraven tega lokala.Pa drugič. Bo še katera rekla, da sem polna izgovorov, ker vedno kaj vmes pride. Še na šiht bi morala iti po darila,pa mi kar ne znese.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 10:56:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A je Estrellč rekla da gre kam danes? kofetkat v Kranj točno ja, ti bi tudi bila tam če ne bi imela veta ne Že tako sem imela namen iti v Mulerja, ki je zraven tega lokala.Pa drugič. Bo še katera rekla, da sem polna izgovorov, ker vedno kaj vmes pride. Še na šiht bi morala iti po darila,pa mi kar ne znese. Saj bo boljše.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 10:57:07
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, a Majo še spraviš v kengurujčka? Jaz mojega orjaka ne stlačim več noter... Naš kengurujček pa kar počiva,je Tilen čisto zadovoljen v vozičku Pri Nejcu je pa skoz laufal. Pa tudi Tilna ne upam predolgo nosit, ker me vse dol tišči V četrtek imam kontrolo, pa bomo videli, kaj bo rekel G Pestke za v četrtek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 10:57:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A je Estrellč rekla da gre kam danes? v Muco Maco z Tiano na kofe
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 10:58:51
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja je zaspala jaz že perem, kuhinjo sem že prej pospravila, zdaj pa malo uživam. jeeeej Ti samo uživaj!!! Naša ne kaže nikakršnih znakov, da bi spala. SEm jo prele dala ležat pa je en 5 minut počivala, zgleda da je rabla mal baterije nafilat, pol se je pa na trebuh obrnila in hop na rito in gospodična mična lepo sedela. Ja eni imajo to dovolj. zdele je pa sitna ko ima dudo v ustih-seveda naokoli obrnjeno in gloda plastiko in zraven dela da da da ga ga ga no vsej dere se ne več
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 10:59:49
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo mene sem že nazaj. Je pra babi prišla samo povedat da gre peš do ene prijateljice. Je babi stara 82 let in ji je moja mami zabičala, da more pridet povedat preden kam gre peš, sploh če gre kam dalj, da nas ne bo skrbelo al pa da se ji ne bo kaj naredilo, mi pa ne bomo vedeli kje je. Pa še ful se ji vrti zadnje čase za babi, naša je na pol nepokretna (beri hodi do Wc in nazaj, več pa ne zmore, cel dan sedi ali pa spi) Boga tvoja babi. Tudi jaz se bojim, da ko bo naša zbolela, da bo hudo, ker do sedaj je bila non stop v akciji, sem i tja, bi člove sploh rekel, da ma mogoče 60 let, ne pa 82 Našo je že 3x kap zadela, je pa drugače babi od mojega. boga. kolk je pa stara?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 11:00:30
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Veterinar je prišel .Oguljena je samo zaradi bolh in bo prinesel eno kvalitetno stvar, da se jih znebi evo pa je le prišel samo da ni kaj hujšega!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 11:04:00
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A je Estrellč rekla da gre kam danes? kofetkat v Kranj točno ja, ti bi tudi bila tam če ne bi imela veta ne Že tako sem imela namen iti v Mulerja, ki je zraven tega lokala.Pa drugič. Bo še katera rekla, da sem polna izgovorov, ker vedno kaj vmes pride. Še na šiht bi morala iti po darila,pa mi kar ne znese. Tilči, jz sem 1x drugi teden zmenjena z Tiano, da se dobiva na kavi. Men bi blo fajn, če bi se dalo v ponedeljek okol pol 10ih, (mava pol z Manco ob 12ih ortopeda v LJ) če bo ona imela čas, pa lohka še ti prideš, pa Aurea, darmar, Valentina, mya, .... svojeglave najbrž ne bo, če ima doma bolnico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 11:04:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja je zaspala jaz že perem, kuhinjo sem že prej pospravila, zdaj pa malo uživam. jeeeej Ti samo uživaj!!! Naša ne kaže nikakršnih znakov, da bi spala. SEm jo prele dala ležat pa je en 5 minut počivala, zgleda da je rabla mal baterije nafilat, pol se je pa na trebuh obrnila in hop na rito in gospodična mična lepo sedela. Ja eni imajo to dovolj. zdele je pa sitna ko ima dudo v ustih-seveda naokoli obrnjeno in gloda plastiko in zraven dela da da da ga ga ga no vsej dere se ne več
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 11:04:09
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Čisto na malo in tanko, ker je ful močno. probaj na sebi. na sebi sem probala , ampak itak nič ne čutim, ker mam tolk bogo že okol nosa, Nejca sem še namazala po prsih, pod noskom ga pa rajš ne bom.. SS naš tud ma dudo sam zato da si dlesni masira, zadnjič sem bla pa zelo presenečena ko je avtu zapsal z njo v ustih. Špelin@ pr nas je mogu sam rozino prijet in kocko, od vsega ostalega ne duha ne sluha. Razmišljam če bi šla malo ven na sonček, da bi mali zaspal v vozičku, ker se mi ga ne da po rokah nosit ... Kaj boste pa danes kuhale?=
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 11:04:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo mene sem že nazaj. Je pra babi prišla samo povedat da gre peš do ene prijateljice. Je babi stara 82 let in ji je moja mami zabičala, da more pridet povedat preden kam gre peš, sploh če gre kam dalj, da nas ne bo skrbelo al pa da se ji ne bo kaj naredilo, mi pa ne bomo vedeli kje je. Pa še ful se ji vrti zadnje čase za babi, naša je na pol nepokretna (beri hodi do Wc in nazaj, več pa ne zmore, cel dan sedi ali pa spi) Boga tvoja babi. Tudi jaz se bojim, da ko bo naša zbolela, da bo hudo, ker do sedaj je bila non stop v akciji, sem i tja, bi člove sploh rekel, da ma mogoče 60 let, ne pa 82 Našo je že 3x kap zadela, je pa drugače babi od mojega. boga. kolk je pa stara? 80
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 11:04:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Kam ste pa zdej pobegnile vse
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 11:05:33
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kam ste pa zdej pobegnile vse še nikamor še razmišljam če bi šla ven
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 11:05:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Čisto na malo in tanko, ker je ful močno. probaj na sebi. na sebi sem probala , ampak itak nič ne čutim, ker mam tolk bogo že okol nosa, Nejca sem še namazala po prsih, pod noskom ga pa rajš ne bom.. SS naš tud ma dudo sam zato da si dlesni masira, zadnjič sem bla pa zelo presenečena ko je avtu zapsal z njo v ustih. Špelin@ pr nas je mogu sam rozino prijet in kocko, od vsega ostalega ne duha ne sluha. Razmišljam če bi šla malo ven na sonček, da bi mali zaspal v vozičku, ker se mi ga ne da po rokah nosit ... Kaj boste pa danes kuhale?= Glede kuhanja nimam pojma. Na pregledu pri P pa naša ni nič od tega delala. A ga moraš še vedno na rokah nosit, da zaspi?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 11:06:00
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo mene sem že nazaj. Je pra babi prišla samo povedat da gre peš do ene prijateljice. Je babi stara 82 let in ji je moja mami zabičala, da more pridet povedat preden kam gre peš, sploh če gre kam dalj, da nas ne bo skrbelo al pa da se ji ne bo kaj naredilo, mi pa ne bomo vedeli kje je. Pa še ful se ji vrti zadnje čase za babi, naša je na pol nepokretna (beri hodi do Wc in nazaj, več pa ne zmore, cel dan sedi ali pa spi) Boga tvoja babi. Tudi jaz se bojim, da ko bo naša zbolela, da bo hudo, ker do sedaj je bila non stop v akciji, sem i tja, bi člove sploh rekel, da ma mogoče 60 let, ne pa 82 Našo je že 3x kap zadela, je pa drugače babi od mojega. boga. kolk je pa stara? 80 madonca so korenine tile naši stari starši a?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 11:06:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kam ste pa zdej pobegnile vse Nikamor. Jaz se kljub kavi še nisem sestavila skupaj. Me zdaj matra ko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 11:06:47
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kam ste pa zdej pobegnile vse še nikamor še razmišljam če bi šla ven sej jz tud, sm bom še mal počala, je še ful mraz pri nas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 11:07:17
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kam ste pa zdej pobegnile vse Nikamor. Jaz se kljub kavi še nisem sestavila skupaj. Me zdaj matra ko Kaj te matra?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 11:07:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo mene sem že nazaj. Je pra babi prišla samo povedat da gre peš do ene prijateljice. Je babi stara 82 let in ji je moja mami zabičala, da more pridet povedat preden kam gre peš, sploh če gre kam dalj, da nas ne bo skrbelo al pa da se ji ne bo kaj naredilo, mi pa ne bomo vedeli kje je. Pa še ful se ji vrti zadnje čase za babi, naša je na pol nepokretna (beri hodi do Wc in nazaj, več pa ne zmore, cel dan sedi ali pa spi) Boga tvoja babi. Tudi jaz se bojim, da ko bo naša zbolela, da bo hudo, ker do sedaj je bila non stop v akciji, sem i tja, bi člove sploh rekel, da ma mogoče 60 let, ne pa 82 Našo je že 3x kap zadela, je pa drugače babi od mojega. boga. kolk je pa stara? 80 madonca so korenine tile naši stari starši a? Pri nas ni ne vem kakšnih korenin. Moj dedek, ki je zadnji umrl je bil star 79, pri mojemu pa je ta babica najstarejša, dedka pa sta že umrla. Pravnukov nista dočakala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 11:08:06
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Čisto na malo in tanko, ker je ful močno. probaj na sebi. na sebi sem probala , ampak itak nič ne čutim, ker mam tolk bogo že okol nosa, Nejca sem še namazala po prsih, pod noskom ga pa rajš ne bom.. SS naš tud ma dudo sam zato da si dlesni masira, zadnjič sem bla pa zelo presenečena ko je avtu zapsal z njo v ustih. Špelin@ pr nas je mogu sam rozino prijet in kocko, od vsega ostalega ne duha ne sluha. Razmišljam če bi šla malo ven na sonček, da bi mali zaspal v vozičku, ker se mi ga ne da po rokah nosit ... Kaj boste pa danes kuhale?= Glede kuhanja nimam pojma. Na pregledu pri P pa naša ni nič od tega delala. A ga moraš še vedno na rokah nosit, da zaspi? velikokrat ja, včeri sva ga pustila na kavču da bi sam zaspal, no na koncu je zaspal s čajem. Zdle ko je tak prehlajen ga nimam srca pustit jokat, ker pol začne kašljat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 11:08:29
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kam ste pa zdej pobegnile vse še nikamor še razmišljam če bi šla ven Jaz pa čakam, da se mali gospodič zbudi, potem dobi skuto z banano in nektarino, potem pa grema ven na mrazeka. Kaj oblečete vašim pod kombinizon?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 11:08:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kam ste pa zdej pobegnile vse Nikamor. Jaz se kljub kavi še nisem sestavila skupaj. Me zdaj matra ko Kaj te matra? utrujenost, pa zaspat nisem mogla zraven Maje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 11:08:47
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Kaj boste pa danes kuhale? Manca bo danes dobila banano, hruško in jabolko. Kaj bom pa za naju kuhala pa še ne vem. Sploh ne vem, kdaj moj pride donc domov, ker gre enemu kolegu pomagat volno za izolacijo bajte zlagat in na podstreho nosit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 11:09:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Kaj boste pa danes kuhale?= Bučke v omaki in pire krompir. Za vse - tudi za g. princa.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?