hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A čmrlika se je že javila kaj danes? Že pa visi s kero od Mariborčank na kavi , potem pa ni čudno, da ne more sledit našim debatam. Aja barbaw eno knjigo sem ti hotela priporočit. Že zadnjič, ko sem jo vidla v knjižnici. Napisala jo je Ksenija Bezenšek, naslov Vrednost neuspeha. Jaz sem hodila k njej na izobraževanje in mi je zelo pomagala, tudi osebnostno. Je pa knjiga dokaj zahtevna, potrebna večkratnega branja, da spoznaš, kaj ti sploh hoče povedat. Jaz jo imam doma, sem jo kupila in večkrat pobrskam kaj po njej. Se pa že en čas odločam, da bi zopet šla k njej na individualni razgovor, mogoče bi celo mojega s sabo vlekla, ker se neke čudne stvari dogajajo. Poceni ni ravno, pa v Šentjur se vozit. Če boš kaj v knjižnici si jo malo poglej. Čmrlika se še ni javila. Grem pa zdaj pogledat, če imajo v knjižnici. Koliko pa kasira za pogovor? Šentjur pri Celju? Mislim, da je okrog 40 € 45 minut. Ima pa drugače svojo internetno stran http://www.xena.si/ , malo si poglej. V naši knjižnici jo imajo fraj, le do tja moram prit. Veš, ta Ksenija je meni na enem srečanju rekla, ti si pa noseča. Pa takrat še skoraj nihče ni vedel. Rekla mi je, da bo 100% fantek, moja G pa meni, da bo punčka. Ženska je pravi medij, prebere te v sekundi in tako dolgo te vrta, da se odpreš in poveš. Vse. Me smo se zmeraj vse jokale. Pogrešam to, pa čeprav se mi je zdelo vsak mesec 30 € kar veliko, ampak ko smo šle domov, smo bile vse tako utrujene, ampak v glavi smo imele vse pošlihtano.