|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
9.12.2008 10:29:05   
Yassy
pupa- komi da mi je ratal so se kr zapopale od tolk cukrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,....sej sem se pocutla k sem spila tist sranje, k da sem zadeta, tak na prazen zelodec pa po moje je kilo cukra blo tm not, jst pa itak skor vse brez cukra al pa cist mal,..pol se mi je pa res zdel k da sam cukr jem

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
9.12.2008 10:29:23   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

...torej KOKICA - Vse naj...user posted image user posted image user posted image

Hvala tudi tebi DALI!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
9.12.2008 10:31:50   
spps

...tko sigurno sem še kaj in katero spustila...

Zdej grem cote obesit, potem posesat in hitro na sončen sprehod...kok je lep sonček zunaj...jutri naj bi že deževalo zato morem izkoristit...

...do potem klanfarce...user posted image
user posted image user posted image user posted image  nared še en krog zameuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
9.12.2008 10:32:21   
Yassy
a katera ve kaj se je kej zdej zgodil s tisto¨ nagradno igro¨ ce seji lahko sploh tko rece? kerga busija so nagradil oz a so razveljavl k smo jih spluvale??????

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
9.12.2008 10:36:29   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy

a katera ve kaj se je kej zdej zgodil s tisto¨ nagradno igro¨ ce seji lahko sploh tko rece? kerga busija so nagradil oz a so razveljavl k smo jih spluvale??????
user posted image user posted image user posted image nobenga ni blizuuser posted image user posted image user posted image user posted image  sem verjetn jaz dobla 1.nagrado,pa ne vejo kaj bi naredili,ker sem iztopla iz nagradne igreuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
9.12.2008 10:37:31   
Yassy
dobim ucer materinsko knjizico, in valda jo sestra zacne izpolnjevat,...pa me prasa kaj sem po poklicu pa ji recem manikerka,...pa prav a res ja ful dobr,...sej jst mam tud umetne nohte,pa bo ze cas za popravilo heheheheheheheheuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem si misla ja vidm ja, sej pol je pa mene pogledala v nohte, sem ji pa rekla ne me gledat v nohte moja kobila je zdele bosa, ni cajta da jo obujem,....se je pa skor popiskalal od smeha,... me je celo ziv. zgodbo sprasala,...ja kako pa to da ste bla v egiptu,..ji povem,...a res,...ful dobr,...ja kako se pa sporazumevate,..pa pravm v anglescini,...sej mal znam pa tud arabsk, pa prav ja ful dobr,...tko da sem skor eno uro poslusala: JA FUL DOBR,..no pol na konc sem ji pa vizitko mogla dat, pa prav gdaj se pa lahko narocimuser posted image user posted image user posted image sem rekla jst sem pa drgac noseca v 6.mesecu, tak da mam zdele vse zasedeno,...polno do marca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
9.12.2008 10:39:13   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

spps pa jaz te vedno pogrešam jhahahahaha moj že mal pisan gleda hahahahhaahahahaha ti pa tud mene tko da se ne zdej tle neki fine delat hahahahaha user posted image user posted image user posted image user posted image

yassy kaj si uspela gate iz rit potegnat hahahahahhaa user posted image user posted image user posted image

morm pa povedat da sm vas dans sanjala, vse ste v CH živele pa smo se dobivale spps ti si živela v luganu hahahahahahaha

user posted image user posted image user posted image  sej priznamuser posted image ,da tud jaz tebe pogerešamuser posted image user posted image user posted image

Zdaj pa mi najprej povej,kaj imate v Luganu?psihiatrijo z zaprtim oddelkom?user posted image user posted image user posted image

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ne to mamo v MENDRISIU hahahah kjer jst živim, je pa v luganu ena boljših porodnišnic v CH kjer bom tud jst rodila hahahaha

http://www.lugano-tourism.ch/it/32/informazioni_turistiche.aspx

pa poglej če ti je všeč kje si živela hahahahahaha

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
9.12.2008 10:40:00   
spps

dobim ucer materinsko knjizico, in valda jo sestra zacne izpolnjevat,...pa me prasa kaj sem po poklicu pa ji recem manikerka,...pa prav a res ja ful dobr,...sej jst mam tud umetne nohte,pa bo ze cas za popravilo heheheheheheheheuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem si misla ja vidm ja, sej pol je pa mene pogledala v nohte, sem ji pa rekla ne me gledat v nohte moja kobila je zdele bosa, ni cajta da jo obujem,....se je pa skor popiskalal od smeha,... me je celo ziv. zgodbo sprasala,...ja kako pa to da ste bla v egiptu,..ji povem,...a res,...ful dobr,...ja kako se pa sporazumevate,..pa pravm v anglescini,...sej mal znam pa tud arabsk, pa prav ja ful dobr,...tko da sem skor eno uro poslusala: JA FUL DOBR,..no pol na konc sem ji pa vizitko mogla dat, pa prav gdaj se pa lahko narocimuser posted image user posted image user posted image sem rekla jst sem pa drgac noseca v 6.mesecu, tak da mam zdele vse zasedeno,...polno do marca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image vidiš,ti ne bo  nič dolgčas-še s.p. boš lahko odprlauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
9.12.2008 10:41:09   
Yassy
spps,....sem se ga komi resla, ga ne mislm se enkrat odpirat,.....mi je ze dost zivcev pojedu:)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
9.12.2008 10:42:30   
spps
kdo bi si mislil,da me postaviš v sanjah v tako lepo mestouser posted image user posted image user posted image user posted image  sem bolj pričakovala kakšno barakarsko naseljeuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
9.12.2008 10:43:02   
spps

spps,....sem se ga komi resla, ga ne mislm se enkrat odpirat,.....mi je ze dost zivcev pojedu:)
aja?
tu si ga imela?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
9.12.2008 10:43:40   
Dali*

Zdej grem cote obesit, potem posesat in hitro na sončen sprehod...kok je lep sonček zunaj...jutri naj bi že deževalo zato morem izkoristit...

user posted image user posted image user posted image  nared še en krog zameuser posted image user posted image user posted image

...bom naredila za vsako par dihalnih vaj in malo rit razmigalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
9.12.2008 10:43:47   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: mojčika
Nejaa, a je tvoja Tija tudi božiček v SM, se mi je zdela tako znana in obe čakava do marcauser posted image

Ja ja, bo kar taprava. Jaz sem tudi tvojo spoznala, predvsem me je prepričal tvoj odgovor, da pričakujete marca. user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
9.12.2008 10:44:11   
Pupa7
yassy sej loh nohte tud u postl piliš pa pol ni panike delat samo babe ti bojo v spalnco hodle hahahahhaa

dali sej bi vam spletla copatke, jih že delam za tujino hahahahaha (beri slovenijo) jsamo so mi že rahlo presedli to pa je treba delat z ljubeznijo ...

aja včer rodila moja prijateljica iz otroštva mesec pa pol prekmal puničko user posted image user posted image user posted image tko da jojjj bo enih micenih otročkov kok fajn

spps da se posvetim še tebi hahahaha sej nevem več ka sm tla rečt hahahahahaha aja palček kako si vedla da je ta moj najljubši hahahahah user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
9.12.2008 10:47:34   
Yassy

aja?
tu si ga imela?

ja predno sem se preselila v egipt, pa je blo prevec sranja odprtega, ce bi sla dol, pa pustila da mi ena vodi, tak da sem pol kr zaprla,...mi je blo zal zarad strank,...sam ko se enkrat nekdo navadi na nekoga je tesko zamenjat, nobena ni hotla hodit h tej punci k mi je pomagala, sam kaksne nove stranke, pa je bla mala ful dobra,..lepi nohtki,....sam kaj ko sem sama kriva ko sem vse svoje babnice tko navadla,...bom pa se izvajalal to ampak nic vec odpiranja ,...bo kar tak malo doma

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
9.12.2008 10:48:21   
Najaa
spps, jaz sem verjetno zadnja, ki ti še nisem čestitala za izpit! Ma, sem ene parkrat hotla napisat, pa sme vsakič pozabla. user posted image  Torej - čestitam! user posted image  In le tako naprej.

Za tiste, ki ste me pogrešale - darila sem zavijala in so že varno pod smrečko. user posted image  Dali, piškotke ne vem, če bom pekla, liker pa bom delala nasl. teden. Moram še embalažo dobit najprej. Dali, ti pa vsak dan pridno na sprehode? Zelo lepo.

Yassy, ti kar uštimaj nohte tej sestri. Je fajn  met dobre odnose z zdravstvenim osebjem. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
9.12.2008 10:48:43   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7
spps da se posvetim še tebi hahahaha sej nevem več ka sm tla rečt hahahahahaha aja palček kako si vedla da je ta moj najljubši hahahahah user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kak se že temu reče?user posted image user posted image
men je pa mal slabp-sem polovico čokoladnega miklavža požrlauser posted image user posted image user posted image user posted image  

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
9.12.2008 10:49:12   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: mojčika
Nejaa, a je tvoja Tija tudi božiček v SM, se mi je zdela tako znana in obe čakava do marcauser posted image

Ja ja, bo kar taprava. Jaz sem tudi tvojo spoznala, predvsem me je prepričal tvoj odgovor, da pričakujete marca. user posted image

user posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
9.12.2008 10:51:03   
spps

...bom naredila za vsako par dihalnih vaj in malo rit razmigalauser posted image user posted image user posted image
ti kr,jaz bom pa po porodu dihala z vami,ker vas je večino za mano na spiskuuser posted image user posted image user posted image -pa da me ne bi slučajno katera prehitelauser posted image user posted image user posted image  še posebej ve,ki boste prvič šle rodituser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
9.12.2008 10:51:38   
spps

spps, jaz sem verjetno zadnja, ki ti še nisem čestitala za izpit! Ma, sem ene parkrat hotla napisat, pa sme vsakič pozabla. user posted image  Torej - čestitam! user posted image  In le tako naprej.

user posted image user posted image user posted image hvala,hvalauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
9.12.2008 10:51:51   
Yassy
Pupa- ja se to se mi manka ja, da me se v spalnici okupirajo, ze tko sem jih prevec grdo navadla, da sem bla tud med vikendi na razpolago,...tumpo jstuser posted image user posted image user posted image pa nc frej cajta ni blouser posted image user posted image

naja- sej bi ce bi lahko,...sam se moj hrbet s tem ne strinja, pa roke tud ne,...jih zekomi na mizi drzim k po tipkovnici tovcem,....kaj sele pilo v rokah pa pilimo,.....ne gre zdej vec,..od zacetka sem se, tud dol v egiptu,...zdej pa zal moj hrbet prav da rab dopust

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
9.12.2008 10:52:16   
Najaa
spps, jaz sem še vedno za tabo po spisku. user posted image  

yassy, aja točno, hrbet. Pol pa nič, boš po porodu. Ko prideš v slo, bomo tud marčevke v vrsti stale. user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 9.12.2008 10:53:02 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
9.12.2008 10:52:25   
spps

aja?
tu si ga imela?

ja predno sem se preselila v egipt, pa je blo prevec sranja odprtega, ce bi sla dol, pa pustila da mi ena vodi, tak da sem pol kr zaprla,...mi je blo zal zarad strank,...sam ko se enkrat nekdo navadi na nekoga je tesko zamenjat, nobena ni hotla hodit h tej punci k mi je pomagala, sam kaksne nove stranke, pa je bla mala ful dobra,..lepi nohtki,....sam kaj ko sem sama kriva ko sem vse svoje babnice tko navadla,...bom pa se izvajalal to ampak nic vec odpiranja ,...bo kar tak malo doma
sej tud veljauser posted image user posted image sam,da ti ne bo dolgčasuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
9.12.2008 10:52:56   
spps

ti le glej,da bo tud marca takouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
9.12.2008 10:54:02   
Najaa

ti le glej,da bo tud marca takouser posted image user posted image user posted image

Iz tvojih ust v ušesa od malega. Upam, da bo ubogal.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?