|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!!
9.12.2008 9:57:14   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

Dobro jutro!

mene je pa en virus napadel - vse me boli, se ful slabš počutim kot včeraj - ne vem, kako bova s pikico sfurali ta danuser posted image user posted image komaj skupaj stojim
ah...  bo že, a ne?

gripa???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
9.12.2008 9:57:25   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

barbaw, vidim, da te je tvoj dedec res fajn razpenil user posted image  user posted image user posted image user posted image

Bo boljše. Me je zdaj klical ampak sem ga dala na ignore. Dol mi visi. otroci so moja edina skrb trenutno.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
9.12.2008 9:59:28   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: kasso
naty, ja kar se ne morem pripravit in poklicat v LJ za uvajanje zdravila, ker potem ne vem, kako bom ponoči zrihtala. Zdaj se le zvečer in ponoči dojimo. Danes sem jo tudi ob sedmih malo, ampak le za crkljanje, da hitro nazaj zaspi in zdaj še vedno spančka. Mi prav paše tako, ker v miru otroka odpravim za v vrtec, psičko peljem ven, zakurim, malo na RR grem, pojem zajtrk...in potem se počasi zbudi. A ko ne bom več dojila, bo s tem mojim jutranjim razvajanjam konec.user posted image
Obisk, ja lahko kmalu...lahko tudi kdaj, ko peljem Gašperja na plavanje (imam vmes urco fraj)...včeraj sva z Estrello čvekaleuser posted image

Ej, a Varja AM pije? Ker potem ji lahko zjutraj uturiš flaško (lahko tudi čaj ali podobno, če to pije), jo zraven pocrkljaš in pobožaš in bo mogoče tudi tako še malo potegnila spanec.
Drugače pa veliko mislim nate in stiskam pestke user posted image user posted image user posted image  Daj mi povej, kako kaj tvoje počutje? Imaš še kaj težav?
Jaz sem trmasta in kljub vsemu sr.anju z Gregijem najprej mislim nase, čeprav sem vseeno utrujena kot pes. Pač malega občasno pustim tuliti, enega reda se bo moral navaditi. Zlepa ali zgrda, je.bi ga. S puncama in z user posted image  sem pa tudi včeraj nekaj stvari razčistila. Se kar dobro držim, mogoče se mi noge malo zatikajo ali roke mravljinčijo, če se preveč ženem, pa migrene me težijo, drugače sem kar ok. Vid na desno oko ostaja enak, popravil se itak ne bo user posted image  Ga ni zdravila za to...

Evo, Gregi je mrknil, grem hitro lase oprat.

Vidve si pa obe zaslužita group hug. user posted image user posted image user posted image user posted image

Se strinjam!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

barbaw pa še za tebe user posted image user posted image user posted image  , za tvojga pa user posted image !

kasso ja glede dojenja te čist razumem. Men tud prav pride, ko bi se Žan sred noči pogovarjal in igral, ko ga pa priklopim pa zaspi nazaj. Za tebe je pa sploh fajn, da si vsaj zjutri lahk mal miru privoščiš.
Se bova zmenile naslednji teden za kak čvek. Takrat bo mende Žan že zdrav, upam že na petek, ker mam zaključek user posted image ...

tilči js ti odstopim ves sonček (ga mamo res velik danes!!!), ker men nič prav ne pride, ko morva bit doma user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
9.12.2008 9:59:29   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
špelin@ jaz sem ista. Ko vidim, da mala brez razloga tečnari, jo kar pustim naj tuli in ko se malo ohladi, jo vzamem, več kot toliko pa tudi ne morem. In to je čisto vsak dan, pa se sploh ne sekiram več zaradi tega, en red mora bit!!!

Me veseli, da nisem edina "slaba" mama user posted image  Ma itak, da ne smemo biti sužnje svojih otrok, saj imam malega rada do lune in nazaj, ampak če se brezveze dere in se tudi v naročju dere in nekaj tresoriti, ga pač položim dol in pustim nekaj minut.

Me RR odvisnice smo itak vse slabe mame user posted image

Jaz grda mama sem dala Vidka v kinderpet, on nekaj gundra, ampak zaspan je kot raketa. Mama pa na RR visi. Upam, da me kera ne zatoži na CSD.user posted image user posted image user posted image

Če bi tako gledali bi lahko marsikomu že vzeli otroke.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
9.12.2008 10:01:18   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

IZVIRNO SPOROČILO: kasso
naty, ja kar se ne morem pripravit in poklicat v LJ za uvajanje zdravila, ker potem ne vem, kako bom ponoči zrihtala. Zdaj se le zvečer in ponoči dojimo. Danes sem jo tudi ob sedmih malo, ampak le za crkljanje, da hitro nazaj zaspi in zdaj še vedno spančka. Mi prav paše tako, ker v miru otroka odpravim za v vrtec, psičko peljem ven, zakurim, malo na RR grem, pojem zajtrk...in potem se počasi zbudi. A ko ne bom več dojila, bo s tem mojim jutranjim razvajanjam konec.user posted image
Obisk, ja lahko kmalu...lahko tudi kdaj, ko peljem Gašperja na plavanje (imam vmes urco fraj)...včeraj sva z Estrello čvekaleuser posted image

Ej, a Varja AM pije? Ker potem ji lahko zjutraj uturiš flaško (lahko tudi čaj ali podobno, če to pije), jo zraven pocrkljaš in pobožaš in bo mogoče tudi tako še malo potegnila spanec.
Drugače pa veliko mislim nate in stiskam pestke user posted image user posted image user posted image  Daj mi povej, kako kaj tvoje počutje? Imaš še kaj težav?
Jaz sem trmasta in kljub vsemu sr.anju z Gregijem najprej mislim nase, čeprav sem vseeno utrujena kot pes. Pač malega občasno pustim tuliti, enega reda se bo moral navaditi. Zlepa ali zgrda, je.bi ga. S puncama in z user posted image  sem pa tudi včeraj nekaj stvari razčistila. Se kar dobro držim, mogoče se mi noge malo zatikajo ali roke mravljinčijo, če se preveč ženem, pa migrene me težijo, drugače sem kar ok. Vid na desno oko ostaja enak, popravil se itak ne bo user posted image  Ga ni zdravila za to...

Evo, Gregi je mrknil, grem hitro lase oprat.

Vidve si pa obe zaslužita group hug. user posted image user posted image user posted image user posted image

Se strinjam!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Imam ga.     user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
9.12.2008 10:06:41   
jana81

Eno vprašanje. Mislim, da je jana81 malo nazaj napisala, da je slišala, da se eterična olja lepijo na bronhije oz. nekaj podobnega.
Sem šla brskat po netu in vsepovsod piše le o koristih eteričnih olj, nikjer nisem zasledila, da bi škodila bronhijem user posted image  
jana81, kje si ti to slišala??
Ali katera druga ve oz. najde kaj o tem?

Nimam pojma. user posted image

Tale link je dober, pa nič negativnega ne piše.
klik

Saj zato sprašujem, ker je jana81 tisto omenila, meni pa ni dalo miru in sem šla brskat, ampak nisem nič negativnega našla user posted image

bom šla vprašat mami, ker to mi je ona povedla, pa javim ok?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
9.12.2008 10:07:39   
barbaw
A drug teden se že vidimo?  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
9.12.2008 10:10:05   
tilči

tilči js ti odstopim ves sonček (ga mamo res velik danes!!!), ker men nič prav ne pride, ko morva bit doma user posted image .

O hvala!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
9.12.2008 10:11:59   
hijenca
A čmrlika se je že javila kaj danes? Že pa visi s kero od Mariborčank na kaviuser posted image user posted image , potem pa ni čudno, da ne more sledit našim debatam.

Aja barbaw eno knjigo sem ti hotela priporočit. Že zadnjič, ko sem jo vidla v knjižnici. Napisala jo je Ksenija Bezenšek, naslov Vrednost neuspeha. Jaz sem hodila k njej na izobraževanje in mi je zelo pomagala, tudi osebnostno. Je pa knjiga dokaj zahtevna, potrebna večkratnega branja, da spoznaš, kaj ti sploh hoče povedat. Jaz jo imam doma, sem jo kupila in večkrat pobrskam kaj po njej. Se pa že en čas odločam, da bi zopet šla k njej na individualni razgovor, mogoče bi celo mojega s sabo vlekla, ker se neke čudne stvari dogajajo. Poceni ni ravno, pa v Šentjur se vozit. Če boš kaj v knjižnici si jo malo poglej.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
9.12.2008 10:12:37   
Soncnica Sandra ***
Evo mene sem že nazaj.
Je pra babi prišla samo povedat da gre peš do ene prijateljice.
Je babi stara 82 let in ji je moja mami zabičala, da more pridet povedat preden kam gre peš, sploh če gre kam dalj, da nas ne bo skrbelo al pa da se ji ne bo kaj naredilo, mi pa ne bomo vedeli kje je.
Pa še ful se ji vrti zadnje čase

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
9.12.2008 10:19:15   
jana81

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

komi čakam da se enmal odklopim user posted image

špelin@ mami je rekla da je brala na netu, ko je ena P. odgovarjala, da stik eteričnih olj direkt na kožo lahko povzroči lepljenje bronhijev. Ne ve pa več na kateri strani, ker je prebrala velik strani, ko je iskala kako bi še Nejcu pomagali.
Včeri sem ga nmazala s tem fitobalmom bimbi po prsih in je danes začel iz nosa tečt tak zelen smrkelj, a ga lahko pod nosom tud namažem?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
9.12.2008 10:23:51   
Soncnica Sandra ***

juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
9.12.2008 10:24:51   
Soncnica Sandra ***

Zdaj vas malo zmobardiram, da si naberem nekaj pik. user posted image

o ne pa ne boš, glej kaj mam zate pripravljeno v tem primeru:
user posted image

Kaj boš pa zdaj? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
9.12.2008 10:25:16   
Soncnica Sandra ***

Dobro jutro!

Tilči hvala za kavico, si jo hrem počasi tudi skuhat.

No naj povem, da je naša Manca sinoči sama zaspala v svoji posteljici user posted image user posted image user posted image
Takoj ko sem jo odložila v posteljico je imela take velike oče in se smejala, da ni bilo res, potem pa sem jo malo božala in ji pela, potem pa sem zalaufala pojočo luno in šla ven. Sicer je poskušala nekaj jokati ampak ko sem prišla nazaj sem jo še malo božala in njena luna je še vedno pela, tako da potem dala svoj palec v usta in zaspala. user posted image user posted image user posted image
Mami je tako ponosna nase in nanjo user posted image
No jaz upam, da bo šlo skozi lažje in ne bomo imeli več večernih in nočnih bojev okoli spanja.

Je pa pančala od 20.30 do NEVERJETNIH 7. zjutraj user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za spanje
A dude pa ne mara? Baje je lažje dudo odvadit kot palec, ker dudo lahko vzameš, palca ji pa glih ne mroeš odsekat. user posted image

je mara dudo, da se igra z njouser posted image (beri: grize plastični-ta trdi del)

pa sej drgač ful ne daje palca v usta, samo včerej je pa dala palec v usta in zaspala

Če ga sesa je boljše, da ji daš dudo.

če mi jo pa ven pljune in se mi smejat začne

palec potegne parkrat in gotovo

Če ga samo malo potegne ni panike, drugače pa malo pazi na to. Jaka ima v vrtcu punčko staro 3 leta pa je ne morejo odvaditi od palca.

to zna bit pa problem ja user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
9.12.2008 10:25:46   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

barbaw: a tvojga ni doma? A sem jaz narobe razumela, da te danes ni na čveku????

Je bil doma, pa sva se skregala in se grem jaz trenutno tiho mašo. user posted image user posted image

user posted image user posted image  sej bo hitro minilo,ane? user posted image user posted image

A veš, da upam da ne. Tudi iz spalnice sem se izselila.

opa, to je pa resno

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
9.12.2008 10:26:08   
barbaw

A čmrlika se je že javila kaj danes? Že pa visi s kero od Mariborčank na kaviuser posted image user posted image , potem pa ni čudno, da ne more sledit našim debatam.

Aja barbaw eno knjigo sem ti hotela priporočit. Že zadnjič, ko sem jo vidla v knjižnici. Napisala jo je Ksenija Bezenšek, naslov Vrednost neuspeha. Jaz sem hodila k njej na izobraževanje in mi je zelo pomagala, tudi osebnostno. Je pa knjiga dokaj zahtevna, potrebna večkratnega branja, da spoznaš, kaj ti sploh hoče povedat. Jaz jo imam doma, sem jo kupila in večkrat pobrskam kaj po njej. Se pa že en čas odločam, da bi zopet šla k njej na individualni razgovor, mogoče bi celo mojega s sabo vlekla, ker se neke čudne stvari dogajajo. Poceni ni ravno, pa v Šentjur se vozit. Če boš kaj v knjižnici si jo malo poglej.

Čmrlika se še ni javila. Grem pa zdaj pogledat, če imajo v knjižnici.
Koliko pa kasira za pogovor? Šentjur pri Celju?

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
9.12.2008 10:26:10   
barbaw

Evo mene sem že nazaj.
Je pra babi prišla samo povedat da gre peš do ene prijateljice.
Je babi stara 82 let in ji je moja mami zabičala, da more pridet povedat preden kam gre peš, sploh če gre kam dalj, da nas ne bo skrbelo al pa da se ji ne bo kaj naredilo, mi pa ne bomo vedeli kje je.
Pa še ful se ji vrti zadnje čase

user posted image user posted image user posted image  za babi, naša je na pol nepokretna (beri hodi do Wc in nazaj, več pa ne zmore, cel dan sedi ali pa spi)

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
9.12.2008 10:26:16   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

komi čakam da se enmal odklopim user posted image

špelin@ mami je rekla da je brala na netu, ko je ena P. odgovarjala, da stik eteričnih olj direkt na kožo lahko povzroči lepljenje bronhijev. Ne ve pa več na kateri strani, ker je prebrala velik strani, ko je iskala kako bi še Nejcu pomagali.
Včeri sem ga nmazala s tem fitobalmom bimbi po prsih in je danes začel iz nosa tečt tak zelen smrkelj, a ga lahko pod nosom tud namažem?

Čisto na malo in tanko, ker je ful močno. probaj na sebi.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
9.12.2008 10:26:56   
barbaw

juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

A niso dobri?! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
9.12.2008 10:27:45   
barbaw
Maja je zaspala jaz že perem, kuhinjo sem že prej pospravila, zdaj pa malo uživam. jeeeejuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
9.12.2008 10:29:51   
hijenca

Čmrlika se še ni javila. Grem pa zdaj pogledat, če imajo v knjižnici.
Koliko pa kasira za pogovor? Šentjur pri Celju?

Mislim, da je okrog  40 € 45 minut. Ima pa drugače svojo internetno stran http://www.xena.si/ , malo si poglej.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
9.12.2008 10:29:57   
Soncnica Sandra ***

Lejte to: torta v obliki motorja Škode Fabie user posted image

user posted image

hudo user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
9.12.2008 10:31:15   
Soncnica Sandra ***

Evo moj hrošček je zaspal, js sm se pa zdele dobr nasmejala pri branju obnove od včeraj (beri zadnjih dveh strani) user posted image user posted image user posted image . Zdele si bom šla pa skuhat ŠE EN kofetek user posted image  pa mal pospravit.

Ej ampak ta moj otrok je hiperaktiven še ko je bolan user posted image , no way da bi on ležal pa se igral z mano. Je treba puzat pa razmetavat pa predale odpirat user posted image ... a naj ne bi počivali, če majo vročino? Kako naj ga pa pripravim? On leži sam takrat, ko spi, pa še takrat ga je polna postlca user posted image ...

Sej veš: Žan=Manca user posted image
Tudi naša ko je bla bolna, ni blo šans, da bi bla malo na miru.
Pa tudi zjutraj ko se zbudi je najmanj za 90 stopinj obrnjena v svoji posteljici

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
9.12.2008 10:31:25   
Taula
Evo na hitro, dokler dama ne tuli spet. Kje je drugi teden srečanje? Moja dama ima hudo bolezen...razvajenoritis. Je zelo nalezljiv in vedno huje jeuser posted image  Ne more biti sekundo sama očitno v sobi. Prej sva bili na tleh je zganjala tako histerijo, ko sem vstala da bi kdo še mislil da jo koljem.user posted image  Sedaj pa muči pametnega kuža tu ob meni....bomo videli koliko časa bo aktualno.
Danes imava P popoldne. Kako izgleda pregled za 7 mesec? Vzamejo kri, urin....kaj preverijo še?

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
9.12.2008 10:31:43   
barbaw
Sem daneš še enkrat pogledala kdaj je palčkovanje v vrtcu in je res na isti dan kot firmin božiček. Če bi bilo to kje blizu bi nam še mogoče uspelo, tako pa je nekaj v Mb, vrtec pa imam v sosednji ulici. user posted image
Bom mogla babi fehtat, da gre z menoj. Že lani je šla, ker sem jaz slikala in snemala, letos pa nimam trebušnega podnajemnika ampak malo fračo, ki bo mogla zraven. Upam, da mi bo kako zneslo. Bom vzela kar kengurujčka, ker drugače ne bo šlo, ker je prostorska stiska ko pridejo vsi starši in stari starši.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?